Skolfoto

Hej! Idag i skolan så har det varit idrott (läraren visade oss bara runt i området och vissa i våran klass har redan varit i det området i 7 år så det var som inget nytt, fast vi gick 2 km också), skolfoto, matte, svenska och engelska. Ganska rolig dag! Och vi som har NOlab på onsdagar fick ett hål och så var det ingen spanska för läraren var sjuk och då fick vi ett till hål på en timme ungefär. Så vi hade hål ifrån ca 09.40 - 12.35. Härligt! När vi tog skolfoto idag så märkte Hanna efter att vi tagit gruppfotot att mitt örhänge hängde i håret och jag märkte liksom inte att det hade det så jag hoppas inte att det hängde där när hon tog kort.

                                       Klockan 6 ska jag, Linn och Tove simma!


Papi

Hejsan! Hemma från Gällivare nu. Vi gjorde inte så mycket speciellt där. Vi åt god mat, såg film och inte så mycket mer. Idag så åkte jag, mamma och moster till Dollar Store och jag köpte två tavlor för 90 kr! Snygga var dom också. Snart ska jag och Jenny till pappa och vara där i en vecka. Och imorn är det dags att ta skolfoto! Jag vet inte vad jag ska ha på mig, men kommer väl på det ikväll. Hoppas jag.


Gällivare

Idag bär det av till Gällivare för vi ska hälsa på kusiner och moster. Vi bilar upp för vi får låna mormor och morfars bil eftersom dom ska till Bulgarien! Snacka om avundsjuk jag är, även fast jag redan har varit där en gång. Tänk att slippa regnet (det regnar iallafall i Luleå) och få bada och sola hela dagarna! Jag drömde att jag var på semester i Cypern inatt och så vaknar man i detta regnväder...inte kul, ville bara sova vidare!


Några av lapparna vi hade i pannan igår! Fast det fanns värre lappar, men dom försvann typ.

Min sko = bajsig

Go kväll! Ikväll har jag som sagt haft film/buskväll med Hanna, Linn, Calle, Moa, Andreas och Marcus. Vid fem tiden åt vi på restaurang Berget. Tog kebab, skitgott! Sen gick vi till mig. Först såg vi film; Slumdog millionarie. Den var ganska bra, men vi var ganska livade så det var svårt att följa med i filmen, hehe. Sen gick vi ut, flummade lite. Vi gick in och gjorde några lekar tex; Lappleken då man har en lapp i pannan där det står tex fattig, rik, ful. Och alla har en sån lapp i pannan som man inte själv har sett, men dom andra har sett den och då ska man tex planera en klassresa och så ska man bli behandlad så som det står att man är i pannan. Haha, systern min gjorde lapparna och vi skratta som fan! Haha, det var kul. Vi 11 hade alla åkt hem och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra...

Förresten, så trampade jag i hundbajs idag då vi var ute..Det stank skitmycket och jag är typ tvungen att slänga skorna..:(


Linn, Hanna och Moa på Berget! ♥

Lily Allen

Grymt bra!
 

(tryck HÄR för att komma till den coola musikvideon, för det gick inte att bädda in den)

I'll look at the sun and I'll look in the mirror

Trocadero

Hejsan! Idag i skolan har vi haft NO, engelska, svenska, spanska och SO. Ganska rolig dag, men skönt med helg! Vi fick första läxan första veckan! Fast det var bara repition så det var inte så svårt, tur det. Fast det känns både kul och tråkigt med läxor. Efter skolan cyklade jag, Linn, Hanna, Moa, Marcus och Calle till stan och hyrde två filmer; Sweeney Todd och Slumdog Millionaire! Har velat se båda filmerna ett tag, så det passar bra. Vi + Andreas ska ha en filmkväll hos mig och innan det ska vi äta på Restaurang Berget kl 5.

Just nu sitter jag och dricker iskall trocadero! Jättegott :)

Män som hatar kvinnor

Nu har jag sett filmen Män som hatar kvinnor! Ganska bra film, fast fick hoppa över en liten snutt för dvdspelaren eller dvdskivan krånglade, men jag tror inte att jag missade något viktigt! En väldigt spännande film iallafall.


Snurr, snurr

Igår gick det sådär med simningen..Linn fick ont i sin fot och benet så då gick det inte så bra att simma, men lite simmade vi iallafall! Sen gick det över i foten och då gick vi en promenad hem, det var iallafall bra!

Idag hade vi en skoldag utan riktiga lektioner. Under förmiddagen så gjorde vi några affisher och diskuterade i grupp. På eftermidagen hade 9:orna olika stationer med 7:orna och 8:orna. Det var ganska kul, iallafall vissa stationer. Men ett minus var alla snurrstationer! Det var väldigt många (kändes det som iallafall) då man skulle snurra tex då man skulle snurra 20 varv och hålla i en pinne och sen skulle man skuta en fotboll i målet! På slutet av dagen fick vi fika och vi sluta ca kvart i tre om jag minns rätt :)


Muskler

Idag har det varit skola - som vanligt. Vi hade musik, idrott (dock så pratade vi bara), matte, NO, SO och slöjd. Roligaste var lugnt matte! Läraren verkar jättebra. Valde syslöjd då vi hade slöjd, det verkade roligare. Det är längre dagar nu än förut så man blir väldigt trött då man kommer hem, men det är väl något man vänjer sig med antar jag.

Idag om ca en timme ska jag och Linn simma! Vi hade tänkt bygga upp massvis med muskler så att vi blir bodybuilders. Eller..kanske inte, men vi tänkte iallafall simma någon dag i veckan. Vi hade tänkt göra det i våras tror jag, men hur bra gick det? Inte så bra! Men nu ska vi rycka upp oss och simma iallafall en dag i veckan. Ska packa badväskan nu, vi höres! :)


Så här hade vi tänkt se ut om ett tag!

Don't upset the rythm



Jag älskar den här låten!

Sockerkaka

Hejsan! Idag har det varit skola som innehöll: matte, NO, engelska, spanska och bild. På matten, engelskan och spanskan fick vi böcker och vi gjorde inte så mycket. NO:n var så jävla långtråkig! Läraren satt och pratade i en timme och det kändes då som i flera år..Tittade på klockan hela tiden men tiden gick himla söligt..På spanskan var det repition och på bilden skulle vi rita vårat namn i ett märkes form eller vad man nu ska säga. Det gick inte bra, suger på att rita så det förklarar ju saken.

Efter skolan gick jag, Hanna och Olivia hem till Hanna och såg på tv och bakade en sockerkaka! Muuums.


Amanda ritade av mig på min hand, visst är jag fin? :D

Våran goda sockerkaka

Vinn en Björn Axén - volumaster!

Jag är med i en tävling på Jennifers blogg!. Tryck här för att komma till tävlingen!

Här är reglerna för tävlingen:
  • Kopiera bilden som är nedanför (hennes header) och lägg in i ett inlägg
  • Kopiera in reglerna och klistra in i samma inlägg
  • Säg till Jennifer att du är med i tävlingen, och länka Jennifers blogg!
  • Säg till Jennifer när ni gjort det, Och ni är med i tävlingen!
 

Vinn en Goodiebag!

Jag är med i tävling om en goodiebag på Millahs blogg! Tryck HÄR för att komma till tävlingen.


Back to school

Hellu. Idag var det ju första skoldagen, ganska rolig faktiskt. Jag mötte Amanda vid bron halv 8, vi gick förbi Linn och så gick vi till skolan. Vi började med att samlas i matsalen för ett upprop, sedan så pratade mentorerna. Vi fick kolla lite på schemat, fick pennor, sudd och kalender, fick våra skåp och så gjorde vi lite övningar bla ordjakt då vi fick gå runt och söka bokstäver som var uppklistrade på lappar lite överallt i skolan. Vi slutade typ kvart i 3, ganska lång dag för att vara första dagen! Imorn skulle vi följa efter schemat så då blir det nog lite seriösare.

Jag fick mitt skåp på ett perfekt ställe! Haha, stackars Calle som fick sitt längst ner :(

Slut på ledigheten

Jag var helt irriterad på allt och alla idag, vet ej varför. Efter ett bad och film blev det bättre, tur det. Skolan börjar imorgon och det kommer bli kul! Sommaren 09 har varit den bästa någonsin! Jag har hunnit med det mesta: badat och solat, varit med underbara vänner, varit i stugan med Linn och med familj, varit i Linns mormor och morfars stuga med henne och Hanna, pdol, lulekalaset, Mora, Varit i Andreas stuga med han, Hanna, Linn och Moa, sovit i Olivias husvagn med henne, Hanna och Moa, kryssning till Åland, varit en ministund i Stockholm, blivit brun + mycket, mycket mer! Ett härligt sommarlov som snart är slut. Lite sorgligt, men ändå roligt att börja skolan. Sommaren 09 = fantastisk!


Jag och Hanna i Linns mormor och morfars stuga i Sundom. Vi var där i två dagar och det var ett underbart minne!

Nya jeans

Heyy. Idag gick jag på stan med min mor som sagt, vi fikade och tittade runt i affärer. Hittade ett par jeans på Lindex för 499 kr. Dom är både mörka och ljusa och så har dom lite hål på sig, fast inte överdrivet. Jag gillar egentligen inte jeans som har hål i sig, men på de här jeansen så var det ganska snyggt faktiskt. Jag visar kanske jeansen i ett annat inlägg senare idag om jag hinner. Om ca 40 min ska jag till mamma, och imorn är det skola! Pirrigt :)


Nattmat

God morgon! Idag ställde jag klockan på 09.00 för att gå upp ganska så tidigt, och jag låg faktiskt bara fem minuter och snoozade. Så det kommer nog inte bli så svårt att gå upp imorn! Tror jag iallafall. Och igår hade jag tänkt att lägga mig tidigt, typ klockan tio, men nej, jag var alldeles för pigg för det och klockan 00.00 åt vi mat från Max...haha. Anyway, idag ska jag på stan med mamma (tredje dan i rad på stan! :O) och kolla efter jeans. Det är inte så mycket öppet, men hoppas att vi hittar något. Nu ska jag göra mig i ordning, herrå!


Eddie Vedder

Några låtar med Eddie Vedder, grymt bra!



G.I Joe - The rise of the cobra

Hejsan! Borta bra men hemma bäst. Eller jag har varit hemma sedan igår kl halv 3.

Igår: Jag mötte Linn typ kl 3 och vi gick på stan, drack milkshake på Blå Gåsen och hade det roligt. Fixade även mitt skolbusskort så nu är det fixat, najs. Sen gick vi hem till mig, jag åt lite och vi traskade iväg till Willys och köpte gott. Vi gick hem till Linn och såg på film - Linas kvällsbok. Jag sov hos Linn.
Idag: Jag och Linn vaknade någon gång, satt vid datorn och åt frukost typ klockan 12. Sen gick jag, Linn och Jennie in till stan och vi stoppade ner fötterna i ett akvarium med fiskar i (det var en sak på Kulturens Hus, tro inte att vi bara stoppade ner fötterna i ett akvarium) som åt upp död hud på fötterna. Det var coolt och det kittlades när dom åt på fötterna. Sen gick vi runt lite på stan och vid 4-tiden åkte Jennie hem och jag och Linn gick till mig och åt och satt vid datorn. Klockan typ halv 6 gick vi till bion och mötte Jennie och Tove. Vi såg G.I Joe - The rise of the cobra. Ganska bra film! Och snyggingen Channing Tatum var med ;) Hehe.


Jag och Linn

Kittligt :)

Haha, Linn, jag och Jennie

Storuman

Hej! Nu har jag, Jenny, pappa och Suzanne börjat våran resa hem och vi är i Storuman nu. Vi åkte 60 mil med bil idag, så det blir ca 30 mil imorn att åka. Vi bor på ett anex som tillhör ett hotell, vi är ensamma i byggnaden så vi kan ha party all night long. Eller kanske inte. Hehe. Vi kommer typ hem någon gång vid 3 imorgon eftermiddag. Bara tre dagar kvar tills första skoldagen - härligt. :)


Snart hemma!

Hejsan. Det har blivit lite kass uppdatering dom här sista dagarna, men det är så att jag har inte så mycket att berätta. Det har inte hänt så mycket här i Mora, troligen för att faster, kusin och fasters man har åkt hem i söndags. På torsdag åker vi hem, vilket ska bli ganska skönt! Jag saknar vännerna, mamma och skolan! Den börjar ju på måndag, mindre än en vecka kvar. Som sagt, vi åker hem på torsdag, fast vi sover över torsdag-fredag på nåt ställe och så fortsätter vi resan på fredag och kommer hem kanske klockan tre på eftermiddagen på fredagen. Jag är riktigt taggad inför skolan, kommer bli hur kom som helst! Iallafall de första dagarna som inte kommer att bli så seriösa tror jag, men det är iallafall lite annorlunda eftersom lilla jag börjar 7an. Hähä, nu ska jag kleta på en ansiktsmask i ansiktet (var annars har man den? :O) och ta ett fotbad. Go' natt! ♥

Vinn ett Bella-paket!

Jag är med och tävlar om ett Bella-paket hos http://www.thetwilightsaga.se! Tryck HÄR för att komma till tävlingen.


Filmkväll

Igårkväll blev det filmkväll! De här två filmerna var på tvskärmen:


Bilder från kryssningen


Pappas drink

Efterätt (kanske inte ser så gott ut, men det var det)

Jenny

Korridor

Funclub om jag minns rätt

Högst uppe på båten

Mmmmm, iskall cola!

Glass från Ben&Jerry glassbaren

Mina nya converse, me gusta!

Home again

Tjotjena! Nu är jag hemma från kryssningen, som var ganska så rolig. Jag, Jenny, pappa och Suzanne åkte med tåget från Mora till Stockholm vid 11-tiden. Vi åt på Mc Donalds, och sedan traskade vi igenom Gamla Stan. Det är verkligen skitfint! Haha, det känns lite som att man går i Diagongränden i Harry Potter. Sen gick vi till Båten och stod i kö för att få gå in. 17.15 fick vi gå in i båten och då gick vi till hytten. Det var jättefint. Efter det gick vi omkring lite och satte hos på en par och drack drinkar medans båten åkte från land. Jag tog knattedrick som bestod av cola och en blinkade nyckelring. Jag fick smaka två klunkar av Jennys drink, men den smakade bara sån där röd fanta. Sen gick vi till Tax Free affären. Jag köpte dock inget, det var ganska dyra saker där (fast det ska vara billigare där än i vanliga affärer, men det var bara märkeskläder typ, så dom blev fortfarande dyra). Klockan 21.00 åt vi bufé som var jättegod! Fanns alla möjliga sorters mat. Sen gick vi till hytten och bara pratade. Lite senare på kvällen gick vi och kollade på dom som sjöng karaoke, sen satte vi oss ner och kollade lite på nåt dansband som uppträdde, haha, inte för att jag är så förtjust i dansband. Klockan 12 gick jag och Jenny till hytten och läste, pappa och Suzanne kom typ halv 2 och då gick vi och la oss. Nästa dag så åt vi pizza till frukost och vi kollade lite i Tax Free butiken. Pappa erbjöd sig att köpa ett par blåa converseskor åt mig för 500 kr, 200 kr billigare än i vanliga fall. Tack! Vi gick upp högst upp på båten och satt där och solade ett tag. Ca 15.30 var båten framme i Stockholm. Vi gick genom gamla stan och jag och Jenny åt på Ben&Jerry glassbaren. Jag köpte även presenter. Vi åkte tog tillbaka till Mora igår kväll.

Idag blir det att åka till stan!


En båt, men inte den vi åkte med

Vår båt :D

Lite av Fun Club, jag tror det hette så


Jennys och min drink

(mer bilder kommer sen, ska till stan nu!)

Cinderella

Imorgon så ska jag, pappa, Jenny och Suzanne åka på kryssning från Stockholm till Åland! Det kommer att bli jätteroligt, jag har aldrig åkt på någon kryssning förut och då blir det nog extra kul. Vi kommer att ha några timmar i Stockholm innan båten går så jag hoppas att vi passar på att gå i lite affärer. Vi kommer hem någon gång på fredag, så jag skriver igen på fredag eller lördag. Ha det så bra! ♥


Nya kläder

Hej! Idag har jag, Jenny, pappa och Suzanne varit på stan (jag och pappa hämtade Suzanne igår på tågstationen klockan halv 12, på kvällen alltså). Vi fikade och gick runt i affärer. Jag köpte kläder och så presenter, som jag inte kan säga vad det var för jag ska ju ge bort dom till några som kanske läser min blogg ;)

Huvtröja från Cubus, 199 :-

Linne från Inter Sport, 120 :-

Nusnäs

Hejsan! Internet har varit skitsegt hela dagen, men nu börjar det bli bättre. Idag så åkte jag, faster, Jenny och Simon till Nusnäs, då vi först gick till nåt trolland. Vi åt våfflor och gick omkring. Faster skulle ta kort, men det gick lite segt för oss att vara seriösa. Hehe. Efter det for vi till en Hemslöjdsaffär i Nusnäs och vi tittade när dom gjorde dalahästar. Jag köpte två grejer, en grej till Linn och en till Hanna, fast vad det är kan jag inte säga ifall att någon av dom kanske läser min blogg, men jag kan iallfall säga att det är en början på en present dom kommer att få. Vi fikade också i Nusnäs och sedan åkte vi hem. Jag hittade en The Script skiva i fasters bil och det var väldigt längesedan jag lyssnade på dom, så jag stoppade på skivan och låtarna var fortfarande lika superbra, kanske lite bättre!

Jenny....

Igen...hon är inte riktigt normal...
I
Massa dalahästar :)

Mirakelkit

Idag har jag och faster gjort Depends mirakelkit för naglarna. Vet inte om det gör någon större skillnad för naglarna, men det får jag väl se. Det var iallafall skönt att göra den här trestegsbehandligen! :)


Harry P

Idag har det varit en lugn dag, ja, i stort sätt har jag bara tagit det lugnt. Fast snart ska jag, faster, fasters man, Simon och Jenny på bio. Vi ska nämligen se Harry Potter och Halvblodsprinsen - igen. Jag såg den för några veckor sen, men den är väldigt bra så varför inte se den igen? Och så är det ett + att jag blir bjuden på bion! Vi sticker om typ tio minuter så ska göra mig i ordning, vi höres! :)


Konstiga systern

Det här hände plötsligt för några nätter sen när jag och Jenny skulle sova:
Jenny: Hahahahahahahahahahahahahaha!
Jag: Vad är det?
Jenny: Hahahahaha, jag tänker på dig, hahahaha!
Jag: Vadå?
Jenny: Hahahha, jag tänker på dig, hahaha!
Jag: Men vad?
Jenny: Hahahaha, att du har, hahahaha, att du har diarré, hahahha!
Jag: Öh.....
Jenny: Hahahahaha

Du är knäpp, vet du det? :)

Bara för skojs skull

1. Hur mycket pengar har du på din mobil? 39, 82 kr :)
2. Vad ser du om du ser åt vänster? En dörr
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Har inte precis tillbringat 2 timmar med någon idag
4. Hur lång är du? 168 cm, senast jag mätte mig
5. Vilken är den senaste filmen du sett? Trade
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen: ''Aa''
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda, eller dom har separerat
9. När såg du senast din mamma? För typ 6 dagar sen
10. Icke godkänt i något ämne? Alltså på dom prov vi har haft i olika ämnen har jag inte fått icke godkänt ;)
11. Mvg i något? ALLT ofc :D haha..
12. När vaknade du idag? Typ 10-tiden  
13. Vilken är din favoritplats? Mora eller där mina vänner är
14. Vilken plats föredrar du minst? En plats då det finns massa getingar, har typ getingfobi :o
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? Utomlands någonstans
16. Hur stor är din säng? Vet ej, och kan inte mäta eftersom jag inte är hemma ;p
17. Vad sover du i? Typ en lång tröja
18. Hur många kuddar har du i sängen? 2 st
19. Var har du bott/bor? Luleå
20. Tycker du om kinamat? JAA!
21. Tycker du om kaffe? Usch, nej 
22. Vad dricker du helst till frukost? Mjölk
23. Kan du spela poker? Joru, är proffs på texas hold'em ;)
24 Känner du någon med med samma födelsedatum som dig? Ja, en i min förra klass
25. Vill du ha barn? Jorå, men i framtiden
26. Kan du några andra språk än svenska? Lite spanska och så engelska ;)
27. Har du någonsin åkt ambulans? Nej
28. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet
29. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder och annat kul :)
30. Äger du dyrbara smycken? Nej
31. Kan du rulla med tungan? Öh....
32. Vem är den roligaste människan du känner? Finns många roliga människor, men dom jag skrattar mest med är nog Hanna och Linn :)
33. Vad har du för ringsignal? Erik Hassle - Hurtful
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Ja, tror det
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? En påse
36. Kan du byta olja på bilen? Nej, haha :)
37. Vilken var den senaste boken du läste? Harry Potter och Dödsrelikerna
38. Dansar du i bilen? Jorå, jag dansar överallt ;D not..
39. När var du i kyrkan senast? Väldigt längesen
40. Hur många hål har du i öronen? 3
41. Har du någon piercing? Nej, om inte öronen räknas
42. Har du någon tatuering? Nej
43. Har du provat droger? Men nej
44. Röka eller snusa? Inget, usch
45. Har du pojkvän/flickvän? Nej
46. Vad är ditt mobil nummer? Det tror jag inte att jag skriver här ;)
47. Vad ska du göra ikväll? Typ äta hemmagjord glass
48. Har du några syskon? 1 syster
49. Vad är din favorit färg? Typ blå & grön
50. Hur många bilder har du på dig själv? Eh...vet ej

Filmtips: Trade

Varje år transporteras en miljon människor över landsgränserna. Mot sin vijla. När blott 13-åriga Adriana kidnappas i Mexico Citys getto är hon ännu bara ett sorligt öde i en olaglig, men blomstrande internationell sexindustri. Hon ska smugglas över gränsen till USA och säljas mot sin vilja men hennes 17-årige bror är redo att göra allt för att rädda henne. Han påbörjar en farofylld resa mot Rio Grande.  Men även om han lyckas tränga in i det förlovade landet står han ensam mot en mäktig undre värld, där de som gör motstånd sällan slipper undan med livet i behåll.


Mario Kart

Helluu. Igår kväll såg jag, Jenny och Simon på filmen ''Trade''. Jag skrev om den i min förra blogg, men jag kan gärna skriva om den igen så jag skriver ett inlägg om filmen sen! Den är så himla bra, tröttnar aldrig. Vi åt chips, popcorn och drack cola till det, riktigt gott. Och igår kväll tog även jag, pappa och faster en promenad, hehe, lite motion får man allt ;)

Igår kväll/natt så spelade jag, Jenny och Simon Mario Kart och jag är typ kär i det spelet! Det är ju som ett bilspel fast mycket, mycket roligare.


Roligaste spelet! :)


Headern är klar!

Nu har jag gjort klart headen. Varför det är en mandarin i headern kan ni nog lista ut själva ;) Jag blev ganska så nöjd med den!


Stan

Hejsan! Idag har jag, pappa och Jenny varit en sväng på stan. Eller först fikade vi hos pappas morbror tillsammans med farmor, sen en sväng på stan. Vi tog även en kulglass också, gott! Jag köpte make up remover och en deodorant på H&M. Snart blir det plättar, eller pannkakor som dom säger här nere. Jag blir alltid så förvirrad när dom säger: ''idag ska vi äta pannkakor!'' och då tror jag ju att det är ugnspannkakor, men nej, det är plättar för här nere är plättar dom små som vi där uppe kallar småplättar. Haha, lite komplicerat kanske. Nu ska jag försöka göra en header, vi höres!


Eye Make-up remover: 49, 50 :-
Deodorant: 19, 50 :-

Header kommer kanske imorn

Nu har jag fixat lite grann i designen, men header kommer kanske imorn! Jag känner att jag inte har orken just nu att göra en header, är skittrött och behöver sova för jag ska upp ganska tidigt imorn. Så headern kommer kanske imorn, om jag hinner med det. Nu ska jag hoppa in under täcket och släcka lyset, god natt! :)

Ny blogg här på blogg.se!

Hejsan! Nu har jag bestämt mig för att byta till blogg.se. Jag har bytt mellan blogspot.com och blogg.se några gånger, men nu känns det rätt att vara här på blogg.se. Så jag byter nog inte nå mer (men jag kan inget lova). Som ni ser så är designen rätt så risig, men jag ska försöka fixa den så snabbt jag kan. Tryck HÄR för att komma till min gamla blogg!

Anyway, jag är i Mora hos min farmor. Jag kom hit i tisdags tillsammans med min pappa och min syster Jenny. Här i Mora var även min kusin Simon, min faster Annelie och hennes man Jörgen. Och nästa vecka ska jag åka en kryssning till Åland från Stockholm! Ska bli skitkul, jag ser verkligen fram emot det. Men nu ska jag försöka fixa lite med designen, hejs! ♥

RSS 2.0