2010

God morgon! Igår klippte jag mig som sagt, det blev jättefint även fast det inte blev någon stor förändring. Efter att jag klippt mig åkte jag till Hanna och var med henne ett tag. ♥

Ja, snart är det 2010, känns som att tiden går jättefort! Nyårsaftonskvällen ska jag vara med Moa, vi ska se film, äta gott och gå ner till hamnen för att kolla på fyrverkerierna. Kommer säkert bli jättekul! 2009 har varit ett väldigt bra år tycker jag! Jag har gjort mycket, träffat nya människor och haft det asroligt. 2010 ska bli lika roligt, om inte roligare!

Om jag inte hinner uppdatera innan imorgon så får jag nu önska er alla ett GOTT NYTT ÅR! :D


Na na na na

Här är en låt jag tycker är jättebra, härlig och man blir glad av den! Jag får på nåt vis sommarkänsla av den. :)

Erik Hutchinson - Rock & Roll


Exotic

Hej! Jag har precis kommit hem från Exotic. Jag åt kinamat där med pappa och Jenny. Verkligen jättegod mat, speciellt nudlarna som finns där! Nu är jag proppmätt, ska väl ta det lugnt tills klockan tre då jag ska klippa mig. Mitt hår känns väldigt slitet så det passar mycket bra! :)

Sony DSC-S930

Kameran som jag och Jenny använder är nu sönder. På något konstigt vis så har den hakat upp sig, linsen vill inte åka framåt. Den måste ha stött i sig eller nåt, den är iallafall sönder. Lite tråkigt är det, men nu har jag och Jenny beställt en ny från Elgiganten. Den verkar rätt så bra och är rätt så billig: 899 kr (500 kr rabatt) och jag och Jenny delar ju på priset så då blir det ju ännu billigare!


Walking in Memphis

Hej! Jag har som sagt sett Erik och Calle från Idol idag när dom uppträdde. Jag var där med Paulina, Linn, Julia och Olivia! Först fikade vi på Mat&Prat, sedan satt vi och väntade väldigt länge på att de skulle uppträda + så var de typ 20 minuter försenade också. Men de var som vanligt duktiga, Calle och Erik. Herrejössanes vilken röst denna Erik har...obegripligt! Haha, nu har jag låten ''Walking in Memphis'', som Calle sjöng idag, på huvudet och den har varit där ett bra tag nu...

Sitter här framför datorn, läser lite olika bloggar och lyssnar på härlig musik! Musik är enligt mig bland det bästa som finns. ♥ Ett liv utan musik skulle jag aldrig kunna föreställa mig. Eller jo, livet skulle vara ENORMT tråkigt utan musik!


Erik och Calle

Nu ska jag göra mig i ordning, sedan en sväng ut på stan för att kolla på lite saker. Klockan 14.00 möter jag några vänner, vi ska se på Erik och Calle från Idol! Dom ska uppträda i Shopping, så det kommer säkert att bli kul. Ha en trevlig dag! (:


H&M

Jag ska skicka efter de här kläderna och de här skorna, (från H&Ms hemsida), jättesnyggt alltihop tycker jag! Dessutom är det billigt, vilket bara gör det ännu bättre :)


T-shirt, 99 :-



Treggins, 199 :-
Skor 99 :-


Onödig kyla

Hej! Idag spenderade jag min dag med Sara-Marie och Alba, som jag inte träffat på jätte länge. Så det var roligt att se dem igen! Vi gick en snabbis på stan, sedan gick vi hem till Sara-Marie och såg hälften av en film. På vägen hem höll jag på att frysa ihjäl, det är himla kallt ute. Eller egentligen så är det bara -12, men det blåser ju väldigt mycket i denna stad så då känns det ju genast kallare! :(

Ikväll blir det nog bara att ta det lugnt, se nåt avsnitt på Sex and the City kanske. Imorgon ska jag och några andra se bla Erik Grönwall från Idol i Shopping, kommer säkert bli en rolig dag! Ha en trevlig kväll. ♥


''I see you''

Hej! Idag har det hänt väldigt mycket och det har varit väldigt roligt. Först blev det stan med Hanna, Linn och Olivia. Vi gick runt i olika butiker och det är ju mellandagsrea, men jag hittade tyvärr inget som jag tyckte om. Vi tog en fika på Åhléns och satt där och pratade och skrattade!

Efter stan gick vi till Pontushallen ett tag och tittade på en fotbollscup, sedan gick jag och Olivia vidare till Max för att äta där med Andreas och Oskar. Efter ett tag kom Moa och Calle och då var det dags för bio - Avatar. Den var hur bra som helst, jättefin och riktigt cool. En av de bästa filmerna jag sett!



Nu blir det väl bara att sitta framför datorn, se på nån film kanske. Ja, ta det lugnt helt enkelt! Kram


Julklappar

Detta fick jag i julklapp i år:


  • Cupcakehalsband

  • Smyckeshängare
  • Ansiktskräm
  • Presentkort på SIVS UR & GULD 200 :-
  • Biopresentkort 200 :-
  • ''The gift of softer skin'', låda med nessesär, bodyspray, lipbalm, bodybutter, handcream, allt med doft av mango

  • Stjärntvål, badbomb formad som en tomte
  • Body lotion, body wash och bath pearls
  • Hängsmycke från Bulgarien

  • Affisch ''New Moon''
  • Boken ''Tänk om det är jag''
  • Duschkräm i en julpumla
  • Olika prydnadsaker, tex (på bilden ovan) två stenhjärtan
  • Godis
  • Pengar
Jag tror att det var allt! Jag är jättenöjd med mina julklappar, tack så himla mycket släkt och vänner! ♥

Julen 2009

Nu är jag hos min pappa, ska öppna ännu fler julklappar snart från pappas sida, så det blir som julafton gånger två för mig! Jag är väldigt nöjd över de juklappar jag har fått hittils och kommer nog att vara lika nöjd med de jag får nu! Här är iallafall min jul:

Dan före dopparedan
: Jag, syster, mamma, mormor och morfar kom till Gällivare, till mina kusiner och moster, vid två-tiden. Den här dagen gjorde vi inte så mycket, åkte och handlade inför julafton och såg på tv. På kvällen tog jag ett enormt skönt bad i min mosters bubbelbadkar! Efter badet så kröp jag under täcket och såg på film alldeles ensam, men det var väldigt skönt det med :)

Kusin Christoffer och Jenny :)

Jenny och Christoffer, haha!

Mormor och morfars katt Agnes är lite speciell, hon trivs att sova i en skål...

Mosters underbara bubbelbadkar!

Julafton: Vi åt Gröt till frukost/lunch, muums! Lite senare på dagen såg vi filmen Tomten är far till alla barnen och Kalle Anka klockan tre på tv! Efter det blev det jättegod julmat till middag och sedan kom tomten. Haha, Jenny var jultomte eller man kan säga att hon var monstertomte eftersom hon hade på sig en äcklig mask...Ja, iallafall så blev nog alla nöjda med sina julklappar! På kvällen blev det mys framför tvn.

Tomteluva! ;D

Jenny utklädd till tomte! Äcklig...

Julklappar!

Juldagen: Den här dagen åkte jag, moster, mamma, morfar och Jenny till Tjautjasjaur, en by 3 mil utanför Gällivare. Där fanns det hus som var extremt julpyntade! Det var rätt så coolt att det helt plötsligt var massvis med julpyntade hus i en liten by. På kvällen åt vi världens godaste mat, kött och potatis med sås, den godaste såsen jag smakat! Det var mormor som gjorde den. Efter maten såg vi på film och bara tog det lugnt.

 

Bilden blev inte så jättebra för att det var massa rök som flög omkring

 

Ja, det var min jul det! Ett helt år kvar till nästa jul, men det kommer säkert att gå hur fort som helst. Slänger in en lista över de julklappar jag fått senare ikväll :)


Hemma

Hej! Nu är jag hemma från Gällivare. Det har varit en trevlig jul där och nu är det ett helt år kvar till nästa jul. Strax ska jag till pappa så jag skriver ett längre inlägg fullt med bilder när jag kommer dit! Adíos

Julafton

Just nu är jag som sagt i Gällivare, väntar på tomtegröt som vi ska äta till frukost/lunch. Idag blir det en dag med god mat, julklappar och Kalle Anka. Även fast Kalle Anka inte är så jätteroligt att titta på och man har redan sett det tusen gånger så ser man det ändå, det är ju tradition! :)

God jul! ♥


Feliz navidad

Sticker till Gällivare nu och firar julen där, som sagt. Kommer nog att bli hur bra som helst. Det blir nog inga inlägg där borta, kommer hem på lördag så jag uppdaterar nog då. Så jag önskar er alla en jättetrevlig och god jul! ♥


Ny header

Gjorde nyss en ny header och jag har ändrat färg på bakgrunden, jag blev less på den jag hade så jag gjorde en ny header så nu ser bloggen lite annorlunda ut! ;)

Gamla headern

Nya headern


Jullov!

Jaaaa! Jullov, äntligen! Jag har inte riktigt fattat ännu att det är jullov och det kommer att bli tre sköna veckor fri från skola. Till julafton är det inte länge kvar nu, härligt!

Sista skoldagen - Klassen spelade innebandyfinal och vi vann! Det var en kort dag, till ungefär kl 12 och då åkte jag, Sigge, Hanna, Calle, Angela och Moa in till stan. Vi fikade gofika på Börje Olssons, gick runt på stan och många av oss (jag var inte en av dem) köpte julklappar. Imorgon klockan 9 så sticker jag, mamma, Jenny, mormor och morfar till Gällivare där min moster och mina kusiner bor, kommer nog att bli trevligt! Så det kommer inte bli så bra uppdateringen, om jag inte får tag på en dator där.

Bara för att

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
''Har jag tur, kommer Hon i morgon att ge mig lite rester från middagen'' från Pojken som kallades Det

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?

En nallebjörn

3. Vad var det senaste du såg på tv?
Det jag senast såg på tvn var ett avsnitt från Sex and the City, dock sändes det inte på tv så om man ska vara noga så såg jag senast på Americas best dancecrew


4. Utan att se efter, gissa vad klockan är: 19.42  - 19.42 var den, och jag lovar att jag inte tittade! Fast jag tittade då klockan var 19.35...


5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Mamma som slår in julklappar, härligt ljud!

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Jag gick hem från skolan med Moa och Hanna, och jag ramlade i den djupa snön och i stort sett så begravdes min väska under snön...


7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Jag vet inte riktigt....en msnkonversation kanske ;)


8. Vad har du på dig?
Jeansleggins, linne, kofta, underkläder och sockar


9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?
Nä, jag drömmer ofta och har lätt att komma ihåg mina drömmar, men i natt drömde jag inget


10. När skrattade du senast?
För nån minut sedan, då jag pratade med Hanna på msn, fast då jag skrattade mycket var tidigare idag då jag var med Hanna och Moa!


11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
5 tavlor med olika motiv

12. Har du sett något konstigt på sistone?
Öh...ja, det har jag säkert fast jag kommer inte på något just nu

13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Bra tidsfördiv! ;)


14. Vilken var den senaste film du såg?
Senaste hela filmen jag senast såg var nog Sex and the City the Movie, men jag såg delar av Stardust i lördags

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Resa, resa, resa! Köpa kläder, prylar och säkert ge bort lite pengar också :)

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
En gång då jag var liten så kände jag att jag var kissnödig så då gick jag in till badrummet, men då kissade jag på mig på badrumsgolvet även fast jag kunde ha gått på toan typ för att det var kul eller nåt....inte för att jag vet varför det skulle vara kul :o

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Fred på jorden på jorden tror jag...


18. Tycker du om att dansa?
Ganska så kul!


19. George Bush?
.............


20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Tiffany om det blir en tjej, kille vet jag inte...


22. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Ja, jag skulle jättegärna bo i något varmt land ett tag i framtiden!


Godsaker

Endast 1 dag kvar i skolan!! Det är hur skönt som helst att veta att man har ett nästan tre veckors lov framför sig snart och imorgon är det inte en så tuff dag kan man säga, innebandyfinal 08.30 då vi möter 7D och den matchen ska vi vinna! Hoppas jag.

Efter skolan idag så gick jag, Hanna och Moa hem till mig. Vi bakade chokladbollskaka, såg på tv och pratade. Är så glad att jag har er, tjejer! ♥

Mums!

Ja, som sagt, endast en dag kvar i skolan nu! Blir att fira en jul i Gällivare för mig. :)


Kofta och örhängen

Är hemma från stan nu, det var trevligt! Det var jag, Moa, Hanna, Linn, Olivia, Tove och Jennie som gick på stan. Vi gick runt i alla olika butiker och som tur var så är det mer affärer öppna nu, även fast det är söndag eftersom det är dagarna innan jul vilket är hur bra som helst. Det blev att dricka milkshake på Blå Gåsen som alltid är lika gott!

69 :-, Gina Tricot

249 :-, Gina Tricot


Staden

God morgon! Igår hände inget speciellt, tog det lugnt och tittade på Sex and the City i stora delar av dagen. Idag kommer det nog säkert bli kul iallafall, jag ska på stan med fem vänner - Moa, Linn, Jennie, Hanna och Olivia. Vi lär väl bara gå runt på stan, kolla i butikerna och ha det trevligt!

Nu blir det att kolla runt på olika bloggar, sedan så ska jag göra mig i ordning! Kram ♥

Música

Här är två låtar de dansade till igår på dansuppvisningen som jag verkligen tyckte om! ♥


Ryan Adams - Wonderwall

Jordin Sparks - Let it rain


(Y)

Det var då riktigt trevligt på Lillan, där dansuppvisningen var. Den innehöll danserna jazz, ballet och modern tror jag! Hanna och Sigge var duktiga som vanligt, och det var även alla andra dansare. Musiken de dansade till var riktigt bra, den med. Allt var riktigt bra helt enkelt!

Programledaren, eller vad man nu ska säga, sa att de skulle ge bort något till någon i publiken, någon som hade ett rött kuvert under stolen och den personen skulle få komma upp på scenen. Jag tänkte ''snälla, snälla säg inte att det blir jag'' och som tur var, var det inte jag som hade kuvertet utan det var en man som hade fått det och han skulle upp på scenen och visa hur man gör en plie och jag är väldigt glad att det inte var jag....jag skulle ha skämt ut mig inför alla...

Sigge! :) ♥


Dansuppvisning

Hej! Sista skoldagen för veckan och det är helg. Riktigt skönt och det endast två skoldagar kvar nästa vecka. Om några timmar så ska jag, Linn, Tove och Moa på dansuppvisning, Hanna och Sigge dansar. Ska nog bli roligt!

Måste bara berätta hur otroligt osmart jag var imorse...jag satt och skakade en drickyoghurt ett tag, jag tog av korken och pratade lite med mamma. Sedan så började jag skaka igen, jag hade alltså glömt att jag hade tagit av korken så det flög drickyoghurt över hela mig..

7 dagar kvar!

Det är endast sju dagar kvar till julafton! Snacka om att man längtar. Julen är faktiskt helt underbar tycker jag. Släkten är samlad, julklappar delas ut, jättegott julbord och kalle anka klockan tre! Mys. ♥

(bilder från julen 2007)


Kladdkakebak

Skoldag idag som vanligt, det gick ganska segt fram tyckte jag och trött var man också! Känner att jag håller på att bli förkyld, ont i halsen, trött, ont i kroppen och det rinner i näsan. Vill inte vara sjuk på julafton! Iallafall, efter skolan så umgicks jag med Moa, vi bakade kladdkaka och såg på film. Trevligt, trevligt :)

Kladdkaka och mjölk, mums ♥


Gullig!

Är tvungen att lägga in den här videon, kattungen är onormalt söt! :)


Seger!

JAAAA, 7B, min vackra klass vann innebandyturneringen idag! Det var jättejämnt, min klass, 7E och 7D hade samma poäng så då vann laget som hade gjort mest mål och det var vi :') På tisdag nästa vecka så är det som final, vi möter 7D som kom tvåa. Så på nåt vis har vi vunnit, iallafall ''dagens'' turnering, men ändå har vi inte vunnit eftersom det är final på tisdag. Hoppas vi vinner på tisdag iallafall! Det var faktiskt en riktigt rolig dag, mycket roligare än jag hade trott att det skulle va!

Vi tjejer i 7B ♥ (förutom Amanda som var sjuk)

Inte så bra bild, men det är därför att bilden togs med mobilkamera...


5 dagar kvar, 5 dagar kvar

Hej! Skoldag idag som vanligt, men det är endast fem dagar kvar i skolan nu. Härligt! Jag märker verkligen att jag och många fler behöver lov nu, man är trött! Anyway, imorgon så är det en ganska lugn dag, endast tre lektioner + innebandyturnering som min klass, 7B, ska vinna! Vi har ju våra fiender....7E....det blir en hård kamp imorgon....Haha, okej, så seriöst är det inte, men man hoppas ju på vinst ;-)

Sötisar idag på skolan!


Det är en vanlig dag och jag har det bra

Idag har det varit en vanlig dag, som rubriken säger. Skola och gitarrlektion. Faktiskt ganska lugn dag idag faktiskt, filmtittande på två lektioner och ett ganska långt hål som vi alltid har på måndagar. Har inte så mycket mer att säga, ska se på tv nu och sedan plugga lite inför matteprovet imorgon. Kram! :)

Klä julgranen

Idag har det varit en lugn dag - jag har sett ''Sex and the City the movie'', gått en promenad med pappa och klätt julgranen tillsammans med Jenny. Det blir även att klä en till julgran ikväll, hos mamma. Drar dit om ca en timme. Ska kolla lite bloggar nu och fortsätta lyssna på underbar musik. Ha en bra dag! ♥ 



Jenny är en utomordentligt perfekt julgransklädarkvinna! Eller nåt...


Underbara Mando Diao


Mando Diao, finns seriöst ingen bättre musik. ♥


En shopaholics bekännelser


Jag såg precis ''En shopaholics bekännelser'' och den var faktiskt väldigt bra, 4 av 5 möjliga poäng får den av mig! ;)

 


Bakning

På morgonen idag så blev det att se på Patrik 1,5, bra film! Dagen har spenderats med Moa, Pablo och Calle. Vi spelade kort och bakade cupcakes. Eller nästan cupcakes, vi hade ingen philadelphiaost i glasyren, men det blev ändå ganska gott, fast sött. Åkte hem vid halv 5 och ja, nu vet jag inte riktigt vad som händer. Men jag bjuder på lite bilder! :-)




Idolfinal

Helluu. Skoldag idag med luciafirande. Det blev att titta på luciasång på morgonen i matsalen! Dock så stank det riktigt äckligt där inne - någon hade hällt mjölk i bordsbenen på borden och nu hade mjölken surnat och ja, som sagt, det stank! Vad tänker den/dem som gjorde det? Inte med hjärnan iallafall. Annars inget speciellt i skolan förutom spanskaprov som gick ganska bra tror jag, förutom nåt grammatikfel som jag kom på efter provet, men äsch, det gick säkert bra...får vi hoppas på :D

Om cirka en halvtimme blir det att titta på Idolfinalen, dock så åkte min klara favorit Tove ut, men det blir väl att kolla ändå :)


Exotic

Hejsan! Idag var det halvdag i skolan med endast tre lektioner fram till halv 12. Då åkte jag, Linn, Hanna, Olivia och Angela in till stan och åt på lunchbuffé på Exotic som bestod av olika kinarätter, pizza, glass. Det var riktigt gott, man blev riktigt mätt och det blev riktigt mycket skratt där vi satt vid fönstret! Efter det gick vi på stan, sedan gick jag till min mammas jobb och var där ett tag och jag och mamma fikade och gick på stan en sväng.

Nu blir det nog att plugga till spanskaprovet imorgon, ha det så bra! :)


Det kanske inte ser ut som världens godaste, men det var iallafall riktigt gott!


I hope you had the time of your life

Här kommer en bra låt med Green Day! Ganska gammal, men vad gör det? Fortfarande lika bra :-)



Julbak

Sitter här i köket och det luktar gott - Jenny bakar lussebullar! Ska börja plugga till spanskaprovet snart, men först blir det att ta det lugnt lite, kanske ta nåt gott att äta.

Över till dagen: skoldag som vanligt, hade SOprov som gick bra, kändes det som. Mattediagnos inför provet som är på tisdag, hade alla rätt på det så jag är väldigt nöjd! På idrotten var det innebandy, det är faktiskt riktigt roligt och om en vecka är det innebandyturnering i skolan och min klass ska vinna, det har jag bestämt! Så ja, haha, vi får se hur det blir ;)


Sommarklänning


Kollade runt på internet efter fina kläder och jag hittade denna superfina, somriga på Melba.se! Snacka om att jag fick sommarlängtan, haha, vintern har inte ens börjat och jag längtar redan efter sommar. Sommar ♥


Dålig uppdatering

Hej! Rätt så dålig uppdatering här på bloggen men jag har varit fullt upptagen med skola, skolarbete och plugg. Har SO-prov imorgon och som det känns just nu så tror jag att det kommer att gå bra. Spanskaprov på fredag vilket känns ganska säkert, ska börja plugga imorgon till det.

Jag typ somnar....finns inte så mycket att skriva egentligen, dagarna är egentligen likadana under skolveckorna. Men snart är det lov, som jag verkligen behöver! Nu ska jag kolla runt på olika bloggar, ta något att äta och sedan plugga lite till. Ha det bra!

=)

Hejsan! Igår kväll var det roligt. Vi var i Alviks bygdegård, fikade, lekte massa roliga lekar, åt gott, dansade och skrattade. Kom hem vid halv 12 då jag var helt slut, satte mig framför tvn och pratade lite med mamma och Jenny.

Idag har jag inte gjort någonting, suttit framför datorn och sett tv. Funderar på att plugga lite, skulle behövas eftersom det är två prov i veckan. Jenny tjatar även om att vi ska se på Glee, så det kommer det nog också att bli att titta på ;) ha en bra dag! ♥

Me gustas tú

Hej! Om ca 39 min blir det att fara iväg till Alvik på födelsedagsfest som Paulina, Hanna och Olivia har. Kommer nog bli kul! Skoldag idag, läxförhör i NO och ingen lärare på SO:n. Haha, ganska ointressant att veta egentligen! Nu ska jag göra mig i ordning, ha en bra kväll! ♥

Idag på spanskan lyssnade vi på denna låt, den fastnar lätt på huvudet, haha!


Presenter

Idag har det varit skola, en meteorolog var och pratade om väder och sådant för min klass och en annan klass, som en repetition inför provet som vi har nästa vecka. Vi gick även en promenad på hälsan, det var så jävulst kallt! Frös typ ihjäl, hehe. Efter skolan for jag, Moa och Linn in till stan och köpte presenter till Hanna, Paulina och Olivia som har födelsedagspartajj imorgon! Kommer nog bli jättekul, och jag har hört att det köpt enormt mycket godsaker, tummen upp för det :-)

Nu blir det att fortsätta på min bokreflektion och plugga inför NOläxförhöret imorn, puss! ♥

Julklappar ♥!

Hejsan! Vanlig skoldag idag, känner mig ganska trött nu, vill ha jullov, NU!! Fast det är bara 13 dagar kvar i skolan så det är väl bara att hålla ut ;) Snart ska jag börja handla julklappar! Det är riktigt kul att köpa julklappar och lika roligt att få. Julklappar i mitt ♥!

Hade tänkt skriva min önskelista, dock är den inte så lång. Men här kommer den iallafall!


Snö

Nu känns det verkligen som vinter. Igår kväll regnade det mycket, men sedan under natten så ändrades regnet till snö så nu är det helt vitt ute! Både bra och dåligt tycker jag för att vinter och kyla är inte så omtyckt hos mig, men det är mysigt när det är vitt ute, speciellt på julen. När man gick i snön idag hörde man hur det knastrade under skorna - ett tecken på vinter.

Skola...öh....finns inte så mycket att säga egentligen eftersom skoldagarna rullar på väldigt snabbt och det händer inget speciellt. Längtar väldigt mycket till jullov, men det är inte många skoldagar kvar! :D


RSS 2.0