Ikea!

Hejsan! Det har varit jättedålig uppdatering, men det är för att datorn hos pappa har haft fnatt men nu är den i stort sett fixad, jag är typ överlycklig nu. Igår så hände det inte så mycket, tog det mest lugnt och satt framför den älskade tvn. Idag har jag gått på stan med Moa, Calle, Andreas, Hanna och Linn! Vi hyrde två filmer - Boogey man 2 och My bloody valentine. Filmer som vi ska se imorgon på skräckfilmskvällen/halloweenfesten. Vi åt även på Max, muums, men tanten i kassan var väldigt seg...efter stan så åkte jag, Moa, Andreas och Calle hem Calle och vi spelade kort och såg på film.

Imorgon blir det mycket roligt! Under dagen blir det att fara till Ikea i Haparanda med mamma och mormor och på kvällen blir det ju skräckfilmskvällen/halloweenfesten, haha jag vet inte riktigt vad jag ska kalla det..men det kommer iallafall bli riktigt roligt tror jag! Så det kommer i stort sett inte bli någon uppdatering alls imorgon. Ha en bra kväll!

Chokladbollar och film

Min dag har varit lugn och det har faktiskt varit väldigt skönt. Skönt att ta det lite lugnt. Jag har gjort mat, räknat lite matte, diskat, bakat chokladbollar och sett två filmer. Ikväll blir det att åka till min pappa som jag ska vara hos till på söndag =)

Den här filmen, Rails & Ties såg jag idag. Den var en jättebra och fin film! Dock väldigt sorglig...men det är iallafall ett filmtips, se den!


Upp tidigt

God morgon! Idag blev det att gå upp halv sju för att jag ska till vårdcentralen snart och ta blodprov. Kändes ju lite tungt att gå upp tidigt nu när det är lov, men äh, måste man så måste man. Imorn ska jag iallafall ta en stor, fet, skön sovmorgon! ;)

Oh I love candy

Jag blir alltid så sugen på godis då jag ser det här!


Skräckkväll

Hejsan! Kvällen igår med Hanna och Linn var väldigt roligt. De filmerna vi såg (Lilja forever och 17 again) var väldigt bra! Idag då vi vaknade så åt vi lite och sedan vid 1 så var vi hos Calle för att vi, Calle, Moa, Andreas och Pablo planerade en halloweenkväll vi + några andra ska ha på lördagkväll då vi typ ska se skräckfilm. Låter bra i mina öron ;)

Ikväll blir det att se Desperate Housewives (så jäkla bra!) och smaska på Marabouchoklad. Mmmmm, marabou!



17 again & Lilja forever

Dagen på stan var toppen! Hanna och Olivia kom till mig halv 1 då vi satt och pratade och sedan tog vi bussen in till stan. Vi träffade Linn och Olivia skulle iväg så hon var på stan en snabbis. Vi gick runt i olika affärer, satt och fikade jättelänge. Haha, när vi satt och fikade så skrattade jag oseriöst skithögt så vi började skratta jättemycket åt det jättelänge. Haha, det är lite svårt att förklara eftersom jag skrattade oseriöst av vissa hemliga anledningar. Haha, men kul var det iallafall!

Ska till konsum och möta upp Hanna och Linn kl 7 och köpa gott och ikväll ska vi se två filmer! 17 again och Lilja forever.


Bästa vänner! ♥

Fick med mig ett par jeansleggins hem!

299 :- från MQ


Heldag med Hanna och Linn

God morgon! Dagen är planerad. Först kommer Hanna till mig, sedan åker vi in till stan och möter upp Linn. Då antar jag att vi går på stan, kanske fikar och kanske hyr nån film. Sedan blir det att åka hem, äta middag och efter det möta upp Hanna och Linn igen för att köpa någe gott och så sover vi hos Linn! Kommer säkert att bli jätteroligt. Nu ska jag hoppa in i duschen, ni får ha en bra dag!

Hur svensk är jag?

Hur svensk är du?
[ ] Ditt efternam slutar på ... son, lund, holm eller gren
[x] Du vet någon som har samma förnamn som du
[x] Du vet någon utanför din familj och släkt som har samma efternamn som dig
[x] I din familj är ni 2 barn
[ ] Du bor i villa
[x] Du bor i en tätort
[x] Dina föräldrar är mellan 35 och 50 år gamla
[ ] Dina föräldrar har gift sig
[ ] Din pappa är yngre än din mamma
[x] Din familj har en bil av ett svenskt märke
[  ] Din pappa heter Lars
[  ] Din mamma heter Anna
[x] Du har blåa ögon
[x] Du har tillgång till internet hemma
[x] Du har en egen mobil
[x] Du har ett eget rum
[ ] Du har varit i Danmark
[ ] Du har varit i Norge
[ ] Du har varit på Gotland
[x] Du vet vilken av Vänern och Vättern som är störst
[x] Du vet vad Vättern och Värnen är för något
[  ] Din familj har en husvagn
[x] Du känner någon som har en husvagn
[/] Ingen av dina föräldrar röker eller snusar
[ ] Du har ingen släkt som kommer från andra länder
[ ] Du idrottar minst 2 ggr i veckan
[ ] Du har / haft en hund / katt
[x] Du får månadspeng / studiebidrag
[ ] De flesta i din familj är blåögda
[/] Du äter snabbmat  
[x] Du följer en serie på TV
[/] Du är kär
[x] Du är född i mars, april, juni, augusti eller december
[/] Du är blond (min naturliga hårfärg är mörkblond)

Antal kryss: 18
Multiplicera antalet kryss med 3
Jag är: 54 % svensk

Muse

Grym låt med Muse!


Kladdkaka

God morgon! Idag blir det fika med mormor, morfar, kusinerna, moster, syster och mamma. Kladdkaka tror jag att det var. Muuums. Kusinerna och moster far hem ikväll och då blir det lugnt i stugan. Haha, nej, skojar bara, men det är 6 personer + en katt nu som ska få plats i trea. Sedan kommer ju mormor och morfar, då blir det 8 personer + en katt som ska få plats i en trea....

Så söt! Fast aggressiv..


Kinamat

Nu har jag, mamma, kusinerna och moster kommit hem från stan. Blev att köpa lite kläder och en ny mascara! Visar upp det kanske lite senare. Vi åt även lunch på Waldorf, vilket var jättegott. Jag tog fyra små rätter.

Idag ska vi äta tårta och andra godsaker eftersom mamma fyllde år för någon vecka sedan och då ska vi fira det - igen. Fast med kusinerna och moster denna gång. Ska busa lite med Agnes, mormor och morfars katt som är här nu!

Gulleagnes!


Nu är det vinter...

...kan man säga. Mysigt, men jag gillar inte kylan. Ett bevis på att jag inte hör ihop med vintern är att igår då det började snöa så halkade jag i snöig backe som var hal och nu har jag stora, feta blåmärken på knäna...det första jag gör då snön kommer.


Rolig kväll

God morgon! Det var roligt igår kväll kan jag då säga. Klockan 6 åkte jag, Hanna, Linn och Moa till Klöverträsk till ett byahus där vi skulle vara. Vi dansade, busade, såg på film och åt gott! Det var kul och måste göras om tycker jag. Vi var jag, Linn, Oskar, Olivia, Paulina, Samuel, Moa, Hanna, Björn, Max, Axel, Herman, Erik och Pablo tror jag. Nästan alla killar skulle sova över där, men jag kunde inte för kusinerna är ju här ;) Kom hem vid typ 11.

Ikväll ska jag, mamma, kusinerna, moster och typ Jenny på stan. Ska nog köpa en ny mascara, den jag har börjat att ta slut. Ni får ha det så bra idag, kram!

Moa, Hanna, jag, Linn, Olivia, Paulina och Samuel där bak! (var tvungen att kluddra över Paulina)

Linn, jag, Paulina och Olivia! Haha lite oseriösa ;)

Linn och jag! ♥


Erik Hassle

Nu ska jag gå iväg till Linn och vara där ett tag innan vi åker iväg till Klöverträsk. Hoppas att det blir en väldigt bra kväll! Här nere ser ni en väldigt bra låt med Erik Hassle ♥ Ni får ha det så bra, kram.


LOV!

Jaaa, lov! Det ska firas. Eller nåt. Men det är iallafall svinskönt med lov. Skolan idag var ganska kul faktiskt. Det var NO läxförhör som gick bra känns det som, engelskaprov som typ också gick bra. Har ju inte fått reda på resultatet ännu, men det kändes som att det kommer att bli ett ganska bra resultat ;) Och på svenskan så fick vi tillbaka våra bokreflektioner och då sa svenskaläraren till mig att hon skulle vilja ha min som en mall för dom som ska skriva bokreflektioner och sedan sa hon att min bokreflektion var jättebra och att det skulle kunnat vara en i nian som skrivit den och att den personen i så fall skulle ha fått bra betyg! :o Det var väldigt roligt att höra iallafall!

Ikväll så blir det att umgås med några i Klöverträsk, vet inte riktigt hur många och vilka det blir men det kommer nog bli väldigt roligt. En bra start på lovet. Mina kusiner och min moster kommer även hit till Luleå idag, dock får jag inte träffa dom förens typ senare på kvällen eftersom jag blir borta hela kvällen. Ska njuta av lovet nu, ha det så bra!


Söta vantar

Nu har jag vintern börjat närma sig och här kommer tre st fina par vantar från H&M!

79:50 :-

79:50 :-

99 :-

Endast en dag kvar

Har för ett tag sedan kommit hem ifrån skolan, sitter här och lyssnar på härlig musik. I skolan idag så var det inget speciellt, fast vi hade ingen hälsa för att våran lärare var borta ;) Jag känner att jag är väldigt trött och skulle verkligen behöva ett par dagar ledigt. Och det är endast en skoldag kvar till loooov! Känns riktigt skönt och kommer nog göra en hel del roliga saker på lovet också, hoppas bara inte att lovet kommer att gå för fort ;)


Basketball

Hejsan! Är hos min mamma nu, dricker en väldigt god smoothie som jag gjorde nyss. Skolan idag: sovmorgon, vilket vi gillar! På idrotten var det fys, jobbigt men ganska kul ändå. Och det var musik till så det gjorde det ju typ ännu roligare ;)

Idag klockan 5 blir det att se Sara-Maries träning tillsammans med Alba. Kommer nog bli roligt (: ska läsa lite bloggar nu, ha det bra!

Badhuset och Max

Hej! Dålig uppdatering, jo, jag vet. Igår var det iallafall skola, sen blev det att vara med Linn. Åkte hem från henne vid sjutiden och då förhörde min far mig på de alla engelskaglosorna vi har till provet. Och det är en hel del...men dom sitter ganska bra! Idag har det också varit skola, inget speciellt. Fast på Nolabet fick vi titta på grejer i mikroskåp, tittade tex på hårstrån och mitt var typ vitt fast jag har brunt hår :o Dock så är ju min riktiga hårfärg typ mörkblond, men iallafall.

Efter skolan så tog jag, Linn och Hanna bussen in till stan och knallade iväg till badhuset. Vi simmade..ytterst lite, haha. Haha, när vi skulle duscha så började vi spruta på varandra med iskallt vatten och man får en chock för att det är så kallt, inte kul då man får det kalla vattnet på sig, men roligt att spruta på andra, haha. Vi kastade även skum från schampoot på varandra, haha, lite så där lagomt busigt ;) Jag undrar om folket omkring oss blev irriterade på oss... Efter badet så åt vi på Max, riktigt gott! Jag är helt slut, ska nog stänga av datorn, packa gympakläder och annat för ska till min mor imorn. Klockan 21.00 är det ju Desperate Housewives, spännande!


Lov snart!

Hejsan! Idag och igår var jag faktiskt duktig och var ute och gick. Igår en lite kortare promenad och idag en lite längre. Ganska skönt, med musik i öronen och så tänker man sig bort. Har även hunnit plugga lite engelska idag, vi har nämligen prov på fredag. Snart är det lov! Jag känner mig hur taggad som helst inför lovet, skönt att få lite paus från skolan. I helgen kommer mina kusiner och min moster ner från Gällivare och det blir väl att äta gomat och umgås med dom. Nu ska jag packa idrottväskan! God natt :)

Asher Book

Jättefin låt från Fame!

If I sing you a song
Would you sing along or wait till I'm gone?
Oh how were pushing through
If I give you my heart would you just play the part
Or tell me it's the start of something beautiful?


Linn, hahaha, Linn!

Idag så hade jag bara lust att försöka lura Linn lite oseriöst och hon gick typ på det!
Jag: ''Den här madrassen är typ gjord av maskar och larver''
Linn: ''Vaa?''
Jag: ''Jaa, den innehåller typ maskar och larver för att kunna se ut så här''
Linn: *tittar på mig lite mystiskt* ''Nää''
Jag: (kunde inte hålla emot skrattet, så jag började skratta lite) ''Haha okej, jag skoja''
Linn: ......
Jag: ''Haha, du gick på det i början, va?''
Linn: ''Haha ja, kanske typ bara en halv sekund eller nåt''

God frukost

Hej! Igår sov Linn hos mig och vi hade det roligt! Vi såg Idol, delar av någon konstig konståkningsfilm, åt Ben&Jerryglass och Kinder Maxi! På morgonen idag åt vi en väldigt god frukost, lyxig och mättande ;) Linn åkte hem strax innan ett och jag ska nog snart duscha, göra mig i ordning och gå på en promenad eller nåt. Och ägna lite tid åt matematik och engelska! Ha en jättebra dag ♥

Falska toscakakor, rostade mackor, jordgubb&hallonsmoothie och B&Jglass!



Caramel chew chew

Muuuuums! Ikväll blir det att äta den här *dreglar* ♥


Ben&Jerry

Idag i skolan så har det varit trevligt må jag säga. Haha, men det har varit ganska roligt iallafall. Hade ju utvecklingssamtal på morgonen och det gick väldigt bra! Missade då ganska mycket av NO:n, men fick iallafall reda på att vi har läxförhör på fredag. Efter skolan så gick jag en sväng på stan med Sara-Marie och Alba.

Ikväll så ska jag och Linn umgås och vi ska köpa Ben&Jerryglass, mums! Vad vi ska göra mer vet jag inte, det återstår att se. Nu ska jag kolla runt på lite bloggar, hejs!

Mycket skratt

Hejsan! Idag i skolan så har det inte hänt så mycket, förutom att jag och några andra har skrattat grymt mycket! Har typ ont i käkarna och ont i huvudet efter allt skratt. Haha, jag och Moa började skratta för mitt dampryck på engelskan, haha, lite svårt att förklara, men Moa vet ;)

Efter skolan gick jag och Linn hem till henne. Vi har typ suttit vid datorn, skrattat, ätit och pluggat lite språk. Hon tycka och jag spanska. Åkte hem vid 8-tiden! Jag och pappa ska snart gå igenom frågor till utvecklingssamtalet jag har imorgon. Nervöst. Hehe nä, men det kommer säkert att gå bra!
 


Vi är flitiga på matten och det ser ut som att det är tusen böcker på bordet...typ.


Grattis ♥

Hej! Sovmorgon idag till 9, det gillar vi! Skönt att få lite sovmorgon, dock gick jag upp typ sju, men bussen gick 08.23 och det tar fem minuter att gå till bussen så jag har en anledning. Hehe. Iallafall, skolan idag: inget speciellt förutom att det gick VÄLDIGT dåligt för mig på slöjden och på idrotten fick vi gå runt höträsket istället för att ha innegympa för att vissa hade skolfotografering. Och kallt var det....

Idag fyller min mamma år så jag får säga grattis! Då kan jag även passa på att gratta min pappa också som fyllde år för ca en vecka sen. Grattis till er båda :D


New moon


20 november...typ en månad och sju dagar kvar..längtar så att jag blir galen!


Desperate Housewives

Hejsan! Idag i skolan var det inget speciellt. Jag, Moa och Jennie skulle ha gitarrlektion idag som vi hade i våras men dock så dök inte gitarrläraren upp. Tråkigt. På engelskan så skulle man skriva en dialog med hjälp av ord som skrevs på tavlan och dialogen skulle handla om att man var på restaurang, haha, min och Moas blev lite galen och konstig, men man fick göra så, så varför inte? ;)

Efter skolan har jag typ ägnat den största delen av min tid att jobba med matte. Ska nog jobba lite mer med det snart + läsa några sidor ur biologiboken! Och ikväll är det Desperate Housewives, lär nog bli ett mycket spännande avsnitt eftersom det slutade så spännande förra veckan.


Bokreflektion

Hej! Igår så var jag ju som sagt på bio med Hanna, Moa och Linn. Vi såg filmen Fame och den var faktiskt grymt bra! Vissa stunder av filmen satt jag där helt...jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva känslan, men filmen var iallafall väldigt bra :D

I skolan idag så var det typ inget speciellt, förutom att vi inte hade någon idrott för vi hade förlängd mentorstid då vi pratade om en händelse som hänt och ja. Vi hade även musik som är skitkul! Josse ♥ Musik typ. Nu ska jag skriva klart min bokreflektion, är typ väldigt nöjd med den och ska göra den ännu bättre nu!


Den bästa i hela filmen, Naturi Naughton!


Fame

God morgon! Dagens planer:
  • Skriva klart bokreflektion
  • Sätta upp tavlor
  • Packa (ska till min pappa)
  • Gå på bio och se filmen Fame med Linn, Hanna och Moa
  • Fara till pappa
Ja, det var nog allt jag ska göra. Ni får ha en superbra dag, kram!

Vinter?

Ikväll har jag, Linn, Moa och Hanna haft det jättekul då vi haft Mysteriet på greveholm-maraton! Mötte Linn vid 4 på konsum och vi promenerade till Moa. Först såg vi ena skivan (det var två skivor med tolv avsnitt på varje), sedan gick vi ut med Moas hund för att få lite paus. Vi gjorde även lite annat, hehe. Efter det såg vi andra skivan. Det var faktiskt jättemysigt, vi låg nere i källaren i mörkret på madrasser med filtar över oss! Gick hem med Linn och kom hem vid elva. Det är riktigt kallt ute, tur att jag tog min sköna och varma vinterjacka idag, annars hade jag nog frusit ihjäl.

Nu blir det nog att läsa nåt kapitel i ''Så länge vi båda andas'' eller sova, är verkligen skittrött!

Åh, nu börjar jag tänka på när jag och några andra i 6års spelade Greveholmspelet och när skelettet dök upp så blev vi helt hysteriska och gömde oss under bordet, varje gång han kom! Hahaha ;)


Vem älskar inte musik?

Här kommer ett par härliga låtar som jag gillar. Hoppas att ni gillar någon av dom ;)


Mormor och morfar

God morgon! Dagen är planerad. Mitt på dagen kommer mormor och morfar för att fira mamma som fyller år om typ fyra dagar. Senare på eftermiddagen så ska jag till Moa med några och vi ska ha Mysteriet på greve holm-maraton! Haha, det var år sedan jag såg det. Så det kommer att ta sex timmar ;)

Ska nog börja på min bokreflektion medans jag lyssnar på Mando Diao ♥


världens bästa!

Tove

Sitter här och lyssnar på U2! (Y) Bäst i Idol ikväll enligt mig var nog Tove, hon är grym. Även fast jag inte gillar låten hon sjöng så gjorde hon den väldigt bra. Sämst ikväll då? Hmm..jag gillar inte Camilla kan jag då säga, men hon var inte så jättedålig ikväll. Svår fråga faktiskt. Jag har ingen aning om vem som kommer att åka ut ikväll, det återstår väl att se! Om 10 minuter ;)

tv4.se/idol


Snart idol

Tjoho! Idag efter skolan var jag ju som sagt med Alba. Vi gick lite på stan, hon köpte snygga smycken och sedan traskade vi till Kebabhuset. Riktigt gott må jag säga, älskar kebab! ♥ Vi satt där ett tag, sedan for vi till Alba. Där satt vi vid datorn, lyssnade på härlig musik och tog some pictures. Väldigt mycket har man skrattat idag. Åkte hem med kvart i sjubussen och snart är det dags för Idol! Det gillar vi ;)


Kebab

Hej! Idag har det varit en vanligt skoldag kan man säga, dock så gick brandlarmet som det (förvånar mig faktiskt) inte har gjort på nån vecka tror jag. Måste börja fundera på när jag ska börja skriva min bokreflektion om tredje boken i Twlight-serien. Den ska nämligen in nästa vecka tror jag ;)

Idag ska jag och Alba äta på Kebabhuset. Och vad vi ska äta är ju ganska uppenbart. Hon kommer nog ringa när som helst, så ska kolla bussar nu!


Southland

Såg serien ''Southland'' på tv3 igår kväll som hade premiär. Den lockade eftersom Ben McKenzie som spelade Ryan i ''O.C'' var med! Men den var faktiskt ganska bra, så ska fortsätta se den. Och ikväll är det ''Inlåst'' som jag lugnt ska se, den serien var asbra! Fast dock ganska sjukt, sakerna ''fångarna'' hade gjort, tex en hade tagit stryptag på sin mamma och en annan fick frågan: Hur känner du efter att du misshandlat någon? Svar: Jag vet inte riktigt, har inte tänkt efter...


Tacos

Hallå! Idag i skolan har det varit SO, svenska, två EPA-pass (eget planerat arbete) och hälsa. Ganska rolig dag, dock så är jag ganska så förkyld och det gör ont i pannan eller i huvudet, det är ganska så svårt att förklara men det är nog iallafall pga förkylningen. Till middag idag blir det tacos, som är gräsligt gott! ;)


Gilmore girls

Idag har jag hunnit se fyra avsnitt av Gilmore Girls, en av mina favoritserier. Har alla 7 boxarna och har säkert sett alla avsnitt 4,5 gånger eller så. Men det är bra! Nu blir det nog att diska, sedan massa plugg och läxor.


Hemma

God morgon! Idag blir jag hemma för jag snorar, har ont i halsen och känner mig lite hängig. Hoppas det går över lite till imorgon för då vill jag gå till skolan, vill inte missa något. Idag passar det bra att göra en bokreflektion som ska in nästa vecka, skriva klart ett svenskaarbete, plugga på engelskaglosorna och räkna lite i matteboken.


Desperata hemmafruar

Ikväll börjar det! Har saknat det mycket, men nu är det igång igen. Härligt säger jag bara.


Snygga t-shirts

Väldigt snygga, billiga och enkla! Me gustan ♥



Nutidsorientering

Hejsan. Här sitter jag och snorar..har blivit ganska så förkyld, hoppas det försvinner snart! Idag i skolan har det varit matte, NO, spanska, bild och NOlab. Vi hade även nutidsorientering då man svara på ett antal frågor och jag kan då säga att ett par frågor som kom i slutet (utslagsfrågorna) var helt omöjliga. Iallafall för mig.

Lägger in några bilder från min systers student, vet egentligen inte riktigt varför, hade bara lite lust med det + så saknar jag sommaren otroligt mycket!


Sara-Marie och Alba

Hej! Ganska rolig skoldag idag faktiskt. Idrott, musik, spanska, matte, engelska och svenska. Fick 88/88 rätt på spanskaprovet som vi hade i fredags och det var endast 2 personer (alltså jag och en till) som hade alla rätt! Nöjd är man. Haha, nu blev jag lite skrytsam. Efter skolan tog jag bussen in till stan, mötte Alba och Sara-Marie som jag inte träffat på JÄTTELÄNGE! Vi hade iallafall hur kul som helst. Vi sjöng singstar, hjälpte Sara-Marie med hennes svenskaläxa, gick på promenad m.m. Har verkligen saknat er! Tog kvart i nio bussen hem.

Ska nog snart stänga av datorn, läsa några sidor av ''Så länge vi båda andas'' och sedan sova. God natt! ♥

Sjuuk

God morgon! Jag har tyvärr gått och blivit sjuk tror jag. Igår kväll kände jag hur tjock jag var i halsen och jag var jättetrött. Gick och lade mig redan vid halv tio-tiden. Hade egentligen tänkt vara med ett par kompisar jag inte träffat på länge idag, men tror inte att det kommer att bli av. Om jag är med dom kanske jag blir sjukare och inte kan gå till skolan och det vill jag inte, vill inte komma efter i skolarbetet! Så det var ju synd..:( Så det blir nog bara att vila för mig idag, se massa idolrepriser som går på tv. Kram ♥


James Morrison

En grym artist enligt mig! Här kommer ett par jättebra låtar av James: 




Åh, vilka minnen som dyker upp då jag lyssnar på den här! Det var nämligen den här låten som jag + några tjejer i min förra klass som sjöng på skolavslutningen 09. Jag saknar oss! ♥


Promenad och film

Idag har jag bara tagit det lugnt. Har gått på en timmes promenad runt sjön med musik i öronen. Tog även med mig kameran och tog lite bilder. Sedan så har jag sett film - Trade. Vi tänkte ju se den på filmkvällen igår, men det blev inte så. Jag tror att jag har gråtit varje gång jag har sett den och jag har nog minst sett den fem gånger. Den är så himla bra! Tröttnar aldrig. Den handlar iallafall om när flickor/pojkar smugglas över gränsen till USA och sedan säljas. Den som gör den mest sorglig är nog att det händer på riktigt allt det här. Jättehemskt tycker jag! Jag fattar inte hur någon skulle vilja köpa en flicka för en stor summa med pengar och sedan utnyttja henne även fast denna människa vet att hon inte vill vara där med detta perversa äckel. Och det kan ju vara flickor i 13-års åldern som det gör i den här filmen. Det skulle kunna vara jag! Jag tror inte att man fattar hur hemskt det måste vara för dem. Det är svårt att förstå.





Lite höstbilder kom där och även en bild på mig i min sköna halsduk!


Inte en helt vanlig filmkväll

God morgon! Igår så hade vi det trevligt på filmkvällen som dock inte blev så mycket till filmkväll, haha. Vi som var där var jag, Linn, Hanna, Olivia, Calle, Andreas, Angela, Moa, Erik, Samuel, Jens, Björn och Herman. Tror det var alla. Ja, iallfall så började vi kvällen klockan sju med att se en film, eller ja, halva filmen. Accepted hette den. Efter det sprang vi ut och in, haha. Vi märkte även att tre busiga pojkar - Max, Axel och Alex var och spionerade på oss. Dom kom in en stund efter ett tag och vi hade på musik och började dansa lite, haha. Klockan halv 12 åkte jag och Linn hem. Det var iallafall trevligt även fast det inte blev riktigt som det skulle vara från början ;)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, kanske bara blir en slödag. Hade tänkt att gå en promenad i kylan, skulle sitta fint. Ni får ha en bra dag, puss!


Linn och jag igår ♥


Tove Styrke Östman


Min favorit från igår! Superbra :)


Hahahahaha


Haha, stackarn!


Filmkväll hos Andreas

Hejsan! Idag i skolan har det faktiskt varit en jätterolig dag. Dagen började med NO. Sen engelska, svenska, spanska och SO. På spanskan hade vi ju prov och det gick faktiskt jättebra! Nu är alla prov (eller iallafall för nu) avklarade och man kan andas ut, haha.

Tog en promenad hem (tar typ 45 min) och gick förbi konsum som öppnat nyss som är ganska nära där jag bor. Så det blev lite premiärhandling där, godis och cola till ikväll då jag ska på filmkväll hos Andreas! Vet inte riktigt hur många och vilka vi blir, men det blir säkert jättekul. Vi tänkte se filmerna Trade (en av mina favoritfilmer) och Accepted.



Så här såg det ut när jag kom hem, fullt med löv! Känns verkligen som höst nu.


Inlåst

Har nu pluggat in allt som jag ska kunna inför spanskaprovet imorgon, jag tror det kommer att gå jättebra! Ska snart se Idol och Inlåst med syster. I Inlåst ska ju tonårskillar som gjort nåt sorts brott få uppleva hur det är att vara i ett fängelse. Hoppas det är bra, det verkar som det.


Slutade efter lunch

Hej! Idag i skolan har vi endast haft tre lektioner. Hälsa, svenska och SO. På SO:n hade vi prov, det gick ganska bra tror jag. Vi slutade efter lunch som vi typ kommer göra var 5e torsdag vilket är mycket bra! Efter skolan så tog jag, Linn, Hanna och Andreas bussen in till stan och hyrde film för vi ska ha filmkväll imorgon. Vi (eller jag och Andreas, de andra köpte inget där) drack milkshake på Blå Gåsen. Andreas åkte hem och jag, Hanna och Linn träffade Jennie på stan så vi gick med henne ett tag. Köpte även en tröja från Gina Tricot.

Nu blir det snart att plugga inför spanskaprovet som kommer imorgon. Vi har haft tre prov den här veckan, varför tränga ihop allt på samma vecka?! Vi har inte haft nåt prov den här terminen men så kommer tre på en och samma vecka...


149 :- från Gina Tricot


RSS 2.0