The white car

Idag har det varit halvdag i skolan vilket var skönt även fast vi bara slutade kring en timme tidigare än vanliga fall! Nu på eftermiddagen så har jag suttit och lekt lite Windows Movie Maker. Här är en video från idag på engelskan då vi var klara med vårat arbete och läraren var borta, hehe.

 


Hicka

Hallå! Superbra dag har det varit idag. Kort skoldag till klockan kvart i tolv. Vi hade so och svenska-redovisningen och det gick faktiskt skitbra för min grupp och det känns riktigt skönt att ha fått det gjort! Efter skolan så åkte jag och Hanna in till stan och gick runt där. Vi drack så klart milkshakes på Blå Gåsen! Vi börjar snart bli stammisar där, haha. Efter ett tag kom Angela så vi gick en sväng med henne också. :)

Hahah, jag hade världens hicka idag då vi var på stan. Den ville liksom aldrig sluta och så skulle jag fråga om en kvinna som jobbade i en affär kunde ta ner en grej som var högt upp och det blev ungefär så här: ''Ursäkta, kan du hjälpa mig att ta ner den där? *HICK!* Tack! *HICK!*'' Det såg och lät nog ganska roligt!

Mums!


Kvällsöppet

Skoldagen idag var ganska chill, vilket kändes väldigt skönt! Imorgon är det halvdag och även det är riktigt skönt, men vi har soredovisning så det blir lite pirrigt med det. Men äh vad fan, vad händer om man säger lite fel eller glömmer vad man ska säga? Det kommer säkert att gå bra! :)

Snart blir det käk och efter det ska jag möta Hanna på bussen. Vi och Linn ska gå på kvällsöppet på stan! Det skulle även vara ''tjejkväll'' på Gina Tricot då det bjuds på tilltugg och det är rea på allt i butiken, eller så var det bara på vissa varor. Jag minns inte riktigt, men kul kommer det nog att bli!


Sommarkänslor!

Top Loader - Dancing in the moonlight


Denna låt får mig på såna sommarkänslor! Det skriker sommar om den. Inte länge för tills värmen är här ♥

Den här reklamen är ännu mer sommar...!


Color removar håret

Hej! Skoldagen slutade redan vid ett idag eftersom vi inte hade någon bildlektion, vilket var skönt gånger tusen. Efter skolan umgicks jag med några vänner. Härlig dag och solan kikade fram på eftermiddagen, tummen upp för det!

Nu håller jag på att ''color removar'' håret. Haha, jag vet inte riktigt vad jag ska kalla det men jag använder nån produkt som heter color remover som då tar bort den färgade hårfärgen utan att slita på håret (det var tydligen bra för håret!) och förändrar inte den naturliga hårfärgen. =) Nu ska jag sitta här i denna stiliga mössa till klockan elva...heh, kul.

Idag körde jag på lockar i håret!


Tävling hos Foki!

Jag är med och tävlar om fina t-shirts från Phoenixtshirt.comFokis blogg! Klicka här för att komma till tävlingen!

:(

Inte roligt! Jag har beställt lite sommarkläder, till resan till Grekland, från H&M men kläderna kommer någon vecka efter vi har varit där! :( Fast jag tror att jag har glömt bort att det är ju sommar efter vi har varit i Grekland då man kan använda kläderna, haha. Men jag är så pass laddad inför resan så jag tänker inte på sommaren här i Sverige så mycket, vilket är ovanligt av mig. Jag är en sommarälskare och jag skulle lätt kunna leva med sommar året runt! Vintern är bara en jobbig årstid...enligt mig.

Iallafall, skola idag som vanligt. Det hände inget speciellt, men vi fick reda på att det är halvdag både torsdag och fredag, sweet!


21 dagar kvar...

...tills jag åker till Rhodos!! Fyfan vad jag längtar och jag har världens resfeber just nu. Jag går runt i jeansshorts, sandaler och kortärmat bara för att få känna mig lite somrig. Inomhus såklart, haha. När jag tittar på bilder på Rhodos, eller det kan vara vilket varmt ställe som helst, så blir hela jag sugen på att sätta mig på ett plan och flyga iväg nu! Men det är bara tre veckor kvar nu och det är inte mycket om man tänker efter. =)

Härligt det ser ut, speciellt med det blåa vattnet!

Vi ska besöka Lindos, med såna där jättefina vita hus!

Vi ska även besöka Faliraki Water Park en dag, ser grymt roligt ut med alla rutschkanor =)


Ja, nog om Rhodos! Under dagen har det inte hänt mycket alls. Mina kusiner och min moster har farit hem till Gällivare så nu är det lugnt och tyst här. Nu blir det snart käk, plugg och sedan en tidig kväll inför skolan imorgon!

Nya kläder!

Hej! Idag har jag, mamma, Jenny, kusinerna och moster var på stan en sväng. Jag fick faktiskt med mig mycket fint hem, som jag visar upp i ett inlägg senare! Om ett tag ska vi och äta kinamat på Exotic, gott!

Nu är Agnes, min mormor och morfars katt Agnes här och hon är alltid lika gullig! Om det händer nåt, tex att man dammsuger, då ska hon va med. Hon ska va med på allt som händer, haha. Sötnosen min ♥


Resultatet

Så här blev mitt hår! Det har blivit ljusare, men jag måste dock göra samma behandlig, eller vad man ska kalla det, en gång till för att få det till min naturliga hårfärg. Men skillnad blev det iallafall!


Plugg på KH

Hej! Det är alltid lika skönt med helg efter en skolvecka och nu är den här! Efter skolan åkte jag, Hanna och Linn in till stan och pluggade ett tag på Kulturens Hus. Vi håller på med fornnordisk mytologi och myter i so:n och svenskan och vi ska ha en muntlig redovisning på det nästa vecka så det blir plugg i helgen som gäller! Inte så jätteroligt, men det är sånt som måste göras. Vi gick även en sväng på stan och drack milkshakes. :)

Snart kommer mina kusiner, min moster och min sötnos Agnes från Gällivare till oss och de ska vara här hela helgen! Imorn ska vi gå på stan, troligtvis äta på någon kinarestaurang och sedan får vi se vad vi hittar på. Det kommer nog bli kul hur som helst!

Hanna! ♥


Snart har jag en annan hårfärg!

Färg i håret! Eller jag vet inte riktigt om man ska kalla det färg, eftersom det är nå medel som tar bort det färgade håret och tydligen ska det vara bra för håret, det sliter inte som vanlig hårfärg gör. Och det är ju bra! :D

 

Observera även min mössa, jag tycker den är riktigt stilig! Funderar faktiskt på att ha den imorgon i skolan, jag kommer ju bli riktigt populär ;)

 


Cykeldebut

Hej!
Igår efter skolan åkte jag, Hanna, Linn och Olivia hem till Olivia. Vi cyklade runt och jag cyklade för första gången i år. Det är verkligen härligt och nu känns det ännu mer sommar.

Idag tror jag att jag ska färga håret till min naturliga hårfärg (dvs typ mörkblond) och det är så svårt att göra det hos friösren så vi fick ett tips från en frisör på nån form av blekning tror jag. Han sa att jag skulle sitta med den färgningen i 5 (!!) timmar! Det är verkligen länge, men jag hoppas att det blir fint =)

Härliga vårpromenader

Jag kom precis in från en timmes promenad runt sjön. Det var verkligen härligt, lite småkallt men det gjorde ingenting. Det är så skönt att bara gå för sig själv, lyssna på musik och tänka på allt möjligt. Isen hade smält, man såg vattnet i sjön och ankorna simmade. Vårtecken!


I've been a solider since childhood days I've fought a battle for my life in many ways



Det var ett tag sedan jag lyssnade på denna låt, men den den är fortfarande lika bra! En jättefin låt, mycket bättre än den riktiga ''Hope and glory''. :)

På mammas jobb

Hej! Just nu sitter jag på mammas jobb. Hon är på något möte så jag passade på att låna datorn! När hon har slutat ska vi gå och prata med en frisör för jag har länge funderat på att färga håret till min naturliga hårfärg eftersom det sliter så himla mycket på håret att färga utväxten.

Skoldagen idag har varit som vanligt, dock så var NOlektionen för en gångs skull rolig (de brukar oftast vara jättetråkiga och det känns som att just NO-lektionerna aldrig tar slut) eftersom vi diskuterade om vilka de tre viktigaste teknikprylarna var och vi satt jättelänge och kom aldrig överens om tre saker, haha!

Efter skolan så hade jag en kort sånglektion hos Karin som har sånglektioner på skolan. Det kommer bli så att jag inte kommer få någon fast tid under våren eftersom det är fullt, men om någon tex är sjuk så kan jag få ta den personens sångtid. Men till hösten ska jag få en fast tid! :D


Jag får aldrig nog

Jag kan sitta i flera timmar och kolla efter kläder på olika hemsidor (typ H&Ms, Halens osv)! Jag sitter och dreglar (okej, nu överdriver jag) framför datorn. Det finns så mycket jag vill ha! Här är ett par fina plagg från Halens:

Superfint linne 49 :- (!)

Topp 229 :-

Denimleggins 299 :-

Strandklänning 2-pack 198 :- Personligen tycker jag att den enfärgade klänningen är mycket snyggare än den batikfärgade, fast den är ganska snygg den också! Klänningarna ser väldigt sköna ut och passar perfekt på sommaren.

 

Kjol 149 :- Perfekt på stranden!


Solig dag med glass

Hejsan! Idag har det varit en väldigt fin dag. Vädret var på topp och solen var framme, så himla skönt! Jag och några vänner satte oss ute på bänken, käkade glassen och njöt av solen. Nu kan man även vara på fotbollsplanen och sola, prata, se på när killarna spelar fotboll eller bara ''hänga''. Sommar, sommar, sommar!

Linn på fotbollsplanen!

Haha, det gick inte så bra att ta bilder, solen var i vägen ;)


Café koppar

Idag har jag, pappa och Suzanne gått en sväng på stan. Vi fikade på det nya caféet Café Koppar och det var svingott fika! Jag tog kladdkaka och den var kladdig! Det jag fick med mig hem från den lilla rundan på stan var underkläder, en Fridatidning (som jag ska läsa nu) och naturgodis. En lat, men härlig söndag!


J&L on ice

Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!



En jättefin video på mig (bilden på mig är väldigt gammal) och Linn!
http://sendables.jibjab.com/view/NG92uDhSro1YOcFa


God morgon!

Jag blir väldigt irriterad på att jag inte kan sova längre än så här...även fast jag lägger mig ganska sent så vaknar jag och ser att klockan står på åtta. Inte kul, inte kul. =(

Gårdagen med Hanna och Linn var rolig! Vi skulle äta på Subway, men vi valde att äta på Dagobert istället. Jag tog tacotallrik och den är verkligen asgod på Dagobert! Sedan gick vi på stan en stund och köpte ingredienser till paj. Vid fyra åkte vi hem till Hanna och började baka pajen. Den blev jättegod! Klockan tio åkte vi hem och då var jag helt slut så jag orkade verkligen inte stoppa på datorn och skriva ett inlägg.

Idag blir det en slappdag, jag tror att jag ska göra en ansiktsmask, bara ta det lugnt och se på film! En vanlig söndag helt enkelt =)


Mums!


Subway

Hej! Jag har precis varit och simmat med mamma, det var jätteskönt. Haha, tanterna som simmade samtidigt som vi har en väldigt speciell simstil, det ser ut som att de försöker imitera fåglar! Iallafall, jag är helt slut nu...

Idag blir det en dag med Linn Hanna! Vi ska äta lunch på Subway, sedan ska vi baka paj. Hallon/Blåbärspaj med vaniljsås, det vattnas i munnen på mig.. :D

Hehe, mitt sår i ögonbrynet är jättefint, jag vet...


Jag skulle gärna vilja ha...

...dessa grejer från H&M!

Cardigan 149 :-
T-shirt 149 :-


Linne 99 :-


Kjol 99 :-


Munkjacka 199 :-
Kjol 99 :-


Pyamas 69, 50 :-


Väska 39,50 :-

Helg

Äntligen helg! Det känns riktigt skönt med helg nu - en liten paus från skolan. Jag tog en promenad hem från skolan och det var faktiskt riktigt skönt ute i luften, sol och det blåste nästan inget alls över bron. Men helt plötsigt blev det typ storm och haglade för fullt. :S

Helgen blir nog ganska lugn med simning, lunch på stan och pajbak. Kommer nog bli hur bra som helst! :)

Tv i mitt ♥


Milkshakes

Hallå! Ganska rolig skoldag, men en del av killarna i klassen mobbade ut mig över mitt sår i ögonbrynet, haha. De tyckte att jag var klantig som sprang in i en dörr, och det håller jag fakiskt med om! Fast ont gör det, men det går väl över snart hoppas jag.

Efter skolan åkte jag, Linn och Hanna in till stan. Vi drack goda milkshakes på Blå Gåsen och gick runt lite på stan. Nu blir det dags för att plugga lite grann, men det känns faktiskt som att det nästan inte är nå skolarbete just nu alls vilket är hur bra som helst! :)

Linn, Hanna och jag i somras! ♥


Aj aj aj

Inte kul. Jag sitter här med något slags jack/sår i ögonbrynet och det blöder...

Det var så att jag och Hanna sprang och liksom ''tävlade'' om vem som skulle komma först in i skolan från bilden (bilden är i en annan byggnad än själva skolan) och då sprang jag rakt in i dörren med huvudet då dörren öppnades. Hanna sa: ''Det blöder! :o'' Jag: ''Vaa? :o''. Jag fattade typ ingenting! Då gick vi till skolsköterskan och rengjorde såret, men då kände jag genast att jag blev snurrig, kallsvettig och mådde illa fast det blev bättre då jag satte mig ner och drack vatten.

Haha, såret är så jäkla fult så det är inte sant. Uppsvullet och blodigt. Okej, det kanske inte är så kul att läsa en beskrivning om hur ett sår ser ut men det är iallafall inte fint...men jag måste tacka Hanna som följde med mig till skolsköterskan, hjälpte mig och följde mig hem så att jag inte skulle tuppa av efter vägen eller nåt sånt. Du är bäst och det menar jag verkligen ♥

Glass i solen

Hejsan! Första skoldagen efter lovet gick faktiskt väldigt bra och dagen flöt på. Det var roligt att träffa alla igen även fast det inte var så jättelänge sedan sist. Jag och några vänner satt ute i solen under hålet och vi frös nästan ingenting alls, det var verkligen skönt!


Efter skolan var jag med Alba och Sara-Marie och vi gick på stan. Vi köpte även glass och satte oss ute i solen! ♥

Sara-Marie, Alba och jag, stek i solen!


Underbart

Hej! Underbar dag med underbart väder. För en stund, då solen stekte, kändes det som att det var sommarlov och den känslan var helt...bäst! Fast det kändes surt då jag fattade att det fortfarande bara är april och det är skola imorgon. Känns inte alls okej, men tiden kommer nog gå snabbt och snart är det sommar!

Idag har jag iallafall varit med Hanna ett tag och vi köpte godis på konsum och sedan gick vi runt och pratade. Efter ett tag gick vi hem till Hanna och satt vid datorn. =)

Nu är jag iallfall hos min pappa och jag har ingen lust alls att gå till skolan imorgon...kan vi inte ha påsklov i en vecka till, snälla snälla? Fast det är bara fem veckor kvar tills jag åker till Rhodos, jag längtar som en galning!

16 maj!! ♥


Hemsk dröm

Åh fyfan vilken dröm jag hade i natt. Min mormor och morfars katt Agnes kan vara lite aggressiv av sig, det är typ så hon är. Hon vill inte precis kela och det är inte ofta man får klappa henne utan att hon blir arg. Iallafall så drömde jag att hon attackerade mig. Hon var som en tiger, hon fräste och hoppade på mig. Gud vad härligt det var att vakna upp efter drömmen!

Fast ibland kan hon vara gosig, söta lilla Agnes ♥


Sommaren är på väg

Shit vilken underbar dag det har varit idag! Jag började dagen med att simma med mamma på Pontusbadet. Efter simningen åt vi lunch på Dagobert och tog deras supergoda tacotallrik, mmm! Klockan ett mötte jag Sara-Marie och Alba och vi gick på stan ett bra tag. Efter det blev det filmtittande hos Alba och vid sju började vi dra oss hem. När vi skulle gå hem så blev det plötsligt sol och inte ett moln så långt ögat kan nå (hade förresten den låten på huvudet idag, sommarkänslor!!) och det var hur skönt som helst att gå hem då! Jättefin dag ♥

 

Utanför Smedjan delade de faktiskt ut presentkort på Monki 50 :- så det tyckte jag var riktigt snällt, blev typ helt rörd, det kom några tårar! Hehe, okej kanske inte, men det var iallafall snällt gjort :)

 

 


Simmar!

God morgon! Jag ska alldeles strax åka och simma, vilket var längesedan så det ska bli skönt. =) Sedan blir det käk på stan med mamma och efter det ska jag umgås med Alba och Sara-Marie. Ha en bra dag, kram! ♥

Jag vill...

...käka glass, bada och sola, bli riktigt brun, vara i stugan, kunna vara i bara t-shirt och shorts på kvällen utan att frysa, tälta osv... Jag tänker bara på en sak då jag vill alla de här sakerna - SOMMAR!

Allvarligt talat så vill jag ha sommar nu på en gång. Inte sen, nu. Fast det kommer ju aldrig att hända...dock så ska jag vara väldigt glad över att jag ska till Rhodos om lite mer än en månad och sommaren är nog här fortare än man anar (två månader kvar typ...). Men jag vill fortfarande ha sommar NU!

Jag saknar att bränna mig (även fast det kan svida jäkligt mycket) för det betyder att det är härlig sommar. Jag är desperat efter sommaren just nu alltså :(


Bilder

Moa och Hanna på bion igår! ♥

 

Jag tycker alltid att biocola är den godaste! Vet inte riktigt varför, den är bara så kall, så god, så mmm ♥


:(

Jag kom för ett tag sedan hem från bion och jag måste säga att Remember Me var en riktigt gripande, fin, sorglig, bra och underbar film! Jag satt och grät under filmen för att den var så sorglig, men samtidigt så fin. Iallafall så var det en riktigt bra film som jag rekommenderar starkt!


Kom ihåg mig

Hej! Jag sitter och lyssnar på musik och väntar på att Moa ska hämta upp mig. Vi och Hanna ska ju på bio ikväll, Remember Me! Vi hade jäkligt tur eftersom det tydligen var sista dagen som filmen visades.

Under dagen har jag och Moa sett på film. Vi såg Trade som är en av mina absoluta favoritfilmer, jag började gråta som en tok första gången jag såg den! Vi gosade även med Moas söta hund Ludde =)


Sticker till Moa!

Hallå! Jag ska snabbt äta någonting, sedan sticker jag till Moa. Jag tror vi ska se på film eller något sådant, det kommer nog iallafall bli bra. Ikväll ska vi gå på bio, Remember Me ska vi se! Twilight-stjärnan Robert Pattinson är ju med och jag hoppas att den är bra =)

Ont i magen

Idag har i stort sett inte gjort något alls. Dator hela dagen typ tills jag satte på filmen The Dark Knight, uppföljaren till Batman Begins! Grymt bra film och Heath Ledger är klockren som Jokern och Christian Bale är även han riktigt bra som Batman. För någon dag såg jag Mio min Mio och Christian Bale är ju med där och han var endast fjorton år och han är faktiskt lik sig!

Åh, jag har ont i magen och känner mig nästan spyfärdig så jag ska nog gå bort från datorn, krypa under täcket och se tv! Ha en bra kväll ♥


Snöbollskrig

God morgon! Fifaturneringen tillsammans med Hanna, Oskar, Pablo, Ebba, Andreas, Moa och Calle var riktigt roligt även fast det inte gick så jättebra för min del, haha! Vi började även spela lite NHL, men det var mycket svårare än fifa. Efter turneringen (som killarna vann....) gick vi ut och hade snöbollskrig! När jag kom hem hade jag ont i ansiktet av alla snöbollar och var helt blöt därför att man blev nerputtad i snöhögarna ganska så många gånger. Men det var iallafall roligt!



Idag blir det nog en lat dag för mig med filmtittande, men det behövs det också! =)

Nytt pass!

Hej!
Idag blev det cirka två timmar tillsammans med min kära bästa vän Hanna! Vi spelade fifa inför ikväll, lyssnade på musik och handlade gott på konsum. Klockan halv fem så åkte jag, pappa, mamma och Jenny till polisstationen för att fixa nya pass till mig och Jenny. Mitt förra pass (som alltså har gått ut) är hemskt! Nya passet blev faktiskt riktigt bra tror jag! Namnteckningen blev väl sisådär, men bilden blev mycket bättre än förra som ni ser här nere! Hahah, gud jag skrattar varje gång jag ser den...

För ca sju år sedan jag var 134 cm och nu är jag 168 cm!

Hahaha riktigt fin namnteckning tycker jag ;)

Hahaha! 7 år och riktigt ledsen och rädd ser det ut som!


Fifaturnering

Hej! Snart ska jag börja gå till Hanna som har varit bortrest några dagar så det ska bli himla roligt att träffa henne igen! Vi ska spela fifa hade vi tänkt oss eftersom vi och några vänner ska ha en fifaturnering ikväll och jag är inte den bästa så det är bäst att vi får värma upp lite innan själva turneringen. Vi tänkte köra tjejerna på killarna så det kommer bli en tuff fight, haha!


NU:

FILM!


Boden

Idag åkte jag och mamma en sväng till Boden! Ingenting var öppet förutom den nya gallerian Enter så vi var och kollade där lite. Jag fick med mig hem en jeansjacka och solglasögon som passar perfekt till sommaren! Jag visar upp det senare. Efter Boden åkte vi en sväng på Storheden!

Ojojoj, nu märker jag att jag nog måste rensa bilder och sådant i min dator därför att det ligger väldigt många bilder huller om buller i typ tusen olika mappar! Jag måste göra det....snart...


Vad gör jag uppe?!

Jag har seriösa problem...jag kan inte sova längre än till åtta och det stör mig så mycket. Jag är trött, men kan inte somna om...det har väl med att man är så van att gå upp tidigt då det är skola, men jag vill sova! Jag vill inte vara uppe nu. =(

Underbara vår!

Vädret ute idag var hur bra som helst! Strålande sol, nån plusgrad och vindstilla här i Luleå. Våren är på G och det är jag så glad för! Vintern har varit pest och grymt jobbig, jobbigare än på länge. Men nu känns det vår ute och det gillar jag, och säkert många fler, starkt!

Iallafall, idag har jag umgåtts med Moa. Vi tog bussen in till stan och gick på kioskpiraten och hyrde två filmer. Sedan gick vi isvägen hem till mig och såg på filmerna (2012 och Just Like Heaven). Det blev ungefär fyra timmars filmtittande och halv åtta stack Moa hem. =)

Jag på isen! Äntligen så kan man ha en tunn vårjacka istället för att gå runt i tjocka vinterjackor!

 

Moa!


Svar på en kommentar

Sara om Converse ♥:
Åh vilka fina!
Är dom röda eller rosa?

Svar: Ja, visst är dom fina, jag älskar dom! Jag tror att färgen kallas ''hallonröd'', men jag tycker att skorna ser mer rosa ut =)


2012

Hej! Om ca en timme ska jag träffa Moa och vi ska hyra film, 2012 hade vi tänkt oss! Jag har länge velat se den så jag hoppas att den är bra. Vi kanske hyr någon fler film, vet inte riktigt hur det blir. :)

Glad påsk!

Hej!
Idag blir det en dag med Alba och Sara-Marie! Jag vet inte riktigt vad vi ska göra, men det kommer nog bli roligt hur som helst. =) Jag sitter här och lyssnar på härlig musik och njuter av ledigheten, fan så skönt det är! Nu måste jag börja göra mig i ordning, glad påsk!


Omgjord blogg!

Som ni ser så har gjort om en hel del, har bytt header och ändrat bakgrund på bloggen. Jag blev faktiskt väldigt nöjd! =)

Gamla headern


Underbar musik ♥

Oasis - Who Put The Weight Of The World On My Shoulders


Help me out my friend
My head just started to hurt
I don't pretend
I've got all of the time in the world
So now she's gone
all alone in her own universe
I still walk on
'Til I hold you within my world


Tidsfördriv

Klädsel
Vad har du på dig idag:
Svarta leggins, tröja, linne, sockar och underkläder.
Vad använder du just nu för skor: Har inte på mig några just nu.
Favoritfärg på kläder: Har ingen speciell favoritfärg på kläder =)

Senaste person som
Sov i din säng:
Jag.
Du pratade med: Jenny.
Du gick på bio med: Hanna och Sigge.
Du gick på stan med: Hanna och Linn.
Skällde på dig: Kan inte komma på nån just nu.. Eller jo, Jenny för att jag hade skrivit ett olämpligt personligt meddelande på hennes msn, hehe...:)
Senaste
Låt du hörde:
Timoteij - Kom som spelades på Rix Fm. Allvarligt talat så kan man faktiskt misstolka texten i låten, haha!
Film du såg: Mean Girls
Mat du åt: Szechuan biff.
Kram: Hanna!
Fest: Mitt och Moas födelsedagsparty.
Känslan: Glad.
Ilska: Igår då Jenny lurade mig att Mando Diao skulle komma till lulekalaset...
Resa: Senast resan inom Sverige var till Stockholm typ 12 mars men utomlands så var det Bulgarien.
Glädje: Lov! :D
Dröm: Jag minns inte riktigt min senaste dröm..
Boken du läste: Den utvalde.
Personen du träffade: Mormor, morfar, mamma, Jenny.
Personen du pratade i telefon med: Papi.
Personen du fick sms av: Hanna =)
Gången du åt en 7-eleven korv: Eh, har aldrig ätit en sådan.
Gången du var utomhus: Idag, för nån timme sedan.
Gången du sov: Inatt.
Saken du köpte: Hallonröda converse!! ♥

Om dig

Namn: Josefine Dahlberg
Ålder: 14 år.
Smeknamn: Josse och Jossan.
syskon: Jenny.
Sysselsättning: Sjunga, busa med vänner!
Bra egenskap: Att jag har svårt att slösa pengar, jag ser alltid till att jag har en summa pengar hela tiden.
Dålig egenskap: Att jag lätt kan bli stressad.
Linje/klass: 7an.
Hårfärg: Brun.
Ögonfärg: Ljusblåa.
Skostorlek: 39.

Waldorf

Hej! Idag så vaknade jag helt utvilad, mer utvilad än jag varit på länge och snacka om att det är skönt! Vid ett så åt jag, mamma, Jenny, mormor och morfar på Waldorf. Kinamat är verkligen gott! Sedan åkte vi hem till oss och åt tårta. =)


Jenny, du suger riktigt hårt

Jag fick ett sms idag av min syster där det stod:
''Mando Diao kommer till lulekalaset!''
När jag läste det blev jag hur jäkla glad som helst (Mando Diao är mitt favoritband) och jag såg verkligen fram emot att få se dom igen. Jag såg dom för några år sedan då jag inte hade hunnit lyssna på deras musik så jättemycket, så det skulle vara hur roligt som helst att se dom nu då man kan alla låtar och ja. Så jag svarade:
''JAAAAAAAA!!!!!!''
Men då fick jag ett äckligt dåligt sms tillbaka...:
''April, april din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill''
Åh, all min lycka försvann....från och med nu hatar jag datumet första april och allt som har med att lura folk. Iallafall för stunden... Bara på grund av en viss dum Jenny...:(

En bild på den elaka systern och kusin i julas. Fortsätt dra i hennes ben så att hon ramlar och slår sig riktigt, riktigt hårt! (6)


Converse ♥

Äntligen så är det påsklov! Flera dagar utan plugg och utan att behöva gå upp tidigt och lägga sig tidigt. Iallafall, skoldagen slutade efter lunch och då åkte jag, Hanna, Linn och Olivia in till stan för att äta på Exotic som vi ofta gör då det är halvdagar. Buffén där är asgod och efterätten ännu godare! Jag tar nästan för mycket sås på glassen, men det är så gott!



Efter lunchen på Exotic gick jag, Linn och Hanna på stan ett litet tag och jag fick med mig ett par converse hem. Jag älskar verkligen converseskor, bland det snyggaste som finns! =)

699 :- från Nilson


RSS 2.0