Happy new year

Så här ser jag ut ikväll på Nyårsafton! Jag ska om ett tag till Linn och sedan förbi Hanna där vi ska vara ikväll och fira nyår. Vi ses 2011! Gott nytt år!


2010 del två

September: Skolan var i full gång vilket innebar mycket plugg. Klassen tog skolfoto, vi bakade en hel del på hemkunskapen och konfagruppen åkte iväg på läger i Arnemark!

 


 

 

Oktober: Jag, Hanna och Linn gjorde en väääldigt fin teckning på bilden, jag och Linn åkte till Gällivare och drack varm choklad, Sigge, Hanna, Linn och jag hade en trevlig kväll hemma hos mig och halloween firades hemma hos Samuel. Vi var utklädda din katter, men det blev ganska fjortislikt...

 


 

 

November: Jag och mamma hälsade på Jenny i Uppsala, Idolgänget var i stan och uppträdde och jag, Linn och Hanna var även och kollade på idolgenrepet. Skolan var intensiv och det var mycket plugg!

 


 

 

December: Julbak hemma hos mig, kakbuffé och pepparkaksbak på hemkunskapen och basketturnering! Vi tjejer vann alla våra matcher, gryymt ♥


Det var allt! Det är sjukt hur mycket jag har glömt bort som jag har gjort under det här året, men som jag sedan kommer ihåg då jag har kollat igenom arkiven. 2010, ett grymt bra år!


Hejdå tvåtusentio

Snart är det dags att säga hejdå till 2010 och välkomna 2011. 2010 har varit ett väldigt bra år! Men jag tror att 2011 kan bli snäppet bättre. Jag tänkte göra en snabb liten resume över mitt år.

Januari: Den här månaden hände det inte speciellt mycket. Jag firade nyår med Moa och annars så umgicks jag med vänner och skolan tog upp mycket av min tid. Bilden är från när jag, Linn och Hanna sov över hos Hanna! ♥

 


 

Februari: Tjejerna från gamla klassen hade en supertrevlig kväll tillsammans och jag lärde Sigge att äta kebab! Det var skola och kompisar som gällde även den här månaden.

 



Mars: Jag fyllde fjorton år, åkte skidor en hel del på idrotten i skolan och jag såg genrepet för Melodifestivalen i Globen!

 


 

 

April: Spelkvällar och bio med vänner och jag slog även i ögonbrynet i en dörr på skolan. På bilden längst ner kan man se ärret!

 


 

Maj: Jag firade valborg tillsammans med vänner, cyklade klassikern med Hanna och Sigge och åkte till Rhodos!

 


 

Juni: Första gången jag och några vänner busade på stranden vid varvet, skolavslutning, SOMMARLOV, gudomlig marrängsvisch från Mc Donalds och jag åkte till Mora. Där firade jag även midsommar! Vädret i Mora var hur bra som helst, riktig sommarvärme!

 


 

Juli: Det var fotbollsvm och jag hejade starkt på Spanien! Jag, syster, mamma, moster och kusinerna var i Göteborg och jag passade på att pussa på grodor. Det var några dagar som var hur varma som helst och de spenderades på stranden. Sista bilden är från en tjejkväll jag, Linn, Hanna och Moa hade!

 



Augusti: Pdol och stugan med Hanna och Linn! Vi körde moppe, wohoo hur kul som helst. Jag och ett härligt gäng var på lulekalaset och samma gäng + några till var över en natt i Andreas stuga. Musikens makt med Oskar Linnros på scen, underbart! Den här månaden flytta även Jenny till Uppsala.

Resten kommer lite senare!


Day 28 - A picture of you last year and now, how have you changed since then?

 

Det är sjukt hur mycket man förändras på ett år! Nog för att bilden till vänster är i början av 09 och den till höger i slutet av 10. 2009 hade jag mörkt hår och nu försöker jag få tillbaka min naturliga hårfärg. Jag klädde mig ofta i mjukisbyxor om jag minns rätt. Nu använder jag nästan aldrig mjukisbyxor och mitt intresse för kläder har ökat. På ett år har jag blivit mer framåt och utåtriktad, jag vågar prata och tar för mig. Jag är inte lika blyg längre och det känns bra! :)


Day 27 - Why are you doing this 30 day challenge.

Jag gör den dels för att jag inte hade något att blogga om och jag hade ingen lust att blogga. Jag gjorde den också för att det verkade roligt! :)

Day 26 - What you think about your friends.

De är verkligen bäst! Jag är så tacksam att jag har er, skulle inte klara mig utan er. ♥


Brrr kallt...

Jag tror aldrig att jag har frusit så mycket som igår... Jag, Linn, Hanna, Oskar, Andreas och Pablo var hemma hos Andreas och såg film inne i värmen och busade lite. Det blev så varmt inomhus så vi bestämde oss för att gå ut och vi fick för oss att vi skulle ha snöbadarkrig eller vad man nu ska kalla det. Vi tjejer hade ju en aning svårt att få ner killarna och de en aning lätt att få ner oss... Vi hade inte varma kläder på oss så vi blev hur blöta och kalla som helst. Sen att jag och Linn hade typ 20, 30 minuter hem att gå gjorde ju inte saken bättre. Det var så skönt att komma hem och krypa under täcket!

Förresten, jag har halkat efter med 30 days-listan, men då gör jag två dagar idag istället!


Lego

undrande läsare om Konstiga bilder:
kan du inte visa ett kort på halsbandet som du har på dig på bilderna? :D

Svar: Javisst kan jag det! Halsbandet fick jag av min syster i julklapp.


Day 25 - What I would find in your bag.

  • Mobil
  • Nycklar
  • Läppsyl
  • Batteri
  • Börs
  • Busstidtabell
  • + kameran som jag tog bilden med

Basket igen

Snart sticker jag, Hanna och Linn på basket igen! Denna gång blir det inte Lf basket utan Andreas lag, Brooklyn Eagles, som spelar. Nu måste jag fixa håret, vi hörs!

Vi på pdol!


Day 24 - A letter to your parents.

Mamma och pappa - Ni är bäst! Jag vet inte vad jag skulle göra utan er. Jag behöver inte skriva så mycket, ni vet att jag älskar er ♥

Bild från we♥it


Basket

God morgon! Jag hann och orkade inte uppdatera något igår eftersom jag var upptagen hela dagen. Vid elva var jag, Hanna och Linn i stan. Vi gick runt bland all rea och käkade på max. Jag hittade mycket fina kläder, tre av fyra plagg var på rean dessutom! Inte illa. :)

På kvällen gick vi + Ebba på basket! Lf basket (fast jag vill fortfarande kalla dom Plannja...) mot Norrköping. Det var hur länge som helst jag var på basket senast, kommer inte ens ihåg det! Så det var roligt, men resultatet blev inte lika roligt. Norrköping vann med 95-78..


Day 23 - Something you crave for a lot.

VÄRME, BAD OCH SOL! Jag är så less på att bo på ett ställe med långa, kalla vintrar. Så, something I crave for a lot är att komma bort från Luleå till ett varmt ställe!


Tacos och fångarna på fortet

Hej! Idag var det tänkt att jag och Jenny skulle gå på stan, men det är juldagen vilket betyder att precis inget är öppet i stan, förutom typ apoteket och mataffärer. Vi gick på stan ändå och shoppade loss på konsum! Eh, ne skoja. Istället har jag tagit det lugnt fram till klockan sex då jag och Jenny åkte till mamma.

När vi kom till mamma öppnade vi julklapparna från släkten på mammas sida. Jättefina julklappar, återigen tack ♥ Sedan har vi ätit tacos till middag och sett på Fångarna på fortet. Jag har även spelat in då jag sjungit en massa olika låtar, jag hade faktiskt tänkt att lägga in en låt då jag sjunger här på bloggen. Och nu har jag troligtvis hittat en perfekt låt!


Konstiga bilder

Igår tog jag och Jenny lite konstiga bilder. Fråga mig inte varför...

 


Day 22 - What makes you different from everyone else.

Hmm... alla är olika och även jag. Jag vet inte riktigt vad som gör mig annorlunda, kanske att jag är mig själv vilket gör mig annorlunda. Haha, det här var ju svårt! Att vara annorlunda är inte direkt något jag strävar efter, jag är mig själv och det räcker gott och väl. :)


Julafton 2010

Det blev en bra julafton idag! Julbord, julklappar och massor med godsaker! Jag har fått väldigt fina julklappar som jag är så tacksam för, tack så hemskt mycket vänner och familj! ♥ Dagen har faktiskt gått väldigt fort fram, det brukar alltid vara så (iallafall för mig) att man bara går och väntar och väntar på att få öppna alla julklappar och det känns som att tiden står stilla, men denna julafton gick ovanligt fort.

Jag och Jenny avslutade denna julafton med att se Skönheten och Odjuret! Jag älskar Disneyfilmer och den här måste nog vara en av mina disneyfavoriter. :) Nä, nu ska jag sova! Jag är hur trött som helst. God natt!


Kalle Anka klockan tre!

Jag hoppas att ingen missar Kalle Anka klockan tre, om tio minuter! Även fast man sett det tusen gånger så vill man ändå se det. Det blir ingen riktig jul utan Kalle Anka klockan tre!


Day 21 - A picture of something that makes you happy.

Att sjunga gör mig verkligen glad!


GOD JUL!

God morgon och god jul! Äntligen är julafton här! Idag blir det en vanlig julafton fast i år firas den hemma. Jag brukar alltid vara bortrest, antigen i Mora med släkten från pappas sida eller i Gällivare med släkten från mammas sida. Nu ska vi tyvärr inte fira med någon av släkten... Flygbiljetterna ner till Mora var så dyra så vi firar hemma istället. Det blir jag, Jenny, pappa, Suzanne och hennes barn och Suzannes mamma skulle jag tro. Det blir säkert bra ändå, men lite ovanligt att fira hemma!

Nu ska jag se på julkalendern och sedan gå ner till köket och äta lite julfrukost. Jag önskar er alla en himla god jul! ♥


Hej! Jag har inte kunnat uppdatera något i...

Hej! Jag har inte kunnat uppdatera något ikväll eftersom vårat internet inte funkar :-S så jag bloggar från mobilen nu! Idag var jag med Hanna, Linn, Oskar och Andreas hos Hanna! Vi spelade cod i flera timmar och även fast jag inte är så bra är det fortfarande asroligt! Förresten, det är ca sex minuter kvar till julafton nu! Godnatt och god jul :)


Exotic

Ett ord för hur jag känner mig: HUNGRIG!! Snart ska jag, pappa och Jenny och äta lunchbuffé på Exotic! Jag älskar deras lunchbuffé med både väldigt god mat och efterätt. Efter lunchen ska jag vidare till Hanna!


Day 20 - Someone you see yourself marrying/being with in the future.

Det här var ju som ganska knepigt att svara på... Jag är ju så pass ung att jag inte tänker på sånt här ännu, hehe... så jag kan inte svara på den här :)

Åh...

Kan inte tiden spolas fram till den 29e juni?! Då jag och Moa åker på språkresa till Malta! Tre veckor i ca 30 graders värme varje dag. Det känns som att det är en evighet kvar... först gäller det att överleva vintern som typ ska bli den kallaste på hur många år som helst. Visst, vintern är väldigt mysig med julen, snön och allt det här. Men varför måste det vara så himla kallt? 20 minusgrader idag, woho...

 


Baan Thai

Idag har jag bara tagit det lugnt! Ganska skönt faktiskt. Vid halv sex så åt jag middag på Baan Thai med Jenny och mamma. Det var längesedan jag åt något så gott som där! Till efterrätt blev det banana split, inte helt fel. :)


Day 19 - Nicknames you have; why do you have them.

Jag kallade nästan alltid Josse och ibland Jossan. Jag tycker mest om att kallas Josse! Varför jag kallas så har ingen speciell anledning, det är väl för att de är de vanliga smeknamnen för Josefine.




God natt!

Det blev en rolig kväll hos Linn med henne och Hanna! Vi såg på film och mumsade på chips och ostkrokar! En hel del skratt blev det och nu är jag väldigt trött så jag ska nog dra mig till badrummet och borsta tänderna. God natt! ♥

Ojojojdå, vi hittade visst en lite missbildad ostkroke i påsen!


Day 18 - Plans/dreams/goals you have.

Hmm... långsiktiga mål är väl att gå ut skolan med betyg som jag är nöjd över, sedan skaffa en utbildning och ett arbete som jag trivs med! Jag vill även flytta till Stockholm, Göteborg, ja någon av de större städerna. Eller varför inte utomlands? Jag vet inte riktigt vad jag vill arbeta med, men jag skulle inte tacka nej till något som har med musik att göra!

Bak

Jullov, skönare kan det inte bli! Jag har även fått de första betygen nu och jag är nöjd! Nu under lovet ska jag inte tänka så mycket på skolan, det blir ett pluggfritt jullov och det är jag som ganska glad över.

Vi slutade redan vid tolv idag och då åkte jag hem och bakade med Jenny! Vi bakade snöbollar och kolakakor och kolakakorna blev väldigt goda. Snöbollarna har jag inte smakat ännu, men de är säkert också goda. Nu måste jag börja kolla busstider eftersom jag ska vara med Hanna och Linn ikväll! Vi ska se nån film och säkert äta någe gott. Mys!

Här är recept på snöbollarna!
Här är recept på kolakakorna!

TRÖTT

Nu är det praktiskt taget jullov! Ingenting känns skönare just nu. Över till dagen - den började inte bra. Eller jag kanske ska säga natten eftersom jag hade väldigt svårt att sova i natt av någon konstig anledning. Jag somnade till slut, men jag kan säga att jag inte var särskilt pigg efter ca fem timmars sömn. Jag har varit väldigt trött hela dagen och i slutet av dagen var det dags att skriva matteprov. Jag kände mig inte alls taggad eftersom jag var så trött. Men det gick faktiskt jäkligt bra på provet, så jag är nöjd!

Ikväll ska jag och pappa hämta Jenny på flygplatsen. Hon kommer från Uppsala, woho! Hon stannar över jul och nyår och det ska bli riktigt roligt!


Day 17 - Someone you would want to switch lives w/ for one day and why.

Hmm..  jag skulle vilja byta liv med nån kändis, typ skådespelare eller artist eftersom det skulle vara roligt att testa kändislivet! Eller så skulle jag vilja byta liv med en kille därför att det skulle vara intressant att få reda på hur de tycker och tänker.


Ballerinagodis..?

Igår när jag skulle köpa godis så fick jag syn på detta:

 

Så kan man ju också göra...


Tråkig helg

Det har nog varit den tråkigaste helgen på länge. Jag har i stort sätt inte gjort någonting... Jag längtar tills den är slut och att en ny vecka börjar. Jenny kommer hem imorgon, det känns väldigt roligt! Endast två dagar tills jullov och även det känns väldigt roligt. Jag hoppas på ett riktigt roligt jullov, jag ska verkligen ta vara på det och inte låta en minut gå till spillo!

Day 16 - Another picture of yourself.


Day 15 - Put your Spotify on shuffle: First 10 songs that play.

  1. Miley Cyrus - When I Look At You
  2. Rihanna - Te Amo
  3. Mike Posner - Please Don't Go
  4. Tyrone Wells - More
  5. One Republic - Marchin On
  6. Maroon 5 - Harder To Breathe
  7. Eminen, Rihanna - Love The Way You Lie
  8. Paramore - Misguided Ghosts
  9. David Guetta - Love Is Gone
  10. Oskar Linnros - Från och med Du



Exotic

Hallå! Min dag idag har inte varit speciellt händelserik. Jag och Mamma har ätit lunch/middag på Exotic! Det var väldigt gott och vi satt där ett bra tag och pratade. Efter det gick vi en sväng på stan och jag fick med mig en ansiktskräm. Hoppas att den är bra!



Helg!

Hej! Så himla skönt med helg måste jag säga. Efter helgen är det bara två skoldagar kvar sedan lov! Det behövs verkligen nu. En paus från allt som har med skola att göra, att slippa lämna in rapporter, skriva prov, plugga till läxförhör och så vidare. Och att slippa gå upp så himla tidigt på morgonen!

Skoldagen har varit väldigt chill. Vi hade ett stort hål på typ tre timmar och på grund av det gick dagen väldigt segt framåt. Men till slut slutade skoldagen och jag, Linn och Olivia åkte in till stan. Jag och Linn skulle köpa en liten julklappis till en stor & stark person (hehehe) och vi fann en trevlig, liten klapp! När vi skiljdes åt köpte jag ännu en till juklapp. Då var nästan alla julklappsköp färdiga!


Day 14 - A picture of you and your family.

Här är inte jag med, men här pappa, Jenny, pappas morbror, faster, kusin, fasters sambo och farmor!

Det här är 2006, fyra år sedan! Jag var tio år... Kusin, Jenny och jag i Våmhus!

Jag har tyvärr ingen bra bild på släkten från mammas sida.


Basketturnering

Jag snodde lite bilder från Paulinas blogg, hoppas att det går bra!


Tjejer i 8B ♥ Idag på basketturneringen, vi spelade så jäkla bra! Vi skrek halsarna av oss med peppord till alla i laget och vi hade världens bästa inställning ''vi kommer att vinna!''! Och det gjorde vi också, iallafall vi tjejer. Vi vann alla våra tre matcher och är jag är så himla stolt över oss. Vi gick dock inte vidare till final eftersom killarna inte gjorde lika bra ifrån sig, men det känns som att vi vann ändå!

Vi tog lite bilder med Paulinas stekiga kamera idag så jag lägger in lite bilder då jag fått tag på dom! Förresten, vi var utklädda till c00la slalomåkare, men vi vann tyvärr inte priset för bästa utklädnad, hehe..

Ungefär så här var vi utklädda! På lappen står det ''Direkt från Åre'', wohoo. Jag firar just nu med lite julmust över våran lilla vinst :)


Day 13 - A letter to someone who has hurt you recently.


Då taggar vi!

Då taggar vi till basketturneringen imorgon!


Havrefras är gottii ♥

Praoplats: check! Hon på Börje Olssons Café ringde idag och sa att jag och Moa hade fått praoplats! Det känns så himla skönt att det är ordnat även fast det är några månader kvar dit. Det var även roligt att vi fick på ett ställe där vi ville praoa. Ett problem är väl att man kommer att bli läskad av alla godsaker, hehe...

Idag i skolan hade vi ett hål på 23423432432 timmar (eller typ tre timmar, men sak samma). Alla andra i klassen var på konsum, eller det trodde jag och Linn, under hålet så vi satt och väntade i de där 23423432432 timmarna, men så hade de gått hem till folk i klassen så vi satt helt i onödan och väntade... under de där 23423432432 timmarna kunde vi ha gått hem till Linn och spelat cod, åååh... :(

Jag har gjort en helt fantastisk upptäckt! Jag har kommit på hur himla gott det är att äta havrefras bara som dom är. Om du inte prövat, pröva! Mmmm havrefras ♥


Day 12 - A picture of someone you miss.

Syster!


14 december 2010

Redan 14e december! Tio dagar kvar till julafton, inte länge kvar nu. =)

Idag efter skolan har jag och Moa gått till Börje Olssons Café och frågat om praoplats. Det verkade som att vi skulle få praoa där, men fiket är uppdelat i två olika ställen i Smedjan och hon som var ansvarig för det övre stället kunde inte få tag på hon som har ansvar för stället på nedervåningen så de skulle ringa upp när de visste om vi kunde praoa eller inte! Jag hoppas verkligen att vi får praoplats där, men det verkade som det iallfall.

När vi ändå var på stan hann jag med ett julklappsköp och jag köpte även ett par nya skor. Kanske visar dom senare!


Day 11 - Another picture of you and your friends.


Lucia

13e december och lucia idag! Skoldagen började med fika och sedan luciauppträdande i matsalen. Mysigt! Annars har det väl inte hänt nåt speciellt i skolan. Det är inte många dagar kvar nu tills jullov och det är så himla skönt! Det tog emot imorse att gå upp strax efter sex och jag längtar till jullovet då man kan sova hur länge som helst utan någon jobbig väckarklocka som stör.

Imorgon ska troligtvis jag och Moa in till stan och försöka hitta praoplatser på nytt. Vi har två fik som vi ska gå dit. Jag hoppas verkligen att vi får praoplats!

Nå bilder jag tog i fredags. Nu blev jag sugen på bilar...


Day 10 - Songs you listen to when you are Happy, Sad, Bored, Hyped, Mad.

Alltså jag lyssnar inte på nåt speciella låtar beroende på vilket humör jag är, så det blir svårt att skriva vilka låtar... men jag kan istället göra så att jag skriver låtar som jag tycker känns happy och några sad. :)

Happy:


Olle Hedberg - No Diggity

September - Mikrofonkåt
Maroon 5 - Give A Little More
Travie McCoy & Bruno Mars - Billionaire
Train - Hey, Soul Sister
Mike Posner - Cooler Than Me
Ulrik - En vanlig dag
Bob & Bruno Mars - Nothin' On You
Bruno Mars - Just The Way You Are

Sad:

Christina Aguilera - You Lost Me
The Fray - Never Say Never
Petter & Veronica Maggio - Längesen
Natasha Bedingfield - Soulmate
Jeff Buckley - Hallelujah
Ryan Adams - Wonderwall
The Pussycat Dolls - I Hate This Part
Eddie Vedder - Long Nights

Day 09 - Something you're proud of in the past few days.

Det måste nog vara att jag har cyklat på träningcykeln ganska mycket under denna vecka! Jag tycker att det är så tråkigt, jag blir less efter typ två minuter, men jag har iallafall cyklat en halvtimme varje gång!


Lugn morgon

God morgon! Jag har startat min morgon på bästa sätt - lång dusch, hårinpackning och ansiktsmask. Jag älskar att bara ta det lugnt på morgonen, inte stressa och ha som ett litet spa för mig själv. Nu känner jag mig fräsch! Jag ska väl ta något att äta och sedan se julkalendern som jag missade imorse eftersom jag sov då.

Lite senare idag blir det konfaträff! Vad jag vet ska vi se något levande julspel utomhus. Vi får väl se vad det är för något. :)


Surströmming luktar bajs

När jag kom hem idag för nån timme eller så, luktade det verkligen bajs i hela huset. Det stank nå rejält och pappa sa sedan att det var grannarna som hade ätit surströmming. Jag har faktiskt aldrig känt lukten av surströmming (inte vad jag kan komma ihåg iallafall) och nu kan jag förstå. Det luktar verkligen hur illa som helst...


Fullspäckad dag

Hej! Idag har jag haft ganska fullt upp, men det har varit roligt. Vid tolv var jag och Hanna och kollade på när Andreas spelade basketmatch mot Jokkmokk. Det var väldigt längesedan jag såg på en riktig basketmatch så det var roligt! Det lite mindre roliga var att Andreas lag (Brooklyn Eagles) tyvärr förlorade..

Vid sextiden så åkte jag, Linn och Hanna till Erik i Alvik! Där var redan Andreas, Axel och Marcus och lite senare kom även Olivia. Vi såg film, spelade cod, biljard (jag vann över Marcus två gånger, woho! Båda gångerna sköt han i åttan vid fel tillfälle...) och sällskapsspel. Rolig kväll! Nu har jag ont i huvudet så jag ska ta en huvudvärkstablett och kanske kika på nån film. God natt ♥


Day 08 - Short term goals for this month and why.

  • Gå på jullov med mina första betyg och känna mig nöjda över dom eftersom jag tycker att det är viktigt att jag är nöjd över första terminen i åttan.
  • Cykla så mycket som möjligt på träningscykeln vi har här hemma eftersom jag mår bra efter att jag har tränat och jag älskar känslan efter träningen.
  • Köpa fina julklappar till mina nära och kära eftersom de förtjänar det bästa!

Bilder från igår

Hahaha vad söt du är Hanna ♥


Mobilblogg - Hej! Jag har för lite mindre ...

Mobilblogg - Hej! Jag har för lite mindre än en timme kommit hem från Linn. Det var först tänkt att jag, Linn och Hanna skulle kolla på nå fotbollsmatcher i skolans sporthall, men det var så få lag anmälda så vi kom dit då alla matcher var spelade Då beslöt vi oss för att gå förbi konsum och köpa vaniljmunkar & julmust. Sedan begav vi oss till Linn där vi såg på The Last Song, riktigt bra film! Nu är jag astrött, så ska väl börja fundera på att lägga mig. God natt :)


Ahlgrens bilar och julkalendern

Hej! Så himla skönt med helg!! Riktigt efterlängtat. Nu är det även snart lov, julafton och nyår och hela shotta ballongen!

Just nu sitter jag och ser på julkalendern och äter Ahlgrens Bilar. Jag har börjat att se ikapp alla julkalenderavsnitt eftersom jag inte såg från början. Det var många som sa att den var väldigt bra så då beslöt jag mig för att ge den en chans (julkalendrarna har inte varit särskilt bra de senaste åren) och den är faktiskt väldigt bra! Ingo och grisN är ju som söta ♥


Day 07 - A picture of someone/something that has the biggest impact on you.

De som har mest inverkan på mig är måste nog vara min familj. Jag älskar er ♥ Tyvärr har jag ingen bild på familjen på den här datorn.

Pepparkakor i stora lass

Hej! Idag har det varit en ganska vanlig skoldag och torsdag är den roligaste skoldagen på veckan. På elevens val (hk) bakade vi pepparkakor! Jag och Olivia bakade typ ton av pepparkakor. Vi åt även mycket av degen så magen mådde ju inte så värst bra efter det, haha. Det blir alltid så, degen är ju så god.

Efter skolan åkte jag och Moa in till stan för att söka praoplats på olika fik och affärer. Tyvärr fick vi ingen praoplats idag, men vi har två fik vi ska till nästa vecka för att prata med chefen. Det är jäkligt svårt att få praoplats eftersom vi är antingen för unga eller så tar de bara in en person i taget... Men hoppas iallafall att vi får plats någonstans!

De här var då endast mina och Olivias pepparkakor! Jag tror till och med att en plåt med ännu mer pepparkakor var i ugnen...


Day 06 - Favorite super hero and why.

Batman är nog min favoritsuperhjälte därför att han egentligen är en vanlig människa, men ändå är en superhjälte utan några övernaturliga krafter. Sen är ju filmerna med Christian Bale som Batman asbra! Hans dräkt är ju också c00l ;)


Vinterkänsla

Nu har jag suttit ett bra tag med min bloggdesign! Jag har bytt header, stoppat dit fallande snö och även skrivit en liten presentationtext. Nu är jag nöjd! Det blev en design med vinterkänsla nu då julen och vintern är här. Jag kanske ändrar lite smått eftersom, men för tillfället är jag iallafall nöjd. :)

Nu är jag helt slut i ögonen så ska nog stänga av datorn för idag så att jag inte vaknar med fyrkantiga ögon imorgon... Jag känner mig lite konstig så jag kanske vaknar upp så här imorgon efter allt datorsittande ikväll:


Day 05 - A picture of somewhere you've been to.

Nu blev det tre bilder istället för en, lite busig var jag allt där. Bilderna är iallafall från när jag var på Rhodos i maj det här året. Så jäkla fint och ja, jag längtar tillbaka! Rejält... ♥


Nu:

Äntligen dags för Desperate Housewives!


7 december 2010

Tjenixen! Idag har det varit en bra dag känns det som. Jag tror att det är julkänslorna som gör mig så glad och ja, snart är det faktiskt julafton. Över till dagen - vanlig skoldag. Förutom att jag hade sång och det är så himla kul! Min sånglärare är verkligen jättebra och snäll. Det var nog sista sånglektionen för detta år, men efter jullovet börjar vi på nytt igen. Wohoo, ser fram emot det. :)


Day 04 - A habit that you wish you didn't have.

Det måste nog vara att jag biter på naglarna. Det har väl hänt att jag försökt att spara ut naglarna, men det har gått bra i någon vecka eller så, men sedan börjar jag bita igen..


Ung och bortskämd

Ung och bortskämd om fem minuter, grymt! Tim-Joel är lugnt min favorit. :)


Happy

Hej! Ny skolvecka är det dags för och det är ganska lugnt i skolan just nu. Så himla skönt! Förutom matteprov nästa vecka så har vi inget speciellt, tummen upp för det. Jullov snart också! Allt känns så bra just nu och jag är så glad! Jag har egentligen ingen speciell anledning till att jag är det, jag bara är det!


Day 03 - A picture of you and your friends.


Don't you know that love kills

Robyn - Love kills


Andra advent

Då var det andra advent! Tiden rusar iväg och det är endast två seriösa skolveckor kvar skulle jag tro. Det ska bli så himla skönt med ett efterlängtat jullov! Det som kommer bli lite annorlunda med julen i år är att jag ska fira den hemma för typ första gången. Vi brukar annars alltid fira julen hos släkt i Mora eller Gällivare.

Just nu sitter jag och räknar lite i matteboken. Egentligen skulle jag mest av allt bara lägga mig i sängen och slå på en film. Fast ne, matte är det som gäller.


Day 02 - The meaning behind your Facebook status.

 

Meningen med facebookstatusen var att jag lagade våfflor till frukost igår. De blev jättegoda!


Day 01 - A recent picture of you and 20 interesting facts about yourself

  1. Jag är nästan 170 cm lång och har bara växt några centimeter sedan sexan.
  2. Jag älskar Mando Diao och har gjort det sedan några år tillbaka.
  3. När jag äter frukost, lunch, middag eller vilken måltid som helst så dricker jag nästan alltid drickan efter att jag ätit upp så jag blir alltid sist klar i lunchen på skolan eftersom jag har den där mjölken kvar att dricka, haha...
  4. Mitt favoritämne är engelska, svenska eller hemkunskap och hatämnet måste nog vara no.
  5. Jag har en undulat som heter Wilma.
  6. Jag ska på språkresa till Malta sommaren 2011 och jag är grymt taggad!
  7. Jag har aldrig åkt slalom i hela mitt liv, men i vinter blir det ändring på det!
  8. Jag älskar sommaren och skulle mer än gärna vilja testa på att bo i ett varmt land som Grekland eller Spanien.
  9. Jag är inte speciellt rädd för insekter och kryp men getingar hatar jag verkligen.
  10. Jag kan göra en jätterolig grej med munnen så att huden mellan munnen och näsan viker sig och det ser ut som att jag har en mustasch, hehe!
  11. Jag tycker om att spela cod.
  12. Jag är väldigt bra på att inte försova mig, jag vaknar oftast av mig själv några minuter innan väckarklockan ringer.
  13. Vampire Diares är den serien jag älskar mest just nu.
  14. Jag längtar tills jag gått ut högstadiet och gymnasiet och får flytta till Stockholm eller Göteborg!
  15. Jag älskar att sjunga.
  16. Jag har ljusblåa ögon.
  17. Julmust och cola är de godaste läskedryckerna enligt mig!
  18. Jag är född klockan 23.57.
  19. Jag kan inte vissla.
  20. Jag älskar att äta vaniljsocker!

30 days

Jag ska nog börja med denna lista idag!

Day 01 - A recent picture of you and 20 interesting facts about yourself.
Day 02 - The meaning behind your Facebook status.
Day 03 - A picture of you and your friends.
Day 04 - A habit that you wish you didn't have.
Day 05 - A picture of somewhere you've been to.
Day 06 - Favorite super hero and why.
Day 07 - A picture of someone/something that has the biggest impact on you.
Day 08 - Short term goals for this month and why.
Day 09 - Something you're proud of in the past few days.
Day 10 - Songs you listen to when you are Happy, Sad, Bored, Hyped, Mad.
Day 11 - Another picture of you and your friends.
Day 12 - A picture of someone you miss.
Day 13 - A letter to someone who has hurt you recently.
Day 14 - A picture of you and your family.
Day 15 - Put your Spotify on shuffle: First 10 songs that play.
Day 16 - Another picture of yourself.
Day 17 - Someone you would want to switch lives w/ for one day and why.
Day 18 - Plans/dreams/goals you have.
Day 19 - Nicknames you have; why do you have them.
Day 20 - Someone you see yourself marrying/being with in the future.
Day 21 - A picture of something that makes you happy.
Day 22 - What makes you different from everyone else.
Day 23 - Something you crave for a lot.
Day 24 - A letter to your parents.
Day 25 - What I would find in your bag.
Day 26 - What you think about your friends.
Day 27 - Why are you doing this 30 day challenge.
Day 28 - A picture of you last year and now, how have you changed since then?
Day 29 - In this past month, what have you learned.
Day 30 - Who are you?

The city

Nu drar jag mot stan!

'


Kakbuffé

Här kommer lite bilder från kakbuffén vi hade för nån vecka sedan på elevens val!

 


Trött chey

Jag är så trött att jag dör. Ändå sitter jag här framför datorn, hehe. Jag har tagit med min bärbara dator från pappa till mamma så det känns väldigt skönt att kunna sitta i vardagsrummet i soffan framför datorn.

Över till kvällen! Vid fyra åkte jag, Hanna och Linn (förlåt att jag inte nämde dig i det förra inlägget) och åt på Max. Sedan mötte vi upp Marcus och vi handlade en massa ingredienser till julbaket. Det blev en hel del choklad kan jag säga! Efter det gick vi hem till mig och Erik kom och vi började baka. Det tog ett tag, men roligt var det iallafall! Vi åt julgodiset framför idol och gud vad mätt man blev... Jag kommer typ inte kunna äta på flera dagar, haha.

Vad gör Hanna.........


:(

Den enligt mig bästa deltagaren i Idol någonsin åkte ut ikväll... nära finalen!! Men Olle kommer ändå alltid att vara bäst, och hoppas att få se mycket av honom i framtiden ♥


Julbak!

Så himla skönt med helg! Skolveckan har faktiskt känts väldigt lång i jämförelse med veckorna innan, så helg passar perfekt nu. Uppdateringen har inte varit den bästa, men jag har inget roligt att berätta under skolveckorna. Det är mest skola och plugg som gäller. Jag funderar på att göra en sån där 30 daysgrej, då får jag iallafall något att skrivaom varje dag. Får se om det blir så. :)

Om ett tag ska jag in till stan för att möta upp Hanna! Vi ska äta på Max. Det var väldigt längesedan jag åt där så det ska bli mer än gott. Pommes frites, mmm ♥ Sedan ska vi och några vänner ha en sorts julbakskväll hemma hos mig. Knäck, kola osv. Det kommer nog bli grymt! Jag hoppas på många bilder fast jag måste först hitta usbkabeln till kameran...


Give me

Från nelly.com


RSS 2.0