Biff med nudlar

Hej! Slö dag idag, men det är väl det söndagar är till för? ;) Ja, som sagt har jag bara slöat hela dagen, sett filmen Public Enemies med Jenny, den var gryyyym! Snart ska jag hoppa in i duschen och efter det blir det kinamat som jag älskar ♥


Cupcakes

Idag har jag även hunnit baka cupcakes med Jenny! De blev ganska så fina tycker jag då :) Här är resultatet:


Första plats!

Hallå! Dagen har varit trevlig och den har spenderats tillsammans med Hanna och Olivia. Först tittade vi då Jennie dansade dubbelbugg i Hälsans Hus och hon vann! Hon är så duktig, grattis till henne och de hon dansade med! ♥ Efter danstävlingen så åkte Hanna hem och då gick jag och Olivia till stan och gick runt i affärerna och fikade på Blå Gåsen - som vanligt. Fick med mig lite kläder hem! :) Jag visar upp kläderna i ett annat inlägg.


Danstävling

God morgon! Idag ska som sagt jag och några vänner kolla på när Jennie dansar i Hälsanshus! Det kommer säkert bli hur kul som helst. Resten av dagen vet jag inte riktigt vad som händer, är riktigt sugen på att baka cupcakes så jag kanske frågar om Jenny har lust med att hjälpa till ;) Nu ska jag göra mig i ordning, ha en bra dag! ♥

God natt!

Tjockiskvällen hos Calle var rolig! Först så åt jag, Hanna, Calle och Andreas på restaurang Berget - pizza. Mums! Lite senare så kom Moa och då gick vi till Calle och såg på film, åt gott och skrattade. Åkte hem vid elva och jag är helt slut nu så det blir nog att hoppa i säng snart!

Imorgon ska jag och några vänner titta när Jennie dansar dubbelbugg! Det kommer säkert bli jätteroligt. Nu ska jag göra mig i ordning för natten, god natt! ♥

Tjockiskväll

Hej! Sista skoldagen för veckan, känns riktigt skönt. Vi hade SOredovisning sista lektionen och det gick bra som tur var så det var skönt att få det gjort! Efter skolan åkte jag, Hanna och Calle in till stan för att köpa tjocka grejer (då syftar jag på riktigt mycket godis, haha) och hyra film till ikväll då jag, Hanna, Calle, Moa och Andreas ska ha tjockiskväll, tjockt!

Just nu är jag med Hanna, vi sitter vid the dator och käkar godis, vi laddar upp inför ikväll...eller nåt :)


Världens snyggaste sko

Converse måste nog vara världens snyggaste sko enligt mig!



Simning

Hallå! Sitter och ser på One Tree Hill och ska snart ge mig av till simhallen och simma. Det kommer nog bli ganska skönt. Skoldagen idag var rätt lugn, det hände inget speciellt förutom på hälsan då två hälsovägledare kom och pratade och gjorde några övningar med oss. Nu måste jag packa ner badkläderna, hejs! (:

This year love

Nu ska jag byta om till myskläder, se om det finns något gott att äta, krypa under täcket och (Emile Hirsch nörd som jag är) se på The girl next door för typ tusende gången. Men den är bra!


David Gray - This years love, en fin låt från filmen!


Jag HATAR vintern

Hejsan! Skoldag idag, inte så omtyckt av mig pga det dåliga vädret. Blåsigt, snökaos och inte alls trevligt. Idrotten var värst eftersom då skulle vi gå på en promenad, man blev blöt och allt var eländigt. Just nu så hatar jag vintern. Visst, vintern kan vara mysig då det är typ -5 ute, vindstilla och sol, men när vädret är som det är just nu, nej tack! Nu är jag nöjd, nu har jag fått klaga lite :)

Efter skolan så färgade jag håret på Salong Carita. Det blev fint, nästan ingen skillnad alls, fast jag fick bort den gräsliga utväxten och hårfärgen blev mer jämn nu! Nu ska jag plugga spanska, sedan krypa under täcket och se på tv resten av kvällen. ♥


Stan med Angela

Hejsan! Skoldagen idag gick ganska fort fram och nu har vi börjat sluta två på tisdagar och det är enormt skönt. Efter skolan så åkte jag och Angela in till stan. Vi gick runt i affärerna (faktiskt bara klädaffärer, hehe) och drack milkshake på Blå Gåsen. Jag dricker typ alltid mig själv där, haha, alltså jag dricker den älskade Josefine-milkshaken ;) Jag fick med mig en tröja hem från H&M, kanske visar upp den i ett inlägg senare ikväll.

Ikväll blir det skolarbete som gäller, jag har absolut ingen lust för det, men måste man så måste man :(


Bag i huvudet

Hej! Första skoldagen för veckan, kändes ganska tungt att gå upp, men det gör det nog alltid. Skridskor på idrotten, det var rätt så kul även fast vi inte hann göra så mycket. Senare på dagen så fick jag fick en fet, riktigt tung bag (det var skridskor och hjälm och sådant i den) i huvudet för att den föll ner från skåpet...ja, det var ju som riktigt trevligt...hähä, men alltså det gjorde väldigt ont i huvudet ett tag efter det, men nu är det helt borta (y) Jag var rädd att jag skulle få hjärnskakning eller något, men så vart det inte, tur det! :)

Vid femtiden for jag och simmade på Pontusbadet och nu blir det plugg, plugg och plugg! Kram ♥

Jag och Olivia på idrotten!

En lite småkonstig video på mig och några vänner på idrotten, haha, men det gillar vi! ;)


50 år

Den här dagen har varit slö, riktigt slö. Jag har känt mig lite småsjuk - frusit och varit hängig. Men efter en stunds vila så blev det bättre! Just nu sitter jag vid Jennys minilaptop och det är en aning ovant med en sån här liten dator, men den är gullig :)

Klockan sex sticker jag till pappa och där ska vi äta tårta eftersom Suzanne fyller 50 år idag! Grattis!


Cupcakes

God morgon! Igår kväll var en jätterolig kväll tillsammans med Linn, Hanna, Ebba, Marcus och Andreas. Jag och Linn kom till Hanna någon gång innan sex och då var Ebba där och vi satte igång med bak: cupcakes! Det var faktiskt första gången jag gjorde riktiga cupcakes. Klockan sju kom Marcus och Andreas och vi såg på film, åt gott och skrattade! Kom hem någon gång efter tolv. Rolig kväll! :D

Haha, mina stiliga cupcakes ;)


Dagobert

Att simma idag kändes verkligen trögt och tungt av någon konstig anledning, men det var skönt då man var klar! Efter simningen gick jag och mamma och åt på Dagobert, jag ÄLSKAR deras tacotallrik. Vi gick även en snabbis på stan, fick med mig ett par vantar hem.

129 :- Åhlens

 

Om ett tag så ska jag gå iväg till konsum för att möta Linn, vi ska köpa lite grejer och efter det bär det av till Hanna där det blir filmkväll med några! Kommer säkert att bli roligt. Vi ska se ''The girl next door''. Gissa vem som spelar huvudrollen?! EMILE HIRSCH! Jag kan faktiskt erkänna att jag är en nörd...men Emile är bäst! ♥


Lördag

God morgon! Om ca en timme ska jag iväg och simma med mamma, jag förstår inte riktigt hur jag kommer orka eftersom jag typ håller på att somna nu...men det går säkert bra! Det blir en fullspäckad dag för mig idag, blir att umgås med några vänner senare. Nu ska jag göra mig i ordning och packa ner badkläderna, ha en bra dag! :)

Bilder

Här kommer ett inlägg med massor av bilder, gamla och nya! Jag kollade igenom bilderna jag har på datorn och fick lust att proppa ett inlägg fullt med sluppmässiga bilder ;)

Sigge och jag för väldigt längesedan!

MSLJHTJ: Moa, Sigge, Linn, Josse, Hanna, Tove & Jennie! ♥

Albas och mina cookies som vi gjorde i juli i somras! Vi följde inget recept, vi improviserade och resultat blev faktiskt riktigt bra :)

Moa, jag, Olivia och Hanna (fotografen) har picknick, haha! Maj, 09.

Olivia, Hanna och Moa! Maj, 09.

Kusin med hans födelsedagstårta! Juli, 09.

Moa och Olivia i Olivias husvagn! Juli, 09.

Jag, Moa och Hanna då vi var i Olivias husvagn! Juli, 09.

Gamla klassen på klassresa till Munkviken! Riktigt suddig bild :( September, 08.

Tjejerna från gamla klassen på klassresan! ♥ September, 08.

Tove och Jennie! Klassresan med gamla klassen, september 08.

Toves födelsedagskalas! Mars, 09.

Toves födelsedagskalas! Mars, 09.

Min otroligt ''snygga'' solbränna jag fick på skolavslutningsdagen...juni, 09.

Sommar ♥ Juni, 09.

Jag och Linn på Måttsund med skolan! Februari, 09.

Hahaha, den här bilden på Linn och mig måste nog vara ca 3 år gammal tror jag! Jag minns att vi blev så nöjda med den här bilden, den var såååå cool (:

Liten jag för typ tre år sedan ;)

Tiden då jag fotade som en galning. Höst, 08.

Syster och jag för många, många år sedan!

Linn i norra hamn, en fin sommarkväll med jordgubbshake! Juli, 09.

Våmhusbadet i Mora hos farmor med släkten! Augusti, 09.

Hanna och jag! ♥ December, 08.

Hanna som var med i dansföreställning som jag och Linn var och kollade på! Juni, 09.

Jag och Hanna i Bälingeberget med skolan! Bästa vän ♥ September, 09.

Hanna och Linn i Linns mormor och morfars stuga! Härliga minnen med er, oslagbara kan man säga, bästa vänner! ♥ Juli, 09.

Hanna och jag i Linns mormor och morfars stuga! Juli, 09.

Med Hanna och Linn i Linns mormor och morfars stuga! Hahah, colaflaskan! Det är bara Hanna och Linn som fattar, men det var iallafall riktigt kul med den ;p Juli, 09.

Jag och Linn en dag i skolan! ♥ September, 09.

 

Haha, Linn, Hanna och jag! Juni, 07.

Jag är ju som småtuff då jag kör fyrhjuling i stugan, haha ;) Juli, 09.

Gotteligott i min stuga tillsammans med Linn! Juli, 09.

PDOL med Linn, längst fram på Erik Hassle! Juli, 09.

PDOL med Linn ♥ Promoe!

Jag hittade den perfekta tröjan till Oskar eftersom han i stort sätt är en mupp! ;) Haha! Oktober, 09.

Haha, Hanna under mina ben! Osäker på när denna bild togs.

Varm choklad med Hanna och Linn på Wayne´s coffe, mys! November, 09.

Linn och jag i klöverträsk! Oktober, 09.

Sommar ♥ Juni, 09.

Jag orkade inte stoppa bilerna i nån slags ordning efter datum och så, så bilderna hoppar mellan åren! Men jag hoppas inte att det gör nåt :) När jag tittar tillbaka på alla dessa bilder så är det blandade känslor, men för det mesta är det glädje jag känner! Många av de här bilderna är från somras och nu har jag börjat inse att världens bästa sommar för mig var i somras, sommaren 09. Jag har så mycket att tacka för! På några bilder är även tjejerna från gamla klassen med och ni har ingen aning hur mycket ni betyder, ni är bäst och då menar jag verkligen bäst ♥


Stan med världens bästa Hanna

Hej! Äntligen helg, underbart skönt! Dagen började såklart med skola, ganska jobbigt i början av dagen, men sedan förändrades dagen till något jättebra. Efter skolan så tog jag och Hanna bussen in till stan. Vi gick runt i alla olika butiker, drack en riktigt god milkshake på Blå Gåsen som vi i stort sätt alltid gör och hyrde film. Vi tog bussen hem vid fyra och nu sitter jag och väntar på mat, det blir chinafood! :)

Ikväll: Lugn kväll tillsammans med mamma, blir säkert att se någon av filmerna jag hyrde idag. Speed Racer och Taking Woodstock, båda med Emile Hirsch ♥

Linne, 129 :- Bikbok


Into the wild

Hej! Skola idag som vanligt, det hände inget speciellt. Slöjd på slutet av dagen och nu känns det verkligen som att jag har kommit igång med mina lovvika vantar jag gör! Efter skolan så såg jag på en jättebra film - Into the wild. Min favorit Emile Hirsch är med i den, och det är verkligen en jättevacker film! ♥ :)

Igår på nolabet

Brödrost

Här kommer en video från igår då jag, Hanna och Moa försökte få upp brödet ur brödrosten...vi är duktiga, vi ;)


Ovanliga samtalsämnen

Helluu. Skoldagen idag gick bra, allt var som vanligt förutom en sak: jag och några andra hade ett...eh, vad ska man säga, ytterst ovanligt samtalsämne på NO:n, haha, och ni vill inte veta vad vi pratade om! Det roade oss ett tag på NO:n iallafall. Slutade klockan tre då jag, Hanna och Moa gick hem till mig, åt och såg på film. ♥

Tre timmars hål

Hej! Idag har det varit en ganska chill dag i skolan - tre timmars hål och endast fyra lektioner. Jag och dom som är i min musikgrupp och i min Nolabsgrupp hade ingen musik på morgonen efter idrotten och ingen spanska heller och mellan musiken och spanskan har vi ett ganska stort hål så det hålet blev bara större. Så jag, Hanna, Moa och Angela gick hem till mig på hålet och såg film, trevligt (:

Just nu sitter jag och lyssnar på skön musik, ska nog snart ta tag i lite skolarbete. KRAM!

Lat dag

Idag har det varit en riktigt lat dag för mig! Dator och film har det blivit. För en stund sen gick jag iväg till Hemmakväll och hyrde tre filmer (Milk, Lords of Dogtown och The Girl Next Door). Emile Hirsch är med i alla filmer jag hyrde, haha! Emile Hirsch är ju med i Alpha Dog som jag såg idag och även i Into The Wild. Så det blir att se film, äta godis och dricka läsk ikväll! Låter härligt :)



Movietime

Jag har precis sett denna film:

En film som är baserad på en verklig händelse, den var riktigt bra och riktigt sorglig!


Chipmunks

Hejsan! Igår kväll var jag som sagt på filmkväll/födelsedagsfest som Jens och Erik hade. Vi var 18 stycken tror jag och det var roligt! Vi såg på två filmer - Team America och Baksmällan. Team America, den filmen är riktigt sjuk, haha! Jag åkte hem vid halv 11 och mådde ganska dåligt då jag kom hem för att jag är allergisk mot pälsdjur och Jens hade en hund som var så glad och söt som jag bara var tvungen att gosa med! Så då jag kom hem kliade mina ögon, jag var täppt i näsan och halsen var tjock. Men jag får väl skylla mig själv att jag gosade så mycket med hunden....och inga bilder blev det heller, jag tog nästan inte fram kameran på hela kvällen!

Idag vaknade jag 8 (?), även fast jag lade mig vid halv 1...Så idag har jag hunnit se Alvin och Gänget på en av canal+ kanalerna. Gullig film! :)



Alvik

Hejsan! Vanlig skoldag idag och nu är det helg, så himla skönt! Även fast det bara har varit fem dagar i skolan efter lovet är det riktigt skönt med helg. Efter skolan så gick jag till mammas jobb och var där ett tag. Vi satt mest och pratade :)

Ikväll blir det att födelsedagsfest/filmkväll som Erik och Jens har. Kommer säkert att bli kul! Jag och Moa åker dit ca 18.00 och kommer hem någon gång senare på kvällen. Nu ska jag fortsätta se på One Tree Hill, puss! ♥

Blöta fötter

Hejsan! Dagen idag i skolan har varit väldigt seg...på Hälsan så skulle vi ut och promenera så då skulle jag, Linn, Hanna och Olivia gå igenom skogen som vi trodde hade en stig, men sedan visade det sig att det inte fanns någon stig att gå på så vi fick plumsa genom snön...sockarna och fötterna blev genomblöta och väldigt kalla!

Nu ska jag stoppa på en film och dricka julmust! Kommer säkert att somna under filmen, är hur trött som helst ;)

Grattis till min vän Jennie som fyller fjortis idag! ♥

Mattrugby

Hejsan! Skoldagen idag har varit ganska lugn, sovmorgon. På idrotten så körde vi mattrugby, vilket var jätteroligt fast hur jobbigt som helst! Vi låg på golvet och fajtades om bollen, jag blev puttad typ två gånger in i ribbstolen och har nu ett svidande sår på knäet och den var verkligen jobbigt. Efter idrotten så blev det en lugn slöjdlektion eftersom att alla var trötta efter idrotten.

Efter skolan så åkte jag, Linn, Hanna och Olivia med bussen in till stan för att köpa presenter till Erik och Jens som har födelsedagsfest på fredag. Så vi köpte presenter till dem och vi tänkte fika, men då var Take Away stängt pga att de målade om där, så det var lite synd.

Jag är hur trött som helst så det blir nog en tidig kväll, jag kommer att sova som en stock! Ha en bra kväll =)


Första dagen i skolan...

...efter lovet gick ganska bra ändå! Dock var man väldigt trött eftersom det var svårt att somna igår kväll. Dagen flöt på och det var kul att se alla igen! Mina ögonlock håller på att falla igen så nu ska jag snart hoppa in i duschen, sedan krypa under täcket och kolla på nåt roligt på tv! Ha en trevlig kväll ♥


Skolstart

Hej! Idag har jag som sagt varit på basketmatch med Sigge, Calle, Hanna och Linn. Det var roligt och jag fick fota med Sigges brors systemkamera som hon hade med sig och det gillade jag starkt. Tyvärr så förlorade Moas lag, men det var iallafall kul att titta på matchen! Efter matchen så gick jag och Sigge hem till mig. Vi satt för det mesta vid datorn! :)

Imorgon är det skola och jag ser faktiskt fram emot det! Det jag mest ser fram emot är nog att träffa alla, komma igång med skolarbetet. Det jag HATAR är att gå upp så tidigt...det är så jobbigt :(



Det blev inte så jättebra bilder eftersom jag fotade min mobilen


Basketball

God morgon! Idag blir det att gå på basketmatch, som börjar klockan halv två, tillsammans med Sigge. Det är Moa som spelar, så det blir säkert jättekul. Det var längesedan jag såg eller spelade basket.

För några dagar sedan så var det nästan -30 ute, vilket är riktigt kallt! Och nu är det +0...det är lite konstigt att temperaturen ändras på så kort tid, men jag ska inte klaga, jag gillar varken kyla eller vinter så det är bara bra (iallafall för mig) att det blir varmare! :D

Rhodos 16 maj - 23 maj! Jag längtar som en tok! ♥


Take me out

Jättebra låt med Franz Ferdinand! Jag gillar hela låten, men det som är bäst i låten är lugnt mellan 1:04-1:23. Flera år gammal låt som jag hörde för några dagar sedan!


(y)

Här kommer två klipp med två killar, en spelar gitarr och beatboxar och en sjunger. De är riktigt duktiga. Det första klippet är väldigt coolt, det är endast en kille (alla killarna som sjunger är endast en person) som sjunger allt i medleyt! :)

 


Iskallt

Dagen idag har varit väldigt lugn, har pendlat mellan datorn och tvn för det mesta. Det går inte precis att göra något ute för det är ISKALLT (27 kalla grader!), man fryser ju häcken av sig. Hoppas det blir varmare snart och helst till på måndag då skolan börjar! Känns ju både roligt och tråkigt att skolan börjar igen. Roligt att få träffa alla och vissa ämnen är ju roliga. Tråkigt är det att man måste gå upp tidigare, lägga sig tidigare på kvällen och ja, det finns ju vissa ämnen som inte alls är roliga.

Outfits från H&M

Här är några olika outfits jag har gjort på H&Ms Fashion Studio!






Sex och staden

Nu ska jag titta på ett eller flera avsnitt av Sex and the city, grym serie!


Alias och Buzz

Hej! Dagen har spenderats med Sigge, Tove och Jennie hemma hos Sigge. Vi spelade spelet alias, fikade och spelade tvspelet Buzz. Det var jättekul! Mamma hämtade upp mig hos Sigge för ett tag sedan och nu sitter jag och väntar på supergod mat - kebab i pitabröd. Kebab är bland det bästa som finns, enligt mig. Jag ♥ Kebab!


TA

Idag blev det en dag på stan med Hanna och Linn. Vi gick runt i alla olika butiker och fikade. Vi fikade på TA - Take away. Vi satt där hur länge som helst, men det var iallafall jättetrevligt. Fick med mig en parfym hem som jag älskar och tänkt köpa många gånger och nu äntligen så är den min! Den doftar vanilj och den doftar hur gott som helst. Jag är inte precis en parfymälskare, men den här, den ÄLSKAR jag. Haha, jag är lite småskum som sitter och skriver om min kärlek till en parfym...

189 :- från Parelle Cosmetics ;-)


Old memories

Idag i Piteå så satt vi och kollade igenom fotoalbum med massvis med gamla bilder i. Här kommer några av dom:

Jag

Jenny och jag är glupska....

Haha, charmig bild på kusin och mig!

Mormor och jag :)

Jag typ gillar att städa...?


Dag i Piteå

Dagen har som sagt spenderats i Piteå. Jag, mamma och Jenny åkte dit med bussen, gick på stan och fikade. Eftersom vi alla fått presentkort på Sivs UR&GULD i julklapp av mormor och morfar så gick vi in där för att köpa något och vad jag vet så finns den butiken bara i Piteå. Fick med mig tre örhängen för ca 200 kr!

Efter stan så åkte vi hem till mormor och morfar. Vi åt god mat, åt god efterrätt och kollade på bilder från förr i tiden :)


Pite

God morgon! Jag, mamma och Jenny ska snart till Piteå med bussen. Kommer nog bli kul. Vi ska gå på stan en sväng, sedan till mormor och morfar. Nu ska jag göra mig i ordning, kram!

Movie


Jag har precis sett denna film, riktigt rolig!

Mycket kallt

Hej! Jag har kommit hem från Hanna för ett tag sedan, blev att ta en promenad hem ifrån henne. Det tar ca 15-20 minuter och på den ganska korta biten höll mina ben på att bli till istappar. Det är så enormt kallt! Iallafall för mig, men jag kanske var lite dåligt klädd, hehe. Jag längtar riktigt mycket till sommaren, att bada, sola, kunna gå runt i t-shirt och shorts utan att frysa, äta smaskig glass, sitta i hamnen och prata med vänner en fin sommarkväll, vara i stugan, umgås med underbara vänner. Det låter underbart i mina öron, men dock så är det många månader kvar innan det blir sommar, men det kommer säkert att gå hur snabbt som helst! ♥ Hoppas jag...

Linn, jag och Hanna igår. Det var verkligen längesedan jag skrattat så mycket som igår! Ni är verkligen bäst! ♥


100 women

Ja, som ni ser så blev det ett lite oseriöst inlägg av Hanna och Linn här under, haha! Vi har som sagt sett på film ikväll, 100 women med ostbollar, chips och cola. Gotteligottgott! Sedan har vi bara pratat i telefon med några personer och suttit vid datorn :) Rolig kväll! ♥

 



Linn & Hanna GÄÄÄSSSSTBLOGGAAAAAR!!! :D:D

TJABBA TJENA HALLÅÅ!!! Linn o Hanna hära :D

Vi fick äran att gästblogga på denna underbara, fantastiska och COOLA BLOGG :D
 Nu hade vi tänkt Beskriva Josse med några ord <3
Hon är den mest smurfigaste smurf vi någonsin träffat. Jajajajajajaj nog om henne.

Här kommer bilder på oss!!! =)

Det här är den svarttandade liiiiiiiinnnnuu ;bbbbb




DET HÄR ÄR TJOCK HAJNII ;P


Och sist och minst våran Skäggiga JOSSÄÄÄÄ!!!! ;D

Okej nog om oss :P

Vi kom till TJOCK HAJNII någon tid som vi inte vet :P
Seeen! Så gjorde vi....Vi....vi.....iordning allt göttigött ;D
Och satte oss fram för datorn o såg på FIIIIIILMM!! vi såg då på 100 WOMEN :D Den var rätt äcklig!!!  fast rätt coolish ändå :D:D:D

Sen har vi mest flummmmmmmmmaaaaaaaaattt rrrrrrrruuuuuuuunnnnnnnnnnnnnttttttt!!!!!!!! :D:D:D


HEJDÅÅÅÅ!!!<3333333333333


Hanna och Linn

Hej! Ikväll blir det att sova över hos Hanna med Linn. Vi ska nog se film, äta gott och flumma. Det kommer nog att bli hur kul som helst!

Det har varit en ganska så lugn dag hittils, har bara packat, sett film på Voddler, pappa hade en invite så då fick jag det, riktigt bra!

Hanna och Linn i Sundom i somras! ♥


1 januari 2010

Gott nytt år alla! Ja, nu är det 2010, hoppas att detta år blir jättebra. Gårdagen var jättetrevlig med Moa. Hon kom till mig vid 6 och då gick vi till Hemmakväll för att hyra film, då hade vi otur. De stängde precis då vi kom dit...alla affärer som hyrde ut film var också stängda så vi fick åka till Willys och köpa film. Haha, inte riktigt som vi tänkt oss, men det gick bra ändå! Så det blev att se skräckfilm hela kvällen: Terror på Elmstreet 1 & 2. Fast vi såg även Bernard och Bianca, haha! Vid 12-slaget var vi nere i norra hamn och kollade på fyrverkerierna. Vi träffade även Hanna där. ♥ 

Dagen idag har varit SLÖ. Jag och Moa har bara tagit det lugnt, sett ännu en skräckfilm, hon åkte hem vid halv fyra. Det blir att ta det lika lugnt ikväll, är helt slut. Ni får ha ett bra 2010, kram!


RSS 2.0