Yä yä yä

Här är en video då jag, Hanna, Tove, Olivia och Angela åker pulka på idrotten. Haha, vi skulle egentligen åka skidor, men så hittade vi en pulka och åkte på den nerför en backe i stort sett hela idrottslektionen istället!


Nya skor!

Nu är det endast ½ dag kvar i skolan och det är inte mycket alls! Det känns jätteskönt med påsklov, skönare än någonsin. Skoldagen idag var en helt vanlig skoldag, inget speciellt hände. Imorgon ska jag och några vänner äta på Exotic efter skolan eftersom vi har halvdag och då passar det ju bra att äta där! Det är så himla gott där med buffén och så glass till efterrätt. ♥

Åh, nu kom mamma hem med ett paket med nya skor till mig som jag skickat efter från Skopunkten! Visar upp de i ett inlägg senare =)


1 ½ dagar kvar!

Hej! Dagen har varit rolig och den började såklart med skola från åtta till två. Ganska kort dag vilket var skönt! Efter skolan så följde jag och Hanna med Moa till vårdcentralen för att hon skulle besöka någon doktor. Sedan åkte vi till stan och jag fyndade riktigt fina kläder! Jag måste säga att jag verkligen älskar kläder, jag kan inte få för mycket kläder. =)

Det känns helt underbart eftersom allt skolarbete och alla läxor är i princip färdiga så nu är det bara 1 ½ dagar kvar i skolan och sedan mer än en veckas lov! Fyfan vad härligt!

Haha, idag då jag typ attackerar Pablo med snö!

Hanna på vårdcentralen då vi drack varm choklad :)

Choklad ♥

 

Jag slänger in ett inlägg senare då jag visar vad jag köpt idag!


Härliga klänningar

Snygga klänningar från H&M!


Snälla, snälla

Jag kan inte riktigt förstå rubriken jag precis skrev, men det är faktiskt sant! Jag storstädade mitt rum som var riktigt stökigt och jag såg verkligen inte fram emot det. Då gjorde jag en spotifylista med skön musik och satte igång med städningen och det var roligt! Jag hatar att städa men just idag var det rolig vilket förvånar mig... :)

Nu är jag hos mor min och det var nästan så att det blev problem att ta sig hit eftersom det är snöar ju för fullt ute - ogillar starkt. Snälla, kan bara inte snön smälta? Jag vill ha sommar nu, nu, nu! Det har varit vinter (och då menar jag verkligen vinter, 30 minusgrader och snökaos) riktigt länge nu så jag tycker våren ska försöka söka sig hit till Luleå nu. NU!



Världens finaste vän

Jag måste bara säga att jag har världens finaste bästa vän. Hon får mig att skratta och hon gör mig glad. Vi har alltid jäkligt roligt tillsammans och vi har hållt ihop i många år. Hon är faktiskt nästan den enda jag liksom hållt ihop med och umgåtts med i flera år. Alla sms, skratt och stunder tillsammans är oslagbara. Jag skulle inte kunna klara mig utan henne, det skulle inte gå, det skulle helt enkelt inte funka.

Hanna, fyfan vad bra du är! Bäst rättare sagt. Jag älskar dig, bästa vän eller bäztiväni som vi brukar säga ♥

If you were gone the world would lose it's meaning
Without your love how could I smile again
And though the sun would always keep on shining
I'd never shine without my dearest friend


Rösta på min bikini på Nelly.com!

Min designade bikini på NELLY.COM

Rösta på min bikini här!


Rolig kväll!

Mitt och Moas födelsedagsparty var verkligen jätterolig! Vi var 16 pers och vi såg på film, lekte lekar och åt gott. Jag och Moa fick jättefina presenter, tack! Ja, kvällen blev riktigt lyckad och det blev hur mycket skratt som helst. =) Tack för en jäkligt kul kväll! Jag har inga bilder att bjuda på, men man märkte verkligen blixten från Sigges kamera hela tiden så hon har nog några bilder jag kan sno!

Idag...jag är trött efter igår och dagens planer är nog bara att städa rummet, som ser ut som ett bombnedslag, och packa eftersom jag ska till mamma. Inte så mycket mer, men om fyra skoldagar är det lov och då ska det bli full rulle och jag har bestämt mig för att jag ska ha så kul som möjligt och njuta av påsklovet tillsammans med fina vänner. Ha en bra dag!


Åh så ont jag har i...

...axlarna! Jag skrev ju i ett inlägg igår att jag bar massa läskflaskor med mig hem igår, ca 8 kg och det var grymt tugnt. Och nu har det blivit resultat av det = SVINONT I AXLARNA! Inte kul, inte kul. Vi får hoppas att det går över snart, annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra.

Denna lördag har det inte hänt mycket alls, jag och pappa gick en stund ner på marknaden i Södra Hamn, men det fanns inte så mycket att se där. Men jag köpte det jag alltid brukar köpa då det är marknader - en godisrem. Gud så gott! =) Nu ska jag se ett avsnitt av Vampire Diares, sedan blir det att sticka till Moa. Ha en bra lördag! ♥


Musik ♥

Train - Hey, Soul Sister


John Mayer - Who Says


Michael Bublé - Everything


Paolo Nutini - New Shoes

 


Underbara helg

Åh, underbara helg! Det känns alltid lika skönt med helg då den kommer och nu är den här igen. Fyfan vad skönt! Efter en kort skoldag så gick jag på stan med Moa. Jag fick med mig kläder hem idag också och jag ska alldeles strax göra ett inlägg då jag visar alla mina köp! Vi fixade även grejer till imorn då vi ska ha födelsedagsfest/filmkväll. Det sista vi gjorde var att köpa det i matväg och vi köpte fem drickor och Moa skulle fortsätta gå på stan själv efter vi var klara med det och hon kunde ju självklart inte släpa på ca 8 kg läsk så jag skulle bära hem de där drickorna till mig (tar ca 10 min från affärn) och på den ganska korta tiden höll jag på att dö...eller rättare sagt min axlar höll på att dö av tyngden. :(

Beroendeframkallande...


Nya kläder!

Skoldagen idag har varit riktigt rolig och inte alls jobbig! Såna dagar älskar jag. Efter skolan åkte jag och Angela in till stan och gick runt där och fikade på Blå Gåsen. Jag tog en smoothie, den var verkligen asgod! Jag fick med mig lite kläder hem för låga priser och jag älskar då man fyndar någonting, det behöver inte vara kläder, för inte så mycket pengar =)

Jag visar upp vad jag köpt i en inlägg senare för nu måste jag äta & plugga! Kram ♥

Bäst på skidor!

Jag, Sigge och Hanna då vi åkte skidor på idrotten! Jag och Hanna ramlade i den där backen därför att det var väldigt djup snö. Fast Sigge klarade det men hon är ju skidåkare på elitnivå! Typ...=)

 

Varför vi var på ett ställe med väldigt djup snö är att vi kom lite sent igång med skidåkningen så vi tänkte gena över en kulle men då var det svindjup snö där så vi, eller jag haha, fastna hela tiden i snön så det tog VÄLDIGT lång tid att ta sig över kullen...men det var samtidigt roligt!

 

(filmen är åt fel håll, men jag hinner inte fixa det nu, måste plugga!)


Biff med nudlar

Hej! Vanlig skoldag idag, ganska rolig och den flöt på. Efter skolan var jag faktiskt väldigt duktig och tog en timmes promenad runt sjön. Det är så himla skönt att bara gå, lyssna på härlig musik och tänka på allt mellan himmel och jord! Då jag kom hem från promenaden åt jag, Jenny och pappa mat från Exotic. Jag tog biff med nudlar, en stor favorit ♥

Ikväll blir det plugg till engelskaprovet vi har på fredag. Jag har faktiskt tänkt att plugga heeela kvällen, men vi får se hur det blir med det =) Ha det så bra!


Sånglektion

Hejsan! Skoldagen idag gick rätt så segt framåt, men den var fortfarande rolig och skratt blev det! Om lite mindre än en timme har jag sånglektion vilket ska bli roligt, men nervöst. Jag blir alltid nervös då jag typ ska sjunga, uppträda inför nån eller flera personer och jag kan liksom inte hjälpa att det blir så...dock så hjälper faktiskt nervositeten att prestera bättre! :D


Mmm....choklad


Jag har precis bakat såna grejer på bilden ovan! Rättare sagt flingor i smält choklad. Jag fick nå ryck och började mixtra lite med att blanda ljus, vit och mörk blockchoklad och smälta det. Sedan tänkte: varför inte stoppa flingor i choklad? Så då gjorde jag det och det blev verkligen asgott! CHOKLAD

Flingor täckta med choklad + ett glas mjölk = (y)


Hos papi

Hej! Jag har för ett tag sedan kommit till pappa och vad ska jag göra nu...? Jag funderar på att ta en promenad runt sjön, men jag vet inte riktigt om jag ids, haha! Jag känner mig lite slö just nu. Om det inte blir en promenad blir det nog att plugga eller se film =)

Imorgon är det en ny skolvecka och även en andra sånglektion för min del! Det kommer nog bli roligt! Och nu när jag skrev om skola så kom jag att tänka på att det är mindre än två skolveckor kvar till lovet. Ett härligt, underbart, fantastiskt påsklov. Sedan kommer nog tiden går hur snabbt som helst (hoppas jag :o) och vips så är det sommarlov!

Sommar! ♥ Bilden är från i somras då jag, Linn och Hanna var i Sundom. Åh, vilket underbart minne!


B&J


Shoes

Snygga converseliknande skor från skopunkten för ett väldigt lågt pris! Jag tror att jag ska skicka efter ett par eller två!


Nordpoolen

Hej! Jag är hur slut som helst så det blir nog en lugn kväll för mig. Alice i Underlandet som jag såg med Sigge och Hanna var ganska bra, lite speciell, men bra på sitt sätt! Efter bion så sov Hanna över hos mig.

Hemmagjorda termosar på NO:n igår, hehe! Hannas till vänster och min till höger.


Idag så har vi varit på partajj på Nordpoolen. Födelsedagsgossarna var Andreas, Pablo och Oskar och jag, Hanna och Moa gav dom två axeprodukter, partybubbel och raggpiller! Partybubbel = läsk, raggpiller = godis. Haha, man kan hitta allt möjligt på Lagerhaus =) Så det har blivit en dag med bad, tårta och skratt!


Stan med Hanna

Hallå! Sista skoldagen för veckan nu och det känns grymt skönt. Efter skolan åkte jag och Hanna in till stan, vi skulle köpa lite presenter till tre killar som har födelsedagspartajj imorgon - Pablo, Oskar och Andreas. Det är faktiskt riktigt svårt att hitta grejer till killar och det är inte kul att ge pengar i present. Men jag tror att vi hittade något ganska bra iallafall! Visar kanske upp vad för presenter vi köpte i ett inlägg senare :) Jag fick även med en skjorta som jag också visar upp om ett tag!

Om ca två timmar ska jag på bio med Sigge och Hanna. Vi ska se Alice i Underlandet och jag hoppas på att den är bra! Jag älskar verkligen att gå på bio! ♥


Bajs...:(

Nu sitter jag här hemma och är sjuk. Jättekul alltså...jag har haft väldigt ont i halsen och varit hängig i några dagar nu. Imorse vaknade jag upp och kunde knappt prata så då kände jag att det är ingen idé att åka till Måttsund och åka slalom för jag kommer bara bli ännu sämre. Så jag får väl lära mig att åka slalom någon annan dag! Lite synd är det ju, men kan inte göra så mycket åt det. :(

Idag blir det väl att plugga: ska göra kunskapsredovisning i SO imorgon och det är även två glosförhör. + att vi ska göra en termos i NO:n som ska vara inne imorgon. Rätt så mycket så det är bäst att sätta igång på en gång!



Läppstift för odöda

Hej! Skoldagen har varit ganska rolig! Det blev inte många lektioner, endast två stycken därför att min klass + en till klass från skolan var och kollade på teater - Läppstift för odöda. En rolig, speciell och ganska bra teater! Idrotten idag var även kul, det var skidåkning och jag åkte för det mesta med Sigge. Vi åkte i olika backar och trots att jag ramlade ett antal gånger så var det roligt!



Imorgon...imorgon ska vi åka slalom i Måttsund med skolan. Jag har aldrig i hela mitt fjortonåriga liv åkt slalom och imorgon blir det min första gång. Jag känner mig jäkligt nervös inför detta men även väldigt taggad. Haha, jag kommer att se ut som en tok då jag åker! Eller så kommer jag att vara värsta proffsåkarn! Eller så inte. Men jag hoppas iallafall att det kommer gå bra. Hanna ska vara min lärare och hjälpa mig under dagen. Dock får jag bilder framför mig då vi står uppe på toppen och så åker hon ner för backen i Anja Pärson-fart och lämnar mig ensam där...fast jag vet att det inte kommer hända eftersom Hanna är en väldigt fin vän. ♥

Salem Al Fakir ♥

Black Sun Black Moon


Brooklyn Sun


Världens bästa!

 

4 O'Clock


Astronaut


Min helg!

Min helg i Sigtuna/Uppsala/Stockholm har som sagt varit jätterolig!

Fredag: Min faster bjöd mig på ögonfrans och ögonbrynsfärgning, vilket var ganska spännande att göra eftersom jag inte gjort det förut. Det sved ganska mycket, men det blev iallafall fint! Efter det fikade vi på RC, ett jättefint fik i Sigtuna där då min faster bor. Lite senare under dagen åkte jag, min faster och min kusin Simon till Uppsala. Vi gick på bio och åt på en kinarestaurang :)

Fika......♥

 

Lördag: Jag, faster, Simon och min fasters kompis Anna och hennes döttrar såg på genrepet till Melodifestivalen. Det började klockan halv två och det var riktigt roligt! Salem var min solklara favorit. ♥ Jag blev faktiskt väldigt paff då Alexander Rybak uppträdde! Det blev en himla bra och glad stämning i Globen efter det! ;) På kvällen blev det gómat och melodifestivaltittande. Min favorit var ju som sagt Salem, men han kom tvåa och det var himla synd att han inte vann! Men Anna hade en fin låt så jag hoppas att hon kommer klara sig bra i den stora finalen.

Eric Saade då han blev intervjuad på Centralen

(bilderna nedan blev det inte så jättebra kvalitet på eftersom vi satt ganska långt ifrån scenen och har inte världens bästa kamera!)

Darin

Pernilla Wahlgren

Andreas Johnson

Timoteij

Peter Jöback

Ola

Jessica Andersson

Salem! ♥♥

Anna Bergendahl

Eric Saade

Alexander Rybak

 

Söndag: Jag spelade fifa med Simon ganska länge på morgonen, det var jäkligt kul! Klockan halv två åkte jag och min faster på en konsert då Anna Stadling uppträdde. Hon sjöng svinigt bra och det var en jättebra konsert! Efter konserten var det dags att bege sig till Arlanda och flyga hem till Luleå. Kändes lite tungt att lämna fina, lilla Sigtuna :(

Anna Stadling


Hemma!

Hejsan! Igår vid sjutiden kom jag hem efter en fartfylld, rolig och underbar helg i Sigtuna/Uppsala/Stockholm! Det har varit riktigt roligt och jag ville inte riktigt åka hem igår...just nu är jag hur trött som helst, börjar nog att bli förkyld för jag har jätteont i halsen och är helt hängig. Jag HATAR att vara sjuk, inge roligt alls. :( Så jag orkar inte lägga upp bilder, skriva om det jag gjort i hegen och det för jag är verkligen riktigt trött. Så det blir kanske imorgon, eller så får vi se då det blir :)


Stockholm!

Hejsan! Mitt plan går lite mindre än två timmar och det ska bli riktigt kul att åka iväg till Stockholm/Sigtuna! Jag är som sagt där till på söndag så jag kommer inte uppdatera någonting om jag inte får tag på nån dator där, men det tror jag inte att jag har tid för. Det blir en helg full med musik faktiskt! På lördagen så ska jag på genrepet till Melodifestivalen och på söndag så skulle vi på någon konsert. Så det blir great!

Nu ska jag kolla så att allt är nerpackad. Ha det så bra, kram! ♥


Globen på lördag!

Nu var onsdagens skoldag avklarad och det är endast en skoldag kvar för mig den här veckan. Jag ska nämligen till huvudstaden/Sigtuna imorgon! Jag känner mig väldigt taggad inför det, kommer nog bli hur kul som helst. Jag åker imorgon vid fem och på arlanda så hämtar min faster mig och sedan åker vi till Sigtuna där min faster, kusin och fasters sambo bor. På lördagen ska vi se genrepet till Melodifestivalsfinalen i Globen =)

Bilder från förra årets genrep jag var på!


Sötisar!

'

Bilder från klassikern idag!


1,2 mil på skidor

Hej! Jag är hur slut som helst nu eftersom idag hade vi klassikern, dvs att man ska åka skidor 1,2 mil. Det var riktigt jobbigt och hur skönt som helst att komma i mål. Haha, dålig som jag är så ramlade jag ett antal gånger under skidåkningen! ;)

Nu skulle jag helst vilja sova, men måste träna på sångläxan och göra lite matte. Men ikväll kommer jag sova som en stock!

Trött...

Då var första skoldagen avklarad! Det var tungt att gå upp klockan sex med sex timmars sömn, så under skoldagen har jag varit hur trött som helst. Men det var roligt att träffa alla även fast det bara var någon vecka sedan vi sågs sist ;)

Nu ska jag skriva lite på min bokreflektion! Jag är som sagt hur trött som helst, men jag måste skriva den så jag får väl hoppas att jag inte somnar framför datorn.

Tårtan vi åt igår, muuuuums ;)


Sista sportlovsdagen

Hejsan! Igår hos sångpedagogen gick det faktiskt rätt så bra. Vi gick igenom lite övningar, jag fick sjunga några låtar och fick sångläxa. Fick även tips, saker som jag skulle tänka och öva på. Efter sånglektionen så blev jag helt förvirrad eftersom jag har varit spänd och nervös sedan i måndags inför det här och när det var klart så släppte all nervositet, haha. Men det var iallafall roligt och jag har en till lektion om två veckor! :)

Ikväll ska jag till min papi och där blir det tårta eftersom jag fyllt år och även presentöppning! Det är även skola imorgon...känns inte så trevligt, skulle lugnt kunna ha en till veckas sportlov.


Nervös, nervös...

På ca en timme ska jag på sångtest hos en sångpedagog, det jag skrev i ett inlägg igår. Jag blir bara mer och mer nervös...mest för att jag inte riktigt vet vad detta sångtestet går ut på, om jag bara ska sjunga någon snutt ur en låt eller om hon, sångpedagogen, har något förslag hur jag ska sjunga. Åh, nervös, nervös...jag får hoppas att det går bra iallafall! :)

Inget Gällivarebesök

Mina kusiner och min moster kommer tyvärr inte idag eftersom tåget inte kunde starta och lämna stationen...det var ju som synd, men hoppas de kommer någon annan helg snart! Då blev min helg helt plötsligt tom kan man säga, hehe. Fast imorgon ska jag på ett ''sångtest'' hos en sångpedagog, så det ska bli roligt, men jäkligt nervöst. Jag vet inte riktigt vad ett ''sångtest'' innebär, men hon ville typ höra mig sjunga så vi får väl se hur det går med det! :D

Bebisen min

Hej! Jag har för ett litet tag sedan kommit hem ifrån Leos, vi var typ tio stycken från klassen så det var roligt! Vi fikade även där och jag tog en riktigt god blåbärspaj med vaniljsås! Fyfan vad gott det är alltså, jag dör...♥ Jag måste även återigen tacka Hanna och Linn för att de bjöd mig på inträdet till Leos, för att jag har fyllt år, tusen taaaaack, ni är BÄST!

Ikväll kommer mina kusiner och min moster, från Gällivare, hit på besök. Det kommer nog bli kul och de har med sig katten Agnes, min lilla bebis! Dock så skulle deras tåg gå klockan kvart i tre, men de var något elektriskt fel så det har inte lämnat tågstationen i Gällivare ännu, så det var ju lite synd att de måste sitta där och vänta...hoppas att de inte kommer allt för sent!

Min bebis ♥


Leos

God morgon! Idag blir det en fullspäckad dag tror jag. Under dagen ska jag och några till Leos och busa lite där. Det kommer nog bli kul! Senare på kvällen kommer moster och kusiner och de ska stanna här tills på söndag. Då blir det tårta och gómat! :)

Nu ska jag se ett avsnitt av Vampire Diaries, ha en bra dag!


23.57

Jag har nästan precis kommit hem från Linn! Det blev ett par roliga timmar med Hanna och Linn som innehöll film, glass, påskmust och skratt! Ni är bäst. ♥ Jag är svintrött så funderar på att gå och lägga mig nu, ska upp någorlunda tidigt imorgon.

Den här födelsedagen har faktiskt varit riktigt bra! Och den är inte riktigt slut ännu eftersom jag får presenter av moster imorgon och på söndag från pappas sida :) Fast egentligen är jag inte riktigt fjorton år ännu, men snart, eftersom jag föddes 23.57. Typ trettio minuter kvar! Iallafall, tack så mycket till de som grattat mig idag, ett ''grattis'' betyder faktiskt mer än vad man tror.

God natt!

Promenad

På eftermiddagen idag har jag gått på promenad med mamma och det var jätteskönt faktiskt! Tre minusgrader ute och rosa himmel. Om ett tag så sticker jag till Linn för att umgås där med henne och Hanna. Vi lär nog se film och kanske hittar på något annat roligt! :) ♥

Haha, Linn, Hanna och jag 2007!

Linn, jag och Hanna 2010 ;)


Min dag idag!

Idag fyller jag fjorton år! Fjortis brukar man ju kalla det. Det känns bra, men jag känner inte någon skillnad, fast det gör man ju typ aldrig. Idag har jag iallafall fått presenter, bla en locktång och Jenny har lockat mitt hår med den idag. Blev ganska så fint faktiskt, men till en början såg det förfärligt ut, haha! ;) Mormor och morfar är här just nu och vi har fikat gófika - prinsesstårta!

Lockigt hår! Dock så blev det som en kant i håret, men det måste ha blivit nå fel på kameran. :S

Muums! Fast bageriet hade glömt att skriva ett ''e'' i slutet, så jag och mamma försökte fixa till ett ''e'', men det gick inte så vidare bra som ni ser...:(

Presenter från mamma och Jenny! :)


The shining

Hejsan! Igår blev det ingen simning för min del som jag sa, utan jag var med Moa hela dagen och kvällen. Hon sov även hos mig! Vi såg på tre filmer - The Shining, Upp och Bridget Jones dagbok. Vi smaskade på en Ben&Jerryglass, det är bland det godaste som finns, allvarligt! ♥

Resten av dagen blir det nog bara att ta det lugnt, ska nog även ta tag i lite skolarbete. På lovet....inte precis så jättekul. Men imorgon fyller jag år! :D


2 mars

Om ca timme ska jag till Moa och umgås lite med henne! Vet inte vad vi ska göra, men det kommer säkert bli kul hur som helst. Senare på eftermiddagen ska jag faktiskt och simma, var ett tag sedan nu, men det ska bli skönt att börja nu igen! Under själva simningen är det inte så kul, men jag ÄLSKAR känslan efteråt då man är klar :)

Nu ska jag fixa lunch, puss!

Jag, Moa och Hanna i somras ♥


Tråkig dag

Hej! Denna dag var helt händelselös för mig, hände i stort sett ingenting. Jag har sett på film och suttit vid datorn, typ det enda jag gjort på hela dagen. Men ibland är det skönt att ha såna här lata dagar! De här dagarna fram över hoppas jag att det blir lite mer fart på :)

RSS 2.0