Uppsala, here we come

Imorgon tidigt sitter jag och mamma på ett plan mot Stockholm! Vi ska som sagt besöka min syster Jenny i Uppsala och vi stannar där till på onsdag. Det kommer bli grymt! Jag har längtat som ett as hur länge som helst, men nu är det äntligen dags. Vi kommer nog för det mesta gå på stan, äta på restaurang och bara umgås!

Här kommer en liten lista på det jag ska leta efter nere i Uppsala! Hoppas på en hel del shopping :)




Bilder från igår

Det blev inte så många bilder från igår kväll, men här är iallafall två!

Jag vet inte ens varför jag tog kort på den där saken...


Wohoo, jag och Linn äger på cod

God morgon!

Igår kväll strax efter fem åkte jag hem till Linn och efter ett tag gick vi till konsum och handlade godsaker. Sedan begav vi oss till Marcus där Axel och Erik var! Vi blev bjudna på tacos, väldigt snällt och väldigt gott! Under kvällen spelade vi spel tex supermario på Wii, sällskapsspel och cod. Jag och Linn stekte på cod! Haha, ne men allvarligt talat så blev vi faktiskt ganska bra efter en viss träning. Det var ju första gången vi spelade det! Strax innan tolv åkte vi hem!

Just nu är jag hos mamma, har sovit här. Ska äta lite frukost och vänta på pappa som ska hämta upp mig. Det blir nog mest städning och packning idag, mitt rum som ut som ett bombnedslag...


The Script

För några veckor sedan kom The Script ut med sitt nya album och jag älskar det! ♥

For the first time

Walk away

Nothing


Halloween 2010

Hej! Igår vid femtiden åkte jag, Hanna och Linn till Olivia! Angela kom efter ett tag och sedan satte vi igång med halloweenutklädnaden. Vi höll på i säkert en och en halvtimme, men det var roligt!  Vi skulle föreställa katter men vi blev mer som möss eller fjortisar, man får tolka det själv haha.. 100 ton hårspray senare åkte vi till Samuel! Vi såg på film, lyssnade musik och gick ut en sväng. Roligt!

Imorse då jag vaknade kändes det som ett rent helvete att kamma ut alla tovor i håret, men efter att ha tvättat det och haft en hårinpackning så gick det lättare än vad jag trott. Idag har jag bara tagit det lugnt, väldigt skönt faktiskt! Men ikväll blir det förmodligen bus :)

Hahaha, kolla håret, ser ut som ett fågelbo...


Rhodos

Jag saknar värmen, solen, havet, maten, friheten!! Ta mig tillbaka till Rhodos ♥

LOV!

ÄNTLIGEN HÖSTLOV! Så jäkla skönt, fast det känns inte alls som lov. Hjärnan kommer väl att fatta det om ett tag! Skoldagen har varit väldigt rolig och den slutade med engelskaprov. Jag tror att det gick bra!

Snart ska jag äta en tidig middag, sedan bege mig till Linn där Hanna hämtar upp oss och vi åker vidare till Olivia! Ikväll så är det någon form av Halloweenfest hos Samuel, men vi ska till Olivia först och fixa oss i ordning. Förhoppningsvis så kommer det bli en massa bilder, så de lägger jag upp senare!

Bild från konfalägret på mig, Linn, Hanna och Olivia!


Bh gjord av paprika..?

Idag på hemkunskapen så skulle jag skära paprika och en bit blev som bilden till höger. Den påminner mig om en sådan bh som på bilden till vänster, hahah... Mitt och Hannas mästervärk!


Bildbomb

Hej! Torsdag idag och det är väl nog den bästa skoldagen på veckan. EPA-pass, matte och elevens val! På elevens val arbete jag och Hanna tillsammans. Vi lagade en jättegod currysås till pasta och turboglass med smak av hallon. Den där turboglassen tog slut fort kan man säga, haha ;)

En dag kvar till lov!! Jag kan knappt fatta det och jag har tjatat i flera dagar om att det är så och så många dagar men nu är det bara en dag kvar. Härligare kan det inte bli just nu. :)

En hel drös med bilder från dagen! Konstiga, fina, fula, knäppa!


Tvberoende eller vad?

Nu har jag funderat över en skum sak i flera dagar. Det är nämligen så att grannen i huset mitt emot vårat alltid har tvn på. Det spelar ingen roll vilken tid på dygnet det är, den är alltid påslagen. Varje gång jag vaknar är den på, under hela dagen är den på, och när jag går och lägger mig är den på. Varför? Haha, det är en sak jag undrar. Tvberoende eller är den bara på för skojs skull? Jag har lust att knacka på och fråga varför, haha....


Två dagar kvar

Två dagar kvar till det efterlängtade lovet! Skitskönt, verkligen! Skoldagen har flutit på som vanligt och det finns inte så mycket att säga om den. De ser nästan alltid likadana ut så det finns inget speciellt att skriva om dom...

Min mage skriker efter mat så jag hoppas att middagen är klar snart. Jag funderar på att slå på en film och bara ta det lugnt. Ta en litenliten paus från pluggandet och sedan fortsätta efter filmen. Det skulle vara jäkligt härligt!

Jag måste bara säga att vi har väldigt nödvändiga glosor i engelskan, haha...


c00la tjejer

Igår så spelade jag och Sigge in några filmer och det blir ju som alltid en stillbild på filmen när den inte är på och så här blev en stillbild. Haha, jag tycker att vi ser ganska tuffa ut ;)


26 oktober 2010

Hej! Idag har skoldagen gått ganska segt framåt och dagen slutade med ett ämne som jag just nu inte är så speciellt förtjust nu, nämligen syslöjd. Det jag håller på med just nu tycker jag bara är tjorvigt och jobbigt så jag längtar tills det är över och jag kan börja på nåt nytt! Btw, idag hade jag sånglektion! Det var väldigt roligt som vanligt!

Idag vid fem åt jag på favoritrestaurangen Exotic med mamma! Så jäkla gott ♥ Jag tog som vanligt stekta nudlar med biff, finns seriöst inget godare! Nu har jag bytt om till myskläder och det är dags att börja plugga engelska! Jag känner mig säker på alla glosor så nu ska grammatiken nötas in.

Hahaha, världens finaste bild på mig ''the big one'', Hanna ''the one in the middle'' och Marcus ''the little one''! Som ni ser så är Marcus minst, fast det visste vi alla redan.. Hahah, han fick till och med en liten pil, hihi ;)


Pictures

Här är två bilder från en fredagskväll tillsammans med de här tre härliga människorna! ♥


Fyra dagar kvar

Då var det bara fyra dagar kvar tills lovet! Jag längtar verkligen jättemycket, kan inte bara den här skolveckan vara över så att det blir lov?! En veckas ledighet, tre dagar i Uppsala/Stockholm och en massa bus. Fyra dagar kvar...

Idag efter skolan har jag varit med Sigge! Vi har mest suttit framför datorn och busat. Trevligt fastän vi inte gjorde något speciellt! Nu måste jag sätta igång med engelskapluggandet inför provet som är på fredag.

Sitter i skolan

Hej! Jag sitter troligtvis nu och är mer eller mindre koncentrerad på solektionen! Jag hade bara lust att pröva att tidsinställa ett inlägg, himla bra att blogg.se har fått det nu. Efter skolan idag så ska jag vara med Sigrid! Jag vet faktiskt inte riktigt vad vi ska göra, men det blir nog riktigt trevligt :D

Konfirmationsmötet igår var väl sådär roligt. Det var lite skillnad mellan lägret och träffen eftersom nu på träffen pratade vi bara om gud och jesus och sånt där. Lägret var lite mer fritt, men det förstår jag. Jag längtar till lägret i februari då vi ska till Storklinten! Och åka slalom... wish me good luck säger jag bara. Första gången i mitt liv ska jag då åka slalom, hoppas jag inte ramlar allt för många gånger bara ;)

Bjuder på nån random bild, från sommaren, på några söta ankor!


Rolig, liten lista (eller ganska lång..)

1. Hur gammal är du om fem år? 19 år!
2. Vem var den sista du träffade? Mamma
3. Hur lång är du? Nästan 170 cm skulle jag tro
4. Vilken var den senaste film du sett? Pianisten, jättebra film!
5. Vem ringde du senast? Jenny
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? ''Ya.'' Hahah, till Hanna
7. Vad är dagens planer? Äta middag snart, sedan åka till min far och efter det plugga!
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Skicka sms går så snabbt och smidigt så jag väljer nog det
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda
10. När såg du senast din mamma? Typ nån sekund sen, hon står i köket och lagar mat
11. Vilken ögonfärg har du? Ljusblå, ibland är de typ gråa, haha :)
12. När vaknade du idag? Tjugo i åtta
13. Har du någon gång hittat en katt? Javisst, hittade en nyss under min säng! Hehe...
15. Vilken plats föredrar du minst? Hmm... kanske sjukhuset?
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? I Stockholm eller utomlands någonstans och jobbar med nåt coolt jobb!
17. Vad skrämde dig som barn? Morran från Mumintrollet, fyfan hon skrämmer mig fortfarande...
18. Vem fick dig att skratta senast? Typ de från konfan
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Man är väl aldrig för ung för att äga vinylskivor, men jag är för ung för att kunna köpa någon
20. Har du stationär eller bärbar dator? Både och!
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Med kläder, oftast typ en stor t-shirt
22. Hur många kuddar har du i sängen? 2
23. Hur många landskap har du bott i? 1, kalla Norrbotten!
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Nej
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota på sommaren, men annars så strumpor, anklesockar helst!
26. Är du social? Jodå
27. Vilken är din favoritglass? Måste vara nån av Ben&Jerry glasserna!
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Resa, köpa en grym kamera och shoppa en hel del
29. Tycker du om Kinamat? Älskar!
31. Vad dricker du till frukost? Oftast mjölk
32. Sover du på någon särskild sida? Nästan alltid på rygg, skönast så
33. Kan du spela poker? Jaa, har värsta stencoola pokerfacet!
34. Tycker du om att mysa? Självklart
35. Är du en beroendemänniska? Nja, tror inte det
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Jo, bla min spanskalärare hehe
37. Vill du ha barn? Ja, men i framtiden
38. Kan du några andra språk än svenska? Jo, rätt så mycket engelska och så en del spanska
39. Har du någonsin åkt ambulans?
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet, fast pool är också härligt
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder kanske? Vet inte riktigt
42. Äger du dyra smycken? Nja, nåt kanske som jag fått i present
43. Har du någon gång testat narkotika? Usch nej
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Vindruvor
45. Vem är den roligaste människan du känner? Jadu, svårt att säga bara en, känner så många roliga människor!
46. Välj ett ärr på din kropp? Ett vid ögonbrynet från då jag sprang in i en dörr på skolan...
47. Vad har du för ringsignal? Mando Diao - Long before rock'n'roll
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja
49. Flirtar du mycket? Flirtar med allt och alla! Eller kanske inte...
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Har ingen profilbild och det går inte att få tillbaka den heller :o
51. Kan du byta olja på bilen? Tveksamt
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej
53. Vilken var den senaste bok du läste? Isprinssesan
54. Läser du dagstidningen? Näe
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? Woho, självklart allt the time liksom! Partyy
57. Vilken radiostation hade du på senast? Rix Fm skulle jag tro
59. När var du i kyrkan senast? Idag faktiskt, med konfirmationen
60. Vilka personer utmanar du? Alla som vill bli utmanade :)

Tog listan från Jennies blogg!

Härlig morgon

God morgon! Nu är det värsta i skolan över så i helgen har jag kopplat bort allt som har med skolan att göra. Väldigt skönt! Och den här morgonen har varit väldigt skön också. Tog en lång dusch, ansiktsmask och hårinpackning. God frukost och nu ska jag börja göra mig i ordning eftersom det är konfaträff om lite mer än en timme! Det kommer troligtvis bli väldigt roligt. :)

Efter konfan ska jag till pappa och då blir det plugg... Engelska och matte, jippi... Men det är bara en vecka kvar till lov, woho! Awesome.


Skoltrött

Jag har inte hunnit och orkat uppdatera så mycket på sistonde, men skolan har tagit upp mycket av min vakna tid! Två svenska/souppgifter ska in på fredag + hkprov imorgon. Jag känner mig så himla trött på skolan så det ska verkligen bli skönt att få lov vecka 44! Nä, nu måste jag fortsätta med skolarbeten. Ha det så bra, så hörs vi då allt i skolan har lugnat ner sig!

Vill till Malta, nu!!

Åh, vad jag längtar till juni sommaren 2011 då jag och Moa ska på språkresa i Malta! Kan inte bara tiden snabbspolas fram till sommaren så vi kan få åka iväg? Det är ju typ en evighet kvar! Fast man brukar ju säga att den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;)


Helg i Gällivare!

Hej! Jag kom hem från Gällivare idag och det var himla trevlig helg där! Jag orkar inte skriva så detaljerat så det får bara bli två bilder från mobilen. Jag kan ha ett antal fler bilder på kameran, men den är död just nu så det får bli senare. Jag måste bara säga att jag verkligen längtar efter att sova! Jag har varit så trött under hela dagen av någon konstig anledning så det ska bli ooooootroligt skönt att få sova!

Jag och Linn var på stan i Gällivare igår! Vi drack varm choklad på ett café.

På hemvägen stannade vi och fikade och då fanns det julmust att köpa och jag blev ÖVERLYCKLIG! Julmust är bland det bästa jag vet ♥


I Gällivare

Nu har jag inte uppdaterat på flera dagar men det är för att jag inte haft någon speciell stor lust och har inte riktigt haft tid att sitta vid datorn så mycket. Inget speciellt har hänt sedan jag sist uppdaterade, men just nu är Linn och jag i Gällivare! Hos min moster är vi och gör Gällivare osäkert ;) Hehehehe, ne men skriver mer då jag kommit hem!

Dundret, Gällivares stolthet :D :D :D :D


Bak

Skoldagarna går snabbt framåt och imorgon är det redan onsdag! Vanlig skoldag idag, men jag hade sång klockan halv ett. Väldigt roligt och min sånglärare är verkligen jätteduktig!

Efter skolan har jag bakat bröd, det var en hk-läxa som vi har till imorgon. Vi ska ha bakat något med jäst i. Jag bakade grissini som vi gjorde förra veckans på elevens val och de blev jättegoda! Fast ont i magen får man, man blir så jäkla mätt av typ en sån där pinne, haha...

De kanske inte ser så speciellt goda ut, men de är dom verkligen! Ursäkta att de ser lite missbildade ut, haha...


Present

Hej! Då var det en ny skolvecka igen som vanligt. Dagen har varit rolig, faktiskt! Det kändes otroligt skönt att få tillbaka spanskaprovet som vi gjorde på fredag och att det stod MVG på det, så jäkla skönt! Just nu är det inte så fruktansvärt mycket skolarbete, även det är otroligt skönt.

Efter skolan så skulle jag in till stan för att köpa present till min mamma som fyller år på torsdag. Då skulle visst Linn också in till stan så vi gick runt ett tag på stan! Jag hittade några fina saker till mamma. När jag skulle ta bussen hem så var Sigge på bussen så det var trevligt med sällskap hem!

 


Söndag - tråkigaste dagen på veckan

Hej! Åh, vilket tråkig söndag. Söndagar är nog den tråkigaste dagen på veckan. Nu måste jag ta tag i att städa och rensa mitt rum som jag har försökt att undivka hela morgonen, men nu måste jag verkligen. Och så måste jag packa eftersom jag ska till min mamma ikväll. Städa, rensa och packa är inte det jag älskar precis...

Vilket negativt inlägg det här blev, haha. Något som är bra är iallafall att om bara några veckor, på höstlovet, åker jag och mamma ner till Uppsala och hälsar på Jenny! Och även min faster Annelie, min kusin Simon och Jörgen hinner vi träffa! Längtar, längtar.


Kalas

Idag har jag varit på Suzannes mammas 90-års kalas! Vi åt mat, fikade och satt mest och pratade. Eller de vuxna pratade, de var bara vuxna där förutom jag då. Så det var inte så jätteroligt att vara där, men det gick ändå. Till middag blev det biff med nudlar från Exotic och det måste nog vara den maträtt jag älskar mest i världen. Det bästa är att man får en jättestor portion så det räcker alltid till dagen efter, så jag vet vad jag ska äta till lunch imorn ;)


Rolig kväll!

God morgon! Jag blir så arg på mig själv som inte kan sova längre än till åtta?! Jag lade mig ganska sent och så kan jag inte sova så länge som jag vill. Det beror väl på att man är så van att vakna väldigt tidigt på morgonen då det är skola. Jag orkade inte försöka somna om, eftersom det inte gick, så jag satte (eller lade mig, ligger i sängen med datorn) med datorn och ska nu se lite Robinson och lite Gossip Girl.

Fredagskvällen blev väldigt rolig! Med trevligt sällskap, Sigge, Hanna och Linn, så kunde det inte bli bättre. Hanna, Linn och jag gick till Konsum och köpte godsaker i form av chips, cheseballs, dipp (fast jag gillar inte dipp... blä) och dricka. Sedan gick vi hem till mig och Sigge kom efter åtta! Då såg vi på Idol, fotade med Sigges grymma kamera, gjorde en chokladmousse och annat skoj! Finfin kväll ♥

Påväg hem från konsum stannade vi och tog lite bilder! Jag har inte fotat så mycket eftersom vi fotade med Sigges kamera så jag lägger upp bilderna från hennes kamera när jag fått tag på dom :)


Full rulle i köket

Hej! Gud så skönt det är med helg. Kan inte vara lyckligare just nu, haha! En dag med en noredovisning som gick superbra, spanskaprov som också gick bra! Så skönt att det är gjort och nu är jag redo för helg.

Just nu är jag i full rulle i köket med att laga middag, köttbullar och makaroner. Efter sju så kommer det en gäng fina tjejer hem till mig och vi ska se på Idol, kanske titta på någon film, äta gott och bara ha det trevligt! Kommer nog att bli en perfekt fredagskväll. Egentligen skulle det vara en kväll för oss tjejer i gamla klassen, men alla kunde inte idag så det får bli en annan dag!

Cooling in da kitchen


Josefine

Jag heter: Josefine
Jag vill ha: Jul! Just nu längtar jag verkligen efter julen så himla mycket.
Jag har: Jeans på mig just nu
Jag är rädd för: Jordgetingar och vanliga getingar, avskyr dom!
Jag är inte: Jobbig, hoppas jag...
Jag sjunger: Jämt
Jag är: Jättec00l
Ett djur som jag påminner påminner om är: Jaguar
Jag älskar: Jordgubbar

Svara på frågorna med ord som börjar på första bokstaven i ditt namn!


Fryser!

Jag sitter och fryser nå kopiöst just nu. Det har jag gjort i flera dagar då jag kommit hem och det är inte speciellt kallt här hemma, inte enligt termometern iallafall. Vet inte riktigt vad som är felet med mig, haha :)

Dagen har bara flutit på ganska bra! Nu blir det plugg, plugg, plugg. Matteläxa som ska in imorgon, engelskaläxförhör på spanskaprov till på fredag. Så det blir plugg hela kvällen..

Grattis till min pappa som fyller år idag! ♥

Vacker bild som jag, Hanna och Linn gjorde idag på bilden...



DESPERATE HOUSEWIVES!

Jaa, äntligen! Äntligen är det Desperate Housewives igen! Har längtat så jäkla mycket och nu är det äntligen dags igen. Oops, nu börjar det, måste skynda mig iväg till tvn!


Ulrik Munther ♥

Så grymt bra!


Tisdag 5 oktober

Hej bloggen!

Några klasser från skolan var på en föreläsning på Kulturens Hus idag! Den handlade mycket om foto, vi fick massor med coola, speciella och vissa väldigt udda fotografier. Vi träffade även några från konfan som var där med sin klass så det var roligt!

Ikväll blir det nog en pluggkväll för min del. Fast min huvudvärk måste först innan jag kan sätta igång med pluggandet, så det kanske inte är så smart att sitta framför datorn då, hehe. Men jag ska ta en huvudsvärktablett och läsa några bloggar innan jag drar igång med engelska och spanskaplugg.

Bjuder på en väääldigt gammal bild på mig och Hanna! ♥


The other guys

Hejsan! Jag sitter just nu och pluggar lite smått. Min mage kurrar snart ihjäl så jag hoppas att det är middag snart! Iallafall, i skolan idag har det inte hänt något speciellt. Alla ämnen samlade på en och samma dag, det är typ så måndagar i skolan är.

Om nån timme ska jag möta Linn och så ska vi gå på bio! Pappa smsade för ett tag att han fått två gratis förhandsvisningsbiljetter (långt ord, hehe) till filmen The Other Guys genom jobbet! Jag hade ingen aning om vad det var för film, men gratis bio är ju alltid kul så varför inte? Hoppas den är bra! :)


Åter i Uppsala

Hej! För ungefär en timme sedan åkte Jenny med flyget från Luleå, hem till Uppsala. Det har varit trevligt under tiden hon varit här och det kändes som att hon aldrig flyttat hemifrån. Nu är hon alldeles strax framme på Arlanda och jag får träffa henne om fyra veckor igen då jag ska ner till Uppsala på höstlovet. Längtar!

Idag har jag, Jenny och mamma fikat på stan. Annars har det inte någonting alls, jag tog en lång ligga-i-sängen-med-datorn-morgon, vilket var jätteskönt. Skulle gärna vilja ha en till ledig dag, men imorgon är det skola som gäller och det känns väl sisådär. Nä, nu ska jag städa rummet, ha en trevlig kväll ♥


Höstkläder

 

Jag hade ingenting att göra så jag gjorde ett höstcollage! Kläderna är som ni ser från H&M och jag måste då säga att H&M har fått så mycket fina kläder, speciellt på hemsidan!


Olle ♥

Åh, så grymt bra! Han är verkligen min favorit i Idol och jag hoppas att han går långt!


Emelie

Hej! Så jäkla skönt med helg måste jag då bara säga. Imorgon ska jag inte känna någon som helst press att behöva gå upp tidigt utan jag ska bara sova så länge jag vill. Iallafall, idag efter skolan tog jag, Linn och Hanna bussen in till stan! Vi gick runt lite grann och sedan vidare till Blå Gåsen. De har fått in tio nya milkshakesmaker (vet inte om det var nyss de fick in nya smaker, men fick iallafall reda på det nyss, kanske lite efter haha)! Så vi testade en ny - Emelie. Smak av choklad/banan och jag älskar banan och choklad så det kunde jag inte bli bättre ;) Jag fick även med mig lite saker hem, visar det imorgon.

Strax efter sex åt jag, Jenny och pappa middag på Exotic! Gott var det och jag tog, som jag nästan alltid tar, szechuan biff. Mmm, asgott! :)


RSS 2.0