Kallt fast ändå inte

Jag har frusit nå kopiöst hela dagen idag! Och av alla ställen man kan frysa på så fryser jag om rumpan. Varför? Jag vet inte. Och näsan, den har också varit riktigt frusen. Fast det är skönt att det är rätt så varmt ute, typ bara nån minusgrad! Och ändå fryser jag..

Nu ska jag inte tjata om att jag fryser nå mer utan jag ska snart se lite One Tree Hill. På tal om OTH så har jag gjort en spellista med massor av grym musik från serien! Fast det är bara från de tre första säsongerna, har inte hunnit lägga till musik från de övriga säsongerna. Spellistan har redan 97 låtar och är 6 timmar lång och det är inte ens hälften av alla säsonger, hehe. Tryck här för att komma till listan!

Jamie är sötii!


Jag saknar dig


Slapp dag

God morgon! Det känns faktiskt ganska skönt med söndag idag för idag ska jag bara ta det lugnt och se på film med mamma. Eller iallafall början av dagen ska jag det för vid tre ska jag till pappa och då blir det matteplugg. Söndagar är såna dagar då jag pluggar, städar och bara tar det lugnt. Ganska skönt med en sån dag ibland!

Igår så mötte jag upp Alba klockan två i stan. Vi fikade riktigt god fika och gick runt en sväng på stan. Sedan gick vi hem till Alba och spelade cod. Jag känner mig lite smått nördig... Jag for hem vid 6 och åkte in till stan vid 7 igen för att se på film hos Saramarie med henne, Alba och Amanda!

Det var längesen

Nu var det ett tag sedan jag satte mig ner framför datorn och skrev några rader på min blogg, men jag har inte haft någon lust alls. Som vanligt. Den är huxflux borta! Så nu tänkte jag berätta lite grejer som hänt under veckan.

  • Jag och Mamma gick en 1 ½ timmes promenad fram och tillbaka till stan och på vägen tillbaka så beslöt vi oss att gå över isen och det var liiite läskigt eftersom klockan var nio, halv tio på kvällen, det var kolsvart och isen såg ut som att den skulle gå sönder vilken sekund som helst. Som tur var så gjorde den inte det, då kanske jag inte skulle sitta här och skriva.
  • I torsdags umgicks jag med Sigge! Det var längesen och jättekul att träffas igen. ♥
  • Igår simmade jag, Hanna och Linn 48 längder! Då var klassikern bortgjord och det är himla skönt. Efter simningen åt jag och Mamma mat på Baan Thai. Jag tror jag dog en stund för att det var så gott!
  • Igår kväll så var jag, Linn, Moa, Marcus, Erik, Andreas och Oskar hemma hos Hanna! Och Hanna var ju med såklart, hehe. Gissa vad vi gjorde? Spelade cod, som vanligt. När jag skulle gå hem strax innan tolv så kände jag mig lite snurrig av allt codspelande. Det känns lite som att vi spelar för mycket för allvarligt talat så drömde jag om cod inatt...
Det här blev ju värsta långa inlägget tycker jag, wohoo. Här kommer lite fina bilder!

Hanna köpte dessa byxor en dag vi var på stan! Inte alls för små ;)

Jag och Hanna! Åh, du är så fina bästavän ♥


Dresses




Åh, vilka fina klänningar från H&M! Jag längtar till sommaren då man kan gå barbent i en söt klänning. :)

Vintern är fin ibland

Jag måste erkänna, vintern kan vara bra ibland. Jag gillar verkligen sommaren mycket mer än vintern, men just idag känns det bra att årstiden just nu är vinter. Fem minusgrader, blå himmel och sol. SOL! Jag har inte sett solen på hur länge som helst! Så idag ska jag och ett par vänner ut på isvägen och gå/åka skridskor/spark/krypa/skutta eller hur man nu vill ta sig fram.

Här kommer lite bilder från igår då vi var ett gäng hos Marcus och lagade våfflor!


Tusen tack!

Nu är det snart helg och är det härligt? Ohja! Skolveckan har flutit på som vanligt och inget speciellt har hänt. Men jag måste faktiskt säga att det är skönt att komma in i rutinerna efter jullovet!

Förresten, jag måste tacka för era fina kommentar om mitt sångklipp! Jag blir så himla glad och rörd, tusen tack! :D

Bjuder på en random bild (i brist på andra bilder..) från våren 2010!


Svar på kommentar

Anonym om Josefine - Misguided Ghosts:
Vem är det som spelar gitarren? :)

Svar: Det är en karaokeversion som finns på youtube! Tryck här för att komma till den. :)


Josefine - Misguided Ghosts

Här är en video då jag sjunger! Misguided Ghosts med Paramore, jättefin låt. Kommentera gärna vad ni tycker! :) Inte världens bästa ljud, men det får gå ändå..

Update! Jag lade upp det även på youtube :)

 


Usch för nya stjärntecken

Det här med att alla har fått nya stjärntecken är bara onödigt... Och det här med att det kommit ett nytt stjärntecken, ''Ormbäraren'', är också meningslöst. Äh, jag har alltid varit fisk och kommer alltid att vara det!


The girls rule

Så himla skönt med helg! Den börjades med att vara med Linn, Hanna, Erik och Marcus hemma hos den sistnämnde personen. Vi spelade cod, fifa och ett spel som jag hette minutmästrarna om jag minns rätt. Vi körde killarna mot tjejerna och vi tjejer vann 2/2 gånger!

Nu har jag ont i huvudet, mest troligen av tvspelande och av att jag skrattat mycket ikväll och jag känner av allergi från Marcus hund (som förövrigt inte verkar gilla mig..). Jag är även väldigt trött så jag ska hoppa i säng nu! God natt :)

Love and other drugs

Hej! Skoldagen har gått väldigt snabbt fram idag och vi gjorde uuunderbara köttfärspiroger på hemkunskapen! Kände bara för att säga det, de blev asgoda. Snart har en hel skolvecka gått och det har gått väldigt snabbt, tiden bara flyger fram.

Snart ska jag och Jenny på bio! Vi ska se ''Love and other drugs'', en förhandsvisning som Jenny fick biljetter till. Gratis dessutom! Gratis är gott. ;)


Underbara musik

Jag är helt fullkomligt förälskad i den här låten! Den är så fin, får mig på bra humör! Fast jag tycker om alla Bruno Mars låtar, men den här har något speciellt.

 

Bruno Mars - Count on me


OTH

Ja, det här med att uppdatera bloggen går inte så bra för min del. Men nu har skolan börjat iallafall. Det känns faktiskt ganska bra, att komma in i rutinerna igen, få träffa alla och ha något att göra under dagarna. Det jobbigaste är väl att gå upp tidigt på morgonen. Och allt plugg som kommer.

Efter skolan idag har jag bara tagit det lugnt, kollat på One Tree Hill! Jag har börjat se om hela serien för ett tag sedan och är snart på säsong fyra. Tända ljus och oth är inte helt fel enligt mig! Mys. ♥


Hockey

Hej! Jag har ingen lust alls att blogga, vet faktiskt inte varför. Men jag uppdaterar när jag har lust och har något som jag tycker är värt att berätta om! Just nu håller jag och Jenny (eller mest Jenny, hehe..) på att steka hamburgare och klyftpotatis. Det blir våran frukost/lunch! Min mage skriker av hunger...

Klockan fyra ska jag på hockey med Hanna och Linn! Det var hur länge som helst jag var på hockey senast så det ska bli roligt!


H & L

Min kväll kommer att spenderas med Hanna och Linn!

Charmig bild från i höstas


Pictures









Ny mobil!

Igår fick jag en ny mobil av min pappa! Tackar så mycket ♥ Sony Ericsson x10 mini fick jag! Den är verkligen mini, men den verkar väldigt bra. Jag måste bara vänja mig vid den och jag har skickat efter abonnemang istället för kontantkort och när jag har fått det kan jag börja surfa, lägga till appar och sånt. Bilderna i förra inlägget är tagna med den! Egentligen har jag ett rött skal, men just då hade jag på nåt fult vit skyddskal.

 


Kladdkaka

Hej! Idag har jag gått på stan med Hanna. Trevligt! Vi gick som vanligt runt i alla affärer och vi fikade även på Wayne's Coffe. En himla god kladdkaka fick det bli! Där satt vi ett bra tag. :)

På kvällen har vi + Linn, Oskar, Andreas och Pablo varit hemma hos Pablo! Vi spelade cod (som vanligt! Det är typ enda vi gör...) och vi spelade även nåt konstigt skateboardspel. Det gick ut på att skada sig själv som mycket som möjligt...


hanna är bäst

-

Day 30 - Who are you?

Jag är en tjej som heter Josefine, men kallas för det mesta Josse.
Jag älskar allt som har med musik att göra och att sjunga är bland det bästa jag vet.
Sommar och värme är något jag verkligen behöver, skulle inte kunna klara mig utan det. Då är ju förstås sommaren min favoritårstid!
Jag älskar att skratta och gör det ofta! Jag är nog en väldigt glad person och har lätt att misstolka saker på ett komiskt sätt, haha.
Jag har lätt att gråta till sorgliga filmer, men jag gråter i princip aldrig när jag gör illa mig fysiskt.


Fyrahundrasextiotvå blåmärken

Jepp, som rubriken säger har jag massvis med blåmärken. Hela min kropp är öm och det gör ont överallt. Vad är då anledningen? Slalom.. Jag, Hanna, Linn, Andreas, Pablo och Oskar var i Måttsund idag och det var första gången jag åkte i hela mitt liv och det gick väl sisådär. Det gick ganska bra med svängarna på ställen i backen som inte var så branta, men när vi kom till branten... då gick det inte. Jag blev väldigt less då det gick dåligt, men jag ska inte ge upp! Det var ju roligt då det gick bra. :)

Här skulle det egentligen vara lite bilder från dagen, men jag har min usbkabel hos pappa så jag får ladda in dom senare! Så det fick bli en bild från google.


Hej 2011

Nu är det 2011! Jag hoppas och ska göra allt för att det här ska bli ett grymt år. Jag ska ta vara på alla stunder, utmana mig själv, göra saker som jag egentligen inte vågar och göra nya saker!

Nyårskvällen var mysig med god mat, god dricka, godis, codspelande (hehe) och fyrverkerier!


Day 29 - In this past month, what have you learned.

  • Jag har lärt mig en himla massa i skolan som vanligt
  • Jag har lärt mig att Hanna är normalstor, hon är inte alls liten!
  • Jag har lärt mig att man kan gå hur långt som helst med rätt inställning

Nejnej, Hanna är inte alls liten! (Bild från 2010)


RSS 2.0