See you

Nä, nu orkar jag inte med att blogga nå mer.. det blir en liten bloggpaus för min del så kommer jag tillbaka då jag kommer tillbaka! Förmodligen ganska snart, men just nu finns varken lust eller inspiration till att blogga. Vi ses!

R.I.P

Idag går alla mina tankar till de döda och drabbade i Norge! Det är sjukt hur någon människa kan göra något sånt här, att det verkligen har hänt något sånt här på riktigt. R.I.P!!

Trött och sliten

Här i Mora är allt väldigt lugnt! Vädret är kasst, men för min del är det egentligen ganska bra. Jag blev riktigt förkyld där borta i Malta och brist på sömn och att ligga i solen gjorde det inte precis bättre. Jag är inte riktigt bra ännu, men det har blivit bättre iallafall. Jag saknar ju dock vädret ganska mycket, 43 grader i skuggan klockan nio på morgonen.. ♥

Det blir nog lite roligare här när min faster, kusin och fasters man kommer hit på måndag! Då kan man ju också hoppas på att vädret blir lite bättre? :)

Snart tänkte jag ladda upp bilder från Malta, så det kommer förmodligen nångång under dagen!

Jag saknar dig jättemycket Emma! ♥


Home sweet home

HEMMA! Uppdatering får vänta till senare, ska upp om fem timmar och ta flyget till Stockholm och sedan tåget till Mora. Jag känner att jag verkligen borde sova, men jag är i och för sig ganska van vid lite sömn. Iallafall, första natten i min egen säng på tre veckor och det blir även den sista natten i min egen säng på två veckor. Här går det fort!

RSS 2.0