Zacke och Movits

Här är två bilder från i lördags då Movits och Zacke uppträdde i Smedjan och jag måste säga att det var grymma!

 


Död

Jag är helt slut... Jag kunde inte somna inatt av någon konstig anledning så jag fick bara fem, sex timmars sömn så jag är verklig svintrött nu. Mest av allt skulle jag vilja krypa under täcket och bara sova! Men matte och spanskaplugg är det som står på schemat istället. Inte lika frestande som att sova, men men!

Här kommer en bild på det två tårtor som Marcus, Erik och Andreas bakade till mig (jag fyllde år) och till Hanna och Andreas (som firade 1 år)! Jag har glömt bort att visa de här stiliga tårtorna och jag är faktiskt förvånad över att dessa tre gossar lyckades att göra såna här fina bakverk!


Snabbt, stabilt och jättejättebra

Jag älskar den här reklamen!


MAT ♥

Mat är seriöst det bästa som finns ♥


Lördag

God morgon! Jag kan då säga att jag har varit uppe sedan typ halv åtta idag... jag kan inte sova längre! Det är så jobbigt då man blivit van att gå upp sex, halv sju på vardagarna och vaknar nästan lika tidigt på helgerna. Dock så brukar jag kunna sova längre på söndagarna! Eh, ja det här var ju intressant att läsa, hehe...

Igår kväll var jag, Hanna, Marcus, Andreas och Erik hemma hos Marcus och bara tog det lugnt. Spelade lite spel och såg på Big Brother. :)

Nu ska jag fixa mig och sedan bege mig till stan, och se när Movits och Zacke uppträder i Smedjan, med Hanna och Ebba! Det är även marknad i stan så den lär vi gå på. Ne, nu ska jag leta i garderoben efter nåt att ha på sig! Ha en bra dag ♥


Musik ♥

Här är tre superbra låtar! Musik gör min dag ♥

 

 

Johnossi - Summerbreeze

The Fray - You found me

Mads Langer - Micropscope


En annan jacka

Jag skrev i ett tidigare att jag köpt ett vårjacka från H&M, men när jag prövat den hemma lite grann så kändes den inte riktigt bra. Så jag lämnade tillbaka den och ska beställa den här jackan från Halens istället!


Luleee

Man behöver inte se hockeymatcherna, det är bara att kolla facebook så får man reda på resultatet, haha! Typ 99,99 % av alla statusar idag handlade om Luleå-Djurgården. Jag är inte så insatt i hockeyn, men det är grymt kul att Luleå vann iallafall, wihooo!


Godnatt

Okej, Paranormal Activity filmerna var inte speciellt bra. Den första var väl helt okej, lite småläskig ibland, speciellt i slutet. Den andra var långtråkig och det hände typ ingenting alls... Jag trodde att de skulle vara läskigare!

Nu måste jag snart sova eftersom det är konfaträff imorgon ganska tidigt. Jag är inte speciellt taggad på det, men det kanske blir roligt, vem vet? Fast nu när lägret har varit har man som inget att se fram emot... Jaja, nu ska jag tvätta bort sminket, godnatt!

Lördag

Snart sticker jag iväg till Andreas för att se skräckfilm med ett gäng härliga människor! Vi ska se Paranormal Activity, den verkar rätt läskig. Det lär bli svårt att sova inatt, hehe. Vi kanske också ska se Paranormal Activity 2, men vi måste först överleva första filmen! ;)

Jag har med mig lite chokladmuffins som jag bakat idag! Mums. Nu ska jag plugga en liten snabbis innan jag drar iväg. Ha en bra lördagskväll! ♥



Komsi komsi sommar

Nu vill jag verkligen ha sommar, att kunna gå ute i shorts och linne är en underbar tanke! Sola & bada, äta glass, åka båt, äta färska jordgubbar, gå på musikfestivaler, ha vattenkrig är bara några saker jag verkligen längtar efter! Sena sommarkvällar med de man gillar allra mest ♥

Denna sommar kommer att bli grym! Språkresa i Malta tre veckor. :D Träffa nya vänner, sola & bada och självklart studera engelska. Åh, jag är så taggad! Hoppas bara att Moa hänger med, det är lite tveksamt att hon kan följa med..







En massa härliga sommarbilder från we♥it.com!


Movies

Det är hur många filmer som helst som går på bio som jag vill se! Speciellt de här tre filmerna:


Hur många lingon finns det i världen?

Godmorgon! Vad gör jag uppe så här tidigt?! Jag vet inte varför, men jag kan inte sova längre... Egentligen är jag trött, men jag kan inte somna om. Irriterande!

Igår var jag på bio och såg Hur många lingon finns det i världen! Den var riktigt bra, en gullig film med ett underbart budskap. Rolig var den också!


Tack Mallan!

Hej! Idag har det varit halvdag i skolan vilket var hur skönt som helst. Vi slutade vid tolv och då gick jag, Hanna och Linn hem till Linn för att plugga engelska till provet som är imorgon. Förutom att plugga åt vi även en asgod kladdkaka som Linn bakat. Hihi, hela kakan tog slut! :D

NO hade vi också tänkt plugga, men provet som vi skulle ha imorgon är uppskjutet till nästa vecka! Tack Mallan! Klumpen i magen släpptes och nu kan man plugga hela helgen till det!

Nu ska jag se Big Brother och sedan fortsätta med engelskapluggandet.


Mina favoriter i Big Brother är nog Sara och Martin! Fast det är svårt att välja, det är många i huset som är sköna!


Nämen hejsan

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade, så här kommer ett litet inlägg! Jag tänkte berätta lite saker.

  • I fredags var vi ett gäng hos Marcus och bakade cookies med marabouchoklad, vit choklad och nonstop i. Gott eller vad? Jag verkligen älskar allt som har med choklad att göra, så sinnessjukt gott ♥
  • I söndags for jag en sväng på stan med modern och jag hittade väldigt mycket fint! Jag älskar känslan när man går på stan och hittar massvis med fina kläder, underbart!
  • Idag umgicks jag med Sigge och Moa! Det var ett bra tag sedan så det var roligt att spendera lite tid med de två tjejjorna. :)
  • Imorgon är det fem veckor kvar tills jag och pappa hälsar på Jenny i Uppsala!! Åh, vad jag längtar. Komma bort från Luleå, ha påsklov och så själva höjdpunkten med själva resan - träffa Jenny! Nu har jag inte träffat henne sedan i början av januari så det var ju rätt så längesen. Uppsala in my ♥
Det var typ det jag ville säga! Här kommer lite fina bilder.


Uppsala



Nu vill jag till mysiga Uppsala och träffa Jenny!!


...



Det känns typ som att hälften av alla sidor jag gillar på facebook handlar om Solsidan...


Snart helg

Tjenixen!

Åh, snart är det helg! Så himla skönt. Och att den här äckliga kylan (typ 30 minus) har försvunnit är så himla skönt! Januari och februari var verkligen hemska, mörkt när man vaknade och mörkt när man somnade. Nu är våren på G och det känns grymt!

Snart är det middag och sedan blir det plugg!


Ängel

Idag var det en jobbig dag i skolan. Vi hade minnesstund för Angelica som gick bort i cancer i fredags. Jag kände henne inte så väl, men jag spelade fotboll med henne för några år sedan och vi har gått på samma skola så länge jag kan minnas. Hela minnesstunden var så sorglig att jag knappt kan beskriva det, men den var även väldigt fin. Tårarna rann på väldigt många, även på mig. Det är så jäkla orättvist att hon inte fick fortsätta leva.

Jag läste Angelicas blogg då och då, följde hennes kamp mot cancern. Hela hon var så himla positiv och glad! Alla mina tankar går till hennes familj, nära och kära. Hoppas att du har det bra nu, vila i frid! ♥

Trött......

Jag är helt slut nu! Först skidklassikern (1,2 mil) och sedan var jag och simmade. Jag fick även för lite sömn inatt så det gör mig ännu tröttare. Det ska bli obeskrivligt skönt att få krypa ner under täcket och SOVA!! Sova är underbart ♥

Juste, idag är det fettisdagen! Jag har faktiskt inte ätit någon semla på jättelänge, men jag är inte så förtjust i grädde (förutom i tårta och till kladdkaka, men då ska det bara vara liite grädde) så då är inte semla så gott.


Skidklassiker imorn...

...och jag är inte ett dugg taggad. Skidklassikern måste nog vara den värsta, man bara åker och åker men kommer ingen vart. Så känns det iallafall. Men vi ska göra skidklassikern rolig! Hur vet jag inte, men på nåt vis iallafall ;)

Nu är skolan igång igen och det känns på sätt och vis ganska skönt. Jag gillar rutiner och på lov blir det lätt hänt att man inte göra något alls. Fast jag älskar lov, det är underbart!



Bjuder på en bild från Storklinten!


Godnatt!

Jag smakade precis rymdmat... jag vet inte om det var gott eller inte, det smakade konstigt. Nu undrar ni säkert varför jag äter rymdmat?! Jag fick det av min syster i födelsedagspresent. Ganska konstigt present, men annorlunda och rolig! Det jag fick var frystorkad glass med choklad, vanlij och jordgubbssmak!

Annars så har min dag varit awesome! Supergod lunch på Baan Thai med mami, prinsesstårta hos pappa och så goda tårtor hos Erik. Erik, Marcus och Andreas hade varit riktigt duktiga och bakat två tårtor (en till mig och en till Hanna & Andreas som firar 1 år tillsammans idag, de söta små turturduvorna). De förvånar mig att de kunde baka såna fina tårtor :o Bilder kommer imorgon för nu ska jag krypa och somna som en femtonåring!

15

God morgon! Idag fyller jag år och det känns jäkligt bra! Det känns som att hela dagen ska bli grym. Om ca en timme ska jag äta lunch på Baan Thai med mamma, senare på eftermiddagen ska vi äta tårta här hos pappa och ikväll ska vi ett gäng till Erik och äta tårta som killarna ska göra. Jag undrar hur det kommer att gå... Det återstår att se, hehe ;)


Trassel

Idag har jag, Linn, Hanna, Marcus och Andreas sett Trassel på bio! Jag verkligen älskar disneyfilmer och den här var så bra! Så gullig och fin musik, ja allt en disneyfilm är var den. Sevärd film!

Imorgon blir jag femton år. Det känns verkligen inte som att jag fyller år imorgon... Men det ska bli kul! Jag har bara önskat mig pengar till språkresan jag och kanske Moa ska på till sommaren. Åh, den längtar jag till!! Jag tror aldrig att jag har varit så taggad till sommaren som nu!


Loreen

Så grymt jäkla bra! Speciellt refrängen, jag ryser!





Loreen - My heart is refusing me


I'm blue

Idag har jag bara tagit det lugnt! Rätt skönt eftersom jag var helt slut efter konfalägret. Så idag har jag sett en massa big brother avsnitt som jag missat och suttit vid datorn en hel del. Jag tänkte även arbeta med lite skolarbeten, men jag kände inte för det idag. Det får bli imorgon istället tror jag!

Jag får väldigt lätt blåmärken, bara jag tar det lilla minsta i något så kan jag få ett blåmärke. Jag minns oftast inte var jag fått mina blåmärken ifrån! Nu när jag åkt slalom i fyra dagar så kan ni ju gissa hur jag ser ut... Eller ni behöver inte gissa, jag har bilder på de värsta blåmärkena som är på ena benet och höften.



Åh så fult...


Hemma!

Godmorgon! Jag är nu hemma från konfalägret (eller vi kom hem igårkväll). Det har varit jävligt roligt! Det har blivit massor med slalom, bus i snön, mys och mycket mer. Fyra grymt roliga dagar! Det känns konstigt att vara hemma nu efter att ha varit igång nonstop i fyra dagar. Vid den här tiden skulle vi haft konfapass, sen lunch och efter det ut i backen. Men istället sitter jag här framför datorn och allt känns konstigt...

Nåt jag måste berätta om är frukosten där borta! Alltså den var så himla god.. ♥ Och en annan sak jag gärna vill dela med mig av är att vi varje kväll hade en tävling, ''Dagens vurpa''. Den som vann fick nästa dag ha på sig en reflexväst i slalombacken. Sista dagen så åkte jag, Linn och Olivia tre i en lift och det gick väl bra tills det blev brant och liften, eller snöret går av! Haha, pinsamt men ändå riktigt kul. Marcus nominerade oss i tävlingen och vi vann! Eftersom det var sista dagen så fick vi reflexvästen istället!

Innan vi åkte till Storklinten for vi och handlade. Bra kombination!

Jag har fler bilder, men de har jag inte fört över till datorn ännu!


RSS 2.0