Mads Langer

Den här killen har världens underbaraste röst ♥

 


Woho

Jag känner mig stolt som satte mig framför datorn och skrev en no-uppgift igår klockan 23.00. På en lördagskväll! Men skönt att det är bortgjort iallafall!


Saturday

Kom för ett tag sedan hem från bion! Jag, Marcus och Axel cyklade in till stan och käkade på Max. Så himla gott! Jag hade inte ätit något sedan frukost så det satt väldigt bra i magen ;) Sen blev det bio!

Baksmällan 2 var riktigt bra! Ganska lik den första, men fortfarande väldigt bra. Den rekommenderar jag! Jag var lite busig och pluggade ingenting idag som jag egentligen borde ha gjort.. men det blev helt enkelt inte av, men imorgon ska jag plugga så mycket jag hinner! Vi får väl se hur det går med det..


Baksmällan 2

Hej! Idag började jag dagen med att gå upp innan nio, knyta på mig springskorna och sedan ut! Jag sprang runt Höträsket och det gick faktiskt väldigt bra, bättre än jag trodde att det skulle gå! Det regnade när jag sprang och det var så skönt, älskar att springa i regn!

Frågan är vad jag ska göra nu... jag borde sätta igång med lite plugg, men borde samtidigt fara in till stan för att köpa morsdagspresent till mamma. Det får nog bli så att jag sticker in imorgon och köper den istället! Ska på bio vid halv sju, Baksmällan II blir det!


Jag sjunger Jar of hearts!

Här är ett klipp då jag sjunger låten ''Jar of hearts'' av Christina Perri. Lämna gärna en kommentar och säg vad ni tycker! :D

 

(jag spelade in det med ljudinspelaren som finns i datorn så ljudet är inte så jättebra, det skränar en hel del på vissa ställen.. men för mig blev ljudet en aning bättre om man lyssnade med hörlurar!)


Glass

Så skönt med helg! Jag kan nästan inte förstå att det endast är två veckor kvar tills vi alla står i somriga kläder och får sommarlov! Så jäkla efterlängat och skönt att bli fri från allt plugg och stress. På tal om plugg så har vi idag haft no-prov om krafter och det gick bra, känns det som iallafall! Nu är det bara ett prov + en del inlämningar kvar, sen är allt bortgjort :D

Idag hade vi ett långt hål så då gick vi ett gäng från klassen och köpte glass! Magnus strawberry white in my ♥

Haha, minisen till vänster!


Amazing marängsviss

Våra mästerverk vi gjorde idag på hemkunskapen! Stiliga, visst? ;)


Skolan gör underverk?

Imorse släpade jag mig till skolan med en kroppstemperatur på 38,1 grader.. men jag orkade verkligen inte vara hemma en dag till och göra ingenting. Det roliga var att när jag kom hade febern försvunnit? Haha, skolan gör tydligen underverk!

Nu blir det Desperate Housewives och no-plugg!


Hiss & Diss

  • Musik! Jag älskar att sitta på bussen på morgonen till skolan, helst ensam, med musik i öronen. Hela världen blir mycket bättre och gladare med musik. Tänk ett liv utan musik, det skulle vara obehagligt tyst!
  • Sommaren är snart här! Och med sommaren så kommer sommarlovet. Så himla efterlängtat! Jag har verkligen längtat efter att gå i shorts, linne på stranden med en glass i handen.

  • Människor som inte kan vara glada för ens skull. Det är faktiskt bland det värsta jag vet.. när man berättar något roligt som hänt för en vän och så kan hon/han inte vara glad för det utan man får bara något drygt svar tillbaka. Då känns det som att det inte är nån idé att berätta något bra som har hänt en.

Skickligt

Haha, kul att jag nyss skar mig i handen på en kniv och att det typ blöder sönder...


Sick

Åh, vilken hemsk dag! Jag vaknade upp och kände mig någorlunda pigg, men sen vid tolv fick jag världens huvudvärk och började frysa jättemycket. Det kändes som att mitt huvud skulle sprängas och jag visste för ett tag inte vars jag var. Jag hade feber, 38,5 grader.. När mamma kom hem med ipren så blev det lite bättre och nu är febern påväg att försvinna. Skönt! Så hela dagen har spenderats i sängen.

Ikväll ska jag bara vila för att försöka få bort sjukan jag har råkat ut för. Jag vill verkligen inte bli sjuk och jag hoppas bara att det är nåt tillfälligt!

Klassikern avklarad

Skönt att alla klassiker är avklarade för det här året! Att cykla två mil gick faktiskt väldigt snabbt, vi var tillbaka på 40 minuter. Det kändes konstigt börja klockan nio och sluta strax före tio, haha! Men jag klagar inte, så himla skönt att vara i princip ledig idag :D

Idag ska jag ta det lugnt framför datorn och packa mina saker eftersom jag ska till mamma ikväll. Dock är inte mamma hemma, hon är i London och kommer hem imorn! Jag är inte avis, nejnej inte alls... hehe. Sen vid halv sju så är det match, Baik-Lira, som jag och några vänner ska se!

Bjuder på två bilder från förra helgen! (Hanna, du är bäst som laddade upp bilderna, kram på dig ♥♥)


Marshmalloooow

Här är två filmer som vi filmade på Trolltjärn förra helgen! :)


LOVE

Så fina bilder från we♥it


Torsdag 19 maj

Jag är sämst på att uppdatera.. men jag har faktiskt inget speciellt att säga. I veckan har det varit mycket skolarbete då både uppgifter i svenska och so ska ha lämnats in. Nu är det gjort och gud vad det känns skönt! Endast två prov kvar innan sommarlovet!

Imorn blir det en väldigt chill dag eftersom det är cykelklassikern. Vi ska cykla nån mil eller två och får sedan sluta efter det. Det gillar vi!

Bjuder på en bild från förra helgen! ;) (Hannas bild)


Miss it

Åh, vad jag saknar mitt långa hår! :(

(bilden togs för lite mer än ett år sedan)


Dagens to-do list


Rolig kväll!

God morgon! Tänkte berätta om igår:

Klockan halv sju så åt jag, Hanna, Moa, Sigge, Fanny, Ellen och Lova på Waldorf! Så himla gott och trevligt! Efter middagen begav vi oss till Max och då kom Sara och joinade oss och vi köpte lyxshake ♥

Vi cyklade sedan hem till Hanna för att se Eurovision Song Contest och då kom även Axel, Marcus och Erik. Vi såg inte hela utan vi gick ut en sväng och tog lite kort. Vi gick in för att se röstningen och det var riktigt spännande! Vi var sååååå nära att komma tvåa, men så puttade Italien ner oss när sista landet skulle rösta :( Men kul att det äntligen blev en bra placering för Sverige!


Underbar musik

 

Jag kommer

Satan i gatan

Snälla bli min

Välkommen in


En bild från igårkväll!


Rök

Härlig kväll på Trolltjärn med åtta tjejer! Det blev bland annat grillning, kubb och fotografering! Just nu luktar jag så mycket rök att det stinker i hela huset, haha. Måste slänga kläderna i tvättet och tvätta håret imorn! ;)

Nu ska jag tvätta bort sminket, krypa under täcket och ligga ett tag framför datorn. Låter mysigt!


Fredag

Helg!! Så himla skönt. Det kändes en aning konstigt att vara i skolan den här veckan efter två veckors prao. Jag saknar det lite grann faktiskt. Menmen, nu är det bara fyra veckor kvar tills vi är superglada. Sommarlov är anledningen såklart! Då kommer bloggen att fyllas med sommarbilder, har längat efter det!

Snart ska jag iväg och grilla med ett gäng! Hoppas på en mysig fredagskväll ♥

Här bjuder jag på en annan bild, Hannas, från konfirmationen!


Då var man konfirmerad

Här är lite bilder från konfirmationen som var igår! Det kommer säkert att dyka upp lite fler bilder allt eftersom när alla andra som tagit bilder också har skickat. Det här inlägget skulle jag egentligen publicerat igår, men blogg.se dampade så det gick inte att publicera. :( men nu så!


Lyxshake

God morgon! Igår var det sista dagen på praoen på Börje Olssons och det kändes ganska tråkigt.. Igår var den roligaste dagen på praoen och nu när jag har börjat lära mig allt så ska jag sluta. Men det har varit roligt så länge det varade! Nu är det bara att ladda upp inför skolan på måndag..

Igår efter praoen så mötte jag upp Olivia och vi käkade på Max! Och till efterrätt tog vi lyxshake, mmm ♥ Vid sju åkte vi till Andreas och såg film!



En dag kvar

En dag kvar nu innan praoen är slut och helg! Det kommer att kännas så himla konstigt att gå till skolan på måndag istället för till praoen.. men det ska bli kul att komma tillbaka till skolan och få träffa alla igen. Nu är det slutspurten innan sommarlovet och det är faktiskt inte länge kvar nu tills vi äntligen får lov!

En av de bra sakerna med praoen är att jag har samma arbetskläder varje dag så då är det eviga klädproblemet löst på morgonen och jag får massor av tid över, haha! Förresten så fick jag bröd med mig hem idag så imorgon blir det godfrukost! :D


Tisdag

Hej! Ännu en dag på cafét har gått och både igår och idag var det jättelugnt.. ganska skönt faktiskt. Det känns som att jag inte varit i skolan på evigheter och det kommer att kännas konstigt att sitta i ett klassrum på måndagmorgon istället för att packa upp fika... Anyway, jag, Hanna och Olivia åt lunch på cafét och min lunch kostade 13 kr! Personalrabatt ;)

Snart ska jag ut på en promenad runt sjön! Jag älskar att gå ensam, lyssna på musik och bara tänka bort allt. Efter det ska jag städa och packa upp mina kläder eftersom jag kom till pappa i söndags.

Förresten, Linn är sjuk :( Hon kan ju ha drabbats av röda hund.. hehehehe ne jag skojar bara. Krya på dig vovven ♥


Tjugotvå

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där? - Jag tror inte dom har nån kontakt, säger jag, som svar på Eleonors fråga.

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid? En vägg


3. Vad var det senaste du såg på tv? Big Brother ♥

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är: 19:54 - klockan var 20:03

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu? Ingenting faktiskt


6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då? Jag var senast utomhus vid tre då jag gick hem från praoen


7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen? Jag läste igenom gamla blogginlägg och hittade den här undersökningen!


8. Vad har du på dig? Tröja, linne, jeansshorts, leggins, sockar och underkläder

9. Drömde du något inatt? I så fall - vad? Nä, inte vad jag minns


10. När skrattade du senast? När jag alldeles nyss såg klippet jag nämner på punkt 12 för typ tionde gången!

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu? Affisher, speglar, krokar, anslagstavla och tavlor


12. Har du sett något konstigt på sistone? Ja, en massa konstiga människor på youtube! Den här och den här bland annat! Asså den första, hahaha ni kommer ångra er om ni inte kollar på den!

13. Vad tycker du om den här utmaningen? Ett bra tidsfördriv!

14. Vilken var den senaste film du såg? I am number four

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa? Massor med kläder & smycken och jag skulle resa väldigt mycket!

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till. Det är svårt att berätta nåt som mina vänner inte känner till, men folk som inte känner mig vet nog inte att jag vid lunchen i skolan alltid dricker mjölken efter maten så jag blir nästan alltid klar sist.. En annan sak är att jag får blåmärken läskigt lätt!

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara? Att det inte skulle finnas hemlösa och fattiga människor i världen!

18. Tycker du om att dansa? Jodå, det är kul!

19. George Bush? Han var USA:s president?

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka? Jag har väldigt länge velat att mitt barn ska heta Tiffany, om det blir en tjej, och det står jag fast vid! Om det blir en kille vet jag faktiskt inte riktigt..

22. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands? Ja, jag skulle mer än gärna vilja bo i ett varmt land som typ Grekland eller Spanien :)


Allas favorithund!

Agda, våran söta lilla hund! ♥


1 maj

Nu är det 1 maj! Det är sjukt hur snabbt tiden går, det är bara lite mer än en månad kvar så är det sommarlov. Åttan har gått riktigt snabbt och innehållt mycket plugg, men den har samtidigt varit grymt rolig!

Valborg igår då! Jag, Linn, Hanna, Moa, Marcus, Andreas, Axel och Erik for in till stan för att handla mat till kvällen. Sedan åkte vi till Marcus och började laga mat! Kött, potatisgratäng och pollykaka till efterrätt! Det blev helt över förväntan, så mycket godare än jag trodde att det skulle bli.

Vi gick även en sväng till majbrasan! Lite senare på kvällen kom Maja och då spelade vi pingis, såg lite tv, skrattade åt klipp på youtube och bara umgicks!


RSS 2.0