Ikväll bär det av till...

...Storklinten på konfaläger! Nu ser jag fram emot det här riktigt mycket. Innan vi åkte till Måttsund igår så var jag väldigt nervös över hur det skulle gå i Storklinten, men efter igår så ser jag fram emot det så mycket att jag nästan spricker! Vi åker ikväll vid sju och kommer hem vid samma tid på tisdag.

Det är även sportlov nu! Det känns inte som det, men det är grymt skönt att det är lov nu. Längtar till nästa fredag, då blir jag femton!

Nu borde jag packa det sista så att det inte blir så stressigt! Det känns alltid som att man ska glömma nåt.. På tal om ingenting så ska vi äta pizza till middag! Kebabpizza in my ♥


Död

Hej! Idag har vi haft friluftsdag och jag åkte slalom i Måttsund. Imorse var det 24 minusgrader ute så jag var helt inställd på att det inte skulle bli nån slalom, men det blev det ändå. Jag har åkt slalom en gång tidigare och det gick det kasst. Det tog 12321312 år för mig att ställa mig upp då jag ramlat. Den här gången gick det tusen gånger bättre! Nu förstår jag varför alla säger att slalom är så kul :D

Jag måste tacka mina fina vänner som hjälper mig att lära mig åka slalom! Ni är så hjälpsamma och jag är så tacksam för det, ni är verkligen bäst ♥

Jag är helt död nu och jag har ont i min höft där ett stort blåmärke nog kommer att sitta imorgon. Men det var så roligt att åka slalom!! Även fast det var riktigt kallt ute. Nu måste jag plugga till spanska och soprov imorgon. Önska mig lycka till!


Facebook stör

Två prov på fredag och jag borde egentligen plugga, men istället hamnar jag framför facebook. Facebook är irriterande som distraherar mig när jag försöker plugga. Det blir oftast så att man tänker ''jag ska bara snabbt in på facebook, en minut eller så'' och så hamnar man där i en halvtimme. Och ännu en halvtimme. Det bara blir så.

Men nu ska jag ta mig i kragen och sätta igång med pluggandet! Det jobbigaste är väl att sätta igång med pluggandet. När man väl är igång går det bra, så är det iallafall för mig!


Åh, en så bra film

Riktigt sevärd film!


Ta mig tillbaka

Jag måste säga att Bodaborg var så jäkla roligt! En av de roligaste dagarna på riktigt länge. Åh, jag vill tillbaka!

Bussen gick klockan sju från Luleå och två timmar senare var vi framme i Skellefteå. Då åkte vi till Bodaborg och började att tävla. Jag, Hanna, Linn och Marcus var i ett lag (girlpower+makkan!), Axel, Pablo och Andreas i ett annat och Olivia, Oskar och Erik i det sista laget. Girlpower+makkan, vi, vann! Vi fick mest stämplar, sju stycken närmare bestämt.

Efter mer än fem timmar springandes bland alla banor så bestämde vi oss för att åka därifrån och äta. Jag skrev i ett tidigare inlägg att vi skulle äta på Tre Kronor och testa på Calskrove, men ingen av oss var särskilt sugen på det så det blev hederliga gamla Max istället!

Oskar, Pablo och Olivia valde att åka hem med en tidigare buss, men vi andra stannade kvar i Skellefteå. Varför vet jag faktiskt inte, hehe. Inget var öppet så vi hamnade på biografen i Skellefteå och bara satt där och tog det lugnt. Det kom två blåsta tjejer som började att prata med oss... Klockan 18.35 åkte vi med bussen hem och bussresan var så himla mysig. Vi ska på mer bussresor har vi bestämt! Och vi åkte en dubbelbuss, men platserna längst fram högst upp var upptagna.. :(

När vi satt inne på biografen och gjorde ingenting gick vi ut och tog lite bilder. Denna är den enda som är ok att publicera, hehe!




Tidsinställt inlägg - på bussen!

God morgon! Nu sitter jag och gänget förmodligen på bussen till Skellefteå! Vi hade tänkt plugga lite SO och NO på bussen, men jag vet inte riktigt om vi gör det just nu, vi är nog alldeles för trötta för det, hehe! Jag hoppas att vi åker en buss med två våningar och att platsen längst fram, högst upp är ledig för då har jag första tjing på den, hihi.


Helg!

Gud så skönt det är med helg! Efterlängtat kan jag då säga. Denna vecka har gått väldigt söligt fram och jag tror att det beror på att jag har längtat så mycket till Bodaborg! Nu börjar det även blir ganska mycket i skolan, två prov nästa fredag och nästan direkt efter lovet väntar två prov till. Det gör ont att säga det här, men det kommer bli en hel del plugg under lovet...

Klockan sex står min väckarklocka på morgon, så jag är uppe med tuppen. Bussen går klockan sju till Skellefteå! Så det blir en tidig fredagskväll för mig fast jag tror att jag kommer att ha lite problem att lägga mig i tid, hehe ;)


Ulrik

 

Kolla på det här! Ulrik gör Lady Gagas nya låt "Born This Way'' så himla bra, bättre än orginalet enligt mig! Och när jag ändå skriver om Ulrik passar jag på att visa denna underbara låt med honom! ↓

 

Ulrik Munther - Boys don't cry



Typ gott

Bullbak på hemkunskapen är inte helt fel!


Bodaborg

Hallå!

Åååh vad jag längtar till på lördag! Då sticker jag, Hanna, Linn, Olivia, Oskar, Marcus, Erik, Andreas, Axel och Pablo till Skellefteå för att busa på Bodaborg. Taggad till tusen!! Jag, Hanna, Linn och Marcus ska vara ett lag och vi kommer att regera! Hoppas jag iallafall, hehe. Nä, men det ska bli hur kul som helst!

Efter Bodaborg ska vi äta på Tre Kronor där de finns calskrove (ett skrovmål inbakat i pizza) att beställa. Jag är lite tveksam om jag ska äta det, vi får se ;)


we♥it


Äntligen...

...dags för Solsidan!


Bäst i Melodifestivalen igår!


Kaaaaaallt..

Godmorgon! Jag har för en stund sedan vaknat och när jag gick upp såg jag att solen lyste och det såg ut att vara jättebra väder ute! Så kollar jag på termometern, -23.. Kul, jag som tänkte ta en promenad men jag stannar nog inne och räknar matte istället... Fast först är jag busig och tar pizza till frukost, som blev över från middagen igår, och ser ett avsnitt av One Tree Hill! Ha en bra dag. :)

 


Ni underbara på alla sätt och vis! Ord räcker inte till för hur mycket ni betyder för mig, jag älskar er

If you ever find yourself stuck in the middle of the sea
I'll sail the world to find you
If you ever find yourself lost in the dark and you can't see
I'll be the light to guide you

You can count on me like one, two, three
I'll be there and I know when I need it
I can count on you like four, three, two
And you'll be there 'cause that's what friends
Are supposed to do

You'll always have my shoulder when you cry
I'll never let go, never say goodbye



Bilkrock

Igår på idrotten var vi ute på en promenad istället för att åka skidor/skridskor eftersom det var för kallt för det. Så vi gick vid en bilväg och helt plötsligt så krockar två bilar! Det kändes så overkligt och det gick så snabbt. Två smällar och sedan var allt tyst. I den ena bilen var det en kvinna med två barn och i den andra en gubbe och en kvinna. Gubben satt fast så när räddningstjänsten, polisen och ambulsen kom så var de tvungna att såga av taket på bilen.

Egentligen är sånt där ganska läskigt, att vi var där just vid det tillfället. Om vi hade valt att gå en annan väg, eller gått söligare eller snabbare så kanske vi inte skulle ha sett det där. Eller att de där bilarna var där just då, om en av bilarna hade kört lite snabbare eller söligare kanske det inte skulle ha inträffat.


Happy Birthday

Godmorgon!

Igår efter skolan åkte jag, Linn och Hanna in till stan och gick sedan till Willys. Vi skulle nämligen baka två tårtor och överraska Andreas eftersom han fyller år imorgon! Så vi köpte massor med ingredienser och gick sedan hem till mig och började baka tårtorna. Dom blev riktigt stiliga, visst? Strax efter fem gick vi på Max och åt!

Kring halv sju kom Andreas, Marcus, Axel, Erik och Oskar till mig och vi såg film och åt tårta. Dom blev riktigt goda! Det var längesedan jag skrattat så mycket som igår! De for hem vid elva och då avslutade jag kvällen med att se ett One Tree Hill avsnitt ♥


Yeye

Hej! Halvdag idag så slutade halv tolv efter att ha gått 2 ½ lektioner. Riktigt skönt! Vi hade Elevens Val (hemkunskap) då vi gjorde skorpor och Hannas och mina blev gudomliga, vi åt ihjäl oss! Efter det teori i hemkunskap och ett halvt mattepass.

 

Nu måste jag plugga lite engelska och jag kanske även ska göra lite matte. Intressant att veta, jo jag vet hehe.. Imorgon blir det iallafall en fartfylld dag! Efter skolan så åker jag, Hanna och förhoppningsvis Linn (stackaren är sjuk...♥) hem till mig och fixar och trixar med lite secrets. Vi ska äta på Max och klockan sju kommer ett gäng killar för en filmkväll. :)

 

Bild på Hanna och mig från idrotten igår!


9 februari

Jag kan knappt röra mina händer just nu... Jag har varit ute på en promenad och det var så himla kallt ute!! Näsan förfrös och även mina händer så det går väldigt segt att skriva på tagentbordet, hehe. Men jag älskar att gå på promenad en timme eller så och lyssna på musik. Koppla bort allt. Och ensam ska man gå!

Imorgon ska vi (vi är mest troligt elva personer) boka allt till bodaborg! Jag är så grymt taggad. Det är ju lite likt Fångarna på Fortet och min dröm har alltid varit att vara med där. Istället blir det en liten minivariant utan någon Gunde Svan, men det går hur bra som helst för mig! Vi åker dit 19 februari!


we♥it


Ny header!

Nu har jag gjort en ny header! Den förra kändes så julig och julen är ju över för längesen, så det kändes bra att byta. I headern snodde jag lite bilder från weheartit.com, så himla fina bilder det finns där!

Solsidan


Felix Herngren som kom på Solsidan är ett geni. Grym serie!

Piper av glädje

Nämen hejsan! Jag sitter här framför datorn och kollar lite busstider och sådant eftersom jag och ett gäng vänner troligen ska till Bodaborg i Skellefteå!! Om det blir av kommer det att bli så jäkla kul. Det finns dock ett problem och det är hur vi ska ta oss från Skellefteå centrum (där bussen stannar) till Bodaborg som ligger 3 km därifrån. Hoppas att det löser sig på något vis!

 

Jag borde plugga lite spanska... Så jag ska nog göra det, samtidigt som jag lyssnar på min spellista med musik från One Tree Hill! Love it ♥

 


Jag vet, vi är coola


Melodifestivalen

Här är lite bilder från genrepet! Inte så bra bilder dock.. Vi såg faktiskt väldigt bra från de platserna vi satt på, men bilderna blir ju inte särskilt bra. Man måste typ sitta på första parkett för att få riktigt bra bilder, om man inte har nån superkamera. ;)

 


Godnatt!

Idag började jag dagen med att simma! Så himla skönt att göra det på en lördagsmorgon och sedan när man väl är klar kan man ta hur lång tid som helst på sig att duscha, basta och allt det där. Love it! Efter simningen hyrde jag en film och myste framför den.

Vid sju åkte jag till Hanna och vi sparkade sedan vidare till Andreas där Marcus och Pablo var. Vi såg på Melodifestivalen! Jag och Hanna visste ju redan i stort sätt allt som skulle hända eftersom vi var på genrepet igår, men inte röstningen såklart och jag tycker att resultatet blev ganska bra. Danny var himla bra!

Jag är hur trött som helst och ligger redan i sängen. Perfekt tillfälle att sova, men ne då kommer jag på att jag måste borsta tänderna och tvätta bort sminket... Åh, så jobbigt. Dessa i-landsproblem. Ajja, godnatt! ♥


Lillen

Hej! Idag har jag verkligen haft fullt upp hela dagen. Först skola som slutade vid två och då tog jag och Hanna bussen in till stan. Vi gick runt i de olika butikerna som vanligt och det hela slutade med att Hanna prövade killtröjor i storlek large... Lillen har blivit stor, haha!

Vid fem käkade vi på max! Snacka om efterlängtat. Senare begav vi oss till Coop Arena där genrepet till Melodifestivalen höll hus. Pappa vann fyra biljetter så då fick jag två av dom och jag bjöd med Hanna! Det var verkligen lite folk, långt ifrån fullsatt. Fast det var ju bara genrepet, men ändå. Förövrigt så var de flesta bidragen bra!

Nä, nu är det dags för mig att krypa under täcket och sova. Jag är hur trött som helst efter en skolvecka. Så skönt med helg! Jag ska sova så länge som möjligt och sedan ska jag och simma. Om jag orkar, hehe. Godnatt! ♥

 


61

Nämen tjenixen! Jag är så trött just nu och anledningen till det är att jag har varit och simmat idag! 61 längder och det var himla skönt. Jag har även köpt ett fyramånaders-kort så nu ska jag börja simma så mycket jag bara kan. =)

Nu ska jag kolla lite One Tree Hill, efter det kolla igenom matten eftersom vi har diagnos imorgon och sedan lägga mig tidigt. Så jag säger godnatt redan nu!


Exotic

Tre lektioner idag, inte helt fel. Det var halvdag i skolan, en efterlängtad sådan! Så klockan halv tolv åkte jag, Hanna, Linn, Olivia, Marcus, Andreas, Oskar och Pablo in till stan för att käka lunchbuffé på Exotic. Lunchbuffén där är verkligen hur god som helst. Jag hade även turen med mig idag att det fanns szechuan biff!! Det är min favoriträtt på kina/thairestauranger. Så det blev en omg-upplevelse då jag såg att det fanns szechuan biff att äta!

Efter Exotic gick jag hem och har legat och halvsovit ett tag, är jättetrött. Ont i huvudet också, ajaj. Så jag ska ut på en promenad runt sjön och hoppas att värken släpper. Sedan är dags att sätta igång med plugg...



Bjuder på en gammal bild, i brist på bilder, då jag hade brunt hår. Bilden måste vara från typ våren 2010!

RSS 2.0