100:e inlägget!

Hellu! Idag var ju vi (alla 7or på skolan) till Bälingeberget. Först fick vi en uppgift, man skulle vara två och två och rita en bild och svara på några frågor om Bälingeberget. Efter det blev det överlevnadskurs med Roger. Riktigt kallt var det då man satt och lyssna! Sen gick vi en bit till en eldstad och där åt vi våran matsäck. Hade med mig plättar och efterätt som var chokladbollar ;) Vi fick göra lite vad vi ville då och sedan var det två stationer då man skulle göra skogskonst och sedan pratade Roger lite om djur och natur. När vi kom tillbaka till skolan så var det en lektion - slöjd.

Ganska rolig dag, fast ett minus var att det var kallt på morgonen, men ett plus var att det blev varmare lite senare på dagen. Nu blir det nog att plugga för vi har SO-prov imorgon!


Massa klapperstenar

Olivia ♥




Haha, Calle :)

Jag och världens bästa Hanna! ♥




Tävling hos Foki!

Foki har en tävling om ett vackert namnhalsband från Betties Galleria som jag är med i! Tryck HÄR för att komma till tävlingen :)

(bilden är tagen från Fokis blogg och då man vinner får man såklart smycket med sitt eget namn)


Bälingberget

Sitter här och äter chokladbollar, jag bakade för nån timme sen för vi ska till Bälingeberget med skolan imorgon och då ville jag ha med mig fika och chokladbollar är typ världens bästa - enkelt att göra och jättegott! Jag har även fått min adidasväska, lika snygg som alltid.


So give it to me right or don't give it to me at all..


Josse ♥ adidasväskan

Hej! Idag i skolan så har vi haft matte, engelska, NO, spanska, bild och Nolab (fast det är typ inte lab utan vi gör bara en till uppgifter i halvklass). På NO-provet gick det faktiskt väldigt bra, tror jag. Nu är gäller det bara att plugga till SO-provet jag har på torsdag och spanskaprovet jag har på fredag.

Mamma smsade för ett tag sedan att min adidasväska som jag skickat efter har kommit! Jag är svinglad och jag längtar tills hon har hämtat den från konsum :)

Åh jag saknar sommaren :(

(bilden är tagen i hamnen vid min familj på mammas sidas stuga)


Elevservice

Hej! Idag i skolan har det varit idrott, musik (haha, på musiken så började Angela skratta mitt under låten som vi sjöng och då började automatiskt jag och några skratta och då blev det kaos, haha!), elevservice, matte, engelska och svenska. Elevservice hade jag med Moa och det är att alla som går i 7an ska hjälpa till en gång varje halvår (osäker om det är så) i disken och servera mat till de små. När jag skulle servera mat så ger jag ris och så frågar jag ''vill du ha mer?'' och då tänkte jag inte riktigt så då när jag inte hade gett nå mat alls till en kille så frågade jag ''vill du ha mer?'' och han typ stirrade på mig med stora ögon, haha! Där gjorde jag bort mig lite..

Nu tror jag att jag ska plugga till NO-provet vi har imorn och plugga engelska för läxförhör har vi också imorgon. Kram :)

Slött

Hej! Idag har det bara varit en slödag då jag suttit framför datorn, pluggat och gjort läxor, sett på idolrepriser och käkat pizza. Det behövs såna här slödagar då och då tycker jag. Men imorgon är det skola igen och det är fyra prov (eller okej, 3 prov och ett läxförhör) i veckan! Varför tränger dom ihop allt på en och samma vecka? Aja, det är väl som det är. Nu ska jag plugga, plugga och plugga! Kram.

Kris Allen

För ett tag sedan så visade jag en version av ''Heartless'' med The Fray och här kommer en till bra version av Kris Allen!

 


Filmkväll

Hej! Idag så förlorade tyvärr Baik matchen med 2-0..men det var en spännande match och dom kämpade bra! Ett tag efter matchen så tog jag och mamma bussen in till stan och vi gick förbi pappa för vi skulle kolla om mina engelskaböcker var där och det var dom! Nu behöver jag inte vara orolig mera. Vi gick förbi Ica, köpte mat och godis och då var det 20 minuter kvar tills bussen skulle gå så jag gick hem (mamma hade en tung påse så hon tog bussen). Ikväll ska vi äta godis och se på film: ''Resan till jordens medelpunkt'' och då fick man 3D glasögon med då vi hyrde filmen så det ska bli lite coolt att se med såna ;)


DM-final

Go morgon! Idag om ca 40 minuter är de DM-final mellan Baik och Infjärden, pojkar 96. Hejar såklart på Baik! Hoppas dom vinner, skulle vara jätteroligt. Ska gå med Linn, Paulina, Hanna och Olivia. Nu måste jag göra mig i ordning, ha en bra dag. ♥


Regn

Hej! Idag i skolan har det varit NO, engelska, svenska, spanska och SO. Skönt med helg kan jag då säga! Efter skolan åkte jag, Hanna, Linn och Olivia med alviksbussen hem till Olivia. Vi satt typ vid datorn den mesta tiden och så åt vi tacos där. Vid sju-tiden åkte vi till Hanna, där vi bakade, såg på idol och var ute i regnet. Jag och Linn gick hem vid 22-tiden. Nu känns det verkligen som höst! Lite kyligt, regn och man ser löven falla. Mysigt och inte mysigt eftersom jag saknar sommaren så himla mycket..

Nu ska jag snart läsa lite ''Så länge vi båda andas'' och fundera vars min engelskaböcker är. Dom är helt spårlöst försvunna, vet inte vars dom är. Hoppas jag hittar dom, annars blir det inte kul.

Pim pim

Hej! Idag i skolan har det varit SO, svenska, kör (då brandlarmet gick - igen), EPA då jag valde svenska och så hade vi hälsa. Ganska lugn dag! Efter skolan gick jag och Linn hem till henne, åt och satt framför datorn. Lite senare så gick vi till konsum, köpte godis och gick till hamnen och satte oss där och pratade. Kom hem vid 8-tiden då det var Idol. Hatar såna slut som det var idag! Nu ska jag stänga av datorn och träna på engelska och spanska glosorna, god natt ♥


Idol snart!

Hej! Idag i skolan så har det varit SO, NO, matte, idrott och slöjd. På slöjden så följde jag och Calle (vi arbetar tillsammans) beskrivningen som man fick men det blev ändå fel...så vi fick improvisera lite och det gick bra det med. Så vi blev klara med vårat örngott, sweet. Haha och så gick brandlarmet som den gör 918390128 gånger per vecka. Nä, men brandlarmet går väldigt ofta och det beror väl på folk som har så lite att göra så att dom sätter i gång det. Väldigt smart av dom.

Snart är det Idol vilket jag ser fram emot! Fast dock gick inte min favorit vidare från andra uttagningen...:(

På idrotten då vi hade genomgång av orientering då vi gick och kollade efter några kontroller ;)


Sovmorgon

God morgon! Idag är det sovmorgon till nio - skönt! Det behövs eftersom vi slutar kring 3 alla dagar förutom på fredagen. Sitter och lyssnar på den här låten, väldigt bra ♥


Fotat

Jag kollade runt bland alla bilder jag har på datorn och så hittade jag ett par som jag blev rätt så nöjd med, en av dom är tagen med min fasters mans systemkamera! Haha, jag minns då han precis fått den, jag var som galen och ville fota allt jag såg med den! Här är iallafall några bilder som jag fotat:

(bilderna är ganska gamla, från hösten/vintern 08 tror jag)


1 mil

Hejsan! Idag i skolan har det varit matte, klassikern (man går en mil) och NO. Bildläraren var sjuk så då hade vi som hade NO på eftermiddagen ett hål där på 2 timmar. Nu är jag hos min mamma och det är ganska rörigt här för vi har gjort om golvet i vardagsrummet och då står alla möbler från vardagsrummet i mitt rum + så får man inte gå på vardagsrumsgolvet.

Stan

Hej! Idag så hade vi ju endast två lektioner - idrott och musik. Musiken var hur kul som helst, mycket roligare än förut. Jag + några andra var även med på Linns och Sigges franska för att vi hade ingenting att göra. Jag slutade egentligen 5 över 10, men jag, Linn, Hanna skulle även vänta på några i 7e så vi gick från skolan halv 12 då jag, Linn, Hanna, Jennie, Sigge och Tove gick in till stan. Vi fikade på Åhléns och gick runt i olika affärer.



Muums!


The coldest story ever told


En jättebra cover av Kanye Wests ''Heartless'' som jag suttit och nötit väldigt länge! ♥


Chokladbollar

Hej! Idag har jag som sagt varit med Moa. Kom dit vid halv 12 tiden och vi satte oss vi datorn och fixade en facebook åt Moa. Sedan tog vi en promenad med Ludde till fotbollsplanen där Baik spelade mot Älvsbyn. Eller vi kom dit när andra halvlek började. Baik vann med 6-0, väldigt bra och dom blev 2a i serien! Sedan gick vi hem till Moa igen och på vägen hem så fick Ludde hyper då vi kastade en pinne åt honom, haha, det såg ganska roligt ut. Jag och Moa bakade chokladbollar, muuuums! Jag åkte hem vid halv 5.

Imorn är det lyxdag kan man säga, har endast två lektioner - musik och idrott! Och det är ju lektioner som är roliga dessutom, mycket bra :)



Moa och mitt kära gudbarn (gudhund?)

Hej! Om ca 45 min ska jag till Moa. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra, kanske busa med mitt gudbarn (hahaha) Ludde som är Moas hund. Jag är nämligen gudmor till denne stilige hund. Och några av killarna i klassen har match och Calle ville att vi skulle komma och kolla så vi kanske promenerar dit där matchen är. Nu ska jag göra mig i ordning, ha det så bra!


En bild som togs för nån vecka sen då Moa försöker...jag vet inte vad hon gör, men visst ser det ut som att hon försöker strypa hunden? Herremingud, jag borde bli Luddes riktiga matte då hon håller på med sånt här. Haha, nejdå, skoja, Moa är en perfekt matte till MITT gudbarn :)


Disney

Hallå! Jag har för nån timme sedan sett två disneyfilmer - ''Aladdin'' och ''Micke & Molle''! Längesedan jag såg dessa filmer och det känns som att man aldrig blir för gammal för sådana filmer. Just nu sitter jag och lyssnar på musik, kollar runt lite på Facebook. Jag är väldigt rastlös och vet inte riktigt vad jag ska göra...tror att jag ska ta en dusch, byta om och kanske gå ut en sväng.



God morgon!

Jag sitter här och lyssnar på den här underbara låten som du ser här nere. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, det kanske bara blir en hemmadag, jag får se.


Action i Luleå

Sitter just nu och lyssnar på härlig musik. Jag, pappa, Jenny och Suzanne åt på Asian Kitchen. Mycket gott, jag åt szchezuan biff (stavning?) och till efterätt glass med kolasås! Jag är fortfarande mätt, har lite ont i magen, hehe. När vi var och åt så kom det in en fullgubbe och en man och då skulle dom äta och dricka öl, men sen ville fullgubben gå när han redan beställt maten och han skrek och sen gick han. Utan att betala. Fast den där mannen fick dock bara betala för sin egen mat. Lite action i Luleå ;) Nää, men jag är typ rädd för fullgubbar, man vet ju aldrig vad dom kan göra. Fast oftast gör dom ju ingenting.


Me gusta

 

Every night I rush to my bed
With hopes that maybe Ill get a chance to see you
When i close my eyes
Im going out of my head
Lost in a fairytale
Can you hold my hands and be my guide


Grattis!

Hej! Idag i skolan har vi haft NO, engelska, svenska, spanska och SO. På spanskan gick det jättebra, vi hade läxförhör och jag tror att jag hade alla rätt. Om två veckor ska vi ha spanskaprov, hoppas det går på bra det. Ikväll blir det att äta god mat på någon av Luleås Kinarestauranger för att systern min har tagit körkort!! Så vi ska fira. Grattis Jenny :)

Spanska

Helluu. Idag i skolan hade vi hälsa, svenska, SO, kör och två EPA-pass. Det var roligare än förra gången på kören, kanske för att denna gång var det lite mer seriöst, kändes det som iallafall. Efter skolan så for jag, Jennie och Sigge hem till Sigge. Vi åt mackor och drack en jättegod blåbärssmoothie! Sen så satt vi bara framför datorn, vi hann inte göra så mycket.

Jag känner mig jättetrött och ska nog plugga spanska nu eftersom vi har läxförhör imorgon. Om ca en halvtimme är det Idol, härligt, härligt :)

Jag blev kär igår...

i den här killen! Jag blev helt kär i hans röst. Han är min favorit hittils i tävlingen, hoppas att han kommer långt :)


tv4.se/idol


Trött

Hej! Idag hade vi sovmorgon till klockan 9, eller ja, halva klassen hade det. Skönt! Första lektionen var SO, sen NO, matte, idrott och slöjd. På idrotten sprang vi maxtest och jag fick tiden 11,33 min på 2 km vilket kanske inte låter så jättebra men jag är iallafall nöjd eftersom jag aldrig brukar springa, alltså träningsjogga. Jag gick hem, vilket tar 45 minuter och jag är helt trött och slut just nu!


Plugg

Jag har precis gjort massa matte, ska snart göra lite NO, spanska och engelska då jag ser på idol. Låter bra tycker jag. Jag måste berätta en sak till. Idag då jag skulle hoppa över två bänkar (svårt att förklara hur det ser ut) så skulle jag på skoj visa min ''spänst''. Så jag sa: ''kolla min spänst!'' och så hoppade jag fast jag slog i benet ganska hårt, haha, klanting som jag är, men det var kul just då. Men nu gör det ganska ont då jag går med benet, och jag kommer nog få ett stort blåmärke där imorgon, har redan börjat få lite blått där. Det MÅSTE gå över till imorgon eftersom jag ska springa maxtestet. Om inte, ja, då vet jag inte vad jag gör. Nu börjar idol, puss! ♥


Blåsor

Hejsan! Sitter här och äter skorpor (fast dem ser ut som små rostade brödskivor, dom är typ roligare att äta än vanliga skorpor och godare, hehe) och dricker mjölk. I skolan idag så hade vi matte, engelska, NO, spanska, bild och NO igen. Fast sista NO-passet var i halvklass så vi i den gruppen fick sluta 3 idag, medans dom andra slutade 2. Men vi får sovmorgon imorn, en timme extra alltså till klockan 9! Känns skönt.

Idag när jag skulle gå hem (tar ca 45 min) så hade jag på mig mina converseskor och även fast jag vet att jag får världens blåsor av dom så gick jag ändå. Och när jag kom hem hade jag jätteont i ena foten och en stor blåsa. Men jag får väl skylla mig själv ;)


Fotboll

Go kväll! Idag i skolan har det varit idrott då vi sprang maxtestet som sagt, men jag glömde ta min medicin så jag fick lite svårt att andas, eller det gjorde ont i bröstet så jag får göra om testet på onsdagen. Då MÅSTE jag komma ihåg att ta min medicin! Efter idrotten var det musik, spanska, matte, engelska och svenska. Efter skolan åkte jag, Angela, Olivia, Linn och Moa bussen till Alvik till Olivia. Vi bakade chokladbollar och sen när dom var klara kom Paulina. Vi åt hos Olivia och sedan åkte vi till Liko Arenan och såg på några av killarna i klassens träning. Haha, vi gav Samuel en jättefin present efter träningen som var inslagen och allt. Det var en chokladboll, haha ;)


Hahaha! Så fint :)


God natt!

Nu har jag precis gjort matten, pluggat lite engelska och packat ner gympakläderna för vi har idrott imorn. Vi har maxtest då man springer 2 km på tid, man har det en gång på hösten och en gång på våren. Och så ska man försöka förbättra sin tid. Jag är lite nervös eftersom jag inte är så bra på att springa eller jogga lite längre sträckor, jag är bättre på att springa jättesnabbt på kortare sträckor. Men det kommer säkert gå bra. Imorn efter skolan ska jag och några kompisar till Alvik så jag kommer nog inte hem förens på kvällen men jag uppdaterar då. Nu ska jag antingen sova eller läsa lite, sov sött! ♥

Kladdkaka

Hej! Idag har jag varit med Linn och Jennie. Vi gjorde lite läxor, satt vid datorn och bakade en jättegod och kladdig kladdkaka som vi åt ute på verandan. När solen lyste så kändes det nästan som sommarvärme! Nu är jag hos pappa, kom hit för typ 10 minuter sen och ska vara här i en vecka nu.

Idag är det första avsnitten av One Tree Hill för säsongen och som jag har längtat! Men nu är det igång igen, om cirka 5 minuter. Jag är happy :)


Bästa tv-serien! ♥


Vi 6

Igår kväll på tjejkvällen hade vi det jätteroligt! Vi kom till Hanna kl 5 då vi gjorde maten - tacos. Det gick faktiskt väldigt bra, och supergott var det. Vi satt och åt jättelänge kändes det som. Vi dukade undan och sedan gick vi ut en sväng och plinga på hos Andreas och hos Oskar, haha, det var kul när man såg deras reaktion då vi kom till dom helt fnittriga. Vi gick och tog fram allt det goda och satte hos nere i källaren och såg film. Twilight. Har sett den några gånger men den är bra! Efter filmen så gick vi ut en gång till och tog lite bilder på en brygga nere vid vattnet. Det var jättemörkt, man såg typ inte ett skit. Efter det körde vi sanning eller konka och Linn och Olivia gjorde en present till Samuel, haha, vad det var säger jag inte ;) Jag och Linn gick hem vid 23-tiden och det var iskallt, börjar typ kännas som vinter. Men tjejkvällen var iallafall jätterolig!

Haha, lite tjockt kanske ;)

Fullt upp med matlagning

Olivia med vår kära mat :)

Angela, Hanna, Linn, jag, Olivia och Moa

Skåååååål!

Från Hanna ♥

Olivia och Hanna

Moa, Angela, Linn, Olivia, Jag och Hanna där på kanten ♥

Angela, Linn, Olivia, jag och Hanna

Jag, Linn och Angela

Linn, Hanna och jag!


Skjorta, tröja, linnen

Hej! Kom för ett litet tag sen hem från stan. Var där med mamma. Jag hittade en skjorta, en tröja och två linnen så det är nog färdigt shoppat av kläder för mig nu på ett tag. Måste tänka på pengarna. Men barnbidraget kommer typ på fredag så det är bra!

Skjorta, Bikbok 299 :-

Två linnen (köpte ett vit och ett svart), Bikbok 149 :-

Tröja, Gina Tricot 149 :-

 


Vinn ett armband!

Millah har en tävling då du kan vinna ett snyggt armband värde 295:- Tävlingen är i samarbete med Calas. Tryck HÄR för att komma till tävlingen :)



Vinn en sjal!

Jag är med och tävlar om en sjal på den HÄR bloggen! Tävlingen är i samarbete med Streetstore. Var med du också, tryck HÄR för att komma till tävlingen.

Du kan välja bland 6 olika färger!


Tjejkväll

God morgon! Jag vaknade väldigt tidigt idag, tio i åtta. Jag, Hanna och Linn såg ju som sagt filmen Prinsessa igår och den var jättebra! När jag kom hem vid sisådär kvart över åtta tiden så pratade jag och Linn i telefon i nästan tre timmar! Det har jag typ aldrig gjort förut, men det var iallafall trevligt att prata med henne :)

Idag ska jag på stan med mamma tror jag och sen vid femtiden så blir det att åka till Hanna för jag, Hanna, Linn, Angela och Olivia ska ha en tjejkväll. Vi ska laga tacos och se på film, mer vet jag inte!


Bio

Hej! Idag i skolan har det varit NO, svenska, engelska, spanska och SO. Hehe, tre språk! Det var en rolig skoldag faktiskt. Nu är det helg och det känns skönt att få vila ut ett tag! Ikväll ska jag, Linn och Hanna se filmen Prinsessa, jag och Linn skulle ju egentligen ha gjort det förra onsdagen men så klantig som jag är så glömde jag börsen i skåpet och i den låg biljetterna..fast det var ju biljetter som var gratis som tur var. Men ikväll ska vi iallafall se den, halv sju! Hoppas den är bra :)

Helg!

God morgon! Jag hann inte skriva igår, hade fullt upp. Skolan igår bestod av: SO, svenska, första övningen med kören som var sådär roligare, men det kommer säkert bli roligare, EPA då jag valde att jobba med matte, hälsa och så slutade vi 10 över 3. Då tog jag, Linn, Angela och Olivia bussen till Alvik och hem till Angela. Vi åt lite och sedan for vi iväg för att kolla på Olivias fotbollsträning. Efter den så åt jag, Linn och Angela hemma hos Angela och sen gick vi ut ett tag. Haha, vi gick till Samuel så vi pratade med honom ett tag. Det var väldigt kallt ute! När vi kom tillbaka till Angela drack vi varm choklad och ungefär 21.15 så kom mamma och jag och Linn åkte hem! Rolig dag :)

Idag är det skola, sen vet jag inte riktigt vad som händer. Det är helg, vilket är hur skönt som helst!

Haha, igår på skolan så stängde jag och några in Olivia i ett skåp! ;)


Alvik

God morgon! Det här blir ett litet morgoninlägg, hehe. Jag sitter nu och borstar tänderna och ska alldeles snart platta håret. Idag ska jag och Linn till Alvik. Vi ska till Angela eller Olivia som där, fast jag vet inte riktigt vem av dom vi ska vara hos. Kommer säkert bli jättekul! Vi ska se Olivias träning tror jag. Nu ska jag stoppa på plattången, puss! ♥


Jennie och Hanna

Hejsanhejsan! Idag kl 08.10 så tog jag blodprov på vårdcentralen så jag kom till skolan då det bara var 10 min kvar av första lektionen (NO). Resten av dagen var det SO, matte, idrott och slöjd. Slöjden är faktiskt riktigt rolig om man jämför hur det var på låg och mellan-stadiet.

Efter skolan gick jag, Jennie och Hanna hem till mig. Vi fikade och såg på tv. Hanna åkte hem någon gång och jag och Jennie gick ut och...typ gick och pratade :)

Jennie!


Dags för idol!


Tandläkaren

Hellu. Idag i skolan var det matte, NO, spanska och bild. Engelskaläraren är ju som sagt sjuk så det blev ett hål då vi egentligen skulle ha haft läxförhöret. Ganska lugn skoldag. Efter skolan gick jag och Linn hem till henne. Vi åt, tittade på tv och gjorde matteläxan som ska lämnas in imorgon och började på nästa veckas matteläxa också. 16.20 så hade hon tandläkartid så då följde jag med. Det var jättelängesen jag var hos tandläkaren...

<3

Vi jobbar flitigt på med matten, haha! Alltså om man tänker efter har vi typ jättemånga böcker :o


Ingen rubrik

Hej! Idag har det varit en ganska lugn skoldag. Idrott, musik, hål, spanska och matte! Fast egentligen skulle vi ha engelska och svenska också, men engelska-svenskaläraren var sjuk och det fanns ingen vikarie så vi fick sluta typ halv 2. Då gick jag, Angela, Olivia och Hanna hem till mig och åt lite grann för det var ganska länge till Angela och Olivias buss gick.

Nu ska jag snart vara duktig och göra matteläxan, men först blir det att läsa lite bloggar. Kram ♥

Underbara Mando Diao

Som några kanske vet så älskar jag gruppen Mando Diao så jag tänkte visa den låt jag tycker är bäst med dom, en från varje skiva. Dom har släppt fem album så det blir fem låtar.


Den bästa låten från albumet Bring 'em In som släpptes 2002


Den bästa låten från albumet Hurricane Bar som släpptes 2004


Den bästa låten från albumet Ode To Ochrasy som släpptes 2006


Den bästa låten från albumet Never Seen The Light Of Day som släpptes 2007


Den bästa låten från albumet Give Me Fire som släpptes 2009

Underbar musik!


Sväng på stan

Idag blev det en snabbis på stan med pappa. Vi gick runt i lite affärer, jag hade tänkt köpa lite kläder men det är inte så mycket öppet och dom bästa affärerna är stängda söndagar så jag hittade ingenting. Vi fikade iallafall på Börje Olssons café! Gott. Idag blir det att åka till mamma, vid fyra-tiden tror jag. Ha det bra! ♥

Godis, mums


Haha, ja, godis är väldigt gott på morgonen!


Höstig header

Nu har jag gjort om min header! Den blev höstaktig vilket passar bra eftersom hösten är här. Det känns ganska mysigt då det blir lite mörkare, då man kan tända ljus och se film eller läsa i mörkret! Det enda som är lite trist är att vintern kommer efter hösten vilket jag inte tycker om, jag är inte så förtjust i kylan. Men det är väldigt kul med snöbollskrig så det får jag allt se fram emot :)


Hösten påväg...eller?


Tröja och skor

Go kväll! Jag sitter här framför datorn och dricker cola och ser på filmen '''An unfinished life'' med Jennifer Lopez, Morgan Freeman mfl. Här kommer iallafall lite bilder på det jag köpt idag:





Ganska onödigt, men roligt

1. Finns de någon av de motsatta könet du gillar mer än vän? Njaa..maybe.
2. Har du blandat mediciner med alkohol? Hehe, nej
3. Vilken färg har din mobil? Blå och silver :)
4. Gillar du att läsa? Aa, om det är nån bra bok
5. Har du något husdjur? Jopp, en GAMMAL fågel!
6. Äger du ett par vita string? Nej
7. Har du någon hemlig dröm? Kanske..
8. Isåfall, vad? Om den är hemlig så skriver man väl den inte här?
9. Favorit godis? Sura :)
10. Är du kär? Nja...
11. Vilken årstid tycker du bäst om? Sommar, lugnt!
12. Framför eller bakom kameran? Både och
13. Tycker du om kanelbullar? Jorå
14. Har du någon pojkvän/flickvän just nu? Nepp
15. När fyller du år? I mars månad :)
16. Vilken färg är det på dina väggar? Dom är typ vita och beiga
17. Spelar du något dataspel? Ja
18. Isåfall, vilket/vilka? - Sims 3 ibland
19. Hur gammal är du?  13 år
20. Favoritfärg? Typ grön, blå
21. Går du i någon sport? Nej
22. Vilken färg har du på dina sockar:? Dom är vita och så har dom gröna grodor på sig, hähä :D
23. Vad sa du senast? Typ ''tack för maten''
24. Favoritmat? Kebab och mycket mer!
25. Vilken bok håller du på med att läsa just nu? När jag hör din röst
26. Hur mycket shoppar du för varje månad? Några hundra kanske :)
27. Har du en egen digitalkamera? Japp
28. Vad ser du utanför ditt fönster? Typ hus
29. Vad har du på dina väggar? Tavlor, speglar, hyllor, anslagstavla
30. Har du många bilder på din data? Nja, inte så många på den här
31. Vem ringde dig senast? Jennie :)
32. Vad står det i ditt 48:onde sms? ''Haha ;)''
33. Och vem är det ifrån?  Olivia
34. Har du körkort? Haha nä
35. Vad åt du senast?  Kött och klyftpotatis!
36. Gillar du skolan? Jo, den är ganska rolig :)
37. Vilken var den senaste låten du lyssnade på? Beyonce - Sweet dreams
38. Har du något smycke du absolut inte vill tappa bort? Öh....
39. Om jag säger va, så säger du...?  Öh....
40. Vilken var den senaste hemsidan du var inne på? Typ facebook :)
41. Längtar du till något? Ja!
42. Om ja, till vadå? Sommaren, julen och massa mer
43. Vem pratade du senast med på msn? Bästaste Hanna! :) <3
44. Om du sträcker ut din högra hand, vad nuddar du då? Skrivbordslampan :o
45. Gillar du att bada? Jaa!
46. Brukar du bli nöjd med bilder på dig själv? Njaa..jag vet inte riktigt
47. Har du någon dricka nära dig just nu? Nää
58. Vad ska du göra idag? Typ lata mig framför tvn med ett glas cola :D


Bugg

Hey! Idag blev det stan med Hanna, Linn, Jennie, Sigge och Tove. Jag mötte Hanna och Linn ca 12.00 och vi gick runt lite och klockan 13.00 dansade Jennie bugg! Sen kom Sigge och Tove dit där Jennie dansade. När Jennies båda föreställningar var klara så gick vi till Max och åt. Efter Max åkte Sigge och Linn hem och vi andra gick en liten sväng till. Kom typ hem för en halvtimme sen. Köpte lite saker, jag visar upp det i ett inlägg senare!



Inne på BikBok :)


Magsjuka....?

Hellu! Idag blev det en kort skoldag för mig, det blev tre lektioner: NO, engelska och svenska. På svenskan kände jag att jag fick jätteont i magen och svenskaläraren sa att jag såg helt vit ut i ansiktet och jag kallsvettades. Så jag skulle gå till en av mina mentorer och säga att jag skulle gå hem och då när jag gick igenom korridoren så såg jag suddigt, såg nästan ingenting. Så jag gick hem och när jag kom hem så spydde jag - det värsta som finns! Sen blev det att vila hela dagen. Har typ inte ätit något idag för jag är inte så sugen på mat. Har fortfarande lite ont i magen. Fast jag har bara spytt en gång, vilket är bra!

Imorn så skulle jag, Linn och Hanna kolla på fotbolls DM, men vi ändrade oss och ska kolla på när Jennie dansar på Kulturnatten m.m. Kommer nog bli kul. På kvällen ska vi typ sova hos Hanna och där ska vi laga mat och se på film antar jag :)


Brandlarm

Hejsan! Skolan var ganska kul idag. På morgonen hade vi hälsa och då gick vi en promenad på 3,6 km tror jag. Haha, jag, Linn, Moa och Olivia sprang på vissa ställen för vi ville komma först. Och det gjorde vi också! Efter det hade vi svenska då vi gjorde ett jättesvårt prov, jag tror att jag chansade på mer än hälften av frågorna. Sen SO och efter en lunch som bestod av pannkakor så hade vi två vallfria lektioner då man får välja vad man ska göra. Första passet valde jag svenska, då jag + några till från klassen läste. Andra passet blev det matte, fast brandlarmet gick så vi fick gå ut och då missade vi typ halva det passet. '

Nu tänkte jag träna på engelska och spanska glosorna, ha en bra kväll! :)


I hate this part

Jättefin låt!



I can't take it any longer
Thought that we were stronger
All we do is linger
Slipping through our fingers


Ingen bio för våran del

Hej! Idag i skolan så hade vi NOlab, eller det var typ inte det, vi pratade bara om mått, volym och sånt. Haha, dessutom så skulle vi vara i ett speciellt rum, men där skulle några andra också vara och sen så gick vi till ett annat NO-rum som vi skulle kunna vara i men då var det också några andra som skulle vara där så vi fick sitta i korridoren och ha lektion, haha. Typ nästan alla tjejer i min klass + några från 7e som vi har idrott tillsammans med slapp idrotten för att kören skulle ha fotograferingen, det tog en hel timme innan vi var klara med fotograferingen. Resten av dagen var det NO igen, SO, matte och slöjd. Slöjden var faktiskt riktigt rolig!

Det var så att jag och Linn skulle på bio idag och se en förhandsvisning på filmen ''Prinsessa''. Jag fick två gratisbiljetter från Veckorevyn, men oturen var framme och jag glömde börsen i skåpet för jag tog ut den och la den i skåpet för att jag inte ville ha men den till omklädningrummet ifall att någon kanske skulle ta den. Och i börsen låg såklart biobiljetterna. Jag åkte tillbaka till skolan och försökte stressat kolla om det fanns någon öppen dörr, men nej, alla var låsta. Så jag kom inte in i skolan för att hämta börsen så det blev ingen bio..:(


Huvudrollerna i Prinsessa, Anastasios Soulis och Zandra Andersson


Engelska glosor

Jag har nyss tränat på glosorna i engelska och läst igenom texten vi har i läxa. Engelska är faktiskt ganska kul tycker jag! Jag tror jag ska ta och läsa lite, eller se på tv i väntan på maten :)


Min vackra bild jag gjorde på bilden! (den här bilden gjorde jag då jag redan var klar med min uppgift och då fick man rita fritt).


Promenad

Goo dagens! Idag i skolan har vi haft matte, engelska, NO, spanska och bild. På engelskan fick vi första läxan - glosor. Förra skolåret så hade vi typ aldrig glosor i engelskan, utan bara skrivövningar till läxor. Så det blir lite ovant. Vi slutade klockan 2 och då gick jag hem, känner mig ganska duktig, hehe, det tar typ 40-45 min att gå hem till mig så. Dock fick jag blåsor av converseskorna jag gick med :(


RSS 2.0