Jenny is back

Idag kommer denna filur hem! Jag har inte träffat min syster på 53 dagar, alltså typ sju veckor! Ska bli roligt att få träffas igen och få någon att reta, haha ;) Jag och pappa åker om ca en halvtimme och hämtar henne på flygplatsen. Hon stannar över helgen och vi hittar väl på nåt roligt under helgen!


Vaniljbullar

Idag så har skoldagen varit chill! Torsdagar är alltid chill. Mattediagnos som gick bra, känns det som iallafall, och på elevens val bakade jag och Hanna vaniljbullar! De blev typ nån minivariant av bullar, haha, men de blev goda iallafall!


High and dry

Bäst ikväll enligt mig! Håller tummarna för att han ska gå vidare :)


Ooa hela natten, ooa hela dan

Då var onsdagen avklarad! Inget speciellt har hänt förutom två viktiga saker som jag vill ta upp:
  • Jag och några andra i klassen ska vara med i ett Idolklipp! Det kom en från Idol som filmade då vi sjöng ''ooa hela natten''. Klippet som vi sjöng ska sedan klippas ihop med massa andra som sjunger! Jag ser fram emot att se det när det kommer på tv, om det nu kommer, men det tror jag nog. Leta efter ett gäng med coola människor så vet ni att det är vi, haha ;)
  • Idag hade vi hemkunskap och klantig som jag är så spillde jag ut en massa mjöl på golvet, bänken och på mig själv. När jag skulle börja ta upp allt mjöl så gick brandlarmet. Jag var tvungen att gå ut helt mjölig. Härligt!
Nu ska jag se ett avsnitt av älskade Gossip Girl och sedan matte och engelskaplugg framför Idol!

Har man tråkigt är webcam ett bra tidsfördriv!


1,4 mil

Hej! Jag ligger just nu i soffan med datorn i famnen och nästan sover. Skoldagen idag bestod endast av två lektioner och klockan tolv var det dags för den årliga klassikern. Vi skulle gå/springa en mil! Efter klassikern var jag väldigt trött, men jag bestämde mig ändå för att promenera ca fyra kilometer till, alltså hem. Så nu är jag typ död.

En sak jag inte ser fram emot är skidklassikern som kommer i vinter. Det känns som att man åker i en evighet och att man aldrig kommer fram till målet. Förra året tog det flera timmar för mig och de jag åkte med tror jag. Så jäkla jobbigt med skidklassikern, men så himla skönt att komma i mål!


Pictures

När vi körde rundpingis använde jag alltid den här racketen, haha killzone!

Vi körde en lek då man stoppar händerna på varandra så som på bilderna och så slår man allt man kan på handen under och mina händer ser så hemska ut nu... De är blåa av den här leken, haha. Snart är jag väl så blå så att jag blir en smurf.


Halvdag

Hejsan! Idag så var det så himla svårt att gå upp på morgonen och göra sig redo för skolan för min del. Men det var bara att gilla läget och hoppa upp ur sängen. Som tur var så slutade skoldagen redan vid tolv idag så då tog jag en promenad in till stan, kollade runt lite utan att hitta något som föll mig i smaken, och sedan hem för en powernap! Så himla skönt att sova lite under dagen, så trött som jag var.

Nu är det snart dags för Idol, medan ska jag nog ladda upp lite fler bilder från lägret. Lägret var ju som sagt asroligt, hur mycket skratt som helst!

Trött tjej


Lägret

Fredag: Vi kom till Arnemark i Piteå strax före åtta och då fick vi bädda sängar och sådant. Jag, Hanna, Linn, Moa och Olivia fick dela rum med fyra tjejer som heter Moa, Sara, Linnea och Emelie! De var jättesnälla och roliga så det var tur att vi fick dela rum med dom. På kvällen lärde vi känna alla i konfirmationsgruppen genom namnlekar och sånt!

Lördag: Fartfylld dag med volleyboll, fotboll, lekar, rundpingis och prat om gud och sånt! Gudbiten i konfirmationen var inte så jobbig som jag trott. Och det var inte heller så mycket snack om gud, utan lagom mycket. På kvällen lekte vi lekar och grillade! En lek var att man skulle få upp morötter ur en hink med vatten utan att använda händerna och sedan efter det stoppa ner huvudet i en skål med mjöl och försöka hitta en sockerbit som man ska ta upp, hahah ni kan ju tänka hur den leken blev!

Söndag: Packning och hemfärd! Fast innan det var dags att åka hem så var vi på en gudtjänst. Ganska jobbigt att sitta där och lyssna då jag mest av allt bara ville sova eftersom jag var så trött, men det gick bra ändå!


Hemma och trött!

Hej! Lägret i Arnemark har varit jätteroligt, mycket skratt! Jag skriver om vad vi gjorde och så lite senare, men bjuder nu på en hel hög bilder från Olivias kamera!

Jag har mer bilder från lägret, men de orkar jag inte ladda upp just nu! Jag är hur trött som helst med lite sömn två nätter i rad. Så jag laddar upp senare, ikväll eller imorgon :)


Konfirmationsläger!

Hej! Det här får bli ett snabbt inlägg eftersom Moa hämtar upp mig på en kvart, då vi ska på konfirmationsläger i Arnemark! Ska bli riktigt roligt, har dock ingen aning om vad vi ska göra. Det enda vi vet är att vi ska lära känna alla i våran konfagrupp. Blir där till på söndag, så ingen uppdatering om jag inte slänger iväg ett mobilinlägg. Om inte, så önskar jag er en jättefin helg! Nu måste jag kolla en gång till om allting är nedpackat, kram ♥

bild från google


Den här fina filmen har blivit en av mina favoritfilmer! Bill Skarsgård, så jäkla bra han är ♥


Hej! Har precis sett I rymden finns inga k...

Hej! Har precis sett I rymden finns inga känslor på bio med Moa! Den var verkligen asbra, jättefin film. Grymt rolig var den också! Jag rekommenderar den starkt. :)


Bio

Hej! Konfirmationsmötet igår var som... gudaktigt, haha. Ja, iallafall så började det med ett informationsmöte i Kyrkbyn med fika. Efter det så gick vi alla och var med på nattvarden i kyrkan. Prästen kom fram till mig och räckte fram typ en näsduk (han hade pratat en massa om näsduken) och jag visste inte riktigt vad jag skulle göra och han höll fram den jättelänge så jag tog som på duken och det det var helt tyst i kyrkan och jag satt där och tog på en duk... haha!

Idag i skolan har vi haft halvdag! Endast två ½ lektioner till klockan halv tolv. Jag har mest suttit vid datorn sedan skolan slutade, förutom att min fågel har varit ute på lite äventyr, haha. Men snart ska jag och Moa på stan och sedan på bio! Bussen går om ca en kvart så jag måste kila, ha det så bra!



Slalompro

Hej! Ska alldeles strax åka iväg på konfirmationsmöte, det börjar klockan sex! Jag ska ta vinterkonfirmationen då vi har ett läger nu till helgen i Arnemark och ett läger i februari i Storklinten. Då får jag chans att lära mig åka slalom! Har aldrig åkt i hela mitt liv och för många, många år sedan då var jag typ... 7? Då försökte jag åka slalom med längdskidor i en barnbacke, men jag ramlade i liften och började gråta, haha. Men nu, 5 år senare så ska jag lära mig! Hade tänkt börja enkelt med backflip och frontflip, haha ;)

Vi fotade lite idag på NOlab till en powerpoint vi har om skogen, fotade en hel del som inte hade med skogen att göra också, här är en bild! Kan visa upp några till senare, men nu ska jag alldeles strax iväg!


Tisdag

Tisdag - skoldagen började med SO-prov. Jag tror att det gick bra, får hoppas på det! Annars har det inte hänt något speciellt, vanlig dag som vanligt.

Ikväll har jag sett Idol och min favorit Olle Hedberg gick vidare, yes! Även två bodensare gick vidare, två andra favoriter. :)


Inte okej

Hej! Då var skolan i måndagen avklarad. Som vanligt så var det inget speciellt som hände, en vanlig dag bara. Förutom att jag hade utvecklingssamtal efter skolan och det gick jättebra! Det känns skönt att det är över, men nu väntar bara betygen i vinter vilket blir mina första betyg och det känns ju en aning läskigt. Fast det blir nog bra!

Jag sitter just nu och väntar på mat och ska se ett avsnitt av Gossip Girl. Sedan ikväll så måste jag plugga gärnet eftersom det är SO-prov imorgon om valet, riksdagen och ja, det området. :)

På tal om val, jag fattar inte att SD kunde komma in i riksdagen. 5,7 % av rösterna fick Sverigedemokraterna och det är inte okej enligt mig. Att ett rasistisk parti är inne i riksdagen känns inte heller okej.

På ett hål idag så spelade vi i klassen twister!


Regn

Hej! Sitter nu och lyssnar på lite musik, ska alldeles strax sätta igång med pluggandet!
Fotbollsmatchen vann Baik men 5-0! Precis när matchen var slut så började det spöregna, och det regnar fortfarande! Jag tycker att det är mysigt med regn, då kan man bara sitta inne, i soffan under en filt och mysa framför en film.  :)

Prov om valet på tisdag, så nu ska jag plugga gärnet!


Hej! Är nu och fryser i Alvik, ser på matc...

dsc05303 (MMS)

Hej! Är nu och fryser i Alvik, ser på match mellan Baik och Alvik! Baik leder nu med 3-0 och det är halva matchen kvar, härligt :) Hanna, Linn och Moa hälsar till alla mina TUSEN (Hehe...) läsare! Tjenixen säger dom!


Älskade Grekland ♥

Hade lust att göra ett litet bildspel+en video från Rhodos! Det var ett tag sedan jag var där (16-23 maj) och just nu längtar jag tillbaka riktigt mycket! Bilderna försämrades väldigt mycket då man laddade upp videoklippet, men jag hoppas inte att det förstör så himla mycket!


Cuz you're amazing, just the way u are

Hej! Jag känner att jag är rätt dålig på det här med uppdatering, men jag har inget att skriva om. Dagarna ser likadana ut nu när det är skola. Iallafall, idag i skolan så är det den bästa dagen på veckan. EPA-pass, elevens val och ett mattepass.

Som ni kanske ser så har jag gjort om min header och design lite igen, var inte riktigt nöjd med min förra. Får väl se om jag ändrar den här också, haha. :)


Förresten, den här låten går på repeat i mina högtalare. Så himla härlig!

Bruno Mars - Just the way you are


Vill ha, vill ha, vill ha

På första bilden är kläderna från H&M, allt annat är från forever21!


Tiden bara rusar iväg

Jag hittade en gammal bild från i vintras och shit vad mörkt hår jag hade! Jag minns knappt då jag hade så mörkt hår, tiden går så snabbt!


fjortonde september 2010

Hej! Idag i skolan så hade vi en riksdagsdebatt och jag var i Folkpartiet. Det var lite smånervöst att ha debatt, men det gick bra och det är så himla skönt att det är över! Annars har skoldagen bara flutit på, inget speciellt har hänt - allt som vanligt :)

Snart ska jag och Linn ta bussen in till stan för att simma femtio längder! Känns skönt att få simma lite, som jag sa i ett inlägg för ett tag sedan så känner jag mig alltid så lätt efter att jag har simmat, haha. Nu måste jag börja packa ner badkläderna och resten i väskan! Vi hörs!

Torkel Petersson

Denne svenska skådis såg jag och Sigge igår på stan! Ganska coolt att se en kändis på stan i Luleå, inte ofta. :)


12 september

Sigrid har precis gått hem från mig! Vi har iallafall gått på stan. Vi gick runt i affärerna, fikade och jag hittade ÄNTLIGEN en svart, stor och rymlig väska från H&M. Kan visa upp den lite senare! Efter stan så gick vi hem till mig och här har vi bara suttit framför datorn. Men det är roligt det med! :)

Nu vet jag inte vad jag ska göra... jag kanske borde skriva klart svenskaargumentationen som ska vara inlämnad imorn? Se ett avsnitt Gossip Girl som jag inte har hunnit se på länge? Eller plugga matte? Gossip Girl känns ju helt klart mest lockande, haha.


Staden med Sigrid

God morgon! Snart går jag in till stan för att träffa Sigird vid tolv. Vi lär väl gå runt på stan och kanske går hem till mig efteråt. Det kommer nog bli hur bra som helst! Oj, tiden rusar iväg så måste avrunda inlägget här. Ha en bra dag! ♥

God natt!

Idag har det inte hänt något speciellt. Jag, pappa och Suzanne for en snabb sväng till Dollar Store. Jag hittade lite grejer där och ett plus är att det är så billigt. Ikväll har jag tittat lite på fotboll, Milan mot Cesena men jag är så jäkla trött så jag gav upp med att kolla på det. Nu ska jag borsta tänderna och krypa under täcket framför tvn! Slötittande på nån film går alltid!

 

Hårinpackning, rengöringsmjölk, Oil nutritive serum (reparerar kluvna toppar typ) och örhängen. Billigt och bra från Dollar Store! Hårinpackningen luktar jordgubb och det luktar helt oootroligt gott.


Renovering

Nu ser bloggen lite skum ut, men jag håller på att göra om den! Så att ni vet :)

11 september 2001

Idag är det nio år sedan 11 september-attackerna inträffade. Själv minns jag ingenting av det som hände, var bara fem år då. Men det är så tragiskt att så många människor dog på grund av en sådan onödig sak. Ca 3000 människor dog och 6200+ blev skadade, oskyldiga människor. Så idag ska jag, och jag hoppas att många fler gör det, tänka lite extra på de som dog och de som förlorade någon i attackerna. R.I.P ♥


Olle Hedberg

 

Denne snubbe är grym! Han är grym på gitarr, grym på att sjunga - ja, hela han är grym! Jag hoppas verkligen att han går långt i Idol, kommer att heja stenhårt på honom!


Humöret på topp!

Då var det helg igen och det känns så himla skönt! Vädret har varit på topp idag och humöret lika så. Nu är även den värsta pluggningen över, även det är hur skönt som helst!

Skoldagen har varit en vanlig skoldag, inget speciellt har hänt. Ikväll blir det en kväll hemma och nu är det dags för Idol! Btw, en ny header och design är på g. Ska fixa och trixa lite med det imorgon ;)


Grymma kladdkakemuffins

Hej! Idag har det varit den bästa och lugnaste skoldagen på hela veckan, torsdagar är gymma! Elevens val, epa-pass, matte och hk-teori varannan vecka, inte fy skam. På elevens val (hemkunskap har jag) lagade vi pastasallad och kladdkakemuffins och elevens val är första lektionen på dagen så det blev som våran lunch, redan vid tio, haha! Mina och Hannas muffins blev helt klart godast ;)

Efter skolan så åkte jag hem till Sigge! Ser henne inte så ofta eftersom hon har bytt skola :( men det var jättetrevligt att vara med henne igen! ♥ Vi satt vid datorn, pluggade lite och såg lite på idol. I första pausen åkte jag hem och nu är idol snart slut vilket innebär plugg... Engelska, spanska och no till imorgon men det sitter ganska bra tror jag. :)


Skolfoto

Idag har det varit superfint väder ute, 18 grader i skuggan och sol! Jag tog en promenad hem från skolan och det var jätteskönt (förutom att jag har nya skor så jag har inte gått in dom ännu så jag fick skavsår och jag har världens tyngsta väska med skolböcker som väger 12341 kg... den ger mig ont i axeln).

För övrigt så har vi haft skolfoto idag! Jag har faktiskt ingen aning om hur det blev på klassfotot eller på det enskilda fotot. Nu är det bara en lång väntan tills skolkatalogerna kommer ut. Det är så spännande att bläddra fram till sin klass och kolla hur man blev tycker jag!

Jag är jättehungrig så sitter och väntar på mat... ikväll blir det massor med plugg + idol! Ska bli roligt med en ny säsong. :)

Efter skolfotograferingen så gick några från klassen till fotbollsplan och tog lite bilder! ;)


Stressig morgon

Hej! Dagen började inte bra. Jag skulle upp klockan sex för att tvätta håret och jag laddade min mobil under natten och det är något fel med min mobil/laddare så då avbröts laddningen och då kunde inte alarmet på mobilen ringa. Så jag vaknade strax innan halv sju och då hann jag inte tvätta håret och jag fick stressa... så jag har gått med smutsigt hår hela dagen, naiijzz.

Efter en skoldag som varit ganska jobbig med alla de vanliga ämnena. Efter skolan så åkte jag, Linn och Hanna in till stan. Vi gick en snabbis i några affärer, sedan begav vi oss till Kulturens Hus för att plugga! Fick inte så jättemycket gjort, men jag hade tänkt att plugga lite nu istället. Jag har även lust att gå en prommis runt sjön, men det lutar mer åt att plugga...

Bjuder på en gammal bild (från sommaren 2009) på Linn, Hanna och mig i brist på nya bilder!


Vinter


Den här scenen från ett One Tree Hill-avsnitt får mig faktiskt att längta efter vintern (och det är inte ofta jag säger detta, är inte ett så stort fan av vintermånaden...)! Det ser så härligt ut. :)

Plugg, plugg, plugg

Hej! Idag har jag gått på stan igen, fast med mamma. Vi fikade även på Åhléns café och jag tog fruktsallad med vaniljsås! Så himla gott, speciellt vaniljsåsen. Annars har det inte hänt något speciellt, har städat mitt rum som var alldeles för stökigt. Jag tror att jag ska rensa bort lite gamla grejer också, skulle verkligen behövas.

Nu är det dags att plugga och det känns långt ifrån kul. Men det måste göras så nu ska so:n och no:n nötas in i min hjärna, önska mig lycka till...


Waldorf

Idag har det som sagt blivit en dag på stan med Hanna och Linn. Fick med mig lite nödvändiga grejer hem som två baslinnen och två bh:ar! Vid sextiden så åt vi kinamat på Waldorf. Vi alla tog stekta nudlar med kyckling och det var ganska gott, men det var typ ägg i nudlarna så det blev som mosigt och grötigt eller vad man nu ska säga, haha.. Inget slår nudlarna från Exotic, så grymt gott ♥

På tal om Waldorf, så ska jag nog se ett avsnitt Gossip Girl nu. Har fått en ny favorit serie! Och headern fixar jag nog imorgon, har haft fullt upp idag. :)


Hej! Är just nu på Kulturens Hus med Linn ...

dsc05237 (MMS)

Hej! Är just nu på Kulturens Hus med Linn och Hanna och de målar naglarna... Vi har gått på stan sedan ett. Vi har kollat runt i alla de olika butikerna och druckit varmt choklad på mat&prat :) jag har letat ihjäl mig efter en enkel, ganska stor svart väska men jag har hittat inte en :(


Ny header?

Jag har haft min nuvarande header väldigt länge och den känns väldigt somrig så det är nog bäst att byta ut den, speciellt nu när sommar är över. Problemet är bara att göra headern, jag tycker att det är så jäkla svårt att hitta på något snyggt som man kan ha som header. Jag tror jag fortsätter att fundera på hur headern och designen ska vara tills imorgon för att ikväll är jag alldeles för trött att börja på något nytt. Nu ska jag hämta ett stort glas cola, se på några avsnitt Gossip Girl och bara ta det lugnt!

Tror jag dör så trött jag är

Hej! Jag har inte orkat uppdatera på bloggen nu för tiden, men det är därför att jag har haft fullt upp med skola och så är jag så himla trött efter skolan och då är det läxor och plugg så gäller. Känns inte så härligt, men så är det. Så jag skriver då jag hinner, då jag orkar och har lust. Iallafall, idag i skolan har det varit en lugn dag med epa-pass, elevens val och en mattelektion.

Vid halv sex så simmade jag och Linn. 50 längder blev det och det var skönt! Efter varje gång jag har simmat känns det asbra, typ som att jag flyger fram, haha. Det kanske låter lite skumt, men så är det. Jag är så himla trött så nu ska jag läsa lite, sedan krypa under täcket och släcka lampan! God natt ♥

Vi bakade blåbärsmuffins på elevens val (hemkunskap) idag! Våra blev nog inte riktigt klara, men de var goda ändå. :)


Go morgon! Sitter nu på bussen till skola...

Go morgon! Sitter nu på bussen till skolan. Det har verkligen varit en jättestressig morgon... Jag var redan stressad och så var jag så klantig att jag välte mitt puder i golvet och så gick det i bitar över hela golvet... Så jag missade min buss men jag hinner gott och väl med den här bussen :) men jag hatar stress... Idag i skolan är det HK de två första timmarna, great!


RSS 2.0