This is my time to stand

 

Så jäkla fin låt. :) Hon var också bäst i Melodifestivalen igår, enligt mig!


Tidig födelsedagspresent

Hallå! Idag har jag gått på stan med pappa ett tag för att leta efter en tidig födelsedagspresent till mig - skor. Det tog ett tag innan vi hittade något som passade, men till slut hittade vi ett par skor för halva priset, vilket gjorde det ännu bättre! Snygga och sköna var dom också :)


A walk to remember

Himla fin film!


Tävling

Jag är med i en tävling på www.fokis.se, där man kan vinna presentkort på Accessoarshoppen.se! Tryck HÄR för att komma till tävlingen. :)



Godis ♥

Hej! Tjejkvällen igår var jätterolig: vi såg på film, åt gott, fotade och busade. Ni är bäst, tjejer! ♥

Snodde bilder från Jennies blogg


Idag gick jag till Alba vid ett och såg på lite film och sedan ut på stan en sväng. Jag har också sett The Notebook idag, fin film! Ikväll blir det att bara ta det lugnt, se på tv och äta godis. Godis är gott.


Snart bär det iväg!

Dagen med Sigge har varit jättekul! Först kom hon till mig, vi satt och prata och letade efter nån bra film till ikväll som vi ska se. Vi hittade en, ''Allt för min syster'' heter den och den verkar jättebra, fast riktigt sorglig så jag kommer gråta jävligt mycket ikväll...har ju så enkelt att gråta till filmer, hehe. Sedan gick vi ut på stan, åt på Kebabhuset och fotade på Floras Kulle. Det blev några fina bilder tror jag, men Sigge har dom så jag lägger ut de senare när hon skickat dom!  :)

Om ett tag ska jag till Linn, sedan bär det av till Hanna där det är tjejkväll med de gamla tjejerna i klassen. ♥


Keeeebab

Hallå! Alldeles strax så kommer Sigge hit till mig. Vi ska väl vara hos mig ett tag, sedan ut på stan och äta kebab på Kebabhuset. Sigge har aldrig ätit kebab förut (!!!!) så jag får lära henne idag ;) det är ju svingott! Får hoppar att hon också tycker det.

Senare ikväll så är det tjejkväll hos Hanna med tjejerna från den gamla klassen! Kommer säkert att bli superbra :)


Ge mig sommar - NU!

Jag har längtat efter sommaren i flera månader nu och det värsta är att jag måste vänta flera månader till innan den kommer. Det är tragiskt...fast en STOR tröst är att jag åker till Rhodos 16 maj så då får jag lite sommar i förväg och får troligtvis lite färg på kroppen! ;D Tills dess får jag väl drömma mig bort till Rhodos, strand och värme ♥

Igår hittade jag en bild som nog måste vara åtminstonde tre år gammal. Jag är solbränd, har ljust hår och det är sommar. Jag funderar faktiskt på att färga tillbaka till min naturliga hårfärg som jag har på bilden, det är så jobbigt att färga utväxten hela tiden och det sliter ju på håret. Och den hårfärgen passar faktiskt bättre till sommaren, enligt mig. :)


Härliga, underbara lov

LOV!! Så himla skönt med lov nu, några dagar utan skolarbete (nästan...har ett par skolarbeten som måste göras under lovet, suck), kunna vara uppe länge och sova länge. Fyfan vad skönt alltså! Ska njuta till 110 % de här dagarna :)

I skolan idag har det varit svenskaprov, gick faktiskt riktigt bra! Kändes det som iallafall. Det har även varit en dag med tre so-lektioner, för att hinna klart med soarbetet om flodkulturer som vi håller på med just nu. Jag och min grupp han nästan klart, det blir bara lite att skriva under lovet.


L-O-V-E's just another word I never learned to pronounce

Jag är inte så jätteförtjust i Katy Perrys låtar, de går väl att lyssna på, men inget jag precis älskar. Men den här låten med henne och 3OH!3 är faktiskt riktigt bra!




Katy Perry & 3OH!3 - Starstrukk


Gjort om lite!

Jag har gjort om lite i bloggen nu bara för skojs skull. Bytt header, ändrat bakgrunden osv. Blev rätt så nöjd faktiskt :) Nä, nu måste jag sätta igång att plugga!

Halvdag

Hallå! :D Slutade skolan vid tolv idag, vilket var himla skönt. Nu är det ju endast en skoldag kvar, sedan lov!! Riktigt bra alltså. Resten av dagen/kvällen blir det plugg, ska nog även titta på nån film också. Idag är det även sista dagen på länge som jag behöver plugga, gryymt!

Igår på bilden ritade jag en denna riktigt fina teckning! Det skulle vara en avatar och jag tycker att jag lyckade riktigt bra! Ok, skojade...haha, denna bild var en aning oseriös ;)


Tävling hos Foki!

Jag är med och tävlar om ''Fokis outfit'' på Fokis blogg! Kläderna i outfiten kommer ifrån Kii.se! Klicka HÄR för att komma till tävlingen.

Nja....

Du Blev Estetiska Elin:
Du är estetiskt och konstnärligt lagd och har en enorm kreativitet som du måste få utlopp för. Din estetiska sida är din starka punkt. Du har en känsla för färg och form och vill arbeta praktiskt och gärna med händerna, kanske genom ditt eget företag. Under din utbildning finns stora möjligheter att studera utomlands.

Nedan följer ett urval av yrken och utbildningar som kan passa dig!

____________________________________________________________________________________

Design och hantverk - florist, inredning, mode, textil, smide, metall, trä

Jag gjorde ett test på msn.com om vad jag skulle kunna ha för yrken! Jag håller inte riktigt med: Jag är inte duktig på att jobba med händerna, typ att sy, pyssla osv. Jag skulle ju nog vilja arbeta med något som har med musik att göra! ;)

Tryck HÄR för att komma till testet.

Två dagar kvar nu!!

Lugn skoldag idag förutom provet vi hade i NO. Det var lite knepigt, men jag kunde svara på alla frågor så hoppas att det gick bra iallafall! Slutade vid två, vilket var riktigt skönt. Det är bara två dagar kvar nu till ett härligt sportlov! Det kommer bli riktigt skönt att få vila ut, få göra massa roliga saker med vänner och inte vara i skolan. Två dagar kvar, två dagar kvar...

Ikväll blir det plugg till svenskaprovet som är på torsdag. Efter det är alla prov för nu bortgjorda, hääärligt ;D


Tävling hos Caroline!



Jag är med och tävlar hos Caroline, en tävling där du kan vinna en look av fjorton! Jag valde denna look eftersom jag gillar den riktigt mycket, det är en look som skulle passa väldigt bra nu till våren. Jag har ingen skinjacka, och de är oftast dyra, men skulle jättegärna vilja ha en som i denna look! Looken är helt enkelt jättefin, något som jag jättegärna skulle vilja ha på mig.

Klicka HÄR för att komma till tävlingen!

Hur nöjd som helst!

Första skoldagen för veckan avklarad! Det är inte långt kvar till lov nu, bara tre skoldagar kvar, känns himla skönt. Typ hela skoldagen idag har jag varit riktigt trött, vet faktiskt inte riktigt varför...så det ska bli skönt att sova ikväll! Idag fick vi även tillbaka spanskaproven vi gjorde i fredags och jag är så nöjd som man kan bli över mitt resultat. 131/131 poäng, full pott! :D

Ikväll blir det en kväll med mycket No-plugg....det är prov imorgon om kemiska reaktioner och sådant och jag ser verkligen inte fram emot det, men det måste ju göras så :)


Vampire Diaries

Jag har precis sett två avsnitt av denna serie, Vampire Diaries! Den är himla bra faktiskt :)


Marcus Hellner och Johan Olsson!

Egentligen så är jag inte så intresserad av att titta på skidåkning, skidskytte och sånt. Men igår kväll så satte jag mig faktiskt framför tvn och såg på skidåkning. Och det var mest spännande jag sett på länge! Marcus Hellner fick osguld och Johan Olsson osbrons! Det var verkligen skitspännande och de båda svenskarna gjorde enormt bra ifrån sig!


Noplugg....

God morgon! Igår kväll så såg jag och Linn, Moa, Hanna, Pablo, Oskar och Andreas på Melodifestivalen hos Moa. Fast egentligen blev det inte så mycket melodifestivaltittande, Oskar var busig som sappade över till andra kanaler eller stängde av ljudet, haha! Vi såg även på lite småkonstiga klipp på youtube ett tag. Rolig kväll iallafall!

Idag.........blir det noplugg. Det känns inte så trevligt, men det är prov på ''kemiska reaktioner'' på tisdag så plugga måste man ju. Ikväll ska jag även till padre! :)


Semlor

Hej! Mormor och morfar är här så jag, mamma och dom har ätit en väldigt god lunch och fikat semlor. Jag är inte så förtjust i semlor, men det är nog därför att jag inte riktigt gillar grädde. I tårta går grädde bra, och även till typ en kladdkaka, men inte i stora mängder. Jag vet inte riktigt varför, jag bara inte gillar grädde, haha! Men de här semlorna hade inte så mycket grädde i sig och de var asgoda! Så idag åt jag årets första semla faktiskt :)

Ikväll så ska jag och några vänner se Melodifestivalen tillsammans. Kommer nog bli great. Ni får ha en bra dag, puss! ♥


Helg

Helg!! Alltså veckorna går riktigt snabbt nu för tiden. När det precis har blivit måndag så är det fredag igen. Inte för att jag har något emot det ;) Det var spanskaprov idag och det kändes riktigt bra alltså, kunde svara på allt och var typ inte osäker på något. Så jag hoppas att det gick bra!

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, kanske bara blir att ta det lugnt framför tvn och något gott och onyttigt att äta. Låter finfint tycker jag! :)


Glee!

Nu är det Glee! ♥


Våfflor

Hej! Skoldag idag. Vi hade två Epa-pass och tre vanliga lektioner. Rolig dag faktiskt! Efter skolan så gick jag, Hanna och Linn hem till Linn. Vi hade tänkt plugga, men det gick inte så vidare bra...hehe, men det brukar oftast bli så då man tänkt plugga med vänner. Vi åt iallafall våfflor, det är så himla gott! ♥

Ikväll blir det spanskaplugg och tv. Glee är ju klockan åtta! Spanskaprov imorgon, men jag känner mig rätt så säker på spanskan så det blir nog bara att titta igenom allt ännu en gång :)

Hahah, två lite fula bilder på Sigge, mig och Hanna idag i skolan! ;)


Kort dag!

Hejsan! Kort skoldag idag, från 8.00-10.50, rätt så härligt. Sedan skoldagen har jag i stort sett inte gjort nånting, borde sätta igång med pluggandet, men det känns inte så lockande...men måste man så måste man!

Tidsfördriv

Först, namn; Josefine

Vad är klockan? 19.08

Dig själv;
Ålder? 13, 14 om 15 dagar :D
Bor? Luleå.
Hårfärg? Brunt, fast min naturliga hårfärg är mörkblont typ.
Längd? 169 cm
Piercingar? Bara i öronen.
Utseende? här!
Har du snygg klädstil? Alltså jag själv tycker ju att det jag klär mig i är snyggt, annars skulle jag ju inte ha på mig det, men ibland klär jag mig lite snyggare och andra dagar inte.
Märkeskläder? Nä, är inte i behov av det.
Skrattar du ofta? Ja, jag älskar att skratta :D
Blir du lätt sur? Nja.
Är dina kompisar snälla? Jodå!
Vem kan du berätta allt för? Jag kan inte berätta precis allt för någon, men jag har ett par vänner jag berättar väldigt mycket för, men den jag berättar mest för är nog Hanna.
Är du social? Ja, oftast.
När grät du senast? När jag såg på Spiderman 3 förra veckan! Haha, jag har väldigt lätt för att gråta till sorgliga filmer...
Hur många vänner har du på Facebook? 144
Är du knasig? Ja, helkansig!
Är du helst hemma, eller ute? Beror på humöret.
Är dina föräldrar gifta? Nej.
Hur många syskon har du? Ett.

Favorit;

Färg?
Har ingen speciell favoritfärg, men typ blå.
Dricka? Mjölk och julmust!
Maträtt? Kebab.
Dag? Lördag.
Klädesplagg? Jag måste säga jeansleggins! En enormt bra ''uppfinning'', mycket skönare än vanliga jeans :)
Person? Mina underbara vänner och familj.
Antingen eller;

Cola | Fanta
Röd | Rosa
Katt | Hund
Matte | Engelska
Helg | Lov
Dag | Natt
Svart
| Vit

Motsatta könet:

Vilken färg på håret?
Svart eller brunt är snyggast tycker jag! Men även blont :)

Ögonfärg? Spelar ingen roll.

Sportig eller "gangster"? Haha, sportig tror jag.

Längre eller kortare? Längre!

Hur ska personen se ut? Alltså det här är svårt...men tex som någon av de här ser ut:

Hur ska personens stil vara? Inte allt för avslappnad, men inte allt för uppklädd eller vad man ska säga. Jeans, nån snygg t-shirt och ett par snygga skor är snyggt!

Dröm-personlighet: Han ska va omtänksam, rolig, glad, pålitlig, inte vara falsk och vara sig själv.

Hur imponerar personen på dig? Vara sig själv, stå för det han gör.

Hur kan personen göra dig glad? Genom att personen är glad, glädje smittar av sig så lätt.

Mobil;

Vilken mobil har du? Sony Ericsson c702
Vilken operatör? Halebop.
Hur mycket pengar har du? 194, 61 kr.
Vem ringde du senast? Moa.
Vem ringde dig senast? Angela.
Har du gratis sms? Ja.
Om ja, hur många har du skickat&hur många har du kvar? Jag har 1513 sms kvar och har alltså skickat 1487 sms.
Vem blir du gladast för att få sms av? Ingen speciell just nu.
Vad är ditt nummer? Och det skriver jag ju självklart här....
Vad står det i ditt senaste sms i inkorgen? ''Jaaaaaaaaaaaa..........''
Senaste skickat? ''Bara två veckor kvar nu <3333''
Vem smsar/ringer du oftast med? Jag smsar mest med Hanna, men jag vet inte vem jag ringer mest med.
Svarar du snabbt på sms? Ja, rätt så.

Övrigt;
Vad skulle du göra om du vann 1 miljon kronor?
Hoppa och skrika som en galning, haha!

Har du ett bra självförtroende? Ja faktiskt. Ibland är självförtroendet lite sämre, men just nu är det bra!

Är du kräsen? Nja, beror på vad vi pratar om.

Vad hatar du? Getingar!!!!!!!!!!

Har du dåligt temperament? Ibland.

Är du tålamodig? Rätt så!

Vill du gifta dig? Någon gång i framtiden kanske :)

Har du glasögon? Nej.

Vem sov du senast med? Hanna och Linn.

Brukar du komma i tid till skolan? Ja, jag har faktiskt riktigt svårt att komma för sent...

Vad tror folk om dig? Det vet jag faktiskt inte.

När steg du upp idag? Tjugo minuter över sju.

Vilken låt lyssnar du på när du är ledsen? Ingen speciell.

Hur många är online på din msn? 27.

Vad har du för status? Tillgänglig.

Vilka skriver du med? Ingen just nu.
Vad ska du göra imorgon? Skola, men slutar redan vid elva! Efter skolan blir det kanske att vara med någon och så blir det även plugg.

Vilken låt lyssnar du på? Salem Al Fakir - Astronaut
Vad stör du dig på just nu? Vissa människor.
Vad gillar du just nu? Att det är endast är åtta dagar kvar i skolan tills lov och att jag fyller år om femton dagar :D

Vad heter dina syskon? Jennyyyy!
Har du några husdjur? Yes, en undulat som är gammal som gatan ;)
Vilka fönster har du uppe? Blogg.se, facebook, msn och windows live hotmail.
Var detta jobbigt? Nä, inte alls.
Vad är det för dag? Tisdag.
Vad är klockan nu då? 20.00 (det här tog ett tag märker jag nu....:o)


Rolig dag på Stil!

Riktigt rolig och jobbig dag på Stil! Dagen började med spinning som jag tyckte var riktigt jobbigt. Sedan blev det aerobic, vilket jag tyckte var till en början helt tjorvigt, men sedan föll alla bitarna på plats och det blev genast mycket roligare! Efter det blev det lunch, raggmunkar, mums. Efter lunch hade vi två pass: afro och body balance. Afron var rolig, men lite småkonstig, haha. Body balance var rätt så kul, men väldigt jobbig.

Nu är jag hur trött som helst och tror att jag ska baka chokladbollar eller nåt. Puss :)

Tävling hos Foki!

Jag tävlar på Fokis.se om valfria t-shirts från phoenixtshirt.com! Min favoritt-shirt från den sidan är denna:

Tryck här för att komma till t-shirten!

 

Tyck HÄR för att komma till tävlingen!

Rhodos 16 maj! ♥

Nu är det endast (okej...det är ganska länge kvar...) 89 dagar kvar tills jag åker till Rhodos! Jag ser verkligen fram emot det. Älskar sol och värme så det kan nog inte bli bättre. 89 dagar kan faktiskt gå riktigt snabbt! Troligen. Kanske. Hoppas jag!


Stil

Hallåå! Skoldag idag, rätt så rolig faktiskt. Vi hade matteprov och jag tror och hoppas att det gick bra!

Imorgon blir det nog en himla rolig dag. Skolan har friluftsdag då man får välja att åka till Måttsund och åka slalom, träna på Stil på Porsön m.m. Jag och några till valde att träna på Stil! Det blir spinning, aerobic, afrodans och body balance. Jag ser verkligen fram emot det! Så det blir en heldag där + så får vi lite sovmorgon (:

 

 

- People change, things go wrong. Shit happens, just hold on, life goes on.


Strålande väder!

Jag har precis kommit hem från en långpromenad runt sjön. Det är hur fint väder som helst, det måste vara den finaste dagen denna vinter! Bara någon minusgrad, strålande sol och det blåser nästan ingenting. I vanligt fall så gillar jag verkligen inte vintern, men om vädret är så här, då kan det gärna få vara vinter! ;D

Ikväll så åker jag till mamma och där väntar tydligen någon Alla Hjärtans Dag-present till mig och Jenny. Jag får önska er en glad alla hjärtans dag! Kram ♥


Ny header!

Nu har jag suttit ett tag och fixat ihop en ny header! Kände för lite förändring så nu är en ny header på plats :) Jag kanske ändrar färg på bakgrunden också, men det blir imorgon i såfall, håller på att somna, god natt!


Gamla headern


Melodifestivalen

Valentine's Day var väldigt rolig och bra! Så den rekommenderar jag ;D Det blev jag och Moa som gick på bion eftersom Hanna inte kunde :( Men det blev iallafall trevligt hur som helst. Efter bion blev det att se tv med familjen och lite gäster som var på besök, melodifestivalen. Haha, jag tror nog att många tonårstjejer blev kära i Erik Saade ikväll!


Valentine's Day

Hallå! Jag mår superbra idag, är helt utvilad och har fått sova de timmarna jag behöver, så himla skönt! Idag blir det nog att ta det lugnt till vid sex-tiden då jag, Hanna och Moa ska och se Valentine's Day på bio. Den verkar bra och det var väldigt många kända skådisar med i filmen, tex Jessica Alba, Ashton Kutcher, Julia Roberts. Så det kommer nog att bli hur bra som helst :)


Somnar snart....

Hallå! Kvällen hos Samuel vart rolig! Film, bus och skratt. På filmkvällen var det ganska många från klassen plus lite annat folk. Kom dit vid halv sju och åkte hem vid elva och nu är jag heeelt slut. Så jag tror att jag ska lägga mig snart, skulle vara riktigt skönt. Jag ska även ta en sovmorgon imorgon, det behövs verkligen efter en veckas slit i skolan!

Imorgon blir det bio med vänner! Valentine's Day hade vi tänkt se, det kommer säkert bli bra :D

Presenten till Samuel:

  • 10-pack colaburkar
  • Winegums
  • En gott och blandat påse
  • Kexchoklad
  • ''Kärlekstugg''
  • Nån mjölkchoklad
  • Kola

Stan

Hejsan! Nu är det helg och det känns då hur skönt som helst :D Idag så har det varit en vanlig skoldag, förutom att jag hade uvecklingssamtal (som gick jättebra!) och att det var lite mysig stämning nere vid fiket. Eftersom det är Alla Hjärtans Dag på söndag så var fiket utsmyckat med fina ''kärlekssaker'', det såldes semlor (inte för att det har någonting med Alla Hjärtans Dag då...) och man fick goda geléhjärtan!

Efter skolan så gick jag, Hanna, Angela och Moa på stan. Jag, Hanna och Moa köpte present till Samuel och jag kan säga att det är en fet present! Han har nämligen födelsedagsfest/filmkväll ikväll, kommer säkert att bli roligt!

Sötaste bästavän! ♥


Snälla, kan det inte bli sommar, NU?

Jag längtar fruktansvärt mycket till sommaren så här kommer lite fina sommarkläder! Allt förutom klänningen (som är från Ellos) är från H&M.


Feber..?

Hej! Skoldag som gick otroligt sakta kändes det som, men den var ändå rolig. Skolan är roligare nu än förut faktiskt, vet inte varför, det är bara så! Skoldagen slutade vid tre och då bar det hem. Jag känner att jag typ börjar få feber och jag tog precis tempen och det var inte mycket feber, bara några grader mer än det jag brukar ha, men jag känner mig hängig och det skiftar från att jag fryser till att jag svettas...så det blir att vila ikväll, har ingen lust alls att missa skolan imorgon!


Fönster kan ibland skrämma mig

Ibland kan fönster skrämma mig pga en viss anledning. Det var i våras, då jag, Moa och Hanna såg på skräckfilm hemma hos Moa. När vi var mitt i det mest läskigaste i filmen såg vi att persiennen i fönstret inte var helt nere och för att hindra att det skulle dyka upp något i fönstret så var vi ju tvugna att gå och dra ner persiennen. Vi satt länge och pratade om vem som skulle gå och dra ner persiennen, men till slut bestämde jag mig för att jag kunde gå. Jag gick till fönstret och tänkte ''äh, det kommer inte dyka upp något utanför fönstret, det är ju bara i filmer det händer sådant, inte i verkligheten''. När jag precis tänkte dra ner persiennen så ser jag två människor krypa utanför fönstret!!! Jag började skrika högt och Moa och Hanna skrek för att jag skrek och mitt hjärta typ stannade för någon sekund. Sedan kom jag på att jag kände igen jackorna på de som kröp utanför fönstret...

Det var Jennie och Linn som kröp där utanför, som hade tänkt skrämma oss. Då blev jag enormt lättad! Det är ganska kul nu då man tänker tillbaka på det, men det var hur hemskt och läskigt som helst då!

ISKALLT

Hallå! Vanlig skoldag idag förutom att det inte blev någon musik på morgonen därför att musikläraren var borta och jag var hos tandläkaren mitt på dagen. Vi åkte även skridskor på idrotten och fötterna frös sönder...det var inte alls trevligt, men det var hur skönt som helst då man kom in i värmen igen.

Efter skolan har jag hunnit se på Spiderman 3. Ikväll händer det inget speciellt tror jag, kanske lite plugg. Det behövs nog eftersom vi har fyra prov de kommande veckorna ;)

Lite bilder från idrotten ;D


Chokladbollar

Hej! Vanlig skoldag idag och efter skolan så gick jag, Moa och Hanna hem till Moa. Vi bakade chokladbollar, tittade i skolkataloger och busade lite smått, haha ;) Det var iallafall kul!

Snart ska jag iväg och simma. Ni får ha en jättebra kväll, puss!

Tävling hos Foki!

Jag är med i tävling på fokis.se! Du har chans att vinna kläder och accessoarer från Melba.se, du kan vinna precis det du vill ha! Klicka HÄR för att komma till tävlingen!

Om jag vinner skulle jag vilja ha den här tröjan :)


I better keep on walking

Hejsan! Jag sitter och lyssnar på musik och kollar runt på lite olika bloggar. Det var en ganska rolig skoldag idag, inte den roligaste, men inte den tråkigaste. Helt enkelt en vanlig skoldag. Det var skridskor på idrotten, inte så omtyckt av mig eftersom tårna frös sönder och jag är ganska usel på att åka skridskor, haha ;)

Ikväll blir en lat kväll, tänkte ta en paus från skolarbetet (men måste först plugga pyttelite engelska....) och lägga mig och se på en film. Är hur trött som helst så det blir nog också en tidig kväll för mig! Kram ♥


Helt slut

Hallå! Jag är helt slut just nu. Suzannes femtioårsfest var väl sådär rolig, iallafall för mig. Men det vuxna verkade ha det himla trevligt! Jag hjälpte till med disken, tände/bytte ljus, rättade tävlingar och lite andra smågrejer. Festen var i  någon festlokal i Gammelstan och vi kom hem halv fyra ungefär och då var jag död kan man säga, så då var det enormt skönt att få krypa under täcket och stänga ögonlocken.

Idag har det blivit att ta det lugnt, sett film (Spiderman) med Jenny och käkat godis ;) Snart blir det skolarbete, känns inte så härligt med tanke på att jag är svintrött....men det måste göras och när det är gjort blir det nog att se på film! :D


Humöret är på topp

Rubriken säger det mesta. Mitt humör idag är på topp! Jag tror det är för att jag har köpt två par nya byxor idag - jeansleggins och chinos. Ibörjan var det omöjligt att hitta byxor men PANG så hittade jag det jag sökte efter helt plötsligt. Om jag orkar så lägger jag upp bilder på köpen i ett inlägg senare. Jag har även hunnit med att simma idag, det var hur skönt som helst. Kanske inte under själva simningen, men efter!

Om ca en timme åker jag till pappa och därefter till stället där Suzanne ska ha sin femtioårsfest. Jag och de andra ''barnen'' (syster, Jenny och Johanna tror jag...) ska hjälpa till och vara kökshjälp typ. Så hela kvällen och natten blir det partyyyyy.


Äntligen helg!

Helluuu! Äntligen helg nu, känns riktigt skönt. Sista skoldagen för veckan gick väldigt snabbt! Efter skolan så tog jag bussen in till stan och var med Alba, Sara-Marie och Julia. Vi gick runt på stan ett tag, sedan gick vi hem till Alba och åt glass (♥) och såg film. Åkte hem vid halv sex och nu sitter jag här och snart blir det gómiddag!

Ikväll så blir det bara att ta det lugnt, se på film med syster och mor antar jag. Imorgon ska jag upp tidigt hade jag tänkt mig...jag ska och simma och bussen går klockan halv tio, känns tungt att gå upp då det är lördag (!), men jag har bestämt och jag ska simma! Imorgon blir det även partajj, Suzanne har femtioårsfest så det blir en fullspäckad dag imorgon, men det kommer nog bli kul! :)


Lista - bara för skojs skull

1 SAK SOM SKRÄMMER DIG:
• Att någon som står mig väldigt nära dör

2 SAKER SOM DU ALDRIG NÅGONSIN SKULLE GÖRA:
• Röka eller snusa, det är bara onödigt
• Flytta till ett kallare ställe än det jag bor på

3 SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
• Bada och sola på sommaren
• Vara med underbara vänner
• Sjunga

4 SAKER DU VERKLIGEN ÄLSKAR:
• Att umgås med vänner som gör en så där extra glad
• Att skratta, alltid lika kul!
• SOMMAREN!
• Julmust

5 SAKER DU VERKLIGEN HATAR
• Vintern då det är riktigt kallt
• Kyla
• Vänner som inte kan vara glada för ens skull
• Dryga och elaka människor
• Getingar

6 SAKER DU ALDRIG NÅNSIN HAR GJORT:
• Hoppat bungyjump
• Varit i någon annan världsdel än Europa
• Rökt
• Skadat mig allvarligt
• Åkt slalom - haha, jag känner mig lite ensam och mobbad eftersom många av de jag känner åker slalom och jag har själv har inte ens testat....men just nu känner jag inget behov av att åka slalom, men någon gång i framtiden testar jag nog att åka!
• Skolkat

7 SANNINGAR OM DIG SJÄLV:
• Jag är allergisk mot pälsdjur
• Jag äter medicin (levaxin) därför att jag har hypotereos, typ underfunktion av sköldkötlarna
• Jag är oftast ganska blyg med folk jag inte känner, men det är jag inte alls med mina vänner
• Jag älskar att lyssna på musik, skulle inte kunna klara mig utan musik
• Jag är egentligen mörkblond, men har färgat håret brunt
• Jag ÄlSKAR gruppen Mando Diao och det har jag gjort i flera år nu
• Många tycker att jag ser äldre ut än vad jag egentligen är

8 PERSONER DU TRÄFFAR VARJE DAG:
Inte exakt varje dag, men de jag träffar ofta
• Syster
• Linn
• Hanna
• De i skolan och i klassen
• Mamma
• Pappa
• Olivia
• Moa

Exotic

Hej! Härlig dag idag: endast tre lektioner fram till klockan halv tolv då vi slutade för dagen. Då åkte jag, Hanna, Linn, Angela och Olivia in till stan och åt lunchbuffé på Exotic som bestod av olika rätter och glass till efterätt! Jag blev riktigt mätt, men gott var det! Efter maten gick vi runt på stan och vi åkte i snödjuret som finns i stadsparken. Haha, de små barnen som åkte i den samtidigt som oss stirrade på oss då vi åkte den, haha, men det var iallafall kul!

Haha, en ful bild på mig och Olivia fotad av Hanna!

 

Ikväll blir det tacos till middag, känns som att det är fredag idag, har den där ''fredagskänslan'', men tråkigt nog så är det torsdag och ännu en till skoldag innan helgen :( Men nu ska jag plugga spanska, kram ♥

 


Kemi

Hejsan! Vanlig skoldag för mig idag, höll seriöst på att somna på vissa lektioner. Vet inte riktigt varför jag var så trött just idag...annars har det inte hänt så mycket idag, har gjort NOläxa tillsammans med Linn via msn, haha! Det går också, det ;) Imorgon kommer nog bli en rolig dag - slutar skolan vid lunch och sedan ska jag med underbara vänner och käka buffé på Exotic, kommer nog att bli hur bra som helst ♥


Simning

Hej! Min dag började med ett besök på vårdcentralen då jag tog prover och sedan blev det skola hela dagen fram till klockan två. Efter skolan har jag inte gjort någonting, suttit och sjungt för mig själv, haha, och dator. Nu måste jag skynda mig, ska nämligen och simma snart! Kram ♥

break break your heart

Den här låten får mig sommarkänslor mitt i vintern! Och den får mig även att längta ännu mer till sommaren. Kan det inte bli sommar nu? :D

Taio Cruz - Break your heart


Glasseliglass

Hej! Första skoldagen för veckan gick jättebra, fast i morse kände jag verkligen inte alls för att gå till skolan, ville ligga kvar i sängen och sova...men dagen gick fort och den var faktiskt kul. Efter skolan tog jag bussen till Alba och var med henne och Sara-Marie ett tag. Vi tog lite bilder, såg tv och åt glass med chokladsås ♥♥♥

Nu ska jag äta middag och sedan blir det att plugga...känns inte så lockade, men äh, det måste ju göras så ;) Ha en superbra kväll! :D


RSS 2.0