Sex and the city 2

Första skoldagen på veckan avklarad! Det känns riktigt skönt att det är mindre än två veckor kvar till skolavslutningen! Det känns inte riktigt som att skolan snart är slut, men som tur var så är det snart slut på skolan. Anyway, skolan idag gick väldigt bra. :)

Snart ska jag, mamma och Jenny på bio! Vi ska se ''Sex and the city 2'' och jag hoppas att den är bra! Dock så har den fått väldigt dålig kritik, men kritikerna kan vara lite småkonstiga ibland, hehe.


Träskdroll på drift

Hej! Idag har jag gått en snabb sväng på stan med mamma. Vid fyra så gick jag och Linn in till stan igen för att se på dansuppvisningen ''Träsktroll på drift'', där bla Hanna och Sigge var med! Uppvisningen var jättebra!

Snart så åker jag till pappa och där ska vi fira Jenny eftersom hon har fyllt år! Presentöppning och fika blir det. =)

Ny header!

Förresten, jag har fixat en ny header! Den blev lite mer somrig med bilder från Grekland. Den blev bättre än den förra tycker jag så nu ska jag ha den här ett tag, tills jag tröttnar!


Eurovision song contest utan Sverige

Hejsan! Idag har det varit en lugn dag för min del. Mormor och morfar har kommit och ätit middag och tårta därför att Jenny fyllde år i torsdags. Annars har det inte hänt mycket alls. Ikväll så är det Eurovision song contest, dock utan Sverige, men jag ska se det ändå! Jag har mina favoriter som jag har nötit i några dagar nu :)

Turkiet! Manga - We could be the same

Belgien! Tom Dice - Me and my guitar


Vilken kväll!

God morgon! Igår hos Calle hände en ganska knäpp sak...vi som var hos Calle gick till Trolltjärn och så fick Linn, Max, Axel, Olivia och Marcus för sig att de skulle gå ut på två bryggor som var lösa i vattnet och dom flöt ut så att dom hamna mitt i Trolltjärn och Marcus blev själv på en flotte som typ flöt ännu längre ut än den andra bryggan. Sen så ser vi en polisbil sakta in och så kommer poliser ut och hjälper Linn, Max, Axel och Olivia i land. Men Marcus är kvar där ute helt ensam och övergiven (hahah) så det tog ett tag att få in Marcus i land.

Haha, vilken kväll alltså! Som tur var så skrattade poliserna och de tog även kort för att det såg så roligt ut. Annars så såg vi på film, åt tårta och spelade buzz! :)

Helg!

Gud vad härligt det känns med helg! Även fast skolveckan inte har varit så jättejobbig, så är det fortfarande lika skönt med helg. Idag efter skolan åkte jag in till stan med Moa och Angela. Jag hittade en hel del fina kläder och en del av plaggen fick följa med mig hem! Jag ska nog in till stan en sväng till imorgon och då ska jag kolla lite mer på de kläderna jag inte köpte. :)

Självklart så drack vi milkshake på Blå Gåsen!



Ikväll har Calle filmkväll/födelsedagsfest så det blir att gå på det! Men först våfflor till middag, svingott *dreglar*

19 år idag, Jenny!

Hej! Skoldag idag som vanligt, det hände inget speciellt förutom att vi fick sluta en timme tidigare! Det gillar vi. :) Efter skolan gick jag, Hanna och Linn hem till mig och de fick presenter från Grekland och vi satt väldigt länge i min hall och pratade, haha.

Idag fyller min syster 19 år! Hon börjar ju bli gammal...haha, grattis Jenny!


Trött...

Idag har jag, Hanna och Moa samlat in pantburkar och pantflaskor (Operation Dagsverke) och pantat dom. Vi fick ihop 442 kr! Efter att vi pantat de så åkte vi hem till Moa och åt glass. Glass med kola och chokladsås, mmm ♥

Jag är jättetrött nu efter lite sömn i natt så nu ska jag plugga lite, se på Desperate Housewives och O.C och det blir en tidig kväll för mig!


Aj

Vilken hemsk natt...jag vaknade mitt i natten av att jag hade svinont i magen och mådde illa. Det kändes som att jag skulle spy hela tiden, men det kom aldrig. Jag hatar den där känslan då det känns som att man ska spy, men så spyr man inte utan man känner den där känslan i typ flera timmar. Iallafall, jag låg vaken några timmar och när jag äntligen hade somnat så kommer Jenny klockan åtta och ska ha datorn i mitt rum och då var den sovmorgonen förstörd...

Det värsta är att jag fortfarande har ont i magen och jag vet inte vad jag ska göra åt det :(

I Grekland på någon toalett, hehe


Operation Dagsverke

Skoldagen idag har varit kort och bra! Matteprov första timmen och det gick väldigt bra faktiskt och det känns väldigt skönt att ha det bortgjort nu. =)

Imorn är det Operation Dagsverke, då vi på skolan ska arbeta en dag för att samla in pengar, och jag, Hanna och Moa ska samla pantburkar och pantflaskor. Så efter skolan idag så har vi cyklat runt och lagt papper i brevlådor om att de ska lämna sina pantburkar och pantflaskor utanför huset så hämtar vi upp dom. Vi ska mötas halv elva imorgon så det blir sovmorgon - grymt! :D


Bilder från Grekland

Jag gör nån skum min, haha

Det ser ut som att jag och Jenny håller handen...men det gör vi inte ;)

 

Det finns många fler bilder och några har jag inte fått ännu, så det här får räcka för den här gången!


Skola igen

Hej! Det kändes ganska skumt att gå till skolan nu efter ledigheten. Allt förändrades på typ en sekund - ena sekunden så ligger man på en strand och steker och äter jäkligt god mat och andra sekunden så är man i skolan och äter inte en så jättegod skolmat. Fan vad konstigt det känns alltså...haha, men skolan gick iallafall ganska bra idag!

Bilder från Rhodos kommer förhoppningsvis upp ikväll om inte min syster sitter allt för länge vid datorn. Hon har något stort skolarbete så hon har haft datorn hela tiden, men just nu har hon någon sorts paus eller nåt. Men om jag får dag i datorn ikväll så laddar jag upp bilder! =)

Här är iallafall en bild! Världens finaste utsikt från balkongen :)


Hemma...

Veckan i Grekland har varit grym! Värme, bad, sol, god mat, ingen stress och nu har man även blivit lite brun också! Jag vill tillbaka till Rhodos, jag är typ deppig nu när vi kommit hem. Dock så ska det bli himla trevligt att träffa alla vänner och mamma igen! På tal om vänner, jag måste säga att jag har två underbara vänner som tog sig tid att komma till flygplatsen då jag skulle åka och säga hejdå och dom kom även idag till flygplatsen och välkommnade mig hem! Hanna och Linn, ni är BÄST

BILDER FRÅN RESAN KOMMER SENARE!

Nu sticker vi!

Eller om en halvtimme...men jag ska stänga av datorn nu och kolla en extra gång så att allt är med. Uppdateringen kommer att stå på noll i en vecka nu, men under tiden jag är i Grekland ska jag bara njuta och fyfan vad kul det ska bli! Kram ♥

Snart bär det iväg till Rhodos!

Klockan halv sex går planet!


Chillar på balkongen

Jag sitter med datorn på balkongen och det känns ganska overkligt att jag har linne på mig, sitter i skuggan och fryser ingenting. Härligt om något! Jag lyssnar på fin musik och ska nog snart se ett avsnitt av O.C. Det blir en lugn, men väldigt skön lördagskväll för mig. :)


Packat och klart

Hej!
Nu är nästan allt nerpackat och jag är hur taggad som helst inför resan. Om ungefär ett dygn är jag på flygplatsen, påväg mot Rhodos! Det som är lite lustigt är att det är varmare här i Luleå än på Rhodos... så jag hoppas att värmen stiger i Grekland, eller att väderprognosen är fel. Men jag ska inte klaga, vädret här är supervarmt och nu är sommaren här kan man säga! :)


Monopol ute i solen

Jäkligt bra dag det har varit idag! Vid ett-tiden mötte jag Sara-Marie och Alba och vi gick runt på stan och åt lunch på Subway. Efter många om och men om vad vi skulle göra efter lunchen så gick vi hem till Alba och solade på gården. Efter ett tag så spelade vi monopol på en filt ute i solen i två timmar! Riktigt roligt och riktigt skönt med sommarvärme :)

Jag känner mig så där extremt lycklig då solen är framme och det är så varmt ute att man svettas, så där extremt lycklig som jag inte varit på länge. På söndag åker jag till Rhodos och när jag kommer hem är det inte länge kvar till sommarlov. Ibland är livet verkligen underbart!


The bounty hunter

God morgon! Bion igår  var väl ganska så bra, inte dålig men ingen sådan här film man precis kommer att komma ihåg. Ganska bra helt enkelt! Jag, Hanna, Marcus, Andreas, Pablo och Calle cyklade in till bion i stan vid halv nio och det var 17 grader i skuggan! Sommarvärme och det var helt kvavt ute, ja, det kändes som att man var utomlands. Det var en exotisk värme typ. :)

Gott på bion :)

13 maj

Dagens humör: Glad över det fina vädret!
Dagens bästa: Att det är som sommar ute!
Dagens sämsta:
Allvarligt talat så kommer jag inte på något dåligt med dagen... :D
Dagens nedräkning: 2 dagar tills jag åker till Grekland
Dagens smink och hår
: Nästan osminkad (har bara lite mascara) och håret utsläppt
Dagens väder: Typ +25 och sol!
Dagens Kvällens planer: Bio
Dagens bild:

I Södra hamn


Sommarvärme

Det är verkligen svinfint väder ute! Över 20 grader, sol och härliga vindar. Sommar? Ja typ! Idag så har jag varit en snabbis på stan med mamma och vi gick in till stan och jag hade klätt mig alldeles för varmt med jacka och allt. Efter stan så satte vi oss vid vattnet i Södra Hamn, solade och åt glass. =)

Om ett tag ska jag och några vänner på bio. Vi tänkte cykla in till stan vilket får det att kännas ännu mera sommar!

Lediga!

Nu är vi äntligen lediga! Ledig torsdag, fredag och helgen såklart + sju dagar i Grekland = 11 dagar, inte fy skam! Just nu känns det underbart och jag hoppas att den känslan håller i sig ett tag till. Det borde den ju göra med tanke på att jag sticker till utlandet snart!

Imorgon ska jag sova ut, på dagen blir det nog en liten tripp till stan men det är ju röd dag så det är nog inte så mycket som är öppet, tyvärr. På kvällen blir det bus med vänner! Nu ska jag hämta ett fet, stort glas cola och se O.C ett tag. Kram ♥


Bilder från klassikern

Sigges bilder fotade med hennes underbara kamera!


Alla klassiker avklarade!

Jag är helt slut...eftersom idag har jag, Hanna och Sigge cyklat klassikern och den är två mil lång... vägen sög eftersom det var hål så att man guppade fram och fick ont i rumpan. Fast det var roligt ändå! Vi pausade ganska mycket efter vägen då vi filmade, tog kort och drack vatten - ja sådant. :) Och nu är alla klassiker avklarade för detta skolår, awesome!

Sigge tog en hel del bilder då vi cyklade, som jag kan ladda upp när hon har skickat dom. Ha en bra kväll! ♥






Klänningar

Nu har jag valt ut de klänningar jag ska ta med till Rhodos och jag tror att det blir de här nere! Jag längtar efter att ha på sig klänning och vara barbent. ♥


  • Från vänster: Halens | Diva | Ellos | Gina Tricot | Halens

Packlista

Hej! Då var skoldagen avklarad för idag och det återstår endast två dagar kvar av skolan denna vecka, galet bra! I skolan har jag fått bort lite grejer som jag missar då jag är i Grekland så det känns rätt skönt att det är bortgjort. Jag har faktiskt börjat göra en packlista nu och den blev ganska lång, hehe..

Imorgon efter skolan så ska jag, Hanna och Sigge cykla klassikern (vi är borta då den är) och jag tror att den var två eller tre mil (?) om jag inte minns helt fel. Det kommer nog bli ganska jobbigt eftersom imorgon blir första gången jag cyklar det här året, men äh det är skönt att få det gjort. :)

Trött...

Det blev ingen fotbollsmatch idag, utan jag umgicks med Alba och Sara-Marie! Vi låg och lyssnade på musik och typ sov, haha. Det var iallafall mysigt! Vi såg även på film =)

Jag vet inte riktigt varför, men jag är svintrött just nu så jag skulle helst gå och sova, men jag har ett par saker som måste göras. Men ikväll kommer jag att sova riktigt gott! ♥

Jag och Sara-Marie igår! :)


When I Look At You

Miley Cyrus - When I Look At You

Jag skulle jättegärna vilja se den här filmen, men den går inte i Luleå...:(


Endast en vecka kvar

God morgon! Söndag idag, känns faktiskt riktigt bra! Det är bara tre dagar i skolan denna vecka och det är ju inte mycket alls så det är ett fet, stort +. Det är även bara en vecka kvar tills Greklandsresan! Haha, jag tjatar väldigt mycket om resan men det är just det att jag är så förväntansfull och jag längtar som ett as så ja, jag bara måste tjata helt enkelt ;)

Idag blir det en del plugg och sedan kanske jag och några vänner ska och se en fotbollsmatch! Blir nog superbra och jag ska även till mami. :)


Kick Ass

Idag har det varit en väldigt bra dag! Jag har fått bort en massa matte (åker ju till Rhodos om en vecka, OMG EN VECKA...ja men iallafall så då har jag en del skolarbete som måste göras) och nu är det bara engelska och spanska kvar för just nu. Vi ska ha en muntlig redovisning på engelska och man ska göra den ensam vilket känns ganska läskigt, men det kommer nog att gå bra! Hoppas jag...

Efter middagen så träffade jag Alba och Sara-Marie! Vi gick till Kulturens Hus och satte oss ute i solen och hjälpte Sara-Marie att plugga. Det var riktigt varmt i solen, så härligt! Vid 9 så gick vi och även Amanda på bio. Vi såg Kick Ass och den var bra, men lite sjuk, haha! ;)

 

Jag är verkligen jättetrött så jag ska nog släcka lampan, byta om till sovkläder och krypa under täcket. OCH SOVA! ♥ God natt!

Eva och Adam

Hej! Nu är det äntligen helg och det känns riktigt bra. En sak som är ännu bättre är att vi går endast tre dagar i skola nästa vecka + att jag åker till Grekland nästa söndag! Jag dör så härligt det är...

Idag på eftermiddagen har jag varit med Sara-Marie och Alba! Vi såg på film (Eva och Adam, haha! Filmen är gullig och Petra i filmen är så irriterande så att jag typ vill slå till henne...usch), åt glass på max, skrattade och tog lite foton i Norra Hamn. Fin eftermiddag/kväll! ♥

Alba och Sara-Marie i Norra Hamn! ♥


Titanic

Typ världens bästa och världens sorgligaste film. Jag såg den idag och jag storgrät...men filmen är så fin ♥


Vantar klara, perfekt till sommaren...

...hehe, nu är jag äntligen klar med mina lovvikavantar som jag har gjort i slöjden! Dock måste jag vänta tills vintern är tillbaka (som tur är så är det länge kvar), då kan jag börja använda vantarna. Jag blev faktiskt rätt nöjd och de blev snygga för att vara jag. Jag suger på att sy, sticka, ja allt som har med textilslöjd att göra, haha.

 

Dagen har varit bra och nu lyssnar jag på somrig musik och drömmer mig bort till Rhodos...♥ Det är bara 11 dagar kvar och det är helt fantastiskt att det är så pass lite tid kvar. Jag minns då vi bokade resan, då kändes det som att det var flera år tills vi skulle åka, men nu är det helt plötsligt inte länge kvar alltså. Fyfan vad härligt det ska bli. Där borta i värmen!

Bruno Mars

Jag är kär i denna killes röst...♥

 

B.o.B ft. Bruno Mars - Nothin' On You

Travie McCoy ft. Bruno Mars - Billionaire

 


Börjar bli sjuk

Hej! Åh vad jobbigt det var att stiga upp imorse...jag ville sova vidare i tusen timmar till, men det var bara att stiga upp. Skoldagen var väl sådär, jag känner att jag börjar bli sjuk. Ont i halsen, ont i huvudet, lock för öronen och helt trött. Jag hade även lite smått feber nyss, men det verkar ha gått över och det är ju bra!

Iallafall så gick jag på stan en snabbis med Linn och jag köpte en jättefin klänning till sommaren/Grekland! Jag kanske visar upp den i ett inlägg senare, orkar faktiskt inte nu. Jag ska plugga lite, sedan sova tills Svenska Hollywoodfruar börjar. Kram! ♥


Kindermaxi = amazing

På Coop Arena var det inte så jätteroligt eftersom vi kom dit alldeles för tidigt! Vi trodde att det började en tid men så började själva ''showandet'' mycket senare. Så det blev enormt mycket väntan.

Jag blev typ överlycklig då mamma kom hem från Haparanda! Hon hade varit på Ikea och gått förbi Candy World och köpt ett pack med 32 st (!!!!) kindermaxi! Det är ju bland det godaste som finns, allvarligt ♥


Uppe tidigt

God morgon! Idag är jag uppe tidigt eftersom jag, Hanna och Linn ska till Coop Arena där idolaudition och då var det massa uppträdanden där så det kommer nog bli roligt! Nackdelen var väl att det var så tidigt, hehe.

Idag är det faktiskt bara två veckor kvar tills jag, Jenny, pappa och Suzanne åker till Rhodos!! Jag längtar så mycket aädpiwaeroa så att jag typ dör. En paus från skolan, sol, bad, god mat, glass! Det jag mest ser fram emot är nog värmen. Jag har varit så less på kylan och vintern för länge så det känns väldigt skönt att åka bort till värmen!

Hotellet vi ska på bo:

Det är väldigt mysigt med havsutsikt från balkongen!


:)

Jag har upptäckt hur jäkla roligt det är att bara sitta och leka och klippa ihop filmer! Här är en film från Valborg. :)

 


Min drog

Luktar så fruktansvärt gott...♥


Lite bilder från Valborg



Valborg

God morgon! Igår kväll var en finvalborgskväll tillsammans med Linn, Hanna, Oskar, Pablo, Angela, Marcus och Andreas! Jag, Hanna och Linn åt på Berget och vi beställde en STOR familjepizza och delade på den och vi blev verkligen väldigt mätta...

Sedan bar det av till majbrasan där vi mötte de andra! Vi stod där ett tag, men det var inte så jätteroligt så vi gick ganska snabbt hem till Linn och såg film (typ fem minuter, haha), spelade poker, lekte lekar och såg på musikkanalen vh1. Hur som helst var det en bra kväll! Jag laddar upp bilder och kanske en video senare under dagen.

Jag, Hanna och Linn har nu vaknat och ätit en lyxfrukost! Nybakad bröd, smoothie, melon och massa annat. ♥ Linn hälsar: Chokladboll! :_ Hanna hälsar: Jossääs blogg är bäst!

RSS 2.0