Gossip Girl

Då var tisdagen avklarad i skolan. Dagen har flutit på rätt bra, inget speciellt hände. När vi slutade så började det regna lite och jag tänkte gå hem, men det kändes inte så roligt då det regnade och det var väldigt tur att jag inte gick hem eftersom när jag skulle kliva av bussen så ösregnade det och från bussen till hem så blev jag jätteblöt! Så nu har jag fult, äckligt, lockigt hår, haha...

Jag blir så himla trött efter skolan så nu ska jag bara ta det lugnt och se ett avsitt av Gossip Girl. Fast sen så måste jag sätta igång med skolarbetet...


Hej! Är just nu påväg hem från badhuse...

Hej! Är just nu påväg hem från badhuset, jag har varit och simmat med Moa. Jag var så enormt trött innan vi skulle simma så jag ville helst bara sova, men vi åkte iallafall dit. Det gick rätt så bra att simma förutom att min kropp var helt seg, hehe ;) Annars har det inte hänt mycket idag, vanlig skoldag och efter skolan for jag förbi stan en sväng för att köpa hårspray, mascara osv. Nu är jag snart hemma och då blir det käk och Fångarna på fortet!


Så nöjd, nöjd, nöjd

Jag gick upp lite efter åtta och for ut och sprang!! Jag sprang en sträcka på ca 3,2 km och jag är så jäkla nöjd eftersom jag aldrig trodde att jag skulle klara det. Jag stannade en gång för att vila ett tag, men sedan så fortsatte jag att springa resten av biten. Det kanske inte precis låter som en big deal, men för mig är det verkligen det. Jag satte igång med springandet för nån vecka sen och det känns redan nu att jag har fått bättre kondis!

Nu har det börjat regna, tur att jag hann springa innan regnet kommit. Idag händer det nog inget speciellt, ska till pappa på kvällen iallafall. :)


Lat lördag

Hej! Idag har det verkligen varit en lat dag. Jag har nött Gossip Girl hela dagen lång. Så det har varit en lat och tråkig dag, men det var skönt att ta det lite lugnt efter den första skolveckan!

Imorgon ska jag upp riktigt tidigt, ska ut och springa. Vi får se hur det går med det, haha ;)

Dags för fredagsmys

Hejsan! Sista skoldagen och det är helg, fast det känns absolut inte som det.. Men det ska bli skönt att få lite ledighet efter första skolveckan! Idag hände det inget speciellt i skolan, det gamla vanliga ämnena.

Efter skolan åkte jag, Hanna och Linn in till stan! Vi gick runt i alla olika butiker och fikade på BörjeOlssons. Jag fick med mig lite saker hem som jag visar i ett senare inlägg. Vi åkte hem vid fem och om ett tag ska vi träffas igen, hos Hanna. Kommer nog att bli en rolig kväll! :)

Hahaha, en bild på oss från 2007...


Vanliga rutiner

Hej! Egentligen har jag inte så mycket att säga eftersom dagarna är ganska lika varandra nu när skolan dragit igång igen. Men idag har vi iallafall börjat med elevens val, nytt får oss i år, och jag har hemkunskap! Det kommer nog bli bra, den här lektionen så plockade vi blåbär som vi ska ha till nästa lektion då vi ska baka blåbärsmuffins.


Veronica Maggio - 17 år


Det var 17 år
17 år i staden där jag växte upp och så
märker du hur fort det går?
och jag var 17 år ville inte va den
som blev kvar


Snurr, snurr

Jag kom för ett tag sedan hem från joggingrundan! Tove gjorde mig och Hanna sällskap, trevligt! Det var jäkligt jobbigt att springa den här gången, men alltid lika skönt då det är klart.

Efter vi sprungit satte vi oss vid en lekplats vid skolan och vilade. Här är en video då jag filmade Tove och Hanna när det snurrar på nån snurrgrej, haha!


Andreas Wijk

Denna kille har en så grymt fin röst!


Andra skoldagen avklarad

Då var andra skoldagen avklarad! Den gick riktigt söligt fram... idag hade vi lektioner enligt schema och på lektionerna så gick vi igenom de olika betygskriterierna och det kände som att vi satt där och lyssnade i sexhundrafyrtiotre timmar... en sak som kommer bli ännu värre att vi har bild (jag suger på att rita...) två, hela, hemska timmar jämna veckor på onsdagar och nu råkar det vara så att det är jämn vecka och onsdag imorn :( Fast vi har hemkunskap udda veckor på onsdagar, yeii :)

Nu blir det middag och om ca två timmar ska jag och Hanna ut och springa! Jag vet inte riktigt hur det kommer att gå med min förkylning, men det känns som att den nästan är helt borta förutom lite hosta då och då men det kommer säkert att gå bra!



Kycklingdansen

Hej! Skoldagen blev som jag trott, kort dag och vi har inte gjort mycket alls. Gått igenom schemat, elevens val och lite andra grejer. Vi slutade efter lunch, då cyklade jag, Hanna, Sigge och Moa hem till Sigge. Där spelade vi spel, busade vid datorn och dansade kycklingdansen. Haha, rätt så knasigt ;)


Då var sommaren 2010 slut

Om några timmar är vi tillbaka i skolan igen och jag börjar åttan. Det känns inte riktigt som att skolan börjar imorgon och att sommarlovet är slut. Sommaren har varit riktigt bra och jag har haft riktigt fina dagar och kvällar tillsammans med ännu finare människor. ♥ Men nu är de gamla, vanliga rutinerna tillbaka. Gå upp tidigt, lägga sig tidigt, läxor, prov, stress. Men jag tycker att det ska bli ganska skönt att göra nåt på dagarna och jag längtar faktiskt till hösten som är så mysig. Detta läsår kommer nog bli roligt ändå! Nu ska jag hoppa i säng och försöka somna. Vilket troligtvis inte kommer att gå...

Det har varit en väldigt bra sommar...

...och kommer nog bli en lika bra höst!


Musikens makt

Jättemysig kväll på udden med fina människor och Oskar Linnros ♥ Perfekt sista sommarlovskväll!

 


SJUK

Hej! Jag har inte orkat uppdatera på ett tag eftersom jag har varit/är sjuk. Jag är förkyld och så är mina ögon röda och det rinner från ögonen ibland. Inte så roligt, men jag är bättre nu än jag har varit i veckan! (y) Iallafall, ikväll ska jag på Musikens Makt med Hanna, Linn, Ebba och kanske nån mer (?)! Oskar Linnros uppträder klockan elva och det ska bli hur grymt som helst. Ett litet minus är att det regnar just nu, men vi får hoppas att det slutar till ikväll :)


Ölspelet

Hej! Idag så cyklade jag, Hanna och Linn till Marcus vid etttiden. Där såg vi på tv, fikade och spelade ölspelet. Ölspelet går ut på att dricka så många öl som möjligt, den som druckit mest vinner. Såklart så drack vi inte öl, utan vi drack vatten istället och man blev så jäkla kissnödig och ont i magen fick man. Vi alla sprang på toa hela tiden efter det, haha. Jag och Hanna kom på delad första plats, yää!

En sak jag vill säga är att Marcus hund Tyson gillar inte mig. Varje gång jag närmar mig honom så morrar han och han visar tänderna åt mig. Jag har ingen aning om vad jag har gjort för att han ska hata mig så mycket... :(

Glömsk som jag är så glömde jag min kamera hos Marcus, men här kommer iallafall en lite sämre mobilkamerabild på det fina ölspelet!


Feber och halsont

Hej! Imorse vaknade jag upp av att jag hade världens halsont och jag frös så jag tog tempen, det visade sig att jag hade 38 graders feber. Så hela dagen har jag vilat och hoppats att febern skulle sjunka, så att jag kunde gå på Angelas födelsedagsfest, men det gjorde den inte. Det blev alltså inget partajj för mig utan jag har bara legat hemma och segat. Tråkigt.. men jag hoppas att de andra hade det roligt! :)

I brist på bilder så laddade jag upp några gamla, gulliga bilder!

Sigge och jag på nån julfest i ettan tror jag!

Kusin och jag!

Hahah, jag som liten bebis på dagis.. c00ling.


21 med en innebandyboll

Det känns konstigt att säga det här, men det gick faktiskt bättre än jag trodde att springa. Vi sprang utan att stanna nån gång och vi sprang i ett bra tempo. Efteråt var vi trötta (såklart) och då satte vi oss på en lekplats och pratade och lekte lite, hihi. Vi hittade även en innebandyboll som vi körde 21 med, haha.

Snart ska jag gå och sova eftersom jag ska upp ganska tidigt imorgon! Jag, Hanna, Linn och Sigge ska på stan. Vi ska köpa present till Angela som har födelsedagsfest imorgon! Det kommer nog bli roligt. God natt ♥

Hanna och jag i våras då vi cyklade några mil helt frivilligt! Yeah, sportiga är vi! (haha ok, vi cyklade cykelklassikern med skolan...)


Ska ut och springa..

Filmen jag skrev om igår, Gosskören, orkade jag inte se i natt. Jag var alldeles för trött så jag somnade vid tolv. Jag laddade ner den istället, så idag har jag sett den! Fortfarande lika bra ♥ Annars har det inte inte hänt något speciellt idag, suttit framför datorn och tvn, helt enkelt haft en slappdag.

Men om mindre än en timme så ska jag och Hanna ut och springa! Jag fattar inte att jag gör det frivilligt (jag springer bara på idrotten i skolan) eftersom jag hatar det. Men nu ska vi ut och springa och jag hoppas att det kommer att gå bra. Jag skriver senare om hur det gick, om jag fortfarande lever haha ;)

Malta, here we come!

Hej! Idag har jag, Moa, Moas föräldrar och min mamma haft ett möte, eller vad man ska kalla det, då vi har pratat om språkresan till Malta som vi ska åka på nästa sommar. Vi bestämde olika grejer och vi ska boka resan imorgon! Åh, det ska bli så roligt! Jag längtar riktigt mycket, fast det lite mindre än ett år kvar... men tiden går snabbt och snart sitter vi väl på flyget påväg till Malta!

Efter inte så många timmars sömn i tältet i natt så ska jag försöka vara uppe till ca tre i natt för att Gosskören (en av mina favoritfilmer) går på ettan 00.55! Så jäkla bra film ♥ Problemet är hur jag ska orka vara uppe då jag ligger efter med sömnen...


Hej! Jag är nu i ett tält med Hanna, Mar...

Hej! Jag är nu i ett tält med Hanna, Marcus och Andreas. Det är väldigt varmt för att vara efter kl 1 på natten! Ikväll har vi käkat pizza, sett film och chillat i tältet. Nu tänkte vi spela nåt spel, men Hanna har somnat och hon är omöjlig att väcka.. :( vi får väl ta i med hårdhandskarna för att väcka henne, hehe. God natt!


Bröderna Karlsson

Hej! Idag (eller igår, det är ju fredag nu...) så har jag tagit det lugnt, sovit länge och bara suttit vid datorn. Jag har tagit igen den sömn jag missade då vi var i Andreas stuga så nu är jag pigg igen! På kvällen så har jag, pappa och Suzanne gått på bio. Vi såg Bröderna Karlsson och den var jättebra! Riktigt rolig film och en kort snutt av filmen så utspelades den i Luleå, c00lt.


Trött..

Hej! Jag har för ett tag sedan kommit hem från Andreas stuga! Jag, Hanna, Linn, Marcus, Moa, Oskar, Calle och Pablo kom till hans stuga efter åtta. Vi satte upp ett tält som några av killarna skulle sova i, vi andra sov inne i stugan. På kvällen såg vi film (fast vi såg inte så mycket av filmerna, utan vi pratade och busade mest haha) och vi bestämde oss att sova vid fem. Fast jag kunde inte sova så jag somnade vid sju och vaknade vid tio så det blev ungefär tre timmars sömn..

Fast vi alla inte sovit så mycket så var vi ändå pigga idag! Vi åkte ring bakom båten och det gjorde jäkligt ont för mig eftersom själva ringen flög och landade hårt, så jag har en massa sår på höfterna och på ryggen, haha. Efter det så hade vi vattenkrig, genomblöta blev vi! Nu är jag väldigt trött så jag ska det lugnt framför datorn och tvn hela kvällen. Blir en tidig kväll för mig! :)


Hej! Nu prövar jag att mobilblogga igen o...

Hej! Nu prövar jag att mobilblogga igen och hoppas att det kommer fram nu. Vi är nu i Andreas stuga och sitter pratar och lyssnar på musik. Vi ska väl sova på ett tag, god natt! :)


Less...

Åh vad less jag är på min msn! Det går inte att logga in, det står att användarnamnet eller lösenordet är fel, men det är samma som jag alltid har haft och det är jag 100 % säker på. Jag har prövat att liksom ändrat lösenordet på olika vis, men det har inte heller funkat. Även fast det inte är ett så viktigt problem så är jag irriterad och less! Det kan ju vara nån som typ har hackat sig in på min msn, men vilket tråkigt liv den människan måste ha som gör det. Om ni vet vad felet kan vara, säg till? :)


10 augusti

Hej! Jag testade att skicka ett inlägg från mobilen för ett tag sedan då jag inte var hemma, men tydligen så funkade det inte. Det kanske upp senare eller så, men då vet ni varför det kommer upp då. Idag har jag och Moa simmat! Det var första gången på länge jag simmade, men det var jäkligt skönt och ännu skönare då man var klar. :)

Efter att vi simmade gick vi till ICA för att köpa godsaker till ikväll då vi+några andra ska till Andreas stuga och vara där till imorgon. Det kommer nog bli roligt! :D

Musik

Joe Brooks - Superman


Mike Posner - Cooler than me


Rufus Wainwright - California


Paramore - Misguided ghosts

 


Världens bästa syster

Idag flyttade Jenny till Uppsala. Det känns inte alls bra, det känns så ensamt nu. Jag är så van att ha henne hemma, i mer än fjorton år har det varit så. Det var först för några dagar sedan jag fattade ''juste, Jenny flyttar hemifrån snart''. Jag har inte riktigt fattat det, men nu är hon borta och vi ses först på höstlovet i november. Nu har jag ingen smart naturare som kan hjälpa mig med skolarbetet, ingen att reta...Men det är himla roligt och spännande för henne så jag ska vara glad för hennes skull. Och jag är stolt över att ha henne som syster ♥

Det är inte ofta jag säger det, typ aldrig, men du är världens bästa syster ♥


Min kväll


Sista LK-dagen

Underbar dag! Vädret har verkligen varit på topp, svinvarmt och sol. Jag, Moa, Linn, Marcus, Hanna och Andreas har gått på Lulekalaset under dagen. Vi har åkt karuseller, ätit god mat, sett då Jennie dansade och bara strosat omkring. Det var sista LK-dagen för i år och det varit en rolig helg! :)

Jag, Linn, Andreas och Marcus åkte en karusell som hette Over the top som snurrade runt, runt i luften och man visste inte var man var utan allt bara snurrade. Det var ett himla tryck också, kinderna blåste upp och man kunde nästan inte sträcka ut armarna.. Haha, efter den karusellen snurrade allt och det var svårt att gå rakt.

 


Promenad

Hejsan! Idag tog det emot väldigt mycket att gå upp tidigt, men jag och Moa skulle simma så det var bara att kliva upp. Klockan tio mötte jag henne vid simhallen och då var det tydligen sommarstängt, rumpa.. Så då bestämde vi oss att gå på en promenad istället, det var härligt! Jättefint och varmt väder ute. :)

Om ett tag ska vi möta några vänner i stan för att strosa runt på Lulekalaset ett tag, så nu ska jag hoppa in i duschen!

Kalaset igen

Hej! Idag så åkte jag, Hanna, Linn och Andreas in till Lulekalaset vid tolvtiden. Vi gick runt lite på stan och såg Alba dansa! Vi käkade god thaimat (nudlar och kycklingspett)! Nu under kalaset så finns det massor med matstånd som säljer olika maträtter, det skulle vara grymt om det alltid skulle finnas såna här i stan under sommaren, kanske inte lika många, men några stycken! Sedan gick vi till tivolit och då kom även Marcus och gjorde oss sällskap! :D

För övrigt, så har jag kommit till pappa ikväll! Jag, han och Suzanne har suttit en stund på altanen och sett lite på DN-galan. Jag ska nog alldeles snart hoppa i säng eftersom jag och Moa ska simma imorgon på morgonen. God natt! ♥

Alba längst fram till vänster, hon är grym på att dansa!


Härlig kväll!

God morgon! Igår kväll när jag kom hem var jag så trött så jag orkade verkligen inte stoppa på datorn och skriva om kvällen, så det får bli nu istället. Jag, Moa, Marcus, Linn och Hanna cyklade in till Lulekalaset vid sextiden och så mötte vi Angela i stan! Då gick vi runt på tivolit, åkte nån karusell. Sedan ställde vi oss för att se Ola! Han var bra, men publiken var väldigt seg och inte alls på topp kan man säga. Efter Ola gick vi runt på tivolit igen och kollade runt på festivalen.

Bland det bästa med igår var faktiskt vädret! Det var varmt, blå himmel, sol! Man kunde gå i shorts hela kvällen utan att frysa alls. Det är bland det bästa som finns, varma sommarkvällar! Nu ska jag göra mig i ordning eftersom jag, Linn, Hanna och Andreas ska in till festivalen under dagen :)

Fick lust att redigera den sista bilden lite extra mycket. Smurfar!


Lulekalaset

Snart sticker jag och några vänner in till stan för Lulekalaset! Ikväll är det gratis så det ska man passa på att gå. Det är riktigt fint väder ute, sommar! Jag kommer säkert med massor med bilder senare, men nu måste jag fixa det sista innan jag drar iväg. Ha en bra kväll ♥

Här är lite bilder från förra året på Lulekalaset, då det var Rix Fm festival! Det här året är det inte Rix Fm festival, men bland annat Ola ska uppträda ikväll :)


Salem på PDOL!

Här är ett klipp då grymma Salem Al Fakir uppträde! Helt underbart ♥

(videon är tyvärr åt fel håll... :()


Malta

Idag så tog jag en promenad in till stan, mötte pappa och Jenny för lunchbuffé på Exotic! Jag tyckte att det var extra gott idag, vet inte riktigt varför, men det kan ha varit för att jag var vrålhungrig, hehe. Vid halv ett så träffade jag Moa. Vi gick runt på stan och fikade på Take Away. Där åt vi gófika och bläddrade i språkresebroschyrer!

Efter staden tog vi bussen hem till mig då vi pratade ännu mer om språkresor och vi har kommit fram att vi ska åka till Malta istället för England! Det kommer nog att bli grymt, sol och bad varje dag. Vi funderar även på att ta en grej som heter 2+1 då man har lektioner i två veckor och den tredje veckan är man ledig och gör roliga aktiviteter! Jag längtar som en tok, det kommer att bli världens bästa sommar :D


Lunch på stan

God morgon! Snart sticker jag in till stan för lunch på Exotic med pappa och Jenny, sedan möter jag upp Moa för att gå en sväng på stan med henne. Ha en bra dag! ♥


Pizza på Statoil

Idag har jag och några vänner badat och solat på varvet! På morgonen såg vädret inte alls bra ut, massa äckliga moln, men sedan så sprack det upp! Det blev riktigt varmt så det var skönt att hoppa i vattnet och svalka sig. Vi gick även till Statoil och käkade pizza, calzone. Typ faktiskt väldigt gott. ♥

Dåliga mobilbilder blev det eftersom min kameras batterier är urladdade :(


PT

Hanna, jag och Linn i Pitetidningen!


Bilder

Bilderna från helgen kommer nu istället!

 

 

Salem ♥ Jag tog 10000 bilder till men de flesta bilderna såg likadana ut

 

Oskar Linnros!


Jättefin helg!

Hemma från en jätterolig helg med Hanna och Linn i Piteå!

Fredag: Vi kom till min stuga någon gång efter ett där det var kalas eftersom min kusin och min mormor fyllt år. Jag testade även min kusin Tobias moped och det var riktigt roligt att köra! Vid sju åkte vi in till stan och vi såg först Oskar Linnros en kvart. Det lilla vi hann se var iallafall bra! Vi var tvungna att gå från Oskar för att få bra platser då Salem Al Fakir skulle uppträda och han var verkligen grym! Bland det bästa jag hört och sett, så grymt bra ♥

Lördag: Vi åkte in till stan och gick runt på marknaden och åt jättegod (och jättebillig) thaimat på Thai Garden. Jag fick med en kofta och ett par jeans med mig hem! Till middag blev det grillat och på kvällen badade vi och mina kusiner i hamnen, gjorde upp en eld vid stranden och såg Ebba och Didrik :)

Idag har vi inte gjort så mycket, mest tagit det lugnt, städat och packat. Jag är jättetrött nu så jag ska ta det lugnt och jag ska ladda upp bilder från helgen senare ikväll, så jag visar de då!


RSS 2.0