Sant


Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Hannas födelsedag! Grattis min kära bästavän, hoppas att du får en otroligt bra dag! ♥


Happy Birthday

Hej! Idag har jag gått på stan med Linn. Vi har köpt en present till en viss flicka som fyller fjorton år imorgon, hihi! På tal om fjorton år, idag fyller Olivia fjortis! Grattis igen! Förutom att köpa present så kikade vi runt i alla affärer och jag är i desperat behov av enkla tröjor, men jag hittar inget som faller mig i smaken. Och om jag gillar det är det alldeles för dyrt, ruuumpa...

Jag ska alldeles strax traska iväg till Linn och sedan vidare till Andreas där kvällen kommer att spenderas. Vet inte riktigt vad vi ska göra, men roligt lär det iallafall bli.

Jag är verkligen i brist på bilder så det får bli en härlig bild från sommaren!


Facebook

Harry Potter var grym!! Två och en halvtimme gick väldigt snabbt och nu är det bara (eller bara och bara...) sex, sju månader kvar tills nästa film har premiär. Tagga!!

Resten av kvällen har spenderats framför datorn och idol. Olle var grym ikväll och grymt att han gick vidare! Framför datorn är det facebook som gäller och jag, Hanna, Linn, Marcus, Erik och Olivia har haft fina samtalsämnen om tomater och gurkor haha... Det blev en lång konversation och nu har jag 190 mail i inkorgen endast från facebook... härligt!


Harry Potter

Hej! Det här blir ett väldigt snabbt inlägg eftersom jag har en buss att passa om ca 8 minuter. Äntligen är det helg!! Så jäkla skönt måste jag då säga. Efter skolan drog jag, Linn, Hanna, Olivia och Erik hem till Marcus och spelade lite cod. Det är ju nästan som att man vill köpa det själv, haha...

Varför jag ska med bussen är att jag och ett gäng på åtta personer ska på bio ikväll! Harry Potter och dödsrelikerna är på duken ikväll och jag hoppas att den är bra. Nä, nu måste jag rusa, puss! ♥


Kakbuffé

Hej! Det är torsdag idag och snart är det helg. Jag kan knappt fatta hur snabbt veckorna går, tiden rusar iväg och snart är det december och dags för jul och allt vad det innebär. Jag längtar! Julen är så mysig, huvudpunkten på vintern enligt mig.

Denna torsdag har varit väldigt rolig eftersom vi gjorde kakbuffé på hkn (elevens val)! De olika grupperna gjorde olika sorters kakor som vi sedan satte ut som en buffé och man fick plocka och äta av de olika kakorna. Riktigt gott, fast magen sa ifrån efter en hel del kakor. 27 stycken blev över av mina, Hannas och Angelas kakor och de gav vi bort till några av killarna i klassen. Man kände sig ju som ganska generös då ;)

Såna här bakade min grupp! Jag tog några bilder under hkn, men så har jag naturligtvis glömt usbkabeln till kameran hos pappan så jag kan inte ladda in nå bilder just nu :( Så bilden är från google.


Julklappsbeskymmer

Hej! Jag kände att det kanske var dags att uppdatera lite grann. Vad har hänt sen sist? Inget speciellt faktiskt. Igår slutade vi vid halv tolv vilket var hur skönt som helst! Jag gick hem efter skolan, såg på film och tog en varmt bad.

Idag efter skolan har jag gått på stan med Sigrid! Det var trevligt och vi gick runt i alla butiker och jag försökte hitta lite julklappar. Det är svårt det här med julklappar, speciellt till föräldrarna. De har ju som redan allt, och om de saknar något är oftast det mycket dyrare än vad jag tänkt spendera på julklappar, hehe. Men Lagerhaus kan möjligtvis fixa min julklappar, det finns alltid något roligt att köpa där!


Christina Aguilera

Christina Aguilera måste ha en av världens bästa röster!


You lost me

Hurt


Pimp my phone

Idag på konfaträffen så pysslade vi lite grann och då var jag så busig att jag snodde med mig några snöflingor att dekorera min repiga mobil med. Lite julkänslor/vinterkänslor faktiskt!

 


HUNGRIG

Jag tror jag dör så hungrig jag är!! Mitt huvud och mage värker på grund av det och nu kanske ni undrar varför jag inte äter något då, men det är så att middagen är snart klar och jag vill liksom inte vara mätt till det. Men nu känner jag nästan att jag måste ta något att äta. Intressant att veta det här, right?

Idag har jag varit på konfaträff och det var faktiskt roligare än förra träffen! Efter middagen ska jag till min mor och där blir det väl en hel del plugg. No, spanska, matte, so...


Mobilblogg - Hej! Kom hem från Marcus från...

Mobilblogg - Hej! Kom hem från Marcus från ett tag sedan. Jag, Linn, Axel, Pablo och Marcus förstås har spelat cod hela kvällen! Riktigt roligt och tro det eller ej, jag och Linn är grymma. Vi två spelade mot pablo och vann! Ganska c00lt faktiskt, med tanke på att vi bara har spelat cod två gånger innan, tre med idag. Nä, nu måste jag sova. Konfaträff imorgon, så måste upp i någorlunda tid. God natt! :)


Saturday

Hejsan! Idag har min dag bestått av plugg och datorn. Det har blivit en hel del noprov eftersom vi har prov på tisdag. En massa tjafs om elektricitet och magnetism som till en början kändes helt obegripligt, men nu har jag börjat att förstå. Nu slutar jag att plugga för idag, skönt! Jag hade även tänkt trixa lite med bloggen idag, men jag har inte hunnit och för det behöver jag mycket tid och en hel drös med tålamod, haha.

Om nån timme ska jag till Linn och sedan vidare till Marcus. Det lär väl bli en kväll fylld med bus, godsaker och spelande. Vi ska faktiskt spela lite cod, jag och Linn är grymma! Haha, eller är vi det...? ;)

De här böckerna har jag spenderat dagen med.. förresten, mitt påslakan med dalahästar på som är i bakgrunden, jag måste bara säga att jag älskar det!


Nu: Idol!

Dags för Idol! Jag hejar som vanligt stenhårt på Olle, men de allra flesta som är kvar är väldigt bra.


Helg!

Fyfan vad skönt med helg!! Även fast helgen kommer att innehålla en hel del plugg så är det ändå väldigt skönt att få vara ledig i ett par dagar.

För övrigt så har skoldagen gått väldigt snabbt framåt och efter skolan så köpte jag mig en ''marabou vinter vit''. Första gången jag ätit den idag och jag kan säga att den var väldigt god till en början, men efter ett tag blev jag less på smaken. Så man måste som pausa mellan tuggorna för att det inte ska bli för mycket, iallafall för mig. Jag håller mig nog till de vanliga marabouchokladerna i fortsättningen!


19 november 2010

Hej! Jag har inte hunnit och haft lust att skriva på sistonde, men skolan har som vanligt tagit upp tid och jag har inte något speciellt att berätta. Så från och med nu skriver jag då jag tycker att det är värt att uppdatera. :)

I skolan idag har vi faktiskt varit på en föreläsning! Den handlade om riskerna med att lägga ut bilder på internet, gamla gubbar som lurar unga tjejer osv. Föreläsningen var mycket bättre än vad jag trott!

Efter skolan har jag simmat 50 längder. Jätteskönt! Just nu ser jag på Vampire Diaries. Eller, det är paus. Det är skitspännande just nu och jag har sett hela säsongen ett nu så jag kan följa avsnitten går som på tv. Första avsnitten på säsong två visas nu och serien är verkligen grym!

Inatt drömde jag att var i Grekland! Solen stekte och jag badade i sånt här fint vatten (bilden är från när jag var på Rhodos i våras)! Det kändes ju sisådär då jag vaknade...


Losing my mind

 

Mando Diao är verkligen grymma! Här är en låt som jag verkligen gillar. Klippet är från ''Mtv Unplugged Mando Diao'' som visades i torsdags och i lördags på mtv.


Slut på tålamod

Hej! Då var ännu en skoldag avklarad. Tiden går så jäkla snabbt! Det är julafton och jullov om bara några veckor. Skolan var som vanligt, förutom att vi hade oförberett prov i spanskan. Inte så jätteroligt precis, men hoppas att det gick bra iallafall.

Nu har jag suttit ett tag och trixat lite med design på min testblogg, men nu orkar jag inte mer. Det blir inte som jag vill och just nu är mitt tålamod slut! Jag får försöka senare helt enkelt! Nu är det dags för middag, tur det. Min mage håller på att kurra ihjäl sig.


Vampire Diaries

Jag har spenderat kvällen med datorn i knät framför Vampire Diaries. Det är så spännande att det inte går att slita sig ifrån det, men nu börjar tröttheten ta emot. Jag ska alldeles snart gå och lägga mig så jag önskar er en god natt!


Daniel & Linda

Här är två bilder från idag på Linda och Daniel!


Mando Diao

Kl 19:00 är det en konsert med Mando Diao på mtv!!! Den sändes egentligen i torsdags, men då kunde jag inte se det eftersom jag var på idol. Idag är det repris och gissa vem som är överlycklig?!


Hot chocolate

Hej! Denna lördag har jag spenderat med Linn på stan. De idolerna som har åkt ut har uppträtt i Strand så vi har kikat på det. Daniel som var en av mina favoriter var ju där och sjöng så det var himla trevligt. Vi drack även varm choklad på Roasters. :)

 

Ikväll blir det en lugn kväll hemma för min del, men det är skönt det också. Skönt med en lugn helg framför datorn och tvn. Men jag måste tyvärr städa mitt rum eftersom det ser ut som en katastrof här inne. Noplugg måste även göras. Inte så värst lockande, men det måste göras.

 


Rock i Arcushallen

Här är bilder från igår! Tyvärr fick jag ingen bra bild på Andreas eftersom mitt kamerabatteri tog slut hela tiden. Bilderna är väl inte av bästa kvalitet, men vi satt ganska långt bak, men de får duga!


GO OLLE

Hej! Så jäkla skönt med helg!! Jag har blivit fruktansvärt trött efter den första veckan i skolan efter lovet. Jag har nog fått för lite sömn också. Iallafall, skoldagen började med en muntlig redovisning om valfritt ämne. Man skulle stå inför klassen själv och prata och innan var jag nervös. Väldigt nervös, men det gick faktiskt svinbra! Det flöt på och det är så skönt att det är bortgjort!

Igår var jag, Hanna och Linn som sagt på idolgenrepet igårkväll! Det var till en början lite problem med platserna eftersom de inte märkt ut var de olika sektionerna var, men till slut var vi på plats. Och idolerna var himla bra, speciellt Olle. Han är grym ♥

Olle igår! Resten av bilderna lägger jag upp lite senare eftersom Idol börjar nu!


Idolgenrep

Halvdag idag! Himla skönt, även fast vi missade roligaste lektionen på veckan - elevens val. Dagen slutade med ett matteprov som var väldigt knepigt och klurigt. Hoppas på bra resultat iallafall. :)

Jag sitter nu och ser på Vampire Diaries. Grym serie! Men nu måste jag börja fixa i ordning saker och ting eftersom jag, Linn och Hanna åker till Arcushallen om ett tag för att kolla på idolgenrepet! Det är onumrerade platser så det gäller att vara ute i god tid.

Idag testade vi att redovisa våran svenska muntliga redovisning och det blev lite bus. Haha, Hanna har en snygging på ryggen ;)


Stiliga burgare

Jag måste bara visa mina, Moas och Andreas stiliga hamburgare som vi gjorde idag på hemkunskapen! MVG eller vad? ;)


Idol 2010

Hej! Veckorna går så snabbt fram och imorgon är det redan torsdag. Kan knappt fatta det! Nästan hela kvällen har jag suttit och pluggat matte eftersom vi har prov imorgon. Nu sitter förhoppningsvis allt vi ska kunna fast i hjärnan. Jag är så trött så jag ska nog hoppa i säng snart.

 

Förresten, idag var jag en snabbis och kollade på när Idolgänget uppträdde på Kulturens Hus! Och på tal om Idol, imorgon ska jag, Linn och Hanna på idolgenrepet! Det kommer nog grymt + att biljetterna var gratis. Wohoo.

 

Det blev mest bilder på Olle, han är min solklara favorit!


E-post?

I lördags hos Marcus spelade vi spelet med andra ord och det går ut på att förklara olika ord för sitt lag på tid. Hanna skulle förklara ordet flaskpost. Jag skrattar fortfarande när jag tänker på det som hände:

Hanna: Det här skickar man om man är öde på en ö!
Linn: E-POST!!

Hahaha...


Dålig uppdatering

Hej! Uppdateringen har inte varit på topp, men jag har varit i full gång med ett skolarbete som ska vara klart imorgon så det har jag hållt på med under min vakna tid. Iallafall, idag har det varit första skoldagen efter lovet och det gick faktiskt väldigt enkelt att stiga upp imorse. Jag är väldigt trött nu så jag ska släcka lampan och sova. God natt!

Random bild på mig, Hanna och Linn!


Mario Kart

Hej! Idag har jag bara suttit vid datorn och tagit det lugnt. Nu är det snart skola igen och det känns inte så jättekul. Men, men. Nu ska jag bege mig mot linn och sedan till Marcus där kvällen ska spenderas. Vi kommer förmodligen spela en massa Mario Kart och annat kul! Ha en bra lördagskväll!

Mobilblogg - Hej! Jag har nyss kommit hem ...

dsc05411 (MMS)

Mobilblogg - Hej! Jag har nyss kommit hem från Calle där det har varit filmkväll. Vi såg två filmer, Snabba Cash och Remember Me. När jag och Linn skulle gå hem så hade det snöat ganska mycket faktiskt. Hela marken var vit och det lyste upp så även fast klockan var strax innan tolv var det inte så mörkt ute. Det känns härligt med snö! Bilden där uppe är väl inte den bästa, men jag tog den med mobilkameran och det var ju inte världens bästa ljus ute. Nu ska jag tvätta bort sminket, god natt!


God morgon!

God morgon! Det här blir ett väldigt snabbt inlägg eftersom jag måste rusa till bussen som går om bara några minuter. Det är så att jag och Moa ska in till stan och simma! Det var ett jäkligt bra tag sedan sist så det ska bli skönt. Jag har inte simmat på länge därför att min bikiniöverdel har gått sönder och jag hittar ingen fin i affärerna. Men jag simmar med sportbhn, går lika bra det! Jag måste rusa nu, ha en bra dag :)

Det är här, i lillbassängen, jag och Moa simmar ;) Haha!


Olle

Så grymt bra! Jag har lagt upp detta klipp för ett tag sedan, men det är värt att visas igen!


Trött eller?

Hej! Idag har jag bara tagit det lugnt. Sett på film, suttit framför datorn. Det behövdes! Det är skönt med såna dagar då man gör precis ingenting. Jag har varit väldigt trött idag, det har jag faktiskt ett litet bevis på. Det var blodpuddig till middag och till det äter man ju lingonsylt. Fast jag tog ketchup. Är jag trött eller är jag trött?


Hej! Jag sitter nu på Arlanda och väntar p...

Hej! Jag sitter nu på Arlanda och väntar på flyget hem till Luleå. Det känns inte så roligt, tiden i Uppsala har gått snabbt! Jag berättar mer lite senare, då jag kommit hem. Ha det så bra!


Hair

Så här ser mitt hår nu (lite lockigt eller vågigt eftersom det har regnat ute)

Så här långt var mitt hår förut, så en bra bit är bortklippt!


2 november

Hej hej! Idag har jag och mamma gått på stan här i Uppsala. Jag har även klippt mig! 1 dm kortare hår har jag nu, det känns lite ovant, men det behövs! Vi åt på Wayne's Coffee och gick runt i alla de olika butikerna. Vi var även inne i domkyrkan ett tag för att kolla hur det ser ut och den var verkligen enorm. Jag har inte sett något liknade faktiskt!

Snart ska jag, Jenny, mamma, faster och kusin ut och äta på en thairestaurang. Det ska verkligen bli jättegott! Imorgon flyger jag och mamma hem till Luleå och det känns inte så lockande. Jag vill stanna här!

Uppsala in my ♥

Hej bloggen!

Jag är helt slut efter en heldag på stan i Uppsala! Jag och mamma landade med flygplanet på Arlanda ca halv tolv. Då hämtade min väldigt snälla faster upp oss och skjutsade oss till Jenny. Hennes studentrum var verkligen jättemysigt och fint! Jenny åkte iväg till skolan och då åkte jag och mamma till staden. Jag älskar Uppsala centrum! Hur fint som helst och Fyrisån gör staden mysig. Jag fick med mig lite saker hem, men det kan jag visa lite senare!

Vi åt grekisk gyros till middag, skitgott och man fick déjá vu vibbar från Grekland. Nu är vi hemma hos Jenny och ska om ett tag se film, äta godis och dricka julmust!

Jenny är en flitig student som sitter och pluggar, wohoo


På flyget!

Hej! Här kommer ett litet tidsinställt inlägg bara för skojs skull. Nu sitter vi troligen på planet till Arlanda, wohooo. Om det inte har blivit några förseningar eller annat tjorv, men det får vi hoppas att det inte blir. Jag får låna Jennys dator när vi är där så då kan jag uppdatera! Har inte så mycket mer att säga, hoppas inte att planet kraschar...då blir det lite problemos... Ha en härlig måndag! ♥


RSS 2.0