Förlust...

Baik förlorade mot Alvik med 1-4...inte kul, inte kul alltså. Haha, nä men på söndag är det match mot Alvik igen och då blir det revansch! Annars var det väldigt trevligt att kolla på matchen som jag såg tillsammans med Linn, Hanna och Olivia. =)

Besöket på Sunderby Sjukhus gick även det bra, inga konstigheter. Typ. Ja, nu ska jag se på O.C och sedan tagga inför den ''härliga'' mentorsdagen imorgon då vi ska promenera sex km och kolla på blommor...


Kommentarer
Postat av: Kara

den blivande: sveriges största bloggerska ;)

2010-06-08 @ 21:08:30
URL: http://karatickler.blogg.se/
Postat av: Sigrid

kul... Vi ska ju bara vara på gultza, och våra mentorer kommer att ta med twister, shack, fotboll, brännbolls material osv! Och så har dom planerat massor av lekar, haha, det blir nog najs!



Jag vet att dom här orden kanske inte är så uppmuntrande för dig, men tänk vad härligt att få vandra i naturen, chilla, koppla av och höra på fåglarna! (och 6 km är inte så mycket om man går i ett lugnt tempo och det är platt). Men det där med blommorna lät inte så jätteroligt... faktiskt.



Men kan det inte vara så att dom skojjar med er? För alla andra klasser ska ju ha roligt, så då kanske dom överaskar er och så får ni vara på hägnan istället? (okej, ska inte ge dig falska förhoppningar), men ändå! :D



Men ni får ha det bäst imorgon ändå, kraaam <3

2010-06-08 @ 22:14:15
URL: http://jaghetersigrid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0