Eclipse, bästa filmen hittils!

Ikväll har jag, min faster och Jenny sett Eclipse på bio. Den var verkligen grym! Den bästa av de tre filmerna som kommit! Innan bion gick vi på stan. Jag fick med lite grejer hem som visar upp lite senare! Lite trist med dagen var att det regnade... men jag ska vara glad att det ska bli superväder till helgen, yääi!

Nu är det ca en vecka kvar till jag sticker till Göteborg! Jag har lovat mig själv att jag ska åka alla berg- och dalbanor på Liseberg, men nja, tror inte att det kommer att hända. Men kanske..




Sol och bad!

Hej! Jag har inte orkat skriva något alls det senaste dagarna. Jag har faktiskt i stort sett inte ens varit inne på datorn på flera dagar. Iallafall, det var ju midsommar i helgen och den firade vi med gäster, god mat och fotbollsvm! Vi kollade även på när de reste midsommarstången. Ett minus med midsommaraftonen var att det började spöregna - inte kul. Men annars så har midsommarn varit bra! :)

Nu är vädret på topp så jag och släkten ska som igår fara och bada på våmhubadet! Här i Mora så ska vädret vara jättefint de flesta dagarna den här veckan. På lördag skulle det till och med vara 29 grader och sol! Det kan ju ändras under veckan, men fyfan vad skönt om det skulle bli så varmtl!

Här kommer lite blandade bilder!

Haha, jag och Jenny fick lust att pröva Våmhudräkten som är våran fasters gamla dräkt. Då vi fotade vi lite och det var ganska roligt då bilar åke förbi då vi fotade. Dom stirrade, haha!


Sommar, sommar, sommar!!

Nu är det verkligen sommar! Vädret har varit på topp och just nu känner jag att jag verkligen älskar sommar. Bland det bästa som finns, enligt mig. Idag har vi haft besök och vi har gått på promenad, käkat lunch och fikat med dem. Vi har faktiskt varit ute hela dagen! Det gäller att passa på nu då det är pangväder ;)

Imorgon ska det också vara väldigt fint väder enligt prognoserna och då sticker vi till Våmhubadet! =)


Tagga till Göteborg

Nu är vi i Mora! Fast vi kom hit igår. Här har det inte hänt så speciellt mycket, vi har för det mesta tagit det lugnt. Jag, Jenny och kusin Simon har spelat fifa10, jag är grym... säger vi som iallafall ;) Annars har jag hjälpt till att rensa ett litet hus som finns här på gården eftersom de gamla sakerna i minihuset ska säljas på loppis.

Jag är så pepp på att fara till Göteborg nu! 5 juli sticker jag, mamma, Jenny, moster och kusinerna dit. Liseberg och förhoppningsvis massor med shopping ♥ Och lyckliga Linn är på typ en roadtrip till Göteborg just nu! Synd att hon inte är där då jag är där :(

Bjuder på en gammal bild från Rhodos på mig och Jenny


Camping i Strömsund

Hej! Idag så startade jag, Jenny och pappa vid tiotiden från Luleå. Vi gjorde ett stopp i Arvidsjaur där vi åt lunch och sedan under resan så letade vi efter nåt fik att fika på, men allt var stängt. :(

Nu är vi iallafall på en camping i Strömsund för att stanna här över natten och sedan fortsätta mot Mora imorgon. Jag ser så mycket fram emot att få träffa släkten! ♥

Nu sticker vi!

Nu åker vi till Mora! Ha det så bra ♥

Mora, here we come!

Jag har inte haft orken och lusten att uppdatera så mycket på sista tiden. Jag har försökt att njuta av sommarlovet så mycket som möjligen och fan vad bra det är det är många veckor kvar av det!

Under dagen idag har jag gått på stan med Alba och Sara-Marie och under kvällen har jag busat med Linn, Ebba och Hanna. Vi smög över till Andreas för att spionera genom hans sovrumsfönster, men han upptäckte oss väldigt fort, hehe. Så vi var med honom ett tag. :)

Imorgon då smäller det! Jag, pappa och Jenny bilar ner till Mora och åh, vad roligt det ska bli! Vi får träffa farmor, faster, kusin och alla andra som vi träffar en eller två gånger per år. Det ska bli så härligt att få vara i byn där farmor bor! Datorn hänger med, men det blir nog inte så jättebra uppdatering eftersom jag ska ta vara på all tid där nere. ♥


I'll see you soon

Åh, vilken fin och sorglig film. ♥


Gråsjälören

Dagen idag har varit himla härlig! På förmiddagen så åkte jag och ett par vänner båt ut till Gråsjälören. Där grillade vi och hade det trevligt. Jag badade faktiskt! Väldigt kallt... Det som var lite synd var att vädret inte var på topp, molnen gjorde så att solen inte kunde komma fram så ofta fast jag har ändå bränt mig! Ganska så mycket också, på axlarna.

Jag är verkligen väldigt trött... så nu ska jag nog se några avsnitt av O.C eller se en film! Ha det bra ♥


Söta små änder

Hej! Idag har jag varit med Linn och jag tog bussen till henne vid halv två-tiden. Vi var där en stund och sedan åkte vi till donken. Vi köpte marängsviss och den är så himla god! 10 spänn för en sådan godsak, det är inte mycket det. Efter det gick vi tillbaka till stan och så matade vi söta änder. De var riktigt galna, typ slogs med varandra... Vid sex-tiden så åkte vi till Storheden och gick i affärer och prövade massagestolar! :)

Alltså åh, vad söta ankbebisarna var! Man ville typ ta med sig alla hem...

Haha, Linn prövade businesslooken på H&M ;)


Tidsfördriv

Favoritgodis: Sura godisar och marabouchoklad!
Kläder just nu: Mjukisbyxor, linne och underkläder
Musik just nu: Mando Diao - Jeanette
Sommarplaner: Åka till Mora, Göteborg och kanske hjälpa Jenny med flytt till Uppsala. Annars ska jag bara sola, bada och vara med kompisar ;)
Hur många kuddar sover du med: Två
Favoritväder: Soligt och en massa plusgrader
Rädd för insekter? Nja, jag hatar getingar men annars är jag inte så värst rädd för insekter
Pizza eller hamburgare? Pizza, kebabpizza!
Skriver du dagbok?
Stökigt eller välstädat? Välstädat
Är du rädd för blod? Nej
Gillar du att sjunga? Jag älskar att sjunga!
Anser du att du är stark? Haha, ja starkast av alla! ...
Brukar du sola? Inte solarium, men annars så ja
Vad gör du om du får hicka? Försöker få bort hickan genom att hålla andan och/eller dricka nåt
Rökt/snusat någon gång? Usch, nej

Snodde listan av Paulina!

Vinn goodiebag hos Millah!

Jag är med och tävlar hos Millah (tävlingen har hon tillsammans med Tobias på www.styleimport.com) om en goodiebag fullproppad med härliga grejer! Klicka HÄR för att komma till tävlingen! =)


Var är sommarvädret?

Vädret idag har varit piss kan man säga. 14 grader och mulet, inge roligt alls. Idag har det inte hänt mycket alls, jag har varit och ätit lunchbuffé på Exotic med mamma och Jenny. Exotic har sån himla god buffé! Efter lunchen gick jag en sväng förbi Hemmakväll och hyrde film så jag har mest sett på film idag. Jag hoppas att sommarvädret kommer snart!

Taggar, taggar

Hej! Idag har det inte hänt särskilt mycket alls. Jag och mamma gick in till stan och käkade på Dagobert. Fick med mig lite böcker hem som jag tänkte läsa under bilresan till Mora. Jag, pappa och Jenny ska åka dit på lördag och det ska bli så jäkla roligt! Vi blir där i några veckor, sedan ska jag, mamma, Jenny, moster och kusiner direkt därifrån åka till Göteborg! Liseberg och shopping, underbart ♥

Om mindre än en timme är det match, Baik mot Alvik. Baik förlorade förra gången mot Alvik i tisdags så nu blir det revansch! Eh, hoppas jag..

Update! Baik vann med 5-1, så ska det se ut! :)


En bild på mig och Moas hund Ludde! Faktiskt min gudson.. ♥ Håret ser lite skumt ut eftersom Linn gjorde nån fläta, hehe.


Hehe

Igår så spelade Hanna något spel på datorn och pratade för sig själv ganska mycket. Hon märkte inte att jag och Linn filmade, hehe! Videon är dock ganska lång..


Är det verkligen sommarlov?

Det känns verkligen inte som att det är sommarlov. Det känns bara som en helt vanlig helg och att på måndag är vi tillbaka i klassrummen igen. Jag väntade till och med på att klockan skulle ringa imorse och det tog ett tag innan jag fattade: juste, vi har sommarlov. Tio eller elva veckors lov, perfekt ♥

Igår kväll så umgicks jag med Hanna och Linn. Vi gjorde inget speciellt, satt vid datorn och gick till konsum och åt glass. ;)

Linn, Hanna och jag förra sommaren!


Äntligen sommarlov!

Äntligen sommarlov! :D Fast det känns inte som det och det kommer nog ta ett tag innan man förstår att vi är lediga i många veckor. Så jäkla skönt! Efter skolavslutningen så drog alla tjejer i klassen till All Star och käkade lunch där.

Efter det så gick jag, Linn, Hanna, Olivia och Angela runt i stan och tog lite bilder. Mitt i allt så hamnade vi vid några clowner som repeterade en teater och då fick vi vara publik. De fångade Linn med en hov, gav mig en blomlåda som jag fick hålla i och så hällde de vatten på oss, haha!

På den här bussgrejen som man stoppar skolbusskortet på så står det bara en dag (ar) kvar! Det känns så himla skönt att det där busskortet inte går att använda nå mer, sommarlov ♥

På All Star

Haha, de där blommorna på bilden var de jag höll i under hela teatern, hehe.


Härlig dag!

Härlig dag idag! Solen skiner, det är varmt och det är sommar. Det var brännbollsturnering idag på skolan och klassen vann mot alla andra sjuor så därför fick vi möta den bästa åttan. Det gick faktiskt inte så dåligt som jag trott, utan vi förlorade bara med åtta poäng.

Efter skolan så cyklade jag, Linn, Marcus, Hanna, Oskar, Olivia, Pablo och Andreas till varvet. Vi lade oss på en strand och där solade vi, hade vattenkrig (Marcus blev nog mest blöt, hehehe) och spelade några bollspel. Vi var där i ca tre timmar! Dock var det lite för kallt i vattnet för att kunna doppa sig..

 

Jag har som sagt usb-kabeln hos pappa så jag kan inte ladda in bilder från kameran. Jag har tagit bilder med kameran idag som jag visar senare, men här kommer lite kassa mobilbilder från dagen.


Åh

Jag har suttit och kollat på kläder från Forever21 och det finns så fruktansvärt mycket fint, men varför finns inte Forever21 i Sverige?! Det gör ont i mig då jag ser alla fina kläder som aldrig kommer att bli mina (frakten kommer nog kosta mer än själva kläderna...). Okej, en aning överdrift men det finns så mycket fina kläder! Jag är så avundsjuk på Hanna och Sigge som ska till USA, som ska till New York och kan gå till den här butiken. Snälla, får jag hoppa in i nån av era resväskor? Snälla, snälla..

Här är bara lite av allt jag skulle kunna tänkas ha i min garderob!


9 juni

Hej! Idag var det som sagt Mentorsdag och den blev inte lika tråkig som jag hade trott. Det som var väldigt dåligt var att jag tappade skon några gånger eftersom den fastnade i leran och då for även foten i leran så det blev lite lerigt. Men äh, dagen var ändå hyfsat rolig och fint väder var det också. :)

Imorgon är det brännbollsturnering i skolan och det känns inte riktigt bra.. jag är så dålig på att få iväg bollen, men ett plus är att vi slutar tidigt imorgon, vid elva-tiden!

Rumpa... jag har fotat mycket idag under dagen och nu märker jag att usb-kabeln till kameran inte finns någonstans! Det kan ju vara hos pappa, men jag ska leta vidare, så lägger jag in bilder senare ikväll om jag hittat kabeln. Men här kommer lite andra bilder istället:

Jag hade tråkigt under ett långt hål, så jag lånade Eriks kryckor och gick runt med dom, haha. :)

Hahah, det ser typ ut som att jag har amputerat bort lite av benet...


...


Förlust...

Baik förlorade mot Alvik med 1-4...inte kul, inte kul alltså. Haha, nä men på söndag är det match mot Alvik igen och då blir det revansch! Annars var det väldigt trevligt att kolla på matchen som jag såg tillsammans med Linn, Hanna och Olivia. =)

Besöket på Sunderby Sjukhus gick även det bra, inga konstigheter. Typ. Ja, nu ska jag se på O.C och sedan tagga inför den ''härliga'' mentorsdagen imorgon då vi ska promenera sex km och kolla på blommor...


Baik - Alvik

Hej! Vi fick sluta tidigt idag vilket var väldigt skönt och jag förstår fortfarande inte att det är sommarlov om bara några dagar! Skoldagen flöt på och för det mesta så städade vi bara ut skåpen.

Om ett tag ska jag åka till Sunderby Sjukhus för kontroll och jag är så less på att åka dit...efter det blir det iallafall mycket roligare eftersom jag och några andra ska till Alvik och kolla då Baik möter Alvik! Baik måste vinna, annars blir det pinsamt... haha :)


O.C

♥ kärlek till denna serie.


Teater

Hej! Idag i skolan så har vi redovisat våran teater om antikens Grekland som vi har arbetat om i några veckor. Det gick asbra och det var jäkligt roligt att spela teater! Förutom lite småfailar här och där så gick det som sagt asbra. Efter teatern så skulle vi skriva en kunskapsredovisning och det gick bra det med. :)

Jag kan knappt fatta det, det är bara en seriös skoldag kvar och den blir nog inte ens så seriös. Det ska bli så himla skönt med sommarlov, typ frihet i några veckor ♥ Efter skolavslutningen ska vi, tjejer i klassen, äta på All Star och det kommer nog bli hur bra som helst!

Bada på Våmhubadet i Mora, en av höjdpunkterna på sommaren ♥


Hemma

Hemma! Helgen i Brännträsk blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Vädret var uselt - ca 10 grader och ingen sol alls. Man gick runt och frös, inte roligt alls. Vi tog det lugnt, fikade på Brillans Café i Norrfjärden, åt grillat och såg tv.



Nu ska jag nog plugga och äta after eight. Hare så bra ♥

Brännträsk hela helgen

Hallå! Jag har ingen lust alls att blogga nu för tiden och det är nog mest för att jag inte har något speciellt att berätta. Men iallafall, idag har det varit skola som vanligt, fast om en vecka så är det sommarlov! Jag kan knappt fatta det, men så är det. Åh vad härligt det ska bli och det blir nog en riktigt bra sommar för min del. Göteborg, Mora (som vanligt) och kanske hjälpa till min syster att flytta. + mycket annat.

Snart ska jag, pappa och Suzanne åka till Brännträsk till Suzannes mammas stuga, fast hennes mamma orkar inte vara där för hon har blivit så gammal nu. Så vi ska dit och ta det lugnt, komma bort lite. Jag ska nog råplugga där, det behövs inför kunskapsredovisning på måndag. Det är ganska lugnt och skönt där borta, så det passar nog bra. =) Så ingen uppdatering i helgen, men vi hörs på söndag! ♥

Jag saknar dig, Rhodos

Det är nå sjukt hur mycket jag vill tillbaka till Rhodos. Jag vill inte stanna kvar här i Luleå, med pissvädret... Jag vill tillbaka till värmen i Grekland ♥


Trött, less på skolan...

...behöver sommarlov! Jag vill ha sommarlov riktigt mycket nu. Fast det är bara tre eller fyra riktiga skoldagar kvar till det efterlängtade sommarlovet. Om en vecka så har vi mentorsdag och jag ser inte fram emot våran. Vi ska åka buss till Hängnan och sedan gå sex km till något ställe och kolla på växter...kul? Nej! Men vi i klassen får väl försöka göra den rolig.. på nåt vis.

Idag har det varit väldigt härligt väder! Jeansshortsen är på och ja, det är härligt! Nu ska jag se på O.C och sedan plugga lite SO. Kram! ♥


Sommar!

Sex and the city 2 var jättebra! Jag förstår inte riktigt varför den fått usel kritik, kritikerna måste ha nå fel i skallen, haha. Man blev verkligen jätteglad av filmen!

Idag har det varit en helt vanlig skoldag med helt vanliga lektioner. Snart är det slut på de här helt vanliga skoldagar och det har aldrig känts så skönt! Idag var det även väldigt varmt ute, så jag ångrade mig att jag inte tog lite ''lättare'' kläder på mig imorse... men om det är lika varmt imorgon som idag, då åker jeansshortsen på! :)


RSS 2.0