Bokreflektion

Idag - vanlig skoldag och gitarrlektion. Finns egentligen inte så mycket att säga om dagen. Har även sett en film, Hemma värst borta bäst, ganska så bra film. Snart blir det att börja göra min bokreflektion, har typ sagt till mig själv varenda dag ''äh, jag gör den imorn'' och ja, då blir det ju aldrig av. Fast den ska vara inlämnad på fredag nästa vecka men vill ha god tid på mig så att den blir så bra som möjligt. =)

Tårar

Dagen har spenderas med Hanna och Linn på stan. Skyltsöndag! Riktig julstämning ute nu, jultomtar och sång ute på stan, julmusik i varenda butik. Mysigt tycker jag då! Vi drack en kopp choklad på Wayne´s Coffee och gick runt i alla olika affärer.

Idag har jag hunnit se en film som heter Pojken i randig pyamas och den var jättebra och sorglig, det kom några tårar. Dagens One Tree Hill-avsnitt, även det var riktigt sorgligt!


Rhodos ♥

16 maj - 23 maj!



Snacka om att jag är överlyckig. Jag, pappa, Jenny och Suzanne ska till Rhodos i maj nästa år! Det blir nog även en dagstur över till Marmaris i Turkiet då vi är där. Ska bli hur kul som helst! :D


Ulrik Munther

Satt och såg på MGP Nordic ikväll, och Ulrik som vann var absolut min favorit. Han var asbra! Och jag tänkte visa två klipp med honom (y)


Hur bra som helst!


Shoes

Idag känns det som att jag har hunnit mycket. Vid tiotiden så simmade jag med mamma, det blev 50 längder som är 1250 meter så jag är nöjd! Efter simningen så åkte jag och mamma till skokanonen och köpte ett par skor till mig. Har letat som en tok efter just den här sortens skor, men det har antingen varit för långa eller alldeles för dyra. Men nu har jag sådana skor. =)


Skorna ser egentligen ut så som det gör på nedersta bilden, men man kan ju vika upp kanten, det är också fint!

Sedan så åkte jag, pappa, Jenny och Suzanne till Storheden och gick runt där och köpte lite saker till hemmet. Hyrde även två filmer när jag kom hem till stan och har hunnit se en av dom - Bring it on: Fight to the Finish. Halvbra film.


Simning

God morgon! Idag känner jag mig duktig för jag ska och simma med min mamma klockan 10.00. Jag fattar inte riktigt hur jag orkar det, men jag ska simma idag, det har jag bestämt. Efter simningen så blir det att fara till Storheden, måste verkligen söka efter ett par skor till vintern!



Och en sak till: grattis till Hanna som fyller år idag och Olivia som fyllde år idag! Tusen kramar till er, tjejer. ♥


Önska dig vad du vill från cocoo.se

Foki har en tävling då du har chans att vinna valfritt smycke från cocoo.se! Tryck HÄR för att komma till tävlingen.


Kortspel

Skoldag idag som vanligt, en helt vanlig dag. Efter skolan så gick jag, Moa och Calle hem till Calle och spelade kort, drack julmust och åt kladdkaka. Vi var även välidgt onormala, Moa förhörde mig och Calle på busstidstabellerna, haha. Lättroade är vi!

Ikväll blir det att se Idol, det är ju snart dags för final! Jag hejar på Tove, min absoluta favorit ♥ 


Bio

Hej! Blev inte att skriva nåt igår, hade varken ork eller tid. Iallafall igår efter skolan - som blev en kortare dag eftersom slöjdläraren var sjuk - så gick jag, Olivia, Hanna, Linn och Angela på stan. Vi gick runt lite, drack milkshake. Efter staden så gick jag, Olivia och Angela hem till mig, vi såg lite av en film och åt mat. Klockan kvart över 6 började bion, New Moon alltså. Såg den med sju underbara vänner - Linn, Hanna, Sigge, Olivia, Angela, Tove och Jennie. Den var asbra, bättre än ettan! Längtar som en tok tills trean kommer på bio, fast det är ju ett tag kvar, i juni tror jag att den har premiär.

Idag så har det varit skola såklart fast vissa tjejer i de fyra sjuorna som finns på skolan åkte och simmade vilket var en del av klassikern. Det var jobbigast i början, men sedan flöt det på rätt så bra och snabbt. Ett tag efter skolan blev det storheden och stan med mamma, sedan käk på Österns Pärla med Mamma och Jenny. Nu blir det plugg, vi hörs! =)

Jag och Angela på H&M


Haha, jag visar min kärlek till julmust!


:)

melba.se


Kindermaxi, julmust och ostbollar

Kort skoldag i dag, till 11.30. Det gillar vi! Hände inget speciellt i skolan, men efter skolan så gick jag, Hanna, Linn och Jennie hem till Jennie. Vi tittade på gamla bilder, man fick ett gott skratt då! Hahaha, speciellt på bilderna på Linn. Skulle vilja ladda upp några av de bilderna, men då lever jag nog inte länge till! Så det får jag låta bli med. Åkte hem vid tretiden med bussen och på hemvägen köpte jag ostbollar, julmust och kindermaxi till bion imorgon. Kommer bli hur kul som helst!


You're not that easy to forget

Hej! Vanlig skoldag idag, det flyter på med skolarbetet. Hade gitarr på slutet av dan, det känns som att det går bättre och bättre för mig nu. Har inte så mycket att säga, ska nog ta en huvudvärkstablett, läsa och pluggapluggaplugga! Kram. ♥


Kände bara att jag ville ha en bild i inlägget, men har nästan inga bra bilder på den här datorn så lägger in en bild som redan fanns på datorn, bara för att jag hade lust med det ;)


Hemma

Hejsan! Nu har jag kommit hem från Gällivare. Lördagen var full med god mat, kortspel, tårta och tvtittande! Ganska så trevligt lördag och söndag, dock lite långtråkigt. Ska snart hoppa in i duschen, möjligen plugga lite och sedan vänta på ett efterlängtat avsnitt av One Tree Hill ♥ Efter det blir det att åka till pappa. Ha en bra kväll! =)

Gällivare

God morgon! Idag blir det att åka till Gällivare med mamma och Jenny för att fira min kusin som fyller år. Ska bli najs. Åker vid nio-tiden och kommer hem någon gång imorgon. Vi ska även äta lunch på vippabacken i Överkalix som vi kör förbi, det är så mysigt där! Förresten, jag har färgat håret mörkare, färgen hette typ chokladbrun. Är nöjd över håret och lägger kanske upp bild imorgon eller nåt.

Haha, när jag hör ordet ''Gällivare'' börjar jag tänka på när vi skulle till gruvan i Gällivare med förra klassen.

Någon säger (minns inte vem): Det är så kallt!
Moa: Men vi är ju i Gäälliivareee.

Det låter inte så kul men hon utalade Gällivare med värsta norrländska dialekten, så vi satt och skrattade åt det ett tag! En till sak som hände när vi åkte buss dit var att jag började tänka: Varför är det bilar på tågrälsen? Hahaha, jag hade för mig att vi åkte tåg så jag blev rädd där ett tag, men sedan kom jag på att vi åkte buss ;) Ibland är man inte riktigt smart!

På onsdag smäller det!!

Idag har det varit en dag fylld med skratt. Skolan var rolig men roliga vänner. Efter skolan så åkte jag och Hanna med Olivia hem till Alvik. Vi såg filmen The Proposal. Den var ganska så bra. När jag och Hanna åkte hem vid halvsjutiden så åkte vi runt och hämtade 105 kr hos folk för jag och några till ska se New Moon på onsdag! Det var ju egentligen tänkt att jag och några skulle se den ikväll och försöka komma in även fast det var 15-årsgräns, men sedan skulle de tydligen ha obligatorisk legkoll så då ville vi inte chansa och lämnade igen biljetterna men idag så har dom ju sänkt åldergränsen till 11 år...lite surt, men iallafall så ska vi gå på onsdag och då var det några fler än dom vi egentligen skulle va som följer med, vilket blir roligt! :)

Nu blir det snart mat, är skithungrig! Det blir även idol med läsk och ostbollar. Det gillar vi =)

Jag och Olivia roar oss med att fota på toaletten på rasten! ♥

Olivia, Alfons Åberg och jag! Alltså jag pussar honom fast det syns inte så bra på bilden...

Hanna och Olivia ♥


Tacos och julmust

Hejsan!
Nu blir det snart middag som består av tacos och julmust ♥ Två enormt väldigt goda saker. I skolan idag var det en lugn dag, det var EPA-dag då man själv får välja vad man ska göra två lektioner så jag läste min jättebra bok ''Snälla pappa, nej'' och slöjd. Jag kan skriva ett inlägg vad boken handlar om ;)

Ja nu är det dags för den supergoda middagen, kram!

Vinn en iPHONE!

Foki har en tävling på sin blogg där du kan vinna en iPHONE med valfritt skal till! Tryck HÄR för att komma till det skalet jag skulle vilja ha om jag vann. Tryck HÄR för att komma till tävlingen. =)


Förkyld

Hej! Skoldagen idag var ganska så rolig, har dock svinont i halsen så skulle egentligen inte vara med på idrotten men vi skulle dansa och vi var udda par så var tvungen att hoppa in och bara för det lilla jag dansade så fick jag jättemycket mer ont i halsen! Inte kul...på slöjden gick det iallafall väldigt bra för mig, suger på syslöjd men har nu börjat på ett par lovikkavantar :)

Sitter här och ser på One Tree Hill och funderar på att ta något att äta. Ha en bra dag, puss ♦

H & L

Vanlig skoldag idag, ganska så rolig! Jag känner att jag vill ha jullov - nu. Jag vill ha julafton, julklappar, julmat, julmust (!!!), klä julgranen, baka pepparkakor och knäck och massa, massa mer! Det är mycket man vill ha, visst? ;) Iallafall, efter skolan så var jag med Hanna och Linn hos Linn. Vi gjorde inget speciellt, typ satt vid datorn och satt och prata.
Ikväll blir det att se Desperate Housewives (y)



You are my heaven on earth

Hej!
Idag har det varit en vanlig skoldag, kändes tungt att gå upp imorse, fast det gör det ju alltid. Hade gitarr på eftermiddagen vilket var roligt. Det känns som att jag har massvis att ta igen för att jag var sjuk en dag, alltså i fredags. Svenska, engelska och SO. Har gjort bort det mesta av svenskan, lite kvar där och i engelskan är det ganska mycket som ska göras och jag kan tyvärr inte göra nåt i So:n eftersom vi först har lektion på onsdag och böckerna är i det klassrumet och ja...

Ikväll blir det att ta igen det jag behöver ta igen i skolan, kommer nog gå fort! Kl 21.00 är det ju Helens små underverk på kanal9 så det ska jag kanske se ;)




Vintern får väldigt gärna försvinna, tack

Hej! Jag gjorde faktiskt något idag - gick på en ca timmes promenad runt sjön. Det var då ganska skönt, men det är slask, blött och halt ute...det värsta som finns med vintern! Har även åkt till min mamma och sett One Tree Hill. Me gusta! ♥ Ska läsa ut fjärde boken i Twilight-serien ikväll, har bara ca 15 sidor kvar.

Jag vill ha sommar, sommar, sommar nu! ♥


Spread my wings and fly away

Tråkig dag idag...det känns som att det inte händer något under lördag, söndag på helgen för mig. Imorgon SKA jag hitta på någonting, vet inte vad, men något ska det iallafall bli. Just nu sitter jag och lyssnar på härlig musik. Har varit arg för att spotify inte velat installera sig, men efter ett tags försökande att installera det gick det - yey! Ska nog snart gå ner till vardagsrummet och se tv. Funderar även på att gå till konsum och köpa godis, det kanske kommer att ske.

Här kommer en helt underbart fin låt med Beyoncé! Väldigt många av låtarna från hennes nyaste skiva ''I am...sasha fierce'' är grymt bra och hon är grymt bra! ♥ 



Min nya gitarr!



Lördag

Good morning =) Igår var det kul på födelsedagsfesten hos Marcus. Vi som var där var jag, Hanna, Calle, Max, Herman, Jens, Linn, Olivia och så förstås Marcus. Vi åt tacos, såg två filmer och smaskade på godsaker. For hem vid 11 och då såg jag film och drack julmust - världens godaste dryck! ♥

Idag vet jag faktiskt inte riktigt vad som händer, kanske bara blir att vara hemma och ta det lugnt, eller typ...ja, jag vet faktiskt inte. Det återstår att se. Ha en bra dag!


Presenterna Marcus fick av mig, Calle, Hanna, Linn och Olivia!


Feber, ont i huvudet och frossa

Det har varit ganska så dålig uppdatering på bloggen. Men jag tog ju vaccin mot svininfluensan i onsdags och igår på skolan så var jag helt röd i ansiktet, frös, hade ont i huvudet och troligtvis feber. Fick det vid 12-tiden men jag höll ut och gick hela skoldagen - till 15.10. Gick hem och sov/vilade många timmar, åt middag vid nio för jag kunde inte äta tidigare och när jag skulle sova så sov jag med tjocka mjukisbyxor, sockar, en stor t-shirt under en filt och ett tjockt täcke. Men jag frös häcken av mig...stannade hemma idag från skolan även fast jag inte riktigt hade feber, hade gränsen till feber. Men iallafall så hade jag tänkt gå på stan med Hanna och Linn för att köpa present till Marcus som har födelsedagsfest ikväll för nu känner jag mig bra!

Hanna frågade även min engelskalärare vad jag fick på engelskaprovet som vi hade innan lovet och jag fick 173,5 av 187 och det var MVG! Och MVGgränsen var vid 149,5 så jag är väldigt nöjd :)

Gitarr!

Hej! Idag i skolan så var det inget speciellt, förutom matteprov då det gick ganska så bra. Nåt fel har jag nog, men det gick ganska bra. Tror jag iallafall. När pappa kom hem så gick vi och köpte en gitarr åt mig! Jag är så glad just nu. Min förra var typ 3593 år gammal och strängarna tjorvade mycket. Tack pappa! ♥ Jag och pappa har även tagit vaccin på svininfluensan. Gjorde inte alls ont - tur det. Det var väldigt nära att vi inte skulle få nån spruta eftersom det var ganska lite vaccin kvar, men vi fick! Hoppas bara att man inte blir sjuk av den ;)

Jag visar upp bild på gitarren senare eller imorgon, orkar inte ladda upp bilder just nu. God natt!

 


Grön dag

Har nött de här låtarna med Green Day ett tag nu, så grymt bra! Lyssna och njut :)

 

Little girl, little girl
Why are you crying?
Inside your restless soul, your heart is dying
Little one, little one
Your soul is purging
Of love and razor blades
Your blood is surging


Bläckfisksdissekering

Hallojsan. Idag i skolan så gick det segt fram tycker jag. Fast sista lektionen var ganska kul, nolab då vi dissekerade bläckfiskar, det stank dock lite grann. Men det var iallafall lite annorlunda än vad vi gjort så det var ju roligt. Efter skolan så gick jag en snabbis på stan och köpte spontant två ansiktsmasker från H&M. Kanske prövar någon ikväll! Nu ska jag plugga lite spanska och lyssna på härlig musik ♥

19,50 kr st från H&M!


Tävling hos Foki!

Jag är med i en tävling hos Foki där får välja och önska två produkter från Mihi! Tryck här för att komma till tävlingen och tävla du också.


9 november

Hej! Nu sitter jag i sängen och bara tar det lugnt framför datorn, nöter farmville på facebook. Haha, jag känner mig i desperat behov att spela det! Ska nog snart se ett inspelat One Tree Hill avsnitt och ägna lite tid åt att plugga engelska. Över till skoldagen: det hände inget speciellt förutom att jag, Jennie och Moa hade gitarrlektion i slutet av dagen och det var kul! Dock så suger den gitarren som jag har så jag vet inte riktigt hur jag ska kunna träna på gitarrläxan, men skulle kanske få låna någon gitarr av Moa. Det är ju bra! Tog en promenad hem istället för att ta bussen med Gavin DeGraw och Green Day i hörlurarna! Det är skönt, även fast det var lite smått kallt ute ;)


Tavla i sängen?

Hej! Den här helgen har verkligen varit slö. Riktigt slö. Har i stort sett inte gjort ett piss. Suttit framför datorn, sett på tv och druckit väldigt mycket julmust. Eller det känns iallafall som att jag har druckit väldigt mycket. Julmust in my ♥! Idag blir det nog att ägna lite tid åt skolarbete, fara till pappa och se One Tree Hill. Om jag ids kanske jag går en prommis också ;)

Juste, i natt så vaknade jag typ vid tre-tiden och så såg jag att tavlan jag har över sängen låg i min säng....hur kan det ha hänt? Jag kände liksom inget när den föll ner i sängen. Och den hänger ganska bra på sin krok. Så hur kan det ha hänt? :o När min mamma var liten så tog hon ner tavlor i sömnen. Är det hon som tagit ner den eller är det jag som kanske har ärvt det av henne? Haha, jag kommer nog alltid att fundera på det här. Anyway, ska göra mig i ordning nu. Kram! ♥

Mormor och morfar

God morgon! Eller...det kanske är dag? Iallafall så blir det nog en ganska lugn dag för mig, mormor och morfar kommer hit så vi och mamma ska äta tårta för det är ju farsdag imorgon. Senare på kvällen blir det väl att ligga framför tvn och äta godis! Ha en bra dag ♥

Nu snöar det för fullt!


Green Day

Grym låt med Green Day som jag aldrig tröttnar på! (dock så är det ju typ egentligen John Lennons låt)


Världens godaste dryck!

Så jäkla gott! Höjdpunkten med vintern - julmust ♥


Woodsman

Hej! Skoldagen idag var ganska enkel och det gick snabbt fram. Min spanskalärare brukar ibland fråga saker muntligt och hon väljer som bara ut någon och hon hoppar typ över mig hela tiden känns det som...haha, men alltså hon frågade alla förutom mig idag tror jag. Och det hände en gång förut. Inte för att jag har något emot det, gillar inte att prata inför klass, iallafall inte på spanskan. Sista lektionen hade vi SO-prov på människans historia & utveckling. Det gick ganska bra tror jag! :D

Nu är det helg vilket vi gillar och ikväll blir det mys med tacos till middag och ostbollar och julmust framför idol med mamma! ♥

Såg precis den här filmen, ''Woodsman''. En bra film!


EMA

EMA ikväll! Det ska jag verkligen se, kl 21.00 på mtv :)


Halvdag

Hej! Idag i skolan var det endast tre lektioner fram till kvart i tolv. Det var verkligen skönt att sluta tidigt. Efter skolan så var jag med Sigge hos henne. Vi bakade, fotade, satt vid datorn och spelade kort. Det var väldigt längesedan jag var med Sigge så det var kul att umgås igen! Vid 5-tiden gick jag hem och nu sitter jag och väntar på maten.

Förresten så är min usbsladd till kameran borta eller hos min papi tror jag så det blir inte så mycket med egna bilder :/

:)

Hur svarar du i telefonen: Hallå
Tycker du om gul-bil-leken: Nja, jag gillar den inte men jag hatar den inte precis
Hur mycket pengar har du just nu: Vet inte riktigt, några hundra :)
Hur mycket är klockan: 19.03
Hur många kontakter har du på msn: Typ 180
Var spenderar du en regnig dag bäst: Hemma, antingen ensam eller med en kompis framför en film under en filt

VEM:
Vem är ditt 10:e sms ifrån och vad står där? Från Julia och det står ''Hehe ;)''
Ringde dig senast? Jenny
Vem vill du kasta en sten i huvudet på? Typ ingen (:
Saknar du mest just nu? Säger jag inte här..
Vem/vilka ska du träffa imorgon? Alla i klassen, säkert några från andra klasser och Sigge efter skolan
Vem sov du med senast? Hanna och Linn tror jag
Vem/vilka festade du med senast? .....
Vem fick du senast sms av? Julia

JA- OCH NEJ-FRÅGOR:
Cyklat utan händerna: Ja, men inte länge, haha, jag suger på det
Gråtit en hel natt: Nä, inte vad jag minns
Druckit så du spytt: Nej
Åkt vattenskidor: Nej
Åkt rullstol: Jupp, typ en gång på sjukhuset då jag hade hjärnskakning
Gjort en bakåtkullerbytta: Ja, men längesedan
Köpt lösgodis för över 50 kr: Jo :)
Haft träningsvärk: Jadå, vem har inte haft? :o
Önskat att du var det andra könet: Kanske, när man tänker på vissa saker som är jobbigt med att vara tjej
Sett din kompis i rosa kanindräkt: Nej
Gjort något du ångrat: Ja, det har jag säkert gjort
Fått ditt hjärta krossat: Nja, inte precis krossat men har blivit väldigt ledsen

Biljetter till New Moon!!

Hejsan!
Idag i skolan så har det varit en rätt lugn dag för vi hade sovmorgon, tre lektioner gick bort därför att vi skulle prata om mobbning och sedan var det bara idrott och slöjd kvar. Imorn blir det ännu bättre, slutar efter lunch! Väldigt skönt må jag då säga :)

Jennie ringde för ett tag sedan och sa att hon nu hade bokat biljetterna till New Moon den 20 november och jag längtar som en tok....det ska bli riktigt kul att se den filmen, speciellt eftersom det är med tjejerna som vi var i förra klassen! ♥


Ny header

Nu har jag gjort om min header och färgen på bakrunden på bloggen. Blev ganska nöjd och var så less på min gamla höstheader, hösten är ju i stort sett slut. Så nu får jag ha den här ett tag! :)


Gamla headern!


Nya headern!


Platser jag vill besöka innan jag dör:

New York: Jag skulle jättegärna vilja åka till New York för det verkar vara en jättefin stad! Frihetsgudinnan, Central Park, China Town i Manhattan och allt annat som finns.

Grekland: Vilken dröm att besöka Grekland på ett sådant ställe som bilden. Jag gillar verkligen de vita husen som har blåa dörrar och blåa fönster. Så någonstans i Grekland vill jag fara till!

Kalifornien: Los Angeles, San Francisco skulle jag vill åka till! Eller någon annanstans i Kalifornien. De stora stränderna är nog det som lockar och så ser det så fint ut i serien O.C som är inspelad i Kalifornien!

Hawaii: Jag skulle vilja åka till någon av öarna i ögruppen, vet dock inte vilken. Varför jag vill resa till Hawaii är nog bara för att det ser så fint ut med stränderna och vattnet, tänk att bada där!

Italien: Venedig, Rom och några andra städer vill jag besöka i Italien! Venedig en sån cool stad med gondolerna och allt vatten. Maten, språket är också saker jag gillar med Italien.

Frankrike: Språket är jättefint! Fast det var först då jag såg filmen ''Gosskören''  för typ ett år sedan som jag började gilla språket. Alla olika städer är säkert också jättefina, så jag vill besöka flera ställen i Frankrike, men mest Paris tror jag.

Spanien: Ett land jag har varit i, men åka till igen! När jag var där så var jag i Fuengirola och i Gibraltar. Det som var coolt med Gibraltar var att man från berget såg Afrika, Marocko. Det var även fria apor i berget. Om jag ska åka dit igen skulle jag nog vilja besöka någon badort, Madrid eller Barcelona.

 

Finns många fler platser jag skulle vilja besöka, tex något Land i Afrika, Thailand, Kina, Australien, något land i Sydamerika och många, många fler platser.

Jag fick lust att göra en platser-jag-vill-besöka-grej därför att Sigge gjorde en sån på hennes blogg! ;)


Lugn spanska

Hejsan! Idag i skolan har det varit en ganska lugn dag, på lunchen och på spanskan var alla killar från sjuan borta för dom var och simmade så på spanskan var det väldigt lugn, vi var typ bara 8 personer där. Vi fick sluta en kvart tidigare än vi skulle ha gjort så det är ju ett + ;) Sitter just nu och äter chokladbollar och ska snart börja renskriva min svenskaberättelse och plugga lite. Ha en bra dag!

God natt

Idag var det en ganska kul dag i skolan, fick sluta cirka en timme tidigare för jag skulle till sjukhuset. Fick veta att jag skulle höja min dos levaxin, att jag växt cirka en cm (är nu 169,6 cm) och lite andra saker. Efter sjukhuset blev det att äta middag med mamma på Dagobert, åt tacotallrik, mmmums! Sedan mötte jag upp Amanda, Sara-Marie och Alba och vi såg på filmen ''This is it''. Den var bra! Nu ska jag läsa, sedan sova, känns väldigt lockande att krypa ner under täcket och stänga ögonlocken. God natt! ♥

This is it

God morgon! Är helt slut, hade väldigt svårt att somna igår...eller idag kanske man säger för jag somnade typ klockan 12, 1 och skulle upp halv sju. Anyway, idag blir det skola fast inte en hel dag i skolan eftersom jag ska till sjukhuset för återbesök, sedan blir det att äta på stan med mamma och kanske efter det bio med några vänner. Vi ska se This is it, den där Michael Jackson filmen! Hoppas att den är bra. Ni får ha en bra dag, kram ♥


Dvdspelare

Det blev en dag lite överallt med pappa idag. Vi var på Biltema och där hittade vi en dvdspelare till mig, sedan Dollarstore då jag fick godis och påslakan och efter det blev det käk på Mc Donalds. Nu blir det snart att åka till mamma, dock utan Jenny denna gång. Fast det blir väl lite skönt att vara utan henne, haha ;)


Min nya dvdspelare från Biltema


Snart slut på lovet

Go morgon! Igår på Ikea i Haparanda var det roligt. Mamma och mormor hämtade upp mig vid 9-tiden och så åkte vi mot Haparanda. På Ikea fick jag mig ett skrivbord och så ska vi typ skicka efter en bokhylla till mig också därför att vi kunde inte få med den i bilen efter som den var typ 10000000 m lång. Vi gick på Candy World och köpte godis, for över till gränsen till shoppingcentret Rajalla och vi fikade på gallerian i Kalix.

Igår kväll så var det ROLIGT! Vi som var där var jag, Moa, Calle, Linn, Oskar, Andreas, Paulina, Julia, Hanna, Pablo och Angela. Vi såg två skräckfilmer, mumsade på gott och så gick vi ut ett litet tag. Vi spelade även lite kortspel. Vid halv 12 åkte jag hem. Den första skräckfilmen vi såg var mer äcklig än läskig (Boogeyman 2). Kanske inte ska berätta vad som händer ifall att nån vill se den, men en sak var jätteäcklig. Det var en tjej som skar sig på armarna och sen så började larver krypa in i armarna...den andra filmen vi såg (My bloody valentine) var också äcklig..

Idag blir det att ta det lugnt, jobba matte och SO, fara till mamma och lägga mig tidigt för att vara så pigg som möjligt till skolan! Kan vi inte, snälla, få en vecka till lov? Skulle vara skönt med en vecka till, men det går inte, men det blir väl lite roligt att börja skolan igen :)


RSS 2.0